zio10 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Επειδή μάλλον έκανα βλακεία και αντικατέστησα το περιεχόμενο του φακέλου resource της κάρτας μνήμης για να δοκιμάσω το προγραμματάκι που πρότεινε ο φίλος scottas θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τα αυθεντικά εικονίδια της συσκευής?? Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 mia gnomi,psinomai poli asxima na to parw poli sintoma. axizei apo thema eyxristias? mipos to w950,an to exei kaneis,einai pio eyxristo? den me endiaferoun cameres ktl..... Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Εντάξει δεν είναι και το πιο εύχρηστο κινητό είναι η αλήθεια, ειδικά αν δεν είχες ποτέ κάτι παρόμοιο. Εγώ ας πούμε που πρώτη φορά πήρα τέτοια συσκευή ακόμα προσπαθώ να το συνηθίσω...ειδικά το πληκτρολόγιο και κάποια άλλα πραγματάκια που ένα απλό τηλ τα κάνεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα...συνηθίζεται πάντως και αξίζει πιστεύω, είναι πληρέστατο! Αν όμως δεν δε ενδιαφέρουν οι λειτουργίες του καλύτερα πάρε κάτι άλλο πιο "συμβατικό"! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zame Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 η κάμερα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολυ.δεν βγάζει κουνημένες φωτογραφίες και γενικα εχει καλη ποιότητα. ανεβάζω τρια δείγματα. http://img165.imagevenue.com/loc709/th_62890_DSC00003_122_709lo.JPGhttp://img22.imagevenue.com/loc1041/th_62896_DSC00070_122_1041lo.JPGhttp://img185.imagevenue.com/loc200/th_62902_DSC00054_122_200lo.JPG μερικα σπαστικά πραγματάκια που πρέπει να διορθωθούν ειναι : 1) οταν ψάχνεις στον κατάλογο ψάχνει μονο στην πρώτη λέξη. πχ εχεις γραψεις Χριστοπουλος Νικος αν γράψεις Νικ θα σου βγάλει μονο τις επαφές Που η πρώτη λέξη ξεκινάει απο Νικ. 2)πρέπει 2,3 πλήκτρα στην οθόνη οναμονής να ειναι πιο μεγάλα για να μην βγάζεις γραφίδα συνέχεια. 3)τα μυνήματα να μετατρεπονται σε κεφαλαία για να μην φεύγει σε 2 μυνήματα. 4)οταν πχ το εχεις αθορυβο και πας να ακουσεις ραδιοφωνο δεν ακουγεται τιποτα..... 5)επισης τα ακουστικα ειναι εξαιρετικά αδυναμα!! τελος για screen protector Εχω παρει την ΕΧΙΜ SPUC και ειναι κορυφη. πεθανα λιγο για να την βάλω αλλα ιεναι πολυ καλη.δεν φαίνεται! ισως να ιενια και λιγο καλύτερα γιατι δεν μενουν ευκολα δαχτυλιες και ειναι και λιγο antiglare να υποθέσω οτι οι φωτό είναι απο πάτρα? και η τελευταία απο τα αστέρια ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 τελος για screen protector Εχω παρει την ΕΧΙΜ SPUC και ειναι κορυφη. πεθανα λιγο για να την βάλω αλλα ιεναι πολυ καλη.δεν φαίνεται! ισως να ιενια και λιγο καλύτερα γιατι δεν μενουν ευκολα δαχτυλιες και ειναι και λιγο antiglare Θέλεις να μου πείς απο που το πήρες και πόσο, γιατί ψήνομαι τρελά κι εγώ. Μετά απο την πρώτη πτώση, έβαλα μυαλό, γιατί ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τα σημάδια στην δεξιά του πλευρά.:cry: Τουλάχιστον, ας σώσουμε την οθόνη :ninja: Υ.Γ Ωραίες οι φώτο. Μήπως μπορούμε να γνωρίσουμε και την δεσποινίδα(ελπίζω!!!) που φοράει τα λευκά και λικνίζεται στην πίστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zame Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 καλα μιλάμε το golf το έχω λιώσει! ξέρει κανείς αν υπάρχουν και άλλα τέτοια παιχνίδια στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Μήπως μπορούμε να γνωρίσουμε και την δεσποινίδα(ελπίζω!!!) που φοράει τα λευκά και λικνίζεται στην πίστα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 mia gnomi,psinomai poli asxima na to parw poli sintoma. axizei apo thema eyxristias? mipos to w950,an to exei kaneis,einai pio eyxristo? den me endiaferoun cameres ktl..... Αντιθετα με τον ziο εγω που το εχω 2 βδομαδες θα ελεγα οτι ειναι ευχρηστο σε πολλα σημεια και δεν σε δυσκολευει μπηκα κατευθειαν στο πνευμα του.. Τωρα για το πληκτρολογιο θα ελεγα οτι αν εχεις συνηθισει να γραφεις στον υπολογιστη σου τοτε σε 5 μερες συχνης χρησης εχει γινει παιχνιδακι παει μονο του το χερι πια.. Και εγω που εχω mac τις επαφες και το ημερολογιο τα συγχρονησα στο λεπτο.. Ετσι και αλλιως δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε της αναλογες σουιτες ασε που τις περισσοτερες φορες εχουν προβληματα συνδεσης μακρια απο εμενα... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Για μπειτε ΕΔΩ. Εχει διαφορα καλουδια μαζεμενα...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 CXC 162037 R9H004 Την εγκατέστησα την Κυριακή (21/10) Δεν βλέπω καμμιά διαφορά απ'την προηγούμενη (R9G007) autes einai diaforetikes apo tin r6e30? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 απο πάτρα αποθεωσης ειναι :P οσο για την δεσποινιδα ειναι τραγουδιαρα χαχαχ Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 mia gnomi,psinomai poli asxima na to parw poli sintoma. axizei apo thema eyxristias? mipos to w950,an to exei kaneis,einai pio eyxristo? den me endiaferoun cameres ktl..... sigoyra ta pliktrologia typoy qwerty theloyn ligo kairo na ta synithiseis!egw to synithisa plirws kai eimai poly eyxaristimenos gia tin epilogi moy(enw tis prwtes imeres poy to eixa ithela na to poulisw amesws)...exei diaforetiki filosofia apo ta alla kinita alla aksizei,pragmatika!gnwmi moy einai na pareis to p1(sygritika me to w950) giati einai kalytero se pollous tomeis,pio kainoyrio fysika,kai exei kai poly mikri diafora sta lefta me to allo!(:!:epanalambanw,apla i gnwmi moy etsi?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Με το TomTom θα μπορείς να κάνεις πλοήγηση χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο internet :cool:. Εννοείτε ότι δεν υπάρχει κανένας εδώ μέσα που να μην το έχει περάσει στο κινητό του ;). Περισσότερες πληροφορίες για το TomTom => εδώ Και για Download => εδώ thanxxxx (prepei na eimai melos toy rapidshare,etsi?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 thanxxxx (prepei na eimai melos toy rapidshare,etsi?) Και σαν free μπορείς απλά θα σου πάρει περισσότερο χρόνο. Κράτα κάπου τα λινκ και περιμενε ή εάν αυτό είναι εφικτό άλλαζε την ip σου και καθάριζε τα μπισκότα. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Και εγω που εχω mac τις επαφες και το ημερολογιο τα συγχρονησα στο λεπτο.. Δουλευει με το isync, ical και address book; Ευχαριστω! Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Και σαν free μπορείς απλά θα σου πάρει περισσότερο χρόνο. Κράτα κάπου τα λινκ και περιμενε ή εάν αυτό είναι εφικτό άλλαζε την ip σου και καθάριζε τα μπισκότα. basika moy to katebase telika allos gia mena poy einai melos(giati bariomoun na perimenw gia ta paketa:O) kai pali thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Kalimera se olous. Tha mporouse kapoios na mou steilei to kleidi gia to slovoed kathos kai tin ekdosi stin opoia antistoixei? Euxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 έχεις παρατηρήσει ποτέ το κινητο σου όταν φορτίζει κλειστό? εγώ το φορτίζω κλειστό και μολις τελειώσει η φόρτιση και το αφήσω 40 λεπτά ακόμη στο φορτιστή το λαμπάκι στη βάση του κινητού απο πράσινο ξαναγίνεται κοκκινο! έχεις μήπως παρατηρήσει κάτι τέτοιο? Το κάνει και σε μένα αυτό ψάξε μέσα στο forum κάποιος έχει δώσει απάντηση για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Δουλευει με το isync, ical και address book; Ευχαριστω! Ναι βεβαια μια χαρα απλα θελει να περασεις το SonyEricsson_P1i_isync_plugin_v1_07 και εισαι ετοιμος..;) Και με τα αρχεια καρφωνεις το usb και κανεις οτι θελεις πια! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Τί είναι αυτά? Εμένα με ενδιαφέρει να περάσω τους σελιδοδείκτες που έχω στον Opera από τον υπολογιστή μου στο P1.Γίνεται αυτό? Αν ναι,περνάει και τους φακέλους των σελ/δεικτών? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Τί είναι αυτά? Ειναι το ημερολογιο που αν εχεις καποιες σημειωσεις π.χ δουλειες η γιορτες, και η επαφες που περνανε στο Ρ1 μεσω του Mac με το iSync. Εμένα με ενδιαφέρει να περάσω τους σελιδοδείκτες που έχω στον Opera από τον υπολογιστή μου στο P1.Γίνεται αυτό? Αν ναι,περνάει και τους φακέλους των σελ/δεικτών? Nομιζω οτι δεν γινετε αλλα δεν ειμαι σιγουρος το προσπαθησε ενας φιλος και δεν βρηκε ακρη αλλα ποτε δεν ξερεις καποιος που ισως ειναι λιγο πιο χομενος σε αυτα να σου απαντησει σιγουρα... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ναι βεβαια μια χαρα απλα θελει να περασεις το SonyEricsson_P1i_isync_plugin_v1_07 και εισαι ετοιμος..;) Και με τα αρχεια καρφωνεις το usb και κανεις οτι θελεις πια! Ωραια! Ευχαριστω πολυ για τις info :) Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Θα ήθελα βοήθεια σε κάτι πραγματάκια! Υπάρχει η δυνατότητα να έχω δόνηση στο κανονικό προφίλ και όταν απενεργοποιώ τον ήχο να βγαίνει και η δόνηση; Ρωτάω γιατί είναι ιστορία κάθε φορά που πατάω το κουμπί για να γίνει αθόρυβο να τρέχω και στις ρυθμίσεις για να βγάλω τη δόνηση και συνήθως το ξεχνάω. Επίσης, μήπως γνωρίζεται κανένα πρόγραμμα για να παίζει αρχεία mpg; Μόνο για divx έχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Paidia otan pame na kanoume update me to seus i kati allo ti patame akrivws??? Dn xrisimopoiw to SEUS alla to XS++ 2.2 Plz Help!!! SOS-Immediately Friendly Nick:):D:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Δίνει οδηγίες ακριβώς το πρόγραμμα. Αν δεν κάνω λάθος κλείνεις το κινητό,αφαιρείς και ξαναβάζεις την μπαταρία, και το βάζεις στην usb θύρα κρατώντας το πλήκτρο C. Το λέει και το πρόγραμμα αυτό που λέω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts