Jump to content

Spyrious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Spyrious

  1. Καλησπέρα.Έφτασε η ώρα να αλλάξω συσκευή.Θα ήθελα να με βγάλει 3 χρόνια όσο δηλαδή κρατάω συνήθως τις συσκευές.Είμαι τώρα στο 3ο HTC,το One X.Μου αρέσει πάρα πολύ το Note 4.Κάνω χρήση κυρίως GPS,μουσική και σερφάρισμα.Παιχνίδια καθόλου.Επίσης με ενδιαφέρει η κάμερα πολύ.Αξίζει να δώσω τόσα λεφτά (μεταχειρισμένο) για το Note 4 ή θα με καλύψει κάποιο καλό κινέζικο,και αν ναι τι επιλογές έχω.Επίσης να πω ότι σε όλα τα κινητά μου τρέχω custom roms οπότε έχω την απορία αν για τα κινέζικα υπάρχει κοινότητα που ασχολείται με το "μαγείρεμα" roms.Ευχαριστώ.
  2. Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα.Απο τελος Δεκεμβρίου που παρήγγειλα 3 πράγματα από διαφορετικούς πωλητές απο αμερική τα 2 είχαν σκαλώσει/χαθεί κάπου στην usps και τα ξαναστείλανε.Αλλά έχουν τώρα 20 μέρες περίπου ακόμα στην Αμερική κολλημένα και δεν λένε να φύγουν προς Ελλάδα μεριά μάλλον.Τα 2 λένε Depart USPS Sort Facility και το άλλο ακόμα Processed Through Sort Facility.
  3. Παιδιά υπάρχει κανένα βιβλίο με ψυχοτεχνικά τεστ;
  4. Εαν έχουμε τσεκαρισμένους πχ 2 χάρτες.Θα τους χρησιμοποιεί και τους 2;
  5. Και από εδώ δωρεάν http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Κατεβάζεις και αυτο για να αποσυμπιέσεις τον χάρτη http://legroom.net/software/uniextract
  6. O Auto drive Hellas 1.40 έχει το ίδιο map id με τον 1,25,δηλαδή 822 ή κάποιο άλλο;
  7. Έπαθα το εξής.Έκανα full backup το p1i και μετά έκανα update.Μετά το update πάω να επαναφέρω τις επαφες αλλά δεν γίνεται με τίποτα.Μου βγάζει μεν ότι έγινε επαναφορά αλλά το κινητό μένει κολλημένο στο "επαναφορά σε εξέλειξη" και ξεκολλάει μόνο αν το βγάλω απο την usb.Δοκίμασα και εργοστασιακή επαναφορά αλλά τίποτα και πάλι.Αν ξέρει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ.
  8. Δεν ξερω αν το γνωρίζεται ήδη,αλλά μπειτε απο το κινητο στην παρακάτω διευθηνση http://www.nav4all.com/install Είναι το nav4all.Φαίνεται καλο ,υποστηρίζει και ελληνικά.Δεν προλαβα να το δοκιμάσω ακόμα και δεν ξέρω τι χάρτες έχει.
  9. Παιδια,σχετικα με το divx player. Έβαλα μια ταινια για δοκιμή.Δε λέω παίζει πολύ καλά.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κλειδώνει το κινητό μετά απο λίγο και σταματάει η ανπαραγωγή.Διορθώνεται κάπως αυτό;
  10. Παιρνουν ρευμα απο εκει που παιρνουν και οι κανονικες λάμπες. Υ.Γ.Κιτ για Η1 σε καλή τιμή που θα βρω;
  11. Εμένα δεν χρειάστηκε,δούλεψε κανονικά. Επι της ευκαιρίας υπάρχει κανένας έυκολος τρόπος για να κάνουμε sign τα προγράμματα;
  12. Για πολύ λίγο ακόμα Bridgestone Potenza 205/60/15.Xantia 2.1td Σκέφτομαι πάλι για bridgestone.Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτα σε στεγνο και σε βρεγμένο παρόλα τα χιλιομετρα τους και τα 3+ χρόνια.
  13. Για όσους παιδευονται να μπουν στι internet όπως εγώ.Κάντε αυτο Αφου έχετε δημιουργήσει την σύνδεση ιντερνετ με το router δώστε χειροκίνητα ip (κατα προτίμηση 192.168.2.xx),subnet mask (κατα προτίμηση 255.255.255.0) ίδιο με του υπολογιστή σας,gateway την ip του router σας και dns server αυτους του παροχέα internet. Σε εμένα έπιασε. Ελπίζω να βοηθήσει μερικους.
  14. Βρήκα αυτο το μαγαζάκι-σελίδα http://www.xenoncity.gr/ αλλα μάλλον είναι μόνο για έμπορες.Έχει πολύ καλές τιμές.
  15. Υπάρχει κανένα προγραμματάκι ir remote σαν αυτο της psiloc;
  16. Παιδια έχω κάποες απορίες και εγώ,μετα απο περιπου 3 μέρες χρήσης. 1.Την γλώσσα γραφής μπορω να την αλλάζω (ελληνικά - αγγλικά) απο το πληκτρολόγιο.Έχω ορίσει 1η και 2η γλώσσα. 2.Το wifi συνδέεται κανονικά με το router μου (βλέπει το ένα το άλλο),αλλά δεν μπορώ να μπω στο internet.Έχω βάλει την σύνδεση του Workgroup στiς συνδέσεις Internet στις Ομάδες σαν 1η.Έψαξα και στο νετ αλλα άκρη δεν έβγαλα. Ευχαριστώ.
  17. Παιδια τα ακουστικά του p1 πως είναι; Αξίζουν;Έχουν 3,5μμ jack ή θέλει πατέντα για να μπουν άλλα;
  18. Αν είναι σαν την crystal που είχα στο w800 δεν λέει.Φαινόταν πολύ όμορφο αλλα επειδή είναι απο πολύ σκληρό πλαστικό σπάει απο μόνη της.
  19. Τελικα το πακετο με το gps στον Γερμανο πόσο έχει;
×
×
  • Create New...