Jump to content

thessalonikia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thessalonikia

  1. καλησπέρα σε όόόόλους :p ! ποιος θα μπορουσε λιγο να με διαφωτησει οσο αφορα το θεμα "χαρτες" που υπαρχει στο κινητο? θελω να μαθω τα ΠΑΝΤΑ :lol: ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. καλη εβδομαδα σολους
  2. απλα συνηθεια:p δλδ δεν υπαρχει λύση ε? :( κριμα θα κοψω τοτε τα μνμ :lol: σευχαριστω για την ανταποκριση. καλη σου μερα;)
  3. καλημέρα σε όλους! :) απο χθες ειμαι κατοχος και εγω του 6600 fold και για την ωρα εχω μια απορια που μεκνευριζει. εχω συνηθισει να γραφω στα κεφαλαια. παρατηρησα πως οταν γραφω πχ μνμ και σβησω/διορθωσω κατι ξαναγυρνα στα μικρά :mad: ετσι ειναι και πρεπει να το ανεχτω ή υπαρχει τροπος να λυθει αυτο και να μην σπασουν τα νευρα μου τελειως? :wacko::p ευχαριστω. να περνατε καλα;)
  4. παιδια καλημέρα! χρόνια σας πολλα και καλη χρονια σε όλους:happy: θελω την βοηθεια σας ενδιαφερομαι να αγορασω ενα φορητο η/υ μεχρι το 1000 ευρω , και ζητω την γνωμη σας και τις προτασεις σας. καποιος μου προτεινε για toshiba το Α200-IVN το οποιο μου ειπαν οτι ειναι αρκετα καλο. ποια η δικης αποψη για την συγκεκριμμενη εταιρεια? για την hp που ειπαν οτι εχει αρκετα ακριβα ανταλλακτικα η acer οτι αν παθει κατι θα περιμενεις καιρο μεχρι να στο φτιαξουν... ποια μαρκα ειναι πιο αξιοπιστη κατα την γνωμη σας? αναμενω αγωνιωδως τις δικες σας συμβουλες και αποψεις. καλημερα σε όλους και να περνατε καλα!
  5. παιδια καλημέρα! χρόνια σας πολλα και καλη χρονια σε όλους:happy: θελω την βοηθεια σας ενδιαφερομαι να αγορασω ενα φορητο η/υ μεχρι το 1000 ευρω αν αξιζει τον κοπο, και ζητω την γνωμη σας και τις προτασεις σας. καποιος μου προτεινε για toshiba το Α200-IVN. ποια η δικης αποψη για την συγκεκριμμενη εταιρεια? για την hp που ειπαν οτι εχει αρκετα ακριβα ανταλλακτικα η acer οτι αν παθει κατι θα περιμενεις καιρο μεχρι να στο φτιαξουν... αναμενω αγωνιωδως τις δικες σας συμβουλες και αποψεις. καλημερα σε όλους! να περνατε καλα;)
  6. σευχαριστω καλη μου! ειδα και ενα αλλο sony στα 29. ΗΒΗ-PV702. ψαχνω για κατι οικονομικο. θα τοχω ομως και αυτο στα υποψιν μου. σευχαριστω πολυ:happy:
  7. καλημερα! σε bluetοοτh για το συγκεκριμμενο κινητο τι εχετε να μου προτεινετε? θελω κατι οικονομικο+διακριτικο.με ενδιαφερει και σε στυλ κλιπ με καλωδιακι και ενα ακουστικο. λιγο που εψαξα-βεβαια μονο σε sony- το πιο φθηνο ηταν 30 ευρω. περιμενω προτασεις! τα λεμε.καλημερα σολους! :p
  8. Μαλλον ναι. Τον κωδικο ασφαλειας για το τηλεφωνο. Σε περιπτωση δηλ που κλαπει ή χαθει το τηλ να μην μπορει να λειτουργησει με αλλη sim να ζηταει πρωτα κωδικο και για ξεκλειδωμα του τηλ. Σευχαριστω πολυ. Καλημερα:D
  9. Καλημέρα! Κατοχος πλεον του Κ810i. Δεν ξερω εσεις αλλα εγω το βιβλιαρακι του το βρηκα ελλειπης.Περισσοτερα βρηκα απο μονη μου παρα με το βιβλιο. Μηπως γνωριζει κανεις γιατι δεν το αναφερει πουθενα τον κωδικο ασφαλειας του κινητου? Θελω να το κλειδωσω μα πουθενα δεν τον βρηκα. Ισχυει ο ιδιος για όλα?
  10. συνεβει σε πολλους?
  11. καλημερα! παρασκευη σημερα υπομονη σε όσους εργαζονται. ερχεται σκ:p ! Σε όλους τους κατόχους αυτου του όμορφου τελικα(γιατι είχα άλλη αποψη πριν κυκλοφορησει)κινητο θερμη παρακληση να μου αναφερουν τα + και - του γιατι ενδιαφερομαι πολυ να το παρω αλλα πολλα τα λεφτα και θελω να ειμαι σίγουρη. ευχαριστω πολυ παιδια. και παλι καλημερα σας:D
  12. ok παιδες τα λεμε το Σαββατο απο κοντα. καλημερα σε ολους
  13. τελικα παιδια το κινητο παρουσιαζει καποια χαλαρωτητα ως προς το πορτακι ή τυχαινει σε ορισμενους ατυχους? και αυτο με τις επαφες οτι δεν σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις σε ποιο τηλ θελεις να καλεσεις ή να στειλεις μην αν εχεις σενα ονομα καταχωρημενο παραπανω απο ενα νουμερο?
  14. παιδια σημερα θα πηγαινα ναγορασω το νοκια 7390 που μου προτεινατε και τωρα.... περιμενω και εγω εντυπωσεις συν και μειον του κινητου, για να δω τελικα πιο θα παρω. αναμενω...:happy:
  15. οτι εχω σκοπο να παω να ρωτησω σε nokia store ειναι σιγουρο.πρωτα εκει και μετα microland. σευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα για την βοηθεια σου. καλα να περνας.;)
  16. καλημερα! να σου πω την αληθεια ειμαι λιγο επιφυλακτικη με την παραγγελια μεσω ιντερνετ,tv.(κανα 2 φορες που παρηγγειλα κατι μεσω tv μου βγηκαν προβληματικα). το βρηκα στην microland με 350. με εβαλε βεβαια σε λιγες υποψιες η διαφορα τιμης....αλλα με καθησυχασαν καποιοι φιλοι. η νοκια μηπως ξερεις ποσο το εχει? παντως αν δεν κανω λαθος η αντ/πεια τα χτυπαει καπως στην τιμη τα κινητακια ενω θα πρεπε να κανει καλυτερες τιμες. οσο για την αναβαθμιση που ακουω ολους να λετε να παω και εγω κατευθειαν οταν το αγορασω+που, να περιμενω ή δεν εχει και τοσο διαφορα οποτε δεν ειναι και πολυ απαραιτητο. ποια η γνωμη σου? καλημερα
  17. σευχαριστω πολυ mobilman. τελικα θα παω να το παρω. αφου το προτεινατε +πολλοι απο εδω μεσα. οσο για την καμερα θα τη συνηθεισω με το καιρο. (χθες πχ προσπαθησα να δοκιμασω να τραβηξω βιντεο και κοιτουσα το ταβανι για να πιασει η καμερα την εικονα που ηθελα.καλα αυτη η νοκια δεν την εβαλε στο πορτακι αλλα επιμενει στο κατω μερος του κινητου δεν ξερω. ) δηλ μου προτεινεις για 352χ288 για μια καλη ληψη. οσο για το θεμα που δεν συμβαδιζουν ηχος και εικονα ποια η αποψη σου mobileman? και παλι ευχαριστω για την βοηθεια. νασαι καλα. καλη σου μερα;)
  18. σευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου. νασαι καλα ;)
  19. και εγω που το ψιλοεπεξεργαστηκα (ελαχιστα βεβαια) οι φωτο ειναι οκ. και απτην αλλη οτι δινεις παιρνεις στην τελικη. βεβαια θα μπορουσαν καποια πραγματα να τα βελτιωσουν αλλα... βρε παιδια αυτο με το βιντεο τι αναλυση να βαλω για να μπορεσουμε να τραβηξουμε κανενα βιντεο της προκοπης? τις προαλλες πηγα και ειδα και καποια αλλα κινητα αλλα και αυτα το βιντεακι ηταν στα ιδια επιπεδα(οχι δηλ σε ολοκληρη οθονη)αρκετα μαλιστα ενω οταν τραβουσες εβλεπες σολοκληρη την οθονη οταν ομως το εκανες προβολη ηταν οπως ειναι η ληψη στο 7390. και αυτο που μου ειπε ο φιλος μας τις προαλλες οτι η προβολη μπορει να γινει σολοκληρη την οθονη καλο. οσες φορες ομως προσπαθησε να τραβηξει η φιλη μου βιντεο δεν μπορει να πιασει ενα καλο πλανο. αν παει να τραβηξει καποιον η το κεφαλι μονο η το σωμα . εχω δει καπου βιντεα τραβηγμενα με το 7390 και ειναι καλα. τι κανει λαθος? και αυτο που λενε με την εικονα και τον ηχο? βρεθηκε λυση?
  20. σευχαριστω mobilleman.θα το δοκιμασουμε με την φιλη και ελπιζω να με ικανοποιησει και να το παρω επιτελους. ειναι ομορφο κινητο αλλα να δωσω τοσα λεφτα(δεν ειναι και λιγα) και στα 3-4 πραγματα-απλα- που ζητας να καλυπτει τα μισα περιπου δεν λεει. προτιμοτερο να παρεις κατι αλλο με λιγοτερα λεφτα
  21. λοιπον εχω αγανακτησει και εσας σας εχω κουρασει. μολις ειχα αποφασισει να παρω το νοκια 7390 εμαθα αυτο με την καμερα και απογοητευτικα. σκεφτομαι για το e900 της samsung αλλα θελω την βοηθεια σας και τις συμβουλες σας. το συγκεκριμμενο κινητο απο φωτο πως παει (μερα-βραδυ), ο ηχος ειναι τοσο χαλια (εννοω χαμηλος πολυ?)εχει δονηση+μελωδια σωστα? ομαδοποιησεις καλουντων(τις γνωστες ομαδες που καταχωρεις τηλ και προσδιοριζεις ηχο κλησησ μην κλπ κλπ), και φωτο και βιντεο πιανει ολη σχεδον την οθονη η θα το ψαχνω οπως στο 7390?
  22. billy ακομη χειροτερα.:( :mad: πιανει ενα μικρο μερος της οθονης οπως και οταν τραβας το βιντεο και μεσα σαυτο αφηνει πανω+κατω απο μια λευκη γραμμη. ετσι ειναι ? δεν αλλαζει? :( μολις ειχα αποφασισει να το παρω. στο τσαφ. προσωπικα με χαλαει . θελω να ειναι ολη η οθονη να το ευχαριστιεσαι το βιντεο οχι σαν μινιατουρα. φιλακια καλημερα ;)
  23. καλημερα! τελικα την λυση στο προβλημα που σας ανεφερα στο τελευταιο μηνυμα μου την βρηκα απο μονη μου (χαρες η φιλεναδα μου :happy: ) αλλα με χαλασε το εξης . το video δεν πιανει ολη την οθονη παρα ενα μικρο κομματακι της οθονης :( :mad: . ετσι ειναι ή εγω παρελειψα καμμια ρυθμιση?(αναλυση εβαλα 640x 480 (?).γιατι για φωτο να ειναι ολη η οθονη και οχι και για το βιντεο. μπορειτε να μου λυσετε αυτην την απορια?
  24. παιδια καλημερα σας και χρονια πολλα σε όλους! λεω τελικα να το αγορασω το κιν αλλα θελω να σας ρωτησω λιγο για τα βιντεο του. μπορει καποιος να μου μιλησει συγκεκριμμενα. τα + και - του. τι προβληματα παρουσιαζει αν παρουσιαζει? το χει μια φιλη και εδω θα ηθελα και παλι την βοηθεια σας. οταν παταει την καμερα για βιντεο της βγαζει το εξης μηνυματακι: " αδυνατη εγραφη βιντεο για mms αλλαξτε ρυθμισεις" και μετα " καμερα σε αναμονη". τι πρεπει να κανουμε? και οσο αφορα τις αναλυσεις του? ισχυει αυτο που ακουσα οτι δεν συμβαδιζει η εικονα με τον ήχο. (εγω προσωπικα θα προτιμησω την μεγαλη αναλυση.αυτη που καλυπτει ολη την οθονη).περιμενω την βοηθεια σας. ευχαριστω
×
×
  • Create New...