Jump to content

pirounias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pirounias

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

pirounias's Achievements

  1. Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ!!!
  2. Καλησπέρα παιδιά,λέω να κάνω δώρο στην γυναίκα μου το A52,σε σχέση με το S9 που ειχέ πριν πως τα πάει απο βασική κάμερα???
  3. ρε παιδια τι γινεται με αυτες τις αστειες επιδοτησεις???με λογαριασμο απο 70-100 euro το μηνα παιρνω επιδοτηση μονο 50 για 12μηνη συνδεση,τοσο λιγα δινουν η να την κανω για αλλες πολιτειες???
  4. η συσκευη που πηρα οταν ανοιγει βγαζει το σημα της vodafone,εγω ομως εχω καρτα cosmote και δεν μου δουλευει το 3g,τι παιζει?????
  5. ααα δηλαδη αμα το επαναφερεις δεν το καταλαβαινουν και ισχυει η εγγυηση,αλλα αν παθει κατι αλλο πχ να μην ανοιγει η οθονη ενω εχεις αφησει αλλη εκδοση την πατησες???
  6. α ναι????τι βλακεια,το πηρα απο ενα παληκαρι μεταχειρισμενο και ειναι αγορασμενο απο vnp.gr,οταν το ανοιγω μου βγαζει το σηματακι της vodafone,τι παιζει με την αναβαθμιση του????
  7. καποιος μου ειπε οτι μπορουν απο την εταιρεια να το καταλαβουν αν το εχω κανει root και να μην ισχυει η εγγυηση,μηπως εκανε λαθος?????
  8. παιδια αν βαλω καμια αλλη εκδοση android χανω την εγγυηση μηπως η ειναι οκ να δοκιμασω και αλλες????
  9. εγω το ειχα δωσει στο service νομιζω μια εβδομαδα πηρε για να το παρω πισω,ισως λιγο παραπανω,ειχα το ιδιο προβλημα με ολους με το handsfree και το bluetooth,δουλεψε λιγο κανονικα στην αρχη και τωρα παλι τα ιδια χαλια,δεν υπαρχει καμια λυση σε αυτο???
  10. εχω και εγω ενα θεμα με bluetooth και handsfree,δεν με ακουνε οταν μιλαω η λενε οτι κανει διακοπες σαν να μην εχω σημα,υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημα χωρις να το παω για service????
  11. το περιμενω την δευτερα,ειχα το htc magic πριν,τι λεει αυτο???δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις
  12. καλο μηνα και καλη τυχη σε ολους,ωραια η νεα μορφη της σελιδας!!!
  13. κανενα προγραμμα free καλο για το gps βρεθηκε???
  14. pirounias

    2in1 sim

    ρε παιδια εχω ενα lg kf510 και οποτε κανω την αλλαγη μου κανει reboot το κινητο,σε nokia που το δοκιμασα γυρναγε την γραμμη χωρις επανεκκινηση μια χαρα αλλα με το lg εχω προβλημα,μηπως εχει καμια επιλογη και δεν την ξερω?????
×
×
  • Create New...