Jump to content

Mpohalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mpohalos

  1. Καλές γιορτές να έχουμε και καλή επιτυχία!
  2. Καλή επιτυχία σε όλους & καλό καλοκαίρι!
  3. Καλή επιτυχία και καλό χειμώνα σε όλους!
  4. Συγχαρητήρια για την προσφορά. Καλή επιτυχία σε όλους!!!
  5. Καλησπέρα, μια ερώτηση. Ψάχνω για θήκη σιλικόνης.Στο ebay εννοείται οτι βρήκα. Μήπως υπάρχει κάτι σε κάποιο κατάστημά?
  6. Καλημέρα, δοκίμασα να κάνω update την 5.0.7 ROM του Cyanogen ( από test1 σε test2) σύμφωνα με τις οδηγίες του vman αλλά κατέληξα να κολλάω στην αρχική οθόνη (το σήμα της vodafone :) ) για κανένα 15λεπτο. Οπότε έκανα restore και γύρισα στην test1. Για κάποιον άλλο δούλεψε απ'ευθείας το update? Χωρίς wipe!
  7. Καλημέρα σε όλους, δοκίμασα και εγώ την rom του sanpei. Είναι πιο αργή από την original με sense αλλά σε καμία περίπτωση δεν με αποτρέπει από το να την κρατήσω για τώρα. Όντως και εμένα μου έβγαλε να κάνω system update over the air. Υποθέτω ότι καλύτερα να μην το κάνουμε...?
  8. Στην ελληνική rom (του vman) στην "αγορα" δεν μπορώ να δώ σχόλια χρηστών για καμία εφαρμογή . Είναι κοινό πρόβλημα ή μόνο σε εμένα γίνεται?
  9. Κάποια ROM χωρίς SENSE που να είναι 1.6, σταθερή και να έχουμε αναλυτικό οδηγό υπάρχει? Έτσι για να δούμε διαφορές από την κορυφαία CursorSense... :D
  10. Όσον αφορά το ελληνικό πληκτρολόγιο, παρατήρησα ότι στα πιο πολλά γράμματα δεν μπορεί κάποιος να βάλει τόνους. (Νομίζω μόνο στο υ, ι ) μπορεί. Είναι μόνο στο δικό μου κινητό ή είναι θέμα του προγράμματος (που ελπίζω να διορθωθεί)?
  11. Ωραιότατα, γιατι την παράγγειλα και εγώ. Ώρες ώρες το net έχει καλές ευκαιρίες! :D
  12. Thanks!!!Πολύ καλή φαίνεται. Μάλλον θα χτυπήσω μια δύο.
  13. Στείλε και απο εδώ κανένα pm. Πάντα είναι χρήσιμη μια 2η , 3η μπαταρία για backup...:D
  14. Αναμένουμε και εμείς εντυπώσεις ...
  15. Είναι τραγικά αργό σε σύγκριση με άλλα κινητά ίσως. Αλλά τι θα κέρδιζες αν άνοιγε τις επαφές σου σε 0.5 sec αντί για 1? Δηλαδή μας νοιάζει αν είναι καλύτερο απο τα άλλα κινητά ή αν μας κάνει για τον λόγο που το αγοράσαμε? Εκτός αν το αγόρασε κάποιος για την "ταχύτητα¨ του :p
  16. Με μια πρώτη ματιά βρήκα ένα site που πουλάει μια 1800mAh, εδώ
  17. Ραδιενέργεια έτσι και αλλιώς δεν εκπέμπει. Ακτινοβολία (που προφανώς αυτό εννοείς) όταν είναι σε flight mode δεν εκπέμπει. Κανένα πρόβλημα!!!
  18. Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Για το G900 δεν ξέρω.
  19. Έχει βάλει κανείς μεγαλύτερη απο 4gb? Είναι υπερβολή να ρωτάω αλλά για να ξέρουμε βρε παιδί μου... :)
×
×
  • Create New...