Jump to content

jim788e

Members
  • Δημοσιεύσεις

    250
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About jim788e

  • Ημ. Γέννησης 05/11/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jim788e's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα εχει στον Ιανο με 12,5 ευρω. αν τους πεις για πιστοποιηση ξερουν.
  2. Τις πρώτες 96 τις εχει εδω
  3. Καλή χρονιά σε όλους. Μια ερώτηση επειδή έχω σαν δεύτερο κινητό το Xperia X10 mini pro (Κυριως κινητο:iPhone) είχα στρώσει το κινητό με μοτιβο και κρυφή ερώτηση. έκανα λάθος τομοτιβο και μου έβγαλε την ερώτηση και παρόλο που βάζω την απάντηση μου το βγάζει λάθος. Το ερώτημα είναι τώρα πώς το ξεκλειδώνω αλλιώς πως το επαναφέρω...και μάλλον 8α χάσω ότι έχω...(δεν είναι κάτι σημαντικά αλλά τα είχα πέραση από μάρκετ):wacko: Γίνετε τίποτα αν το κάνω Rooted;
  4. Οκ ευχαριστώ πολύ τό έκανα όπως μου είπες και όλα καλά...μόλις έβαλα την νεα Rom τωρα δουλευει κανονικα! :)
  5. Εχω ενα magic 32a και αφού έκανα τα απαραίτητα updates τώρα έχω 6.35.08.29 και SPL 1.76.2007. Το θέμα είναι όταν ΜΠΑΙΝΕΙ σε recovery mode ότι και να πατήσω (επιλογη) με τα από κάποια δευτερόλεπτα κάνει restart η αλλιώς απλά κολλάει και πρέπει να βγάλω την μπαταρία. Γενικά και όταν πάει να ανοίξει κανονικά κάνει συνέχεια restart. τι λέτε να έχει γίνει;
  6. Ακυρο. Να σβηστεί παρακαλώ.
  7. Το κινητό δεν λέω από ήχο είναι τέλειο αλλά το ποιο αστείο είναι ότι δεν υποστηρίζει PCSuite ,my phone explorer,ούτε καν να μπορώ να περάσω τις επαφές από Memorystic + ούτε με αποστολή όλα από άλλο Ericsson.... Είπαμε να δώσουν βάση στην μουσική αλλά να μην αφαιρέσουν και τόσο βασικά πράματα....Αστείο γελάει ο κόσμος μαζί τους!:lol:
  8. Μάλλον κόλλησα κάποιον ιό και μου κλειδώνει ότι κάρτα microsd ξέρει κανείς κανένα τρόπο να την ξεκλειδώσω Υ.Γ. Εκτός από φορμάτ και στον υπολογιστή με card reader δεν την βλέπει καθόλου!! thanks:blink:
  9. Διάβασα ότι είναι demo το για 7 μέρες αλλιώς κάνει 3.99 στο cydia store. και είπαν απ ότι κατάλαβα ότι το έβαλαν με χρέωση για να αγοραστούν τα δικαιώματα ώστε να υποστηρίξει πολλά bluetooth Stack. Σίγουρα σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και η *****3d version από το γνωστό forum-repo. Ας συνεχίσουν να μας δίνουν πληροφορίες όσοι το δοκιμάζουν!:)
  10. το ξέρω εγώ το είχα βρει στο net γιατί ψάχνω τι ακριβώς κάνουν αυτές οι εντολές αλλά δεν υπάρχει ακόμα documentation . το yellowsn0w -c μάλλον είναι clear. Πάντως και όταν δεν δούλεψε παρατήρησα ότι στης εργασίες το "Yellowsn0w" ήταν φορτωμένο άρα κάτι άλλο είναι. Α και αν περάσετε μετά ελληνικά ειδικά τα Logo από τις εταιρίες κινητής θέλει πάλι!!!
  11. Σε δυο κινητά που δεν έλεγαν να υπακούσουν βρήκα σε ένα φόρουμ. 1. Reset network settings μέσω terminal έδωσα 2. yellowsn0w -c 3. yellowsn0w -r κάντε reboot και όλα οκ.Απλά περιμένετε 20 seconds. :)
  12. Αυτη την στιγμή μεταφράζω τον οδηγό του iclarified ώστε να φανεί η σημαία μας και στο επίσημο σιτε και να βοηθήσουμε τους Έλληνες. Δοκίμασα σε αγγλικό iphone με cosmote κάρτα και δεν δούλεψε μόλις τελειώσω την μετάφραση θα το ξανακοιτάξω!:)
  13. έχετε κανένα λινκ η κάτι ποιο έτοιμο αν μπορείτε αφήστε μου ένα μικρό pm(γιατί κάνω κάτι δουλειές και δεν προλαβαίνω) Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σας ευχαριστώ πολύ!:)
×
×
  • Create New...