Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε καλησπερα, απο τι εψαξα γιατι σκεφτομαι κ γω κατι τετοιο να κανω, υπαρχει το προγραμμα blackberry connect (το κατεβαζεις απο το site της sonyericsson), οπου σε συνδιασμο με προγραμμα απο τον provider (wind,cosmote,vodafone) λειτουργει κανονικα...

βεβαια αν θα ηθελε καποιος που το εχει ηδη κανει να μας πει λεπτομερειες...ευχαριστω

εγώ κατέβασα το blackberry connect αλλά θέλει ειδικό πακέτο από την vodafone για να δουλέψει. Οι υπάλληλοι της Vodafone μου προτείναν την εφαρμογή Visto mobile email η οποία δουλεύει λένε με το πακέτο surf & email 150 το οποίο και έχω.

ρε παιδεια γιατι δε μπορει να μπει σε κανενα site ενω ειναι συνδεδεμενο με wifi?

Δοκίμασε τις ρυθμίσεις του router σου.Πχ το firewall. Δοκίμασε να αφήσεις ελεύθερο το wifi και ξαναπροσπάθησε.Βάλε και Opera Mini να δοκιμάσεις.

:)

Απο χθες χωρίς λόγο,οταν με παίρνουν τηλ δεν μου βγάζει το ονομα της καταχώρησης αλλά μονο το τηλέφωνο του καλούντα!!!Ο τηλεφωνικός κατάλογος υπάρχει κανονικά.Είναι θέμα ρυθμισης ή να πάω για service?

ε όχι και για service!! restart έκανες; αν δεν πιάσει τότε καν του και ένα hard format.

Του ξαναπέρασα την τελευταία αναβάθμιση που την είχε ήδη και μετά έκανε πάλι το ίδιο!!!

Μετά από 3 ώρες όμως έστρωσε μόνο του!!!Τι να πω?Ευχαριστώ πάντως.

λεω να το παω σε καποιο service SE μπας κ καταλαβουν γιατι δεν μπαινει σε καμμια σελιδα ενω ειναι συνδεδεμενο σε wifi τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ P1i ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ WINDPLUS NON STOP.ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WAP ΤΗΣ WIND ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SITE.ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ SITE.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ,ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ???????

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ...........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια....Ειπα να δοκιμασω το opera mini και εμφανιζει κανονικα ελληνικα....Τζαμπα το κατεστρεψα.Κατι ακομα παντωσ.πειτε μου μια εφαρμογη για να δουλευω το msn μεσω του wap της wind...

Παιδια καλησπερα! :D

Εχω επιδοτηση και σκεφτομαι να αγορασω κινητο με ανοιχτο λειτουργικο(βαρεθηκα τα απλα κινητα)

και ειμαι σε σκεψη να παρω η το P1i η το G900.

Με απλα λογια μπορει καποιος να επισημανει τα (+) και τα (-) του καθε κινητου.

ετσι με απλα λογια μια απαντηση θελω,γιατι ειμαι σε διλημα και ειναι η πρωτη μου επαφη με αυτα τα κινητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με απλα λογια μπορει καποιος να επισημανει τα (+) και τα (-) του καθε κινητου.

ετσι με απλα λογια μια απαντηση θελω,γιατι ειμαι σε διλημα και ειναι η πρωτη μου επαφη με αυτα τα κινητα.

ίδιος επεξεργαστής και στα δύο –ARM9-based Nexperia NX4008 CPU clocked at 208 MHz–.

Αν και κάποια παιδιά υποστηρίζουν ότι το Ρ1 είναι ποίο γρήγορο (δεν το έχω αγοράσει το g900 οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη).

Το Ρ1 έχει μεγαλύτερη οθόνη (2.6”) σε σχέση με το G900 (2.4”).

Το λειτουργικό περιβάλλων του Ρ1 είναι -λίγο- ποίο παλιό από ότι του G900.. Όχι με σημαντικές αλλαγές όμως (os: p1..3.1 / g900..3.3).

Η κάμερα είναι αρκετά καλή στο Ρ1 αν και είναι 3.2 megapixel έναντι 5 megapixel του G900.. εγγραφεί βίντεο ίδιο και στα δύο.

Πληκτρολόγιο: Στο P1 είναι querty.. ενώ στο G900 είναι το απλό.

To P1 δεν διαθέτη ενσωματωμένο GPS όπως το G900 (αλλά δίνετε εξωτερικός με το πακέτο).

Και τα δύο διαθέτουν ίδια ενσωματωμένη μνήμη (160MB), όπως επίσης διαθέτουν και τα δύο wifi, bt, fm-radio με rds.

Η Διαστάσεις του Ρ1 είναι ελαφρώς μεγαλύτερες σε πλάτος & βάρος (P1..106x55x17 / G900.. 106x49x13)...

Όπως αντίστοιχα και το βάρος (p1.. 124gr. με g900.. 99gr.).

edit: Το Ρ1 έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το G900 (1120 mAh / 950 mAh)

Πιστεύω να βοήθησα :).

να συμπληρωσω σα αυτα του ακη οτι με τις χακιες.. πολλα απο τα apps του g900 μπαινουν και στο p1 που θεωρω οτι ειναι καλυτερο.

το g900 εχει ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ gps?

ίδιος επεξεργαστής και στα δύο –ARM9-based Nexperia NX4008 CPU clocked at 208 MHz–.

Αν και κάποια παιδιά υποστηρίζουν ότι το Ρ1 είναι ποίο γρήγορο (δεν το έχω αγοράσει το g900 οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη).

Το Ρ1 έχει μεγαλύτερη οθόνη (2.6”) σε σχέση με το G900 (2.4”).

Το λειτουργικό περιβάλλων του Ρ1 είναι -λίγο- ποίο παλιό από ότι του G900.. Όχι με σημαντικές αλλαγές όμως (os: p1..3.1 / g900..3.3).

Η κάμερα είναι αρκετά καλή στο Ρ1 αν και είναι 3.2 megapixel έναντι 5 megapixel του G900.. εγγραφεί βίντεο ίδιο και στα δύο.

Πληκτρολόγιο: Στο P1 είναι querty.. ενώ στο G900 είναι το απλό.

To P1 δεν διαθέτη ενσωματωμένο GPS όπως το G900 (αλλά δίνετε εξωτερικός με το πακέτο).

Και τα δύο διαθέτουν ίδια ενσωματωμένη μνήμη (160MB), όπως επίσης διαθέτουν και τα δύο wifi, bt, fm-radio με rds.

Η Διαστάσεις του Ρ1 είναι ελαφρώς μεγαλύτερες σε πλάτος & βάρος (P1..106x55x17 / G900.. 106x49x13)...

Όπως αντίστοιχα και το βάρος (p1.. 124gr. με g900.. 99gr.).

Πιστεύω να βοήθησα :).

Βοηθησες αρκετα! :up:

τι λες αξιζει να μεταβω σε ενα απο τα 2 κινητα??

λεω για to P1i γιατι μου γεμιζει καλυτερα το ματι! αραγε το πρωτοκολλο που εχει το wifi ειναι παλιο,δηλαδη θα υπαρξει προβλημα..γιατι καπου αν θυμαμαι καλα εχω διαβασει κατι τετοιο :confused: :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

το g900 εχει ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ gps?

xmm τώρα που το λες!! Όχι δεν έχει :rolleyes: (είχα την εντύπωση -σαν καινούριο- πως είχε :O).

Τι λες αξιζει να μεταβω σε ενα απο τα 2 κινητα??

Αυτό είναι σχετικό φίλε μου!! Κατά την γνώμη μου ναι αξίζει!! Αλλά μην σε πάρω και στων λαιμό μου :O.

Αραγε το πρωτοκολλο που εχει το wifi ειναι παλιο,δηλαδη θα υπαρξει προβλημα.. γιατι καπου αν θυμαμαι καλα εχω διαβασει κατι τετοιο :confused: :O

Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα!

Αυτό είναι σχετικό φίλε μου!! Κατά την γνώμη μου ναι αξίζει!! Αλλά μην σε πάρω και στων λαιμό μου :O

Η γνωμη σου αξιζει! αλλωστε εισαι απο τους φιλους του φορουμ που η κουβεντα που κανουμε πιανει τοπο :yahoo:

[sIGPIC][/sIGPIC]

xmm τώρα που το λες!! Όχι δεν έχει :rolleyes: (είχα την εντύπωση -σαν καινούριο- πως είχε :O).

και γω δεν ειχα ασχοληθει καθολου με το κινητο και οταν ειδα για το gps ψαχνομουνα. αν ειχε ενσωματωμενο gps ισως το συζηταγαμε σε σχεση με το π1

.

Και πάλι όμως θα είχε μικρή οθόνη!! Τι να δεις σε 2,4”; Εδώ το Ρ1 που έχει 2,6” και μου φαίνετε μικρή!!!

φιλε αν θες την γνωμη μου αν και δεν εχω παρει στα χερια μου το g 900 εχω να πω οτι το p1 ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε και που θα κρατησω για παρα πολυ καιρο οπως δειχνουν τα πραγματα!εχω το nokia 9500 αλλα εχει παροπλιστει λογω του p1!

οι εφερμογες γραφειου το wifi που εχω δουλεψει ειναι αψογες καθως και ολες του οι λειτουργειες!και το βασικοτερο sar 0.59!!ολα τα νεα κινητα εχουν sar πανω απο 1.10 ελεος!

ειναι πολυ ευχριστο κινητο με μεγαλη μπαταρια και πιστευω πως θα ικανοποιησει τις αναγκες σου!

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Εχω το P1i λιγοτερο απο 3 μηνες και εχει ενα σοβαρο προβλημα.

2-3 φορες την μερα το κινητο κολλαει και δεν δεχετε εισερχομενες κλησεις.

Λεει οτι "ο συνδρομητης που καλειτε..μπλα μπλα μπλα"

Οταν παω να το κλεισω δεν κλεινει απο το ΟΝ/OFF και θελει να βγαλεις την μπαταρια.

Εχω κανει 2-3 φορες update το τελευταιο firmware αλλα τιποτα.

Εχω διαβασει οτι το ιδιο προβλημα ειχαν πολλοι αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω...

tnx

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Εχω το P1i λιγοτερο απο 3 μηνες και εχει ενα σοβαρο προβλημα.

2-3 φορες την μερα το κινητο κολλαει και δεν δεχετε εισερχομενες κλησεις.

Λεει οτι "ο συνδρομητης που καλειτε..μπλα μπλα μπλα"

Οταν παω να το κλεισω δεν κλεινει απο το ΟΝ/OFF και θελει να βγαλεις την μπαταρια.

Εχω κανει 2-3 φορες update το τελευταιο firmware αλλα τιποτα.

Εχω διαβασει οτι το ιδιο προβλημα ειχαν πολλοι αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω...

tnx

με αλλη καρτα σιμ το κανει? για δοκιμασε λογικα αυτο πρεπει να φταιει. επισης βαλτω σε gsm

φιλε αν θες την γνωμη μου αν και δεν εχω παρει στα χερια μου το g 900 εχω να πω οτι το p1 ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε και που θα κρατησω για παρα πολυ καιρο οπως δειχνουν τα πραγματα!εχω το nokia 9500 αλλα εχει παροπλιστει λογω του p1!

οι εφερμογες γραφειου το wifi που εχω δουλεψει ειναι αψογες καθως και ολες του οι λειτουργειες!και το βασικοτερο sar 0.59!!ολα τα νεα κινητα εχουν sar πανω απο 1.10 ελεος!

ειναι πολυ ευχριστο κινητο με μεγαλη μπαταρια και πιστευω πως θα ικανοποιησει τις αναγκες σου!

Το μόνο πλεονέκτημα του G900 κατά την γνώμη μου είναι το Dpad.

Έχω και εγώ P1 εδώ και 14 μήνες από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε με μια 8GB μνήμη, και ούτε μου περνάει η ιδεά οτι θα άλλαζα συσκευή αν δεν ψοφίσει. Άψογο σε όλα του.

Less is more...

Το δουλεύει κανείς με emails από MS Exchange? Προσανατολίζομαι σε blackberry για αυτήν και μόνο τη δυνατότητα, αλλά ωραίο κτο P1... Μέχρι σιτγμής με Nokia Symbian δεν έχω καταφέρει να δω τα εταιρικά emails μου... :(

παιδια καπου ακουσα οτι εχει καταργηθεί και όντως

δεν το βρίσκω πουθενα...

απο αναβαθμίσεις ομως θα εχουμε αλλες εγω εχω ακομα το προβλημα με το Τ9 που μου βγαζει dump file error 3

εχω την

R9K009

παιδια καπου ακουσα οτι εχει καταργηθεί και όντως

δεν το βρίσκω πουθενα...

απο αναβαθμίσεις ομως θα εχουμε αλλες εγω εχω ακομα το προβλημα με το Τ9 που μου βγαζει dump file error 3

εχω την

R9K009

Σε`e-shop παντως υπαρχει ακομη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson P1i