Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεικτη gps k navigator χωρις να αυξανεται η τιμη? αληθεια?

μονο στο πλαισιο γινεται αυτο, η σε ολη την ελλαδα κ στα καταστηματα vodafone?

σε 2 χρονια που θα το φερει η βονταφον θα δουμε!!

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μην χαίρεστε με την πλοήγηση. Την έβαλα και ανακάληψα ότι θέλει και σύνδεση gprs για να κατεβάζει δεδομένα του χάρτη και ισχύει για ένα χρόνο. Αν είναι σε κάθε πλοήγηση να χρεώνομαι, και σε ένα χρόνο να πληρώσω ξανά, να μου λείπει! Βέβαια δεν πάβει να είναι σημαντικό το ότι υπάρχει στο κουτί ο δέκτης GPS. Γνωρίζει όμως κανείς κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης με κάλυψη Αθήνας που να μην θέλει gprs;

Παιδιά μην χαίρεστε με την πλοήγηση. Την έβαλα και ανακάληψα ότι θέλει και σύνδεση gprs για να κατεβάζει δεδομένα του χάρτη και ισχύει για ένα χρόνο. Αν είναι σε κάθε πλοήγηση να χρεώνομαι, και σε ένα χρόνο να πληρώσω ξανά, να μου λείπει! Βέβαια δεν πάβει να είναι σημαντικό το ότι υπάρχει στο κουτί ο δέκτης GPS. Γνωρίζει όμως κανείς κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης με κάλυψη Αθήνας που να μην θέλει gprs;

Τι δεκτης GPS ειναι ? Bluetooth φανταζομαι ....:rolleyes:

Μαρκα? Μοντελο?

Μπορει να χρησιμοποιηθει και σε αλλες συσκευες ? (PocketPC κλπ) :O:cool:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Τι δεκτης GPS ειναι ? Bluetooth φανταζομαι ....:rolleyes:

Μαρκα? Μοντελο?

Μπορει να χρησιμοποιηθει και σε αλλες συσκευες ? (PocketPC κλπ) :O:cool:

Δεν βάζω βέβαια στοίχημα αλλά νομίζω ότι θα δίνει το "SonyEricsson HGE-100".

Το οποίο είναι.. στερεοφωνικά ακουστικά και δέκτης GPS μαζί.

Και δεν νομίζω να παίζει σε άλλες συσκευές λόγο του βύσματος!!

δεν ειναι το sonyericsson HGE-100. ειναι ενα μικρο bluetooth που γραφει επανω wayfinder.com. δεν δοκιμασα να το χρησιμοποιησω ακομη. Παντως το κινητο ειναι πανεμορφο. Η μνημη του επιτελους μεγαλη. Το μενου του γρηγορο και τα κουμπια του προς το παρον περιεργα αλλα μαλλον θα τα συνηθισω...

δεν ειναι το sonyericsson HGE-100. ειναι ενα μικρο bluetooth που γραφει επανω wayfinder.com. δεν δοκιμασα να το χρησιμοποιησω ακομη. Παντως το κινητο ειναι πανεμορφο. Η μνημη του επιτελους μεγαλη. Το μενου του γρηγορο και τα κουμπια του προς το παρον περιεργα αλλα μαλλον θα τα συνηθισω...

Πες μας φιλε μου και αλλα?

Εχεις κολληματα,Restart , Ανεπαρκεια μνημης?

Με τα Ελληνικα ολα ενταξει ? (SMS 160,τελικο "ς" κλπ)

Ραδιο ΟΚ (Ποιοτητα ηχου-Λειτουργια RDS?)

PDF-Video κλπ.αρχεια ανοιγει χωρις προβλημα?

WiFi δοκιμασες ; Πως παει;

Ταχυτητα,ποιοτητα κατασκευης,χειρισμος ολα οκ?

Please απαντησε μας γιατι εγω και ο akis απο Δευτερα μας βλεπω

καρφωτους στα ...ΠΛΑΙΣΙΑ:D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

δεν ειναι το sonyericsson HGE-100. ειναι ενα μικρο bluetooth που γραφει επανω wayfinder.com.

http://www.wayfinder.com/images/sirf_star_3_gps.gif

Ειναι αυτο το Bluetooth receiver ?

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Το πηρα και εγω σημερα απο πλαισιο. Πρωτα πραγμα που μου εκανε ετυπωση το μεγεθος και η ποιοτητα κατασκευης που ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε. Καλο επισης που δινει και το Navigator μαζι με το GPS Bluetooth τα οποια κοστιζουν κανενα 100αρι αν τα παρεις χωρια.

Μενου γρηγορο (ειδικα αν εχει φορτωσει ξανα πριν), φωτο πολυ καλες και βιντεο επισης πολυ ικανοποιητικο.

Περισσοτερα απο Δευτερα

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Το πηρα και εγω σημερα απο πλαισιο. Πρωτα πραγμα που μου εκανε ετυπωση το μεγεθος και η ποιοτητα κατασκευης που ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε. Καλο επισης που δινει και το Navigator μαζι με το GPS Bluetooth τα οποια κοστιζουν κανενα 100αρι αν τα παρεις χωρια.

Μενου γρηγορο (ειδικα αν εχει φορτωσει ξανα πριν), φωτο πολυ καλες και βιντεο επισης πολυ ικανοποιητικο.

Περισσοτερα απο Δευτερα

ΩΡΑΙΑ !! Εχουμε να κανουμε λοιπον με μια αξιολογη συσκευη :)

Δες το προηγουμενο απο το δικο σου post μου.

Αν ειναι αυτο το GPS receiver , κανει και για αλλες συσκευες ....:D

αυτο ακριβως ειναι το gps receiver. τωρα αν κανει για αλλες συσκευες δεν εχω ιδεα, εσυ θα ξερεις καλυτερα. λοιπον αναλυτικα οι πρωτες μου εντυπωσεις...

1) το μενου δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το Ρ990 που ειχα, εχει ομως επιλογη να διαλεξεις εσυ τα shortcuts που θελεις να βαλεις και ειναι αν δεν κανω λαθος 15 θεσεις κενες για να βαλεις οτι θελεις.

2) μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει κανενα restart (φτου - φτου) και η μνημη του ειναι συνεχεια πανω απο 70 mb

3) στα μηνυματα εχει Τ9 με τελικο ς αλλα θελει μονο κεφαλαια για να γραψει 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα (ισως με καποιες ρυθμισεις να αλλαζει κι αυτο αλλα δεν το κοιταξα)

4) ο χρονος που κανει για να ανοιξει ειναι τουλαχιστον 10 δευτερα πιο γρηγορος απο το Ρ990 (αν και την πρωτη φορα με την εγκατασταση των ελληνικων στο setup μου φανηκε οτι εκανε αιωνες)

5) με wifi δεν δοκιμασα να συνδεθω καπου γιατι ειμαι σε διακοπες και παλευω με μια dialup συνδεση που εχω

6) το ηχειο μου φανηκε δυνατο και καθαρο

7) ραδιοφωνο και rds ολα καλα και καθαρα

8) η καμερα ειναι στα ιδια επιπεδα με του Κ800 αλλα με χαλασε το γεγονος οτι οταν κανεις εστω και λιγο zoom σου κατεβαζει την αναλυση. στο 1.1 στο κατεβαζει 2mp, στο 1.2 το παει 1mp, και αν συνεχισεις πιο πανω zoom σε πηγαινει σε vga

9) παιχνιδια και εφαρμογες ειναι τα ιδια με του Ρ990

10) εχει στη συσκευασια gps receiver wayfinder, με μπαταρια και φορτιστη, desktop charger και φορτιστη, manual ελληνικο και αγγλικο, συνοδευτικο cd pcsuite, δυο καρτες σαν πιστωτικες που αναφερουν οτι εισαι και καλα vip πελατης του Ρ1 και εχει απο πισω τηλ επικοινωνιας με εξειδικευμενο προσωπικο για το τηλεφωνο, εξτρα πενακι,ακουστικα handsfree, και τελος μια παρα πολυ ωραια μαυρη βελουδινη θηκη για το κινητο

11) οπως ξαναειπα με εντυπωσιασε η ποιοτητα κατασκευης της συσκευης (αν και αυτο θα δειξει με το χρονο)

αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα ή σας απογοητευσα που δεν ανεφερα κατι.

ειμαι στη διαθεση σας για τυχον αποριες (οσο μου επιτρεπει βεβαια η dialup συνδεση που εχω)

αυτο ακριβως ειναι το gps receiver. τωρα αν κανει για αλλες συσκευες δεν εχω ιδεα, εσυ θα ξερεις καλυτερα. λοιπον αναλυτικα οι πρωτες μου εντυπωσεις...

1) το μενου δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το Ρ990 που ειχα, εχει ομως επιλογη να διαλεξεις εσυ τα shortcuts που θελεις να βαλεις και ειναι αν δεν κανω λαθος 15 θεσεις κενες για να βαλεις οτι θελεις.

2) μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει κανενα restart (φτου - φτου) και η μνημη του ειναι συνεχεια πανω απο 70 mb

3) στα μηνυματα εχει Τ9 με τελικο ς αλλα θελει μονο κεφαλαια για να γραψει 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα (ισως με καποιες ρυθμισεις να αλλαζει κι αυτο αλλα δεν το κοιταξα)

4) ο χρονος που κανει για να ανοιξει ειναι τουλαχιστον 10 δευτερα πιο γρηγορος απο το Ρ990 (αν και την πρωτη φορα με την εγκατασταση των ελληνικων στο setup μου φανηκε οτι εκανε αιωνες)

5) με wifi δεν δοκιμασα να συνδεθω καπου γιατι ειμαι σε διακοπες και παλευω με μια dialup συνδεση που εχω

6) το ηχειο μου φανηκε δυνατο και καθαρο

7) ραδιοφωνο και rds ολα καλα και καθαρα

8) η καμερα ειναι στα ιδια επιπεδα με του Κ800 αλλα με χαλασε το γεγονος οτι οταν κανεις εστω και λιγο zoom σου κατεβαζει την αναλυση. στο 1.1 στο κατεβαζει 2mp, στο 1.2 το παει 1mp, και αν συνεχισεις πιο πανω zoom σε πηγαινει σε vga

9) παιχνιδια και εφαρμογες ειναι τα ιδια με του Ρ990

10) εχει στη συσκευασια gps receiver wayfinder, με μπαταρια και φορτιστη, desktop charger και φορτιστη, manual ελληνικο και αγγλικο, συνοδευτικο cd pcsuite, δυο καρτες σαν πιστωτικες που αναφερουν οτι εισαι και καλα vip πελατης του Ρ1 και εχει απο πισω τηλ επικοινωνιας με εξειδικευμενο προσωπικο για το τηλεφωνο, εξτρα πενακι,ακουστικα handsfree, και τελος μια παρα πολυ ωραια μαυρη βελουδινη θηκη για το κινητο

11) οπως ξαναειπα με εντυπωσιασε η ποιοτητα κατασκευης της συσκευης (αν και αυτο θα δειξει με το χρονο)

αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα ή σας απογοητευσα που δεν ανεφερα κατι.

ειμαι στη διαθεση σας για τυχον αποριες (οσο μου επιτρεπει βεβαια η dialup συνδεση που εχω)

Οχι μονο δεν μας κουρασες φιλε μου αλλα μας εδωσες ενα παρα πολυ καλο mini review.:D:) και σε ευχαριστω που απαντησες στις ερωτησεις μου :rolleyes:

Απο Δευτερα θα το χτυπησω και εγω...

To GPS Receiver που επιβεβαιωσες οτι ειναι αυτο , ειναι μαλλον

ενα κοινο Bluetooth Receiver οποτε θα μπορει να χρησιμοποιηθει

και σε αλλες συσκευες μας...:cool:

EDIT Η απαντηση υπαρχει στα FAQ

The GPS receiver

Can I use the included Bluetooth GPS-receiver with other devices?

Yes, it is a generic GPS device that supports the NMEA protocol and can be used with all Bluetooth-enabled devices, such as laptops and PDAs. However, you must have the appropriate software available for the units to work together.

Όχι δεν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση για 160 χαρακτήρες.

Αυτό είναι το ψηφιακό ζουμ που κάνουν όλα τα κινητά/φωτογραφικές :)

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Συμφωνα με το site του navigator:

http://www.wayfinder.com/products/wayfinder_navigator.en.php?content=map_coverage

δεν υπάρχει κάλυψη της Ελλάδας.

Συμφωνα με το site του navigator:

http://www.wayfinder.com/products/wayfinder_navigator.en.php?content=map_coverage

δεν υπάρχει κάλυψη της Ελλάδας.

Εχεις δικιο :(

Εστειλα e-mail στη Wayfinder και περιμενω απαντηση. :confused:

Καλοριζικο σε οσους το πηραν.Σιγουρα φαινεται φοβερο κινητο-pda.Καποιες ερωτησεις που εχω πριν το παρω θα ημουν υποχρεος αν μου τις απαντουσατε.Καταρχην σαν κινητο.Το ακουστικο τι λεει;Ακουγεται δυνατα και καθαρα;Το ηχειο ειναι το ιδιο δυνατο και καθαρο; Πιστευω το σημα να ειναι ενταξει.Τωρα ενα προβλημα που ειχε το Ρ990 ηταν οτι δεν μπορουσε να προβαλει μεγαλης χωριτικοτητας βιντεο και κολλαγε.Ελπιζω αυτο να εχει διορθωθει.Και φυσικα η μπαταρια που λογικα ειναι νωρις αλλα αν καποιος την εχει τσεκαρει ας πει παρακαλω.Ευχαριστω:D

Το κινητό τι μπαταριά έχει τελικά??? Πόσα mA????

Η μπαταρία είναι 1120mAh.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

αραγε το gps ειναι στο πακετο του <<πλαισιο>> ή σε ολα τα πακετα που θα κυκλοφορησουν;

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αν είναι εύκολο, ας ανεβάσει κάποιος καμιά φώτο και κανένα βίντεο στην μέγιστη ανάλυση να δούμε την ποιότητα της κάμερας...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Καλοριζικο σε οσους το πηραν.Σιγουρα φαινεται φοβερο κινητο-pda.Καποιες ερωτησεις που εχω πριν το παρω θα ημουν υποχρεος αν μου τις απαντουσατε.Καταρχην σαν κινητο.Το ακουστικο τι λεει;Ακουγεται δυνατα και καθαρα;Το ηχειο ειναι το ιδιο δυνατο και καθαρο; Πιστευω το σημα να ειναι ενταξει.Τωρα ενα προβλημα που ειχε το Ρ990 ηταν οτι δεν μπορουσε να προβαλει μεγαλης χωριτικοτητας βιντεο και κολλαγε.Ελπιζω αυτο να εχει διορθωθει.Και φυσικα η μπαταρια που λογικα ειναι νωρις αλλα αν καποιος την εχει τσεκαρει ας πει παρακαλω.Ευχαριστω:D

Καλη σου μερα. Το ακουστικο ειναι πολυ δυνατο και καθαρο. Δεν θα σε προβληματισει σε κανενα σημειο πιστευω. Το ηχειο απλα δινει ρεστα. Για Ρ series κινητο ειναι απλα υπεροχο. Βασικα ειναι λιγο καλυτερο απο οτι ειναι του W950( ειναι πιο δυνατο). Τωρα για την αναπαραγωγη βιντεο δεν μπορω ακομα να σου πω. Θα το δοκιμασω ομως αυτες τις μερες και θα απαντησω.

Γενικοτερα ομως προκειται για την καλυτερη Symbian συσκευη της ΣΕ που εχει ποτε βγαλει.

Καλη σου μερα. Το ακουστικο ειναι πολυ δυνατο και καθαρο. Δεν θα σε προβληματισει σε κανενα σημειο πιστευω. Το ηχειο απλα δινει ρεστα. Για Ρ series κινητο ειναι απλα υπεροχο. Βασικα ειναι λιγο καλυτερο απο οτι ειναι του W950( ειναι πιο δυνατο). Τωρα για την αναπαραγωγη βιντεο δεν μπορω ακομα να σου πω. Θα το δοκιμασω ομως αυτες τις μερες και θα απαντησω.

Γενικοτερα ομως προκειται για την καλυτερη Symbian συσκευη της ΣΕ που εχει ποτε βγαλει.

Kαλημερα σου φιλε μου.Το μονο που μενει ειναι αν μπορεις να τσεκαρεις την αναπαραγωγη βιντεο και την μπαταρια.Η οθονη πρεπει να λεει πολυ.Ειναι φωτεινη;Ευχαριστω για την απαντηση σου

καλημέρα παίδες κ καλώς να όρισει κι άλλη παρτίδα. Να κανω κ εγω κάποιες ερωτησούλες.

Ο Γερμανός πότε θα το φέρει?Η κοσμοτέ? Αλήθεια στο πλαίσιο μπορώ να πάρω την επιδότηση που έχω από την κοσμοτέ?

Θα συμφωνήσω ότι το κινητό είναι πάρα πολύ καλό όπως και η ποιότητα κατασκευής. Το μόνο που με ψιλό χάλασε είναι η φακός της κάμερας που είναι ακάλυπτος και είναι σχετικά πολύ εύκολο να γραντζουνιστεί. Πάλι καλά που δίνουν το pouch και υπάρχει προστασία.

καλημέρα παίδες κ καλώς να όρισει κι άλλη παρτίδα. Να κανω κ εγω κάποιες ερωτησούλες.

Ο Γερμανός πότε θα το φέρει?Η κοσμοτέ? Αλήθεια στο πλαίσιο μπορώ να πάρω την επιδότηση που έχω από την κοσμοτέ?

Μπορεις**Παρε τηλ.την cosmote να σου στειλει την επιδοτηση σου στο Πλαισιο

:)

• The title was changed to Sony Ericsson P1i