Katath Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Θα περάσουμε άλλη μία χρονιά παιδιά με τα P1 μας; Ως κύριο τηλέφωνο το χρησιμοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Εγώ ταυτόχρονα με το Acer και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Εχω βάλει κάποιες εφαρμογουλες(τις βασικές), και με εχει βολεψει πολύ.. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Οπως το δει ο καθενας!ειχα παρει το omnia2 αλλα με ξενερωσε που τα πλαινα κουμπια επαιζαν λες και θα φυγουν!το e72 που ελεγα να παρω κι αυτο προβληματα στην κατασκευη!μην πουμε για τα κολληματα τους!οποτε λεω αν ειναι να δωσω 500 και ευρω για να παρω κινητο και να εχω αυτα τα προβληματα ...τοτε ασ κρατησω τριτη χρονια το p1 που ουτως η αλλως το εχω συνιθησει τοσο που το θεωρω προεκταση του χεριου μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 φυσικά κ τρίτη χρονιά:!: thc kaiser και k800 απλά του πρόσφεραν διακοπές για μερικούς μήνες :p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Εννοείται!!!Εγώ εχω ήδη μπει στη 3η χρονιά με το P1 μου!Όσοι θέλετε ανταλλακτικά τα βρήκα όλα από το skroutz!Μπαταρίες, πενάκια, εξωτερικούς φορτιστές τα πάντα!Είχα πάρει τα Χριστούγεννα με επιδότηση το LG το Gm750 αλλά ούτε σαν δεύτερο κινητό δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί τα κάνω όλα με το P1.Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που δεν μπορώ να κάνω και δεν θέλω να δώσω χρήματα να πάρω κάποιο άλλο κινητό που θα κάνει τα ίδια ή λιγότερα.Σιγά!!Μόνο σε περίπτωση που δεν θα δουλεύει εντελώς θα το αλλάξω!!P1 και ξερό ψωμί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Καλημέρα σε όλους τους κατόχους P1i. Πούλησα σήμερα το πρωί το HD2 (μέσα σε 7 λεπτά από την στιγμή που έβαλα την αγγελία!) και έτσι πηγαίνω για τρίτη χρονιά με το αγαπημένο μου P1i ως κύρια συσκευή μου. Μία απορία έχω. Γίνεται να έχω 160 χαρακτήρες στα sms, με Ελληνικά και αν ναι, τι πρέπει να επιλέξω στις ρυθμίσεις για να επιτευχθεί αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Γίνεται μόνο αν γράφεις με κεφαλαία γράμματα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Και πως γίνεται να μένουν μόνιμα τα κεφαλαία? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Με το caps lock μήπως;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 1. Από που μπορώ να αγοράσω την αυθεντική μπαταρία της sony ericsson για το P1i? 2. Έχετε αλλάξει μπαταρία τα χρόνια που έχετε την συσκευή, ή δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι στιγμής? Λειτουργεί όσο καλά και σταθερά λειτουργούσε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του (σχετικά με την μπαταρία του εννοώ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Με το caps lock μήπως;;; Κάθε φορά που μπαίνω στα μηνύματα εννοώ μήπως? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 1. Από που μπορώ να αγοράσω την αυθεντική μπαταρία της sony ericsson για το P1i? http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1+Sony+Ericsson+P1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Θα περάσουμε άλλη μία χρονιά παιδιά με τα P1 μας; Ως κύριο τηλέφωνο το χρησιμοποιείτε; Εννοείται! 2 χρόνια και 8 μήνες και το κοντέρ συνεχίζει. Δεν έχω βρει ακόμη κινητό που να υπερτερεί ΣΕ ΟΛΑ ώστε να το αντικαταστήσω. Μάλλον θα το κρατήσω μέχρι τελικής πτώσης. Είναι απίστευτο καινούργια κινητά να υστερούν σε σχέση με το P1 στόν έναν ή άλλο τομέα, είτε λέγεται ποιότητα κατασκευής, αυτονομία, SAR, σήμα, ηχείο, ομορφιά κτλ. Βγαίνει το X10 και δεν έχει ραδιόφωνο ή κάμερα βιντεοκλήσης....έλεος. Τέσπα, ας χαλάσει πρώτα (αν χαλάσει) και βλέπουμε. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Εννοείται! 2 χρόνια και 8 μήνες και το κοντέρ συνεχίζει. Δεν έχω βρει ακόμη κινητό που να υπερτερεί ΣΕ ΟΛΑ ώστε να το αντικαταστήσω. Μάλλον θα το κρατήσω μέχρι τελικής πτώσης. Είναι απίστευτο καινούργια κινητά να υστερούν σε σχέση με το P1 στόν έναν ή άλλο τομέα, είτε λέγεται ποιότητα κατασκευής, αυτονομία, SAR, σήμα, ηχείο, ομορφιά κτλ. Βγαίνει το X10 και δεν έχει ραδιόφωνο ή κάμερα βιντεοκλήσης....έλεος. Τέσπα, ας χαλάσει πρώτα (αν χαλάσει) και βλέπουμε. Μαζί σου και εγώ! Συνεχίζουμε σταθερά με το P1 μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Κάθε φορά που μπαίνω στα μηνύματα εννοώ μήπως? δεν γίνεται μόνιμα. απλά κάθε φορά που πας να γραψεις sms πατας πρωτα 2 φορες το βελάκι (shift) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 1. Πόσο σας κρατάει η μπαταρία του P1i σας? Ξεπερνάει τις 3 μέρες? 2. Έχετε ακόμα την μπαταρία που είχε όταν το είχατε αγοράσει, ή έχετε αγοράσει άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εννοείται! 2 χρόνια και 8 μήνες και το κοντέρ συνεχίζει. Δεν έχω βρει ακόμη κινητό που να υπερτερεί ΣΕ ΟΛΑ ώστε να το αντικαταστήσω. Μάλλον θα το κρατήσω μέχρι τελικής πτώσης. Είναι απίστευτο καινούργια κινητά να υστερούν σε σχέση με το P1 στόν έναν ή άλλο τομέα, είτε λέγεται ποιότητα κατασκευής, αυτονομία, SAR, σήμα, ηχείο, ομορφιά κτλ. Βγαίνει το X10 και δεν έχει ραδιόφωνο ή κάμερα βιντεοκλήσης....έλεος. Τέσπα, ας χαλάσει πρώτα (αν χαλάσει) και βλέπουμε. Ρε παιδιά όντως, μου δίνουν επιδότηση μέσω εταιρικού πακέτου και είμαι αρκετά προβληματισμένος. Δεν υπάρχει άξιος αντικαταστάτης όντως, o οποίος να σε κάνει να παρατήσεις το P1i με την μια. Το SATIO έλεγε αρκετά αλλά το SAR του απαράδεκτο (όπως και του G900 - το οποίο δεν πήγε μακριά). Το μόνο που βρίσκω καλύτερο στα καινούρια κινητά είναι η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 η μπαταρία με αρκετά τηλεφωνα 2 μέρες και με φυσιολογική χρήση ανετα 3. (την αρχικη εχω ακομη) p.s. το satio ειναι τραγικό κινητό....:rolleyes: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 η μπαταρία με αρκετά τηλεφωνα 2 μέρες και με φυσιολογική χρήση ανετα 3. (την αρχικη εχω ακομη) p.s. το satio ειναι τραγικό κινητό....:rolleyes: Γιατί τραγικό? Τι δεν σου αρέσει στο satio? (Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ούτε καν από κοντά δεν το έχω δει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ας μην συνεχίσουμε την κουβέντα για το Satio σε αυτό το topic. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εμένα πάντως μου κρατάει μια μέρα. Βέβαια έχω όλη μέρα ανοιχτό το Αctive sync για email και μιλάω και μια ώρα στο νερό αφού έχω το unlimited. Έχω τρεις μπαταρίες (η μια απο Πακιστανό στο δρομο τα εχει φτύσει μέσα σε 2 μήνες) οι αλλες 2 μια χαρά δουλευουν. Είναι το καλύτερο κινητό ever και έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Το μόνο άσχημο είναι οτι δε βγαίνουν πια εφαρμογές σε uiq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Έχω την αρχική μπαταρία και με μία ώρα κλήσεις την ημέρα, μισή ραδιόφωνο, μισή internet, συνέχεια ανοιχτό και λίγο navigation με βγάζει 2 ημέρες. Παλαιά με έβγαζε και τρεις. Ευχαριστημένος είμαι. Έχω τύχει μέρες με 2 ώρες navigation, μία μουσική, δύο ώρες ομιλία και αρκετό ιντερνετ και να με βγάζει έστω και οριακά ολόκληρη την ημέρα. Ποτέ δεν έμεινα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα P1i το οποίο το αγόρασα από δεύτερο χέρι. Στα χέρια μου δυστυχώς δεν πέρασε τις καλύτερες στιγμές καθώς σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής μου που έπρεπε να ξεσπάσω, το εκσφενδόνισα από την μια άκρη στον τοίχο του δωματίου (επέζησε και λειτουργεί άψογα απλά φέρει ουλές από τα τραύματά του). Επειδή θέλω να το κρατήσω σκέφτομαι να αγοράσω από έξω νέα καλύματα, ζελατίνα της touch οθόνης και να τα αντικαταστήσω δηλαδη κάτι σαν refurbishing. Aξίζει το κόπο από πλευράς κόστους? Ή καλύτερα να ψάξω να βρω μια συσκευή σε καλή κατάσταση όταν (και αν) τα φτύσει? Edited April 11, 2010 by yiankap74_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα P1i το οποίο το αγόρασα από δεύτερο χέρι. Στα χέρια μου δυστυχώς δεν πέρασε τις καλύτερες στιγμές καθώς σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής μου που έπρεπε να ξεσπάσω, το εκσφενδόνισα από την μια άκρη στον τοίχο του δωματίου (επέζησε και λειτουργεί άψογα απλά φέρει ουλές από τα τραύματά του). Επειδή θέλω να το κρατήσω σκέφτομαι να αγοράσω από έξω νέα καλύματα, ζελατίνα της touch οθόνης και να τα αντικαταστήσω δηλαδη κάτι σαν refurbishing. Aξίζει το κόπο από πλευράς κόστους? Ή καλύτερα να ψάξω να βρω μια συσκευή σε καλή κατάσταση όταν (και αν) τα φτύσει? κοιτα να δεις.αν παρεις τα <<κουστουμια του>> απ το e-bay (τα βρηκα με 20ε τα γνησια)αξιζει ο κοπος.αν τα παρεις απο εδω με 70 και ευρω δεν νομιζω να σε συμφερει!ασε που μπορει να φαει καιμια και να κλαις τα 70!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 καλημέρα. Στον πίνακα ελέγχου, συσκευή, υπάρχει η διαχείρηση συσκευής. Τι ακριβώς είναι αυτό? Που μπορώ να βρω έναν οδηγό για να συμπληρώσω τα πεδία που χρειάζονται, όταν επιλέγω "νέο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts