nikoskon Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 [b]1.[/b]Transfer the .jad and .jar files to the phones memory to the 'Other Files' folder. You can transfer the files from Samsung PC Studio's 'Phone Explorer', or just transfer it straight to the memory card and move it to 'Other Files' from the phone's menu. If you don't have a .jad file, you can download 'Jad Maker' (google) and make a new one. [b]2.[/b]Exit all menus and type in this code: *#9998*4678255#. You should now get a 'Activated' message. Java install is enabled. [b]3.[/b]Go to the 'Other Files' folder and select the .jad file (should be 1kb). Press 'Options' (left touch key) and you should get a 'Do you want to install' question. Press 'Yes' to install. [b]4.[/b]To deactivate Java install, simply type the same code again. You should now get a 'Deactivated' message. Θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω... Είναι πολύ σημαντικό για ένα τέτοιο κινητό να δέχεται εφαρμογές Java... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Για τα παιχνίδια, εγώ δοκίμασα με παιχνίδια .jar που βρήκα για τα Sony Ericsson απο εδώ: http://mysonik.com/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=12 Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή! Βρίσκεις το παιχνίδι που σου αρέσει σε μορφή .jar. Παιχνίδια για κινητά με ανάλυση 240x320 θα ανοίξουν πλήρως στην οθόνη σας! Με την βοήθεια του JAD Maker φτιάχνουμε το αντίστοιχο .jad. Όσοι δεν έχετε το πρόγραμμα, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν απο εδώ Στέλνουμε μέσω bluetooth στο κινητό μας ΚΑΙ το αρχείο .jar ΚΑΙ το αρχείο .jad Βγαίνουμε απο όλα τα μενού και πληκτρολογούμε *#9998*4678255# Πάμε στα αποθηκευμένα αρχεία και συγκεκριμένα στα "Αλλα αρχεία" και βρίσκουμε το .jad αρχείο απο αυτά που στείλαμε. (Είναι αυτό που είναι 1Kb) Πατάμε το αριστερό touch screen κουμπάκι και κάνουμε εγκατάσταση του παιχνιδιού. Βγαίνουμε απο όλα τα μενού και πληκτρολογούμε ξανά *#9998*4678255# Το παιχνίδι εγκαταστάθηκε! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Φυσικά. Συμφωνώ μαζί σου. Το να μην αλλάζει themes ένα κινητό είναι σοβαρότατο μειονέκτημα. :w00t: Τί να μας πεί και η samsung μωρέ..! Τί θα κάνουμε χωρίς themes; Τί θα κάνουμε χωρίς 5-10 προφίλ!:cry: Εγώ λέω να πάρεις ένα ΝΟΚΙΑ. Ή ένα SonyEricsson. Που είναι κατασκευασμένα τα περισσότερα made in China ή Hungary! Σίγουρα πράγματα. Δες και θαύμασε τον μηχανισμό του 6280! Και μην ξεχαστείς όταν μιλάς με bluetooth και ξεφύγεις πάνω απο τα 1-2 μέτρα απο το τηλέφωνο! Ξέχνα την την σύνδεση...! Δες και θαύμασε το video του Κ810! Συν οτι ο τηλεφωνικοσ του καταλογοσ είναι άψογοσ! Και μήν στεναχωριέσαι: Οι 5 στις 10 κλήσεις θα φτάνουν σίγουρα στο τηλέφωνό σου. Ά και μην ξεχνάς κάθε εβδομάδα να κάνεις αναβάθμιση. ίσως μετά απο 10-15 αναβαθμίσεις να δουλέψει σωστά το τηλέφωνό σου! Υ.Γ Όλα τα τηλέφωνα έχουν + και -. Το U600 είναι ένα τηλέφωνο που τα κάνει ΟΛΑ άψογα (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ). Πρώτη φορά ένα τόσο ΚΟΜΨΟ τηλέφωνο με τόσες πολλές δυνατότητες. Απο εκεί και πέρα αν κάποιος δίνει προτεραιότητα στα Themes και όχι π.χ στην ποιότητα συνομιλίας τότε εγώ πάω ΠΑΣΟ.:blink: Σίγουρα κανένα δεν είναι τέλειο..... αλλά μέχρις στιγμής το Κ750i που έχω από τότε που κυκλοφόρησε δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Ούτε αναβάθμηση ,ούτε προβλήματα με bluetooth. ;Οσο για τα θέματα ,τα προφίλ τι να κάνουμε τα θεωρώ απαραίτητα τόσο όσο και το τελικό ς στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. May 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Σίγουρα κανένα δεν είναι τέλειο..... αλλά μέχρις στιγμής το Κ750i που έχω από τότε που κυκλοφόρησε δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Ούτε αναβάθμηση ,ούτε προβλήματα με bluetooth. ;Οσο για τα θέματα ,τα προφίλ τι να κάνουμε τα θεωρώ απαραίτητα τόσο όσο και το τελικό ς στα Ελληνικά. Εγώ θα ξαναπώ... Αυτή είναι η πέμπτη συσκευή Samsung που περνάει απο τα χέρια μου σε 4 χρόνια! Ξεκινησα με το Ε700 όταν απογοητευτηκα απο το ΝΟΚΙΑ 6800 που το είχα πληρώσει ένα κάρο λεφτά και έτρεξα μέσα σε 2 μήνες για 4 αναβαθμίσεις και τα προβλήματα εξακολοθούσαν. (ατελείωτα restart, κολλήματα, και το θέμα των SMS που τα έκοβε σε 3 κομμάτια και τα έστελνε και επέμεναν απο την ΝΟΚΙΑ πως έτσι είναι το σωστό) Συνέχισα με το Ε800, πέρασα στο D500, D600 και τώρα το U600. Λόγω του ότι το νούμερο είναι επαγγελματικό, το τηλέφωνο χρησιμοποιήται πολύ. (Δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο) φυσικά μου έχουν πέσει κάτω, έχουν πιεστεί σε τσέπες, μέχρι και στην κατάψυξη είχε μπεί το Ε700 κατα λάθος! Ξέρετε πόσες φορές έχω ψάξει για αναβαθμίσεις? ΚΑΜΜΙΑ! Ξέρετε πόσες φορές κόλλησε κάποιο κινητό σε πλοήγηση στο μενού? ΚΑΜΜΙΑ! Αυτό λατρέυω στην Samsung και για αυτό δεν την αλλάζω, την στιγμή που τα βήματα προόδου της είναι τεράστια! Θεωρώ το U600 διαμάντι. Βλέπω την έκπληξη και τον θαυμασμό όσων το βλέπουν και δε χρειάζοται themes για να εντυπωσιάσει! Μια απλή εικόνα .gif αναδεικνύει την πανέμορφη οθόνη του! Α! με την ευκαιρία όσοι θέλουν ας δοκιμάσουν την παρακάτω... Απλά καταπληκτική! http://img57.imageshack.us/img57/9198/superqr2.gif Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Σίγουρα κανένα δεν είναι τέλειο..... αλλά μέχρις στιγμής το Κ750i που έχω από τότε που κυκλοφόρησε δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Ούτε αναβάθμηση ,ούτε προβλήματα με bluetooth. ;Οσο για τα θέματα ,τα προφίλ τι να κάνουμε τα θεωρώ απαραίτητα τόσο όσο και το τελικό ς στα Ελληνικά. Φίλε μου,κι εγώ έχω το k750i 2 χρόνια και έχω κάνει 4 αναβαθμίσεις γιατί κάθε φορά που κατέβαζα ένα καινούριο θέμα από κάποιο site άρχιζαν τα προβλήματα. Την τελευταία δε φορά που το πήγα μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης γιατί ο τεχνικός διέγνωσε ότι είχε ανοιχτεί από τρίτους !!! Όταν έστειλα e-mail διαμαρτυρίας στην S.E. με πήραν τηλέφωνο και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν ευγενικά μεν πλην ξεκάθαρα πως δεν μπορούν να ξέρουν τι έχω κάνει με την συσκευή (μέχρι εδώ σωστά) και πως δεν αναλαμβάνουν πλέον την επισκευή της ακόμα και αν πληρώσω γι'αυτήν. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ σαν εταιρία κατα τη γνώμη μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 έχει βρεθεί τρόπος να "ακυρώνουμε" το Gprs?όπως και στο d900? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 ανταπτορακι για να βαλουμε τα δικα μας ακουστικα υπαρχει? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 εγω εχω μεινει ενθουσιασμενος απο την ποιοτητα κατασκευης των κινητων της Σαμσουνγκ... αγγιζουν αυτη των πρωτων Σαρπ(ηταν κατασκευασμενα Ιαπωνια...απιστευτα...) απο εκει και περα τα Νοκια μοιαζουν πλαστικα και υπερτιμιμενα τα Σονυ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ με το λογισμικο/τζοιστικ/βιντεο που εχουν και τα μοτορολα καλα αλλα υστερουν σε καμερα... αν βαλουμε και το οτι τα Σαμσουνγκ εχουν πολυ καλο σημα και ειναι πιο ομορφα ΑΡΑ καταληγω οτι για μενα ειναι αυτη τη στιγμη τα καλυτερα τηλεφωνα και τα πιο ολοκληρωμενα με διαφορα. απο εκει και περα το υ600 ειναι απλα παρα πολυ καλο τηλεφωνο και σιγουρα αν βγαλουμε το 3G(ποσοι απο εμας το χρησιμοποιουν???εγω που το εχω ποτε...)ειναι το πιο αρτιο και ισσοροπημενο... το μοναδικο που ειναι λιγο αντιστοιχο ειναι το D900i κυριως λογω πρακτικοτητας των πληκτρων ισως να ειναι και λιγο πιο πολυτελες αλλα απο εκει και περα για μενα αλλα κινητα δεν υπαρχουν... και στο κατω κατω δεν ειμαι παιδακι να αλλαζω ολη την ωρα θεματα!!! οσον αφορα το λογισμικο τους ειναι απλα ΒΡΑΧΟΣ!!!!! εχω ενα GX30 και δεν εχει κανει ΚΙΧ σε τρια χρονια...ειχα τρια Νοκια και ΟΛΑ κολλουσαν....τωρα το Ζ το δικο μου (το οποιο μαλλον θα αλλαχτει με D900i)και το υ600 της κοπελας μου απλα πετανε απο λογισμικο... αφηστε οπου για ολη την σειρα Ζ εχω και κωδικους για να ανεβαζω ενταση ηχου στο ακουστηκο ενταση σηματος κλπ... τωρα θα τους βρω και για υ σειρα!!!!! ετσι για να δουμε τι αλλο θα μας πουνε... τα λεμε!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Για τα παιχνίδια, εγώ δοκίμασα με παιχνίδια .jar που βρήκα για τα Sony Ericsson απο εδώ: http://mysonik.com/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=12 Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή! Βρίσκεις το παιχνίδι που σου αρέσει σε μορφή .jar. Παιχνίδια για κινητά με ανάλυση 240x320 θα ανοίξουν πλήρως στην οθόνη σας! Με την βοήθεια του JAD Maker φτιάχνουμε το αντίστοιχο .jad. Όσοι δεν έχετε το πρόγραμμα, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν απο εδώ Στέλνουμε μέσω bluetooth στο κινητό μας ΚΑΙ το αρχείο .jar ΚΑΙ το αρχείο .jad Βγαίνουμε απο όλα τα μενού και πληκτρολογούμε *#9998*4678255# Πάμε στα αποθηκευμένα αρχεία και συγκεκριμένα στα "Αλλα αρχεία" και βρίσκουμε το .jad αρχείο απο αυτά που στείλαμε. (Είναι αυτό που είναι 1Kb) Πατάμε το αριστερό touch screen κουμπάκι και κάνουμε εγκατάσταση του παιχνιδιού. Βγαίνουμε απο όλα τα μενού και πληκτρολογούμε ξανά *#9998*4678255# Το παιχνίδι εγκαταστάθηκε! to ekana me ton tropo pou anafereis pio pano kai mou bgazei (sfalma java mi egkiri efarmogi) kai dokimasa 3 paixnidia :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Γεια σας.Γνωριζεται καποια λυση για να "παιξει" το Samsung Pc Studio στα Vista ??? Δεν ειναι συμβατο με αποτελεσμα να μην μπορω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του λογισμικου . Αν εχετε καποια ιδεα η εναλλακτικη λυση παρακαλω βοηθηστε ! Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanoskylo Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ξέρει κανεις καλός ανθρωπος που εχει το τηλεφωνάκι αν εχει επιλογή να ταξινομείς με ονομα ή επίθετο στις επαφές. το d900 έχει αυτή την δυνατότητα στο u600 δεν υπάρχει καθόλου... και σαν προεπιλογή εχει το ονομα... Παράθεση ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Δεξι κλικ στο αρχειο εγκαταστασης του Samsung PC studio που υπαρχει στο cd ---> ιδιοτητες ---> συμβατοτητα ---> windows xp sp2 και το εγκαθιστα κανονικα! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Σαν συσκευή που το έχετε βρει φθηνότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Σαν συσκευή που το έχετε βρει φθηνότερα; 327€ στο e-shop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000235 *Το Πλαίσιο δεν το αναφέρω γιατί άλλη τιμή έχει για αγορά από Internet και άλλη για αγορά από τα καταστήματά του.Έλεος... ...kai mou bgazei (sfalma java mi egkiri efarmogi) kai dokimasa 3 paixnidia Δεν είναι όλα τα παιχνίδια Java συμβατά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 έχει βρεθεί τρόπος να "ακυρώνουμε" το Gprs?όπως και στο d900? το ρωτησα και σε προηγουμενα post... εχετε δοκιμασει το *#4777*8665# ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userT Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Σαν συσκευή που το έχετε βρει φθηνότερα; Εγω το πήρα απο την Acorn πολυ καλη τιμη! φιλικη εξυπηρετηση! μεσαιο καταστημα και ετσι πιο ανθρωπινη επικοινωνια! Το κανω να ακουγεται σαν διαφημηση και να με συμπαθατε ... αλλα να λεμε και τα καλα Παράθεση http://www.faretra.gr Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. June 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 to ekana me ton tropo pou anafereis pio pano kai mou bgazei (sfalma java mi egkiri efarmogi) kai dokimasa 3 paixnidia :( Απο το site που προανέφερα δοκίμασα 3 παιχνίδια, απο τα οποία τα δύο εγκαταστάθηκαν κανονικά. Και συγκεκριμένα έχω εγκαταστήσει το Zuma και το Tetris Marathon, δε θυμάμαι ποιο δε δούλεψε αλλα δεν ασχολήθηκα άλλο μιας και δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Επίσης, εγκατέστησα με επιτυχία το Opera mini για πλοήγηση στο ίντερνετ. Ξέρει κανεις καλός ανθρωπος που εχει το τηλεφωνάκι αν εχει επιλογή να ταξινομείς με ονομα ή επίθετο στις επαφές. το d900 έχει αυτή την δυνατότητα στο u600 δεν υπάρχει καθόλου... Αυτή η πολύ χρήσιμη δυνατότητα δεν υπάρχει στο U600 δυστυχώς... Και το D600 το είχε, απορώ γιατί το αφαιρέσανε... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ολα καλά στο κινητό παιδιά, (ας ξεχάσουμε τη μπαταρία και ότι δεν γίνεται customisation με skins ή profiles) αλλά ψάχνοντας με απογοήτευσε το ότι δεν υποστηρίζει JSR-184 Mobile 3D :mad: http://developer.samsungmobile.com/Developer/spec/spec_detail.jsp?idx=132 Κρίμα για τέτοια κατηγορία τιμής... Πληρώνεις για άλλα πράγματα !! (αλλά μάλλον δεν τα σηκώνει ο επεξεργαστής ARM9 89 mhz). http://www.jbenchmark.com/result.jsp?orderby=cpu_class&brand=Samsung&submit=OK&benchmark=ace βεβαίως όλα τα samsung είναι φτωχά στον τομέα αυτό ;) Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim788e Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Η Καθημερινη χρηση του τηλ. βγαζει τα θετικα αλλα και τα αρνητικα... ΘΕΤΙΚΑ Μ αρεσει που οταν γραφεις ενα τηλ για να το καλεσεις,αυτο γινετε με διαφορετικος τροπους..ητε δλδ με φτερο ητε με στυλο ητε με στικακια...πολυ ωραιο Ο ηχος στα ακουστικα ειναι εκπληκτικος..πολυ καλη ποιοτητα ηχου,και αρκετα δυνατα εν αντιθεσει με τον ηχο κλησης ο οποιος εκτος σπιτιου ειναι αρκετα χαμηλος. ΑΡΝΗΤΙΚΑ.. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που ειδατε το τηλεφωνο να κρατα 2 μερες...δλδ θα πρεπει να μην το εχετε μονο σαν κοσμημα το κινητο και να μην το χρησιμοποιειται ποτε.... Το βραδυ στις 10+30 το φορτησα..μιλησα 5 φορες..εστειλα 10 μηνυματα και το ανοιξα 10 φορες να δω την ωρα..αποτελεσμα στις 7 το πρωι να μην εχει καθολου μπαταρια...λεω ισως δεν το αφησα αρκετη ωρα να φορτησει.Το ξαναφορτιζω απο τις 7+30 μεχρι τις 1+30....φευγω..μιλαω 5 φορες(οχι πανω απο 5 λεπτα)στελνω 10 μηνυματα και ακουω ραδιο μια ωρα......αντιο ζωη....πανε οι 2 γραμμες και πρεπει να το φορτησω παλι γιατι δεν βλεπω να κρατα πανω απο 2 ωρες ακομη...ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ.......ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΚΩΜΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ...Σκεφτομαι να αγορασω την μπαταρια απο το αλλο μοντελο που αναφερθηκε...ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΙΟΝ ΑΥΤΟ...ισως το μεγαλυτερο και πιο ουσιαστικο που εχω βρει μεχρι τωρα στο κινητο. 3 φορτησεις σε 24 ωρες........:mad: Παράθεση Δείτε το ιστολόγιο μου που ασχολείται με την Τεχνολογία και όχι μόνο!!! http://misios2.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 erotisoula! kata to septemvri pou tha exo epidotiseis tha exei pesei i timi tou kathoulou? Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Η Καθημερινη χρηση του τηλ. βγαζει τα θετικα αλλα και τα αρνητικα... ΘΕΤΙΚΑ Μ αρεσει που οταν γραφεις ενα τηλ για να το καλεσεις,αυτο γινετε με διαφορετικος τροπους..ητε δλδ με φτερο ητε με στυλο ητε με στικακια...πολυ ωραιο Ο ηχος στα ακουστικα ειναι εκπληκτικος..πολυ καλη ποιοτητα ηχου,και αρκετα δυνατα εν αντιθεσει με τον ηχο κλησης ο οποιος εκτος σπιτιου ειναι αρκετα χαμηλος. ΑΡΝΗΤΙΚΑ.. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που ειδατε το τηλεφωνο να κρατα 2 μερες...δλδ θα πρεπει να μην το εχετε μονο σαν κοσμημα το κινητο και να μην το χρησιμοποιειται ποτε.... Το βραδυ στις 10+30 το φορτησα..μιλησα 5 φορες..εστειλα 10 μηνυματα και το ανοιξα 10 φορες να δω την ωρα..αποτελεσμα στις 7 το πρωι να μην εχει καθολου μπαταρια...λεω ισως δεν το αφησα αρκετη ωρα να φορτησει.Το ξαναφορτιζω απο τις 7+30 μεχρι τις 1+30....φευγω..μιλαω 5 φορες(οχι πανω απο 5 λεπτα)στελνω 10 μηνυματα και ακουω ραδιο μια ωρα......αντιο ζωη....πανε οι 2 γραμμες και πρεπει να το φορτησω παλι γιατι δεν βλεπω να κρατα πανω απο 2 ωρες ακομη...ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ.......ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΚΩΜΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ...Σκεφτομαι να αγορασω την μπαταρια απο το αλλο μοντελο που αναφερθηκε...ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΙΟΝ ΑΥΤΟ...ισως το μεγαλυτερο και πιο ουσιαστικο που εχω βρει μεχρι τωρα στο κινητο. 3 φορτησεις σε 24 ωρες........:mad: Αποκλειεται να ειναι αυτο φυσιολογικο, μαλλον εχεις προβληματικη μπαταρια, εγω στην μια μερα με αρκετη χρηση μου χαλαει ενα τριτο αλλα το βαζω στον φορτιστη για να ειμαι σιγουρος.Οταν λεμε κωμικη μπαταρια το μυαλο μου παει στο ν80 οχι ομως στο U600..Κοιταξε το.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userT Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Αποκλειεται να ειναι αυτο φυσιολογικο, μαλλον εχεις προβληματικη μπαταρια, εγω στην μια μερα με αρκετη χρηση μου χαλαει ενα τριτο αλλα το βαζω στον φορτιστη για να ειμαι σιγουρος.Οταν λεμε κωμικη μπαταρια το μυαλο μου παει στο ν80 οχι ομως στο U600..Κοιταξε το.. συμφωνώ απολύτως ... 1,5 μερα τουλάχιστον και με γερή χρήση.. αλλα ετσι κι αλλιώς το φορτίζω καθε βράδυ που παω για υπνο και το παίρνω το πρωί φρέσκο ;) Παράθεση http://www.faretra.gr Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 αναρωτιεμαι αν το D900i εχει καλυτερη μπαταρια... α εχω και ενα νεο...ειμαι παλι με το Σαρπ του αβαταρ πουλησα το Ζ720 γιατι σε σχεση με το υ600 ειναι κατωτερο σαν λογισμικο... τωρα ειμαι παλι μεταξυ υ600 και 900ι...και η ανωριμωτητα συνεχιζεται...:baby: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. June 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Αποκλειεται να ειναι αυτο φυσιολογικο, μαλλον εχεις προβληματικη μπαταρια, εγω στην μια μερα με αρκετη χρηση μου χαλαει ενα τριτο αλλα το βαζω στον φορτιστη για να ειμαι σιγουρος.Οταν λεμε κωμικη μπαταρια το μυαλο μου παει στο ν80 οχι ομως στο U600..Κοιταξε το.. συμφωνώ απολύτως ... 1,5 μερα τουλάχιστον και με γερή χρήση.. αλλα ετσι κι αλλιώς το φορτίζω καθε βράδυ που παω για υπνο και το παίρνω το πρωί φρέσκο ;) Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες Μου βγάζει δυο μέρες με αρκετές ώρες κλήσεις, αρκετό σερφάρισμα στο ίντερνετ μέσω του Opera mini που τραβάει τα κέρατά του... Ομως το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο κλείνει και ανοίγει το πρωί που ξυπνάω Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Έχω επιδότηση απο ΤΙΜ 213 ευρω , δινω άλλα 119 κ το έχω.Μια χαρά.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts