Mpohalos Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Φίλε ecep μάλλον έχουμε το ίδιο πρόβλημα αλλά εγώ θέλω όσο το δυνατό μεγαλύτερη χωρητικότητα / αυτονομία, δεν με ενδιαφέρει να είναι αυθεντική SE... Το P1i μου κρατάει πλέον μόνο 1.5 μέρα με την bst40 και κανονική χρήση και μιας και θα αλλάξω θέλω να πάρω τη maximum δυνατή. Καμμιά ιδέα που μπορώ να βρώ? Επίσης είσαι σίγουρος ότι υπάρχει σε 1500 mAh και είναι συμβατή??? :D Με μια πρώτη ματιά βρήκα ένα site που πουλάει μια 1800mAh, εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Ευχαριστώ Mpohalos αλλά η συγκεκριμένη είναι πολύ ακριβή και επίσης συνοδεύεται από ειδικό καπάκι επειδή είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις. Έψαξα στο ebay και βρήκα την bst-40 Li-ion με 1200 mAh στα 3.5 ευρώ + έξοδα αποστολής 2.5 ευρώ. Έδωσα παραγγελία για δύο κομμάτια σύνολο <10 ευρώ! :D @ ecep σου έστειλα pm με λεπτομέριες - αν δεν έχεις βρει ήδη Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 3,5€ μπαταρία....????Τι μπαταρία θα ειναι αυτή?Μήπως ειναι κινέζικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Princesss Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Kapoios na me voh8isi plz!exw to p1 kai dn kserw ti exei pa8ei exw ena sceensaver kai dn leei na svisei to fws...einai sxedon sunexeia anoixto!To exw psaxei mhpws exw allaksei kapoia ru8misi alla dn vlepw kati diaforetiko! Kserei kapoios kati as m pei plz! Euxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Αυτο το δοκιμασε κανεις? http://www.digia.com/C2256FEF0043E9C1/0/405001847 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Νέο firmware? Στο forum uiq3.eu κυκλοφορεί η φήμη ότι βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο νέο firmware για το κινητό μας. Ακούγονται πράγματα όπως Opera 9.5 και Flash Lite 3.1 ..... Λέτε να αληθεύει??? πηγή παιδια τι γλωσσα ειναι αυτο το forum για να το μεταφρασω ? (google) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 3,5€ μπαταρία....????Τι μπαταρία θα ειναι αυτή?Μήπως ειναι κινέζικη? Μα και αυτή που είχε μέσα όταν το αγοράσαμε κινέζικη δεν είναι? :p Για να ακριβολογώ όμως είναι made in taiwan και χρέωση η ακόλουθη: AU $7.00 per item (1st Battery) AU $7.00 per item (2nd Battery) AU $5.20 postage/handling (for 1st Battery) AU $2.20 postage/handling (for 2nd battery) ------------------------ AU $21.40 = Total / 1.95 exch rate = euro 10.97 Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 παιδια τι γλωσσα ειναι αυτο το forum για να το μεταφρασω ? (google) Σαν "Αγγλικά" μου φαίνονται Γιώργο :p!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Παιδιά, εδώ και αρκετό καιρό έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να στείλω sms, μετά από λίγους χαρακτήρες που γράφω, με πετάει έξω, μου γράφει Application Error και κάτι κωδικούς, και πρέπει να ξανα-ξεκινήσω από την αρχή πάλι! Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον? Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Παιδιά, εδώ και αρκετό καιρό έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να στείλω sms, μετά από λίγους χαρακτήρες που γράφω, με πετάει έξω, μου γράφει Application Error και κάτι κωδικούς, και πρέπει να ξανα-ξεκινήσω από την αρχή πάλι! Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον? Υπάρχει λύση? Ένα διάστημα μου το έκανε και σε μένα αυτό!! Αναγκάστηκα να του ξαναπεράσω το Firmware.. και ευτυχώς διορθώθηκε!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Παιδιά, εδώ και αρκετό καιρό έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να στείλω sms, μετά από λίγους χαρακτήρες που γράφω, με πετάει έξω, μου γράφει Application Error και κάτι κωδικούς, και πρέπει να ξανα-ξεκινήσω από την αρχή πάλι! Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον? Υπάρχει λύση? Αν έχεις το T9 ενεργοποιημένο τότε απενεργοποίησε το και θα είναι ok,αλλιώς κάνω όπως λέει ο φίλος από πάνω! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 εγω παρολο που εχω την τελευταια αυτο με το Τ9 δεν εχει διορθωθεί... οπςτε πρεπει να εισαι τυχερως για να συνεχιζει να δουλεβει με Τ9 Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Αν έχεις το T9 ενεργοποιημένο τότε απενεργοποίησε το και θα είναι ok,αλλιώς κάνω όπως λέει ο φίλος από πάνω! Όντως το είχα ενεργοποιημένο το Τ9. Θα το απενεργοποιήσω. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Σαν "Αγγλικά" μου φαίνονται Γιώργο :p!! :wacko: οχ λαθος link φιλε :lol: αυτο http://uiqmania.cz/ ξαναγυρισα και παιδευομαι με τις χακιες στο ipmart εχεις δοκιμασει τιποτα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Καλημέρα Γιώργο :)... :wacko: οχ λαθος link φιλε :lol: αυτο http://uiqmania.cz/ Czech Republic ;) ξαναγυρισα και παιδευομαι με τις χακιες στο ipmart εχεις δοκιμασει τιποτα? μπα, δεν ασχολούμαι όπως παλιά με το p1 :O.. εξάλλου το "Διαμαντάκι" μου εχει περισσότερο ψάξιμο και προγραμματάκια :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Καλημέρα Γιώργο :)... Czech Republic ;) μπα, δεν ασχολούμαι όπως παλιά με το p1 :O.. εξάλλου το "Διαμαντάκι" μου εχει περισσότερο ψάξιμο και προγραμματάκια :D. ευχαριστω σωστος....... και εγω με το cruise ετσι κανω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 και εγω με το cruise ετσι κανω έτσι, έτσι... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sulis Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 ΦΙΛΟΙ P1i-ήτες, μπορεί κάποιος να ρήξει μια ματιά εδώ και να με βοηθήσει? Thanks Παράθεση ... no regrets, just good memories ...:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Πιο αργό και από την καθυστέρηση είναι το κινητό αυτό. Επιτέλους πότε θα βγει ένα σοβαρό επαγγελματικό κινητό; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Πιο αργό και από την καθυστέρηση είναι το κινητό αυτό. Επιτέλους πότε θα βγει ένα σοβαρό επαγγελματικό κινητό; :mad: :wacko: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φίλε! Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 :mad: :wacko: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φίλε! Θες να ορίσεις πώς εννοείς εσύ την κολοκυθόπιτα; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Θες να ορίσεις πώς εννοείς εσύ την κολοκυθόπιτα; Όπως και να είναι, αν σε κάποιους αρέσει δεν μας πέφτει λόγος:D Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Όπως και να είναι, αν σε κάποιους αρέσει δεν μας πέφτει λόγος:D Επειδή είδα ότι σου έπεσε λόγος, για αυτό ρώτησα. Εκτός των άλλων, δεν είπα ότι δεν μου αρέσει, είπα ότι αργεί πολύ! Εσένα σου φαίνεται ταχύτατο; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Σε σχέση με τα προηγούμενα P, ναι είναι σαφώς ταχύτερο. Σε σχέση με το iphone όχι. Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Σε σχέση με τα προηγούμενα P, ναι είναι σαφώς ταχύτερο. Σε σχέση με το iphone όχι. Για πες μου πόσο χρόνο σου κάνει για να σου ανοίξει: α) Τις επαφές γρήγορης κλήσης β) Τον τηλεφωνικό κατάλογο γ) Το ημερολόγιο δ) Τον πίνακα ελέγχου ε) Τον οδηγό αποθήκευσης Εννοείται για όλα τα παραπάνω ότι τα ανοίγεις για πρώτη φορά και δεν είναι στη μνήμη. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts