KOZANIN95 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ΓΕΙΑ Ειμαι απο Κοζανη αποκτησα ενα κινητο (μαζι με την επιδοτηση εδωσα και 100 ευρω )u600 το χρησημοποιησα 1 μηνα και το εβαλα τελικα στην ακρη μιας και δεν με βολευουν καθολου τα πληκτρα αφης ειναι το χρυσο σκεφτομαι να το πουλησω στα 170 πειτε μου αν ειναι οκ ητιμη η αν ενδιαφερεται κανενας μιας και ειμαι νεος στο φορουμ και δεν βρηκα πουθενα αγγελιες η κατι τετοιο το κινητο ειναι απο την vodafon και εχει εγγυηση για σχεδον 2 χρονια (στην κατοχη μου ειναι κατι λιγοτερο απο 2 μηνες) Αν καποιος ενδιαφερεται για την τιμη που λεω ας στειλει μυνημα προσωπικο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Και έμενα δεν με βόλεψε γιατί δεν έχει Video κλήση. Το αγόρασα χτές από vodafone είναι το σαφιρ μπλού όποιος ενδιαφέρεται ας στειλει pm. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Τελικά είναι στα χέρια μου.. Ξέρει κανείς αν έχει βγει καποια αναβάθμιση? το κινητό μου "φοράει" την BDGG1 και στο internet είδα τις BDGD2 και BDXGJ1 Ξέρει κανείς ποια από τις 3 είναι η πιο καινούρια για να μην τρέχω τσάμπα σε service? Σας ευχαριστώ Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelikoula Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Καλησπέρα σε όλους!!!Μόλις απέκτησα και γω το U600 και σε γενικά πλαίσια είμαι πολύ ευχαριστημένη....Ξέρει, όμως, κάποιος αν μπορώ μέσω του PC Studio να μεταφέρω επαφές που έχω αποθηκεύσει σε excel έτσι ώστε να τις μετατρέψω σε λατινικούς χαρακτήρες....για να λύσω το γνωστό πρόβλημα με τις επαφές?!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelikoula Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Και μια ακόμη ερώτηση από μια νέα κάτοχο....γιατί δεν είναι δυνατή η επεξεργασία εικόνων που είναι αποθηκευμένες στις αγαπημένες ή ληφθείσες....παρά μόνο αυτών που βρίσκονται στις φωτογραφίες μου?Αν κάποιος ξέρει please ας με διαφωτίσει!!!Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c4ever Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Παιδια πιο χρωμα προτινετε για το u600.Το silver ειναι ωραιο? ή καλυτερα το black? Για πειτε την γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Καλησπέρα, το αγόρασα και εγω στο χρώμα black-gold και ειναι πραγματικά πολύ ωραίο. Δε μου λετε, καρτα μνημης -απ'ότι είδα- δε συμπεριλαμβάνεται..ε? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Καλησπέρα, το αγόρασα και εγω στο χρώμα black-gold και ειναι πραγματικά πολύ ωραίο. Δε μου λετε, καρτα μνημης -απ'ότι είδα- δε συμπεριλαμβάνεται..ε? :wacko: το είδα κι εγω σε black-gold και μου γυαλισε.... φαινεται στη φωτο πολυ ωραιο.... αλλα αξιζει γενικα σαν κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Κοιτα δνε ιναι κατο το ιδιαιτερο σαν κινητο.. σαν ολα τ'αλλα. Απλως στυλατο.. Μολις παρατηρησα κατι.. Στο ιντερνετ, το χρωμα black-gold το εχουν σαν limited edition και στο πισω καπακι το γραφει αυτο "limited edition", πραγμα που στο δικο μου black-gold δε συμβαινει. Να παω στη wind να κανω φασαρία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 θελω τη βοηθεια σας για να κανω αναβαθμιση το κινητο μου. υπαρχει κανενας οδηγος? θελω λεπτομερειες για τις ρυθμισεις του u600 optiflash. ειναι καλυτερα να παω στο service για αναβαθμιση? το εχει κανει κανεις? η εκδοση που εχω ειναι η U600XXGG3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Καλησπέρα παιδια!Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αλλα επειδη ειναι πολλες οι σελιδες και μπορεσα να διαβασω καμια 20αρια αν μπορει καποιος καλος ανθρωπος να μου απαντησει στα εξης: 1)Εχω κινητο sharp v903 με 3.2 καμερα.Απο φωτο και βιντεο εχει μεγάλη διαφορα το u600?(Δε με ενδιαφερουν οι νυχτερινες φωτο.)Με τι αναλυση γραφει βιντεο? 2)Τα mp3 ως ηχος κλησης και μυνηματος ακουγονται δυνατα?Γιατι στο sharp ισα που ακουγονται... 3)Τελικα αν θες να στειλεις μυνημα σε καοιον μπορεις να βρεις το ονομα με αναζητηση ή ξεκινας τον καταλογο απο την αρχη? 4) Το bluetooth ακουστικο μου samsung wep 200 ειναι συμβατο με το u600? Οποιος μπορει ας μου απαντησει μηπως απο βδομαδα το παρω! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Τελικά επειδη ειδα οτι κανεις δε μου απαντα :( διαβασα ολες τις σελιδες και ελυσα τις περισσοτερες αποριες μου.Μονο ενα πραγμα δεν καταλαβα.Τελικα μπορεις να βαλεις φραγη σε κληση απο αποκρυψη?Η μονο σε συγκεκριμενους αριθμους? Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Και εγώ έχω αγοράσει ένα Samsung U600 και εμένα δέν έχει το σήμα ''limited edition'' και το αγόρασα και εγώ απο τη Wind (πρώην TIM):).Είναι καταπληκτικό 3,2 MegaPixels Κάμερα,mp3 player με ελαχιστοποίηση και με εμφάνιση απο το εξώφυλλο απο το cd απο το κάθε τραγούδι!.Το σπαστικό είναι ότι όταν έχεις ανοικτό το mp3 player και πάς να δείς μια εικόνα ή κάτι άλλο σου ζητάει να κάνεις πάυση στο mp3 για να δείς το περιεχόμενο.:(Επείσης σ'αυτό το κινητό μου αρέσει ότι οι ρυθμίσεις COSMOTE,VODAFONE,TIM-WIND είναι προεγκατεστημένες.:)Το κακό είναι ότι δέν έχει τις ρυθμίσεις για άλλες καρτοκινητές π.χ Mo'Portal,Q-Portal κ.α!:(Πάντως να πώ την αλήθεια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο:D:D:D:D!!! Απορία:Το αγόρασα απο κατάστημα TIM το περασμένο καλοκαίρι και μου χάλασε πρίν απο κανένα μήνα η οθόνη!Μου έβγαζε τα πάντα διπλά,δέν άνοιγε κανονικά κ.α!Έχουν συμβεί και σε άλλον τα παραπάνω~! Ευχαριστώ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Καλησπέρα, το αγόρασα και εγω στο χρώμα black-gold και ειναι πραγματικά πολύ ωραίο. Δε μου λετε, καρτα μνημης -απ'ότι είδα- δε συμπεριλαμβάνεται..ε? :wacko: Δέν ξέρω για σένα εμένα είχε κάρτα μνήμης 1GB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Καλησπέρα Άσχημα νέα... Πήγα να βάλω το hands free, το πάλεψα χωρίς να το κοιτάω (οδηγούσα) με αποτέλεσμα να το σπρώξω στραβά ή ανάποδα και να σπάσει ο εσωτερικός κοννέκτορας... Το κακό είναι οτι ο ίδιος κοννέκτορας χρησιμεύει και για την φόρτιση, και δε μπορώ πια να το φορτίσω... Το κινητό θα το προσπαθήσω να το επισκευάσω μόνος μου Θα ήθελα την βοήθειά σας στα παρακάτω σημεία: Αν έχετε πετύχει κανέναν οδηγό αποσυναρμολόγησης του κινητού (Service manual) Και αν γνωρίζετε που μπορώ να βρω το κοννέκτορα σαν ανταλλακτικό Αν κάποιος έχει κάποιο U600 με βλάβη (σπασμένη οθόνη, χτυπημένο) το συζητάω για αμεση αγορά (αρκει ο κοννέκτορας να ειναι σε καλή κατάσταση) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosa Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 συναδελφοι, πως αλλαζουνε τα θεματα ? καποια στιγμη που εκλεισα το κινητο αλλαξε μονο του θεμα και απ΄την ακροπολη εμφανισε ενα υπεροχο λιβαδι!. μολις το ξανανοιξα νασου παλι η ακροπολη.. καμμια εμπειρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Στέλιο σε αυτό το τηλέφωνο δε μπορείς να βάλεις άλλο θέμα. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις όμως και να βάλεις όποια εικόνα θέλεις για ταπετσαρία. Βρήκα Service manual για όποιον "πιάνουν" τα χέρια του.. http://rapidshare.com/files/99637529/Samsung_SGH-U600_service_manual.rar Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 συναδελφοι, πως αλλαζουνε τα θεματα ? καποια στιγμη που εκλεισα το κινητο αλλαξε μονο του θεμα και απ΄την ακροπολη εμφανισε ενα υπεροχο λιβαδι!. μολις το ξανανοιξα νασου παλι η ακροπολη.. καμμια εμπειρια?? το υπεροχο λιβαδι βγαινει αυτοματα οταν δεν υπαρχει σημα σου λεει μαλακα εισαι στα λιβαδια βρες καμια κεραια , το θεμα ειναι 1 μονο η ακροπολη. η οποια συννεφιαζει οταν πεφτει το σημα κλπ.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sados Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω σαν νεος κάτοχος του κινητου αν το ελαφρυ κούνημα της πρόσοψης δεξιά αριστερά είναι είναι φυσιολογική.επίσης κάνει ένα ψιλοκούνημα και με την πρόσοψη ανοικτή(σηκωμένη).Μήπως παίζει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pirounias Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 παιδια θελω να παρω το κινητο αλλα εχω καποιες μικρες αποριες,υπαρχει handsfree με ενα ακουστικο για αυτη τη συσκευη???? (τα διπλα δεν τα μπορω καθολου ειναι πολυ βασικο για εμενα) και ποσο περιπου κραταει η μπαταρια η απλη που εχει γιατι εχω διαβασει παρα πολλα στο forum αλλα ακρη δεν εχω βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sados Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω σαν νεος κάτοχος του κινητου αν το ελαφρυ κούνημα της πρόσοψης δεξιά αριστερά είναι είναι φυσιολογική.επίσης κάνει ένα ψιλοκούνημα και με την πρόσοψη ανοικτή(σηκωμένη).Μήπως παίζει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω σαν νεος κάτοχος του κινητου αν το ελαφρυ κούνημα της πρόσοψης δεξιά αριστερά είναι είναι φυσιολογική.επίσης κάνει ένα ψιλοκούνημα και με την πρόσοψη ανοικτή(σηκωμένη).Μήπως παίζει πρόβλημα? Όχι, δεν είναι φυσιολογικό, πήγαινέ το πίσω από όπου το πήρες για να στο αλλάξουν με ένα άλλο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sados Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Δες λίγο αυτή την παρουσίαση.Γι αυτό λέω μήπως είναι φυσιολογικό.και μένα το ίδιο πράγμα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Δες λίγο αυτή την παρουσίαση.Γι αυτό λέω μήπως είναι φυσιολογικό.και μένα το ίδιο πράγμα κάνει. Αν σου κάνει αυτό που βλέπεις στη παρουσίαση, τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό για το συγκεκριμένο τηλέφωνο! Έτσι κάνει και το δικό μου και πιστεύω και όλων των άλλων, μην ανησυχείς, αγνόησέ το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sados Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 αυτη την κίνηση κάνει αλλά πολλές φορές γίνεται αισθητή.άρα να μην τρέχω τζάμπα αν είναι έτσι η κατασκευή του.γιατί ο ddr2 είπε κάτι για αλλαγή.αλλά αν το έχουν και άλλοι δεν υπάρχει λόγος.πάντως γίνεται αισθητό και με τις απλές κινήσεις.τι λένε οι κάτοχοι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts