Jump to content

Samsung SGH-U600

skatzoxoiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια η ΤΙΜ δεν το εχει φερει ακομα στα καταστηματα της? :worry:

Ειδα και τη διαφημιση του κινητου, χτες στην TV!:love:

:innocent:

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχα πει μολις πεθάνει το D500 θα παρω νεο, αλλα αυτο ουτε η μπαταρία του δεν εχει πεσει...

μολις είδα κ το u600 και διαβασα αυτα που λετε...παω cosmote για επιδότηση.

...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...

αλλα χρωματα δεν βλεπω και μου την βιδωνει....

σε οσους το εχουν λεει αυτο το χρωματακι????το εχω δει και εγω απο κοντα αλλα δεν το θυμαμαι...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Θέματα / skins δεν αλλάζουν, μπορείς να βάλεις οτι φόντο θες όμως όπως σε ολα τα κινητά.

Για όσους τους ενδιαφέρει ο τομέας των SMS, το Τ9 είναι μέν βελτιωμένο αλλα πάλι δε μπορείς να αποθηκέυσεις νέες λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξικό του.

Επίσης, κρατάει τα σταλμένα μυνήματα (δε χρειάζεται να πατήσεις "Αποστολή και αποθήκευση")

Και ναι, έβαλα mp3 ringtone για ήχο ειδοποίησης στα μηνύματα! :D

Δοκιμάστε το παρακάτω για ήχο μηνύματος!

http://briefcase.pathfinder.gr/file/skatzoxoiros/43471/516033

Ιιιιιιχααααα!!!! :lol:

@xeirwn και εγώ απο την ΤΙΜ το πήρα με μεταφορά αριθμού απο την Cosmote

Δεν αλλάζουν τα themes; OMG...

παιδια σημερα θα πηγαινα ναγορασω το νοκια 7390 που μου προτεινατε και τωρα.... περιμενω και εγω εντυπωσεις συν και μειον του κινητου, για να δω τελικα πιο θα παρω. αναμενω...:happy:
lots of kisses from Salonica :happy:

κοριτσια το εχετε δει απο κοντα???

δεν ξερω αλλα μου δινει την αισθηση του φτηνου...ειδικα σε αυτο το χρωμα και με αυτο το πλαστικο....

κατα τα αλλα απλα ειναι απιστευτο σε τεχνικα χαρακτηριστικα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επειδη εχω επιδοτηση 450ε πηγα σε ενα vodafone να το παρω γιατι μ αρεσε οπτικα αλλα και επειδη εδω λετε τα καλυτερα..ομως δεν το εχουν ..εχει ελειψη..κριμα..παντως θα περιμενω,βαρεθηκα τα κινητα ψυγειο-καταψηκτες και αυτη την φορα θα παρω κατι στυλατο..:happy:

Δείτε το ιστολόγιο μου που ασχολείται με την Τεχνολογία και όχι μόνο!!!

http://misios2.blogspot.com/

Μόλις πριν 10 λεπτά με ειδοποίησαν από το e-shop ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη και μπορώ να πάω να την παραλάβω!

Εάν θέλετε την συσκευή, υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια και σε πολύ καλύτερη τιμή! ;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Από χρώματα μόνο το κλασικό SAPPHIRE BLUE :mad:

Η τιμή του είναι στα 331€ που ο sktroutz λέει ότι είναι η χαμηλότερη..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Στο media markt του Π. Φαλήρου το έχει σε ένα χρώμα της άμμου, σαμπανιζέ θα το έλεγα ελπίζω να καταλάβατε.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Στο media markt του Π. Φαλήρου το έχει σε ένα χρώμα της άμμου, σαμπανιζέ θα το έλεγα ελπίζω να καταλάβατε.
oooooooo!!!!! ωραιο αυτο το χρωμα??????

oooooooo!!!!! ωραιο αυτο το χρωμα??????

Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα αυτό το χρώμα.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

επειδή κι εγώ ξαναρώτησα σε άλλη vodafone και δεν το έχουν, υπάρχει κάποιος που να το έχει πάρει από vodafone, διότι είναι κρίμα εφόσον έχουμε επιδότηση να το πάρουμε από e-shop ή αλλού με 331 ευρώπουλα???

μου φαίνεται η voda το κάνει επίτηδες για να πουλάει το stock της και όσα της μένουν και μετά από εβδομάδες εμφανίζει τα καινούργια.:X

Ο επιμένων νικά...

Γιατί το w880 είναι εξίσου μουράτο με το u600 ενώ έχει περισσότερες λειτουργίες(και 3g).

Το u600 έχει σαφώς καλύτερη κάμερα αλλά για μένα αυτό δεν φτάνει.

Αν δεν είχε κανένα από τα 2 κινητά θα τον προέτρεπα να πάρει αυτό που του αρέσει περισσότερο, αλλά τώρα γιατί να αλλάξει το 880 με το u600?

Εχεις δικιο,δεν ειχα προσεξει οτι δεν ειναι 3g,μεγάλη ανοησια απο την samsung,τοσο δυσκολο ήταν?

Κρίμα...

επειδή κι εγώ ξαναρώτησα σε άλλη vodafone και δεν το έχουν, υπάρχει κάποιος που να το έχει πάρει από vodafone, διότι είναι κρίμα εφόσον έχουμε επιδότηση να το πάρουμε από e-shop ή αλλού με 331 ευρώπουλα???

μου φαίνεται η voda το κάνει επίτηδες για να πουλάει το stock της και όσα της μένουν και μετά από εβδομάδες εμφανίζει τα καινούργια.:X

Ή συμβαίνει κάτι άλλο... πιο πιθανό... του μαγειρευουν vodafone live menu κουτσουρέυοντας τις επιδόσεις του κινητού...

CR electronics

Το βιντεο που τραβαει ειναι .3gp και οχι .mp4 ? Στις επιλογες των ρυθμισεων του βιντεο αφου εχει επιλογη για ποιοτητα 1.κανονικη 2.Λεπτομερεις 3. Πολυ Λεπτομεριες , δεν μπορεις να το βαλεις σε αλλη εκτος απο την κανονικη. Γιατι αυτο , ποιος ο λογος υπαρξης τους ?

Ή συμβαίνει κάτι άλλο... πιο πιθανό... του μαγειρευουν vodafone live menu κουτσουρέυοντας τις επιδόσεις του κινητού...
ισως! αλλα και η ΤΙΜ ακομα δεν το εχει φερει στα καταστηματα της...

ισως! αλλα και η ΤΙΜ ακομα δεν το εχει φερει στα καταστηματα της...

Άρα δεν το έχει κανένας πάροχος στα μαγαζιά του...

Άρα μόνο μέσω e-shop μπορούμε να το πάρουμε???

Δηλαδή για να περιμένει κάποιος το U700 φαντάζομαι με την λογική τους θα το φέρουν του χρόνου, αφού ακόμα δεν πουλάνε το U600...:X

Πάντως σε review που διάβασα για το U600 συγκρίνοντας το με το U700, ποιο καλό μου φάνηκε το 700άρι κι ας μην έχει ραδιόφωνο, κι ανεξαρτήτως του 3g που έχει.Αλλά είπαμε με την λογική των πάροχων...Εδώ το D900 τους ζήτησα και μου είπαν πως δεν το φέρνουν γιατί περιμένουν σε κανά μήνα το D900i...:X :blink:

Για να μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα...Όποιος το έχει μπορεί να μου πει αν το U600 έχει τελικά στο κέντρο πολυπλήκτρο τεσσάρων κατευθύνσεων ή την "ροδελίτσα" (WheelClick, the navigation wheel) που λένε πως θα έχει το U700???

Ο επιμένων νικά...

Το βιντεο που τραβαει ειναι .3gp και οχι .mp4 ? Στις επιλογες των ρυθμισεων του βιντεο αφου εχει επιλογη για ποιοτητα 1.κανονικη 2.Λεπτομερεις 3. Πολυ Λεπτομεριες , δεν μπορεις να το βαλεις σε αλλη εκτος απο την κανονικη. Γιατι αυτο , ποιος ο λογος υπαρξης τους ?

φυσικα και μπορεις να επιλεξεις οποια απο τις 3 επιλογες θελεις.. για καντο παλι

http://www.faretra.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Ρε παιδει'α μια ερώτηση σε όποιον το έχει πάρει το κινητό! Το πήρα χτες απο την ΤΙΜ. Δεν μπορείς να κάνεις προεπιλογή σε νούμερα στις επαφές σου? Δηλαδή αν έχεις πάνω από δύο κινητά καταχωρημένα σε μια επαφή δεν μπορείς να προεπιλέξεις ποιο θα χρησιμοποιεί το κιν για τα μηνυματα για παραδειγμα προς αυτή την επαφή? ή έστω ότι δεν έχει προεπιλογή σε μια επαφή με δύο κινητά δεν θα έπρεπε να με ρωτάει σε ποιο αριθμό θέλω να στείλω μηνυμα?Εδώ κλήση δοκιμασα να κάνω και δε με ρώτησε σε ποιο απο τους αριθμους απλα πηρε στο κινητο της επαφης! Κάνω κάτι λάθος ή την έκανε πάλι η samsung? Και κάτι άλλο που παρατήρησα έκτός από τα πλήκτρα αφής που τα βρίσκω δυσχρηστα, πέρασα με το samsung suite τις επαφές μου μιας και τις είχα ετοιμες αφού και πριν samsung είχα. Το πρόβλημα είναι ότι στις επαφές ένω τις καταχώρησε αλφαβητικά όταν [πατάω κάποιο γράμμα το κινητό δεν αναζητούσε τις επαφές που ξεκινούσαν από το συγκεκριμένο γράμμα. Ενώ όταν τα ξαναέγραφα άπό το τηλ τα ονοματα έκανε search κανονικά! Αποτέλεσμα αναγκάστικα να τα ξαναγράψω από το τηλ όλα!Παρόλο αυτά το κινητό δεν τις έχει τώρα αλφαβητικά τις επαφές αλλά από ότι κατάλαβα και βλέπω πρώτα βάζει αλφαβητικά τις επαφές που ξεκινάνε με κοινά με το λατικο αλφάβητο γρ'αμματα και μετα βάζει αλφαβητικά τα υπόλοιπα!

Δεν είναι λιγάκι απαράδεκτα όλα αυτά εκτός και αν μου έχει ξεφύγει κάτι! Α και κάτι ακόμα, όταν θες να τραβήξεις βιντεο ή φώτο μόνο οριζόντια μπορείς να έχεις το κινητό? Οι ρυθμίσεις καθετα δεν γινετε να γυρίσουν? Δε λέω πολύ καλύτερο το οριζόντιο αλλά γιατί πάντα στη samsung πρέπει να είναι ή το ένα ή το άλλο?

• The title was changed to Samsung SGH-U600