Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμφορουμιτες γεια.εχω ενα προβλημα με το p1.Εστειλα ενα εγγραφο απο το 9500 στο p1 με bluetooth .το δειχνει κανονικα αλλα δεν μπορω να το επεξεργαστω. στο περ.επιλογες δεν εμφανιζει κατι για να το φτιαξω.μηπως επειδη δεν ειναι δημηουργημενο απο word απο pc και ειναι δημιουργημενο κατευθειαν απο το 9500?συν ολα αυτα εφαγε κολλημα και χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια για να το επαναφερω.δεν με γυρναγε στο κυριο μενου με τιποτα.Ξερει κανεις κατι?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

telika vrethike kanena programa msn mesw wi-fi ekjtos apo to fring epeidi se emena den duleuei....A kai alli mia erwtisi vlepw sto youtube diafora videakia me to p1i opws afto pou xeroume pou to kanei san iphone:http://youtube.com/watch?v=XepQemDr6OQ&feature=related

kai eida kai ena allo pou exei kai kala to logismiko tou w960:http://youtube.com/watch?v=XepQemDr6OQ&feature=related xerei kanenas tpt pou mporoume na vroume afta ta programata???an einai ta exei kapios as ta anevasei....ithela kai kati allo na rwtisw pws mporw na epilexw na grafw sms kai i prwti epilogi otan pataw kapio gramma na einai to agliko kai oxi sta ellinika gramma gt exw psaxei kai apo oti thimame ginete mono an to giriseis sta aglika.????

kai eida kai ena allo pou exei kai kala to logismiko tou w960:http://youtube.com/watch?v=XepQemDr6OQ&feature=related xerei kanenas tpt pou mporoume na vroume afta ta programata??? an einai ta exei kapios as ta anevasei.

Με μια ματιά που έριξα βρήκα αυτό σε ένα φόρουμ, το οποίο δίνει αρκετές πληροφορίες :).

(προσωπικά όμως δεν θα το ρίσκαρα.. και κατά δεύτερων μ’ αρέσει το interface του p1 περισσότερο :O)

Καλησπερα παιδες, πολυ ωραιο topic! Παρακολοθουθω τα software για UIQ3 και δεν εχω βρει τροπο για την ηχογραφηση συνομιλιας (έχω το Ρ1ι) -δουλευω στις πωλησεις και ηχογραφω παραγγελιες οταν ειμαι στο αμαξι οποτε δεν το θελω για υποκλοπες -Αν μου εχει ξεφυγει κατι και το βρει καποιος ... thanx!

p.s. και ενα προγραμμα σαν το qflashlight signed δεν θα με χαλαγε...

Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

παίδες δεν ξέρω αν το πήρατε πρέφα αλλά είναι ήδη έτοιμο το νέο firmware update για το p1i με κάποιες ενδοιαφέρουσες προσθήκες-αλλαγές. θα βγεί στο seus μέσα στις επόμενες μέρες-βδομάδες, ετοιμαστείτε λοιπόν να το υποδεχθείτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Επιδή δεν θα έχω πρόσβαση στο ίντερνετ ( όχι άμεση ) σε λίγες μέρες,

μπορεί κάποιος να με ενημερώσει όταν βγεί το καινούργιο firmware με pm?

Ευχαριστώ πολύ!

no sig...

παίδες δεν ξέρω αν το πήρατε πρέφα αλλά είναι ήδη έτοιμο το νέο firmware update για το p1i με κάποιες ενδοιαφέρουσες προσθήκες-αλλαγές.

θα βγεί στο seus μέσα στις επόμενες μέρες-βδομάδες, ετοιμαστείτε λοιπόν να το υποδεχθείτε.

Ευχάριστα νέα :rolleyes::D!! Για να δούμε τώρα πότε θα μας το δώσουν (:().

Έπαθα το εξής.Έκανα full backup το p1i και μετά έκανα update.Μετά το update πάω να επαναφέρω τις επαφες αλλά δεν γίνεται με τίποτα.Μου βγάζει μεν ότι έγινε επαναφορά αλλά το κινητό μένει κολλημένο στο "επαναφορά σε εξέλειξη" και ξεκολλάει μόνο αν το βγάλω απο την usb.Δοκίμασα και εργοστασιακή επαναφορά αλλά τίποτα και πάλι.Αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ.

The world is full of Kings and Queens

Who blind your eyes and steal your dreams.

Για όσους έχουν κινητό World Generic 1 το νέο firmware κυκλοφόρησε. Οι υπόλοιποι υπομονή.

http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?p=330677#330677

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προς το παρών όχι.. εκτός άμα σε κάποιο μελλοντικό firmware διορθωθεί.

Ρε παιδιά έχω σπαστεί πάρα πολύ με κάποια πράγματα!

Ολόκληρη κινητάρα και να μην υπάρχει κουμπί να δεις τις αναπάντητες κλήσεις σου? Να πρέπει δηλαδή να τις δεις με μολυβάκι? έλεος ρε παιδιά! Ή να πρέπει να λερώσω την οθόνη με τα δάκτυλα, αν θέλω να δω την αναπάντητη απευθείας? Με λίγα λόγια μας λένε ότι το κινητό είναι αφής χεριών? Να το ξέρουμε να μην στενοχωριόμαστε δηλαδή...

Απ' ότι διαβάζω η νέα έκδοση είναι η R9K009!

Την έβαλε κανείς μέχρι τώρα να μας πει καμιά γνώμη?

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Απ' ότι διαβάζω η νέα έκδοση είναι η R9K009!

Την έβαλε κανείς μέχρι τώρα να μας πει καμιά γνώμη?

Την έβαλα εγώ, είναι άψογη!

Εχουνε λυθεί όλα τα προβλήματα!

Την έβαλα εγώ, είναι άψογη!

Εχουνε λυθεί όλα τα προβλήματα!

Όπως...:shifty:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Δείτε ποια έκδοση του Opera έχει το κινητό εγκατεστημένο. Ο 9.50 είναι έτοιμος και θα παρουσιαστεί 11-12 του μήνα.Φήμες λένε ότι υπάρχει και στο καινούργιο firmware.
no sig...

• The title was changed to Sony Ericsson P1i