Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εξαρτάται πως την χρησιμοποιείς, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν αναζητώ κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Καλησπέρα και από μενα. Δε ξέρω κατά πόσο έχει ξαναγίνει η πρότασή μου, αλλά μέσα σε 800+ μηνύματα χάθηκαν.

Θα ήθελα να προτείνω λοιπόν, να δημιουργηθουν ξεχωριστά forums για κάθε π.χ. συσκευή HTC.

Έψαχνα για παράδειγμα στο θέμα του Desire HD που εχω, για ένα θέμα custom Rom. Απ ότι κατάλαβα ανακυκλώνονται πολλές φορές οι ίδιες ερωταπαντήσεις. Πιστεύω πως θα ήταν πολύ πιο οργανωμένο, user friendly και φυσικά database friendly να υπάρχει πχ. Ένα sticky θέμα για root, με in-the-thread references για τ; καλύτερα tips η τις καλύτερες απαντήσεις σε ερωτήσεις, σαν πίνακας περιεχομένων στο αρχικό ποστ. Ομοίως ένα θέμα για τα custom roms, τα οποία όμως είναι device specific. (Όχι γενικά ενα thread για το cyanogen mod πχ. - αυτό θα μπορούσε να μπει στο γενικό android forum).

Άλλο thread πχ. για κατηγοριοποιημενες εφαρμογές, προτεινόμενα app κλπ.

Πιστεύω πως πραγματικά θα βελτιώσει την εικόνα και θα βοηθήσει τον χρήστη να βρει ευκολότερα αυτό που ψαχνει και δεν θα υπάρχουν πολλαπλά ποστ στη db με την ίδια ακριβώς ερώτηση που ακολουθείται ;πο την χιλιο-ειπωμενη απάντηση, είτε ένα (ψάξε, έχει ξαναπαντηθει).

Τι λέτε;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

• Administrators
Εξαρτάται πως την χρησιμοποιείς, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν αναζητώ κάτι.

Εκτός και αν αναζητάς κάτι με λιγότερα από 4 γράμματα.

Πχ. αν βάλεις HD2... δεν θα πάρεις τίποτα.

Modpic.gif

Καλησπέρα και από μενα. Δε ξέρω κατά πόσο έχει ξαναγίνει η πρότασή μου, αλλά μέσα σε 800+ μηνύματα χάθηκαν.

Θα ήθελα να προτείνω λοιπόν, να δημιουργηθουν ξεχωριστά forums για κάθε π.χ. συσκευή HTC.

Έψαχνα για παράδειγμα στο θέμα του Desire HD που εχω, για ένα θέμα custom Rom. Απ ότι κατάλαβα ανακυκλώνονται πολλές φορές οι ίδιες ερωταπαντήσεις. Πιστεύω πως θα ήταν πολύ πιο οργανωμένο, user friendly και φυσικά database friendly να υπάρχει πχ. Ένα sticky θέμα για root, με in-the-thread references για τ; καλύτερα tips η τις καλύτερες απαντήσεις σε ερωτήσεις, σαν πίνακας περιεχομένων στο αρχικό ποστ. Ομοίως ένα θέμα για τα custom roms, τα οποία όμως είναι device specific. (Όχι γενικά ενα thread για το cyanogen mod πχ. - αυτό θα μπορούσε να μπει στο γενικό android forum).

Άλλο thread πχ. για κατηγοριοποιημενες εφαρμογές, προτεινόμενα app κλπ.

Πιστεύω πως πραγματικά θα βελτιώσει την εικόνα και θα βοηθήσει τον χρήστη να βρει ευκολότερα αυτό που ψαχνει και δεν θα υπάρχουν πολλαπλά ποστ στη db με την ίδια ακριβώς ερώτηση που ακολουθείται ;πο την χιλιο-ειπωμενη απάντηση, είτε ένα (ψάξε, έχει ξαναπαντηθει).

Τι λέτε;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

φιλε υπαρχουν αν ψαξεις

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εκτός και αν αναζητάς κάτι με λιγότερα από 4 γράμματα.

Πχ. αν βάλεις HD2... δεν θα πάρεις τίποτα.

Γιαννη μην το λες...Χθες εβαλα μια αγγελια και εδω και σε αλλο forum.Πηγα να την κλειδωσω εδω αλλα δεν την εβρισκα.Μαλλον καποιος την εσβησε χωρις να κανει τον κοπο να στειλει ενα pm και χωρις να το καταλαβω το γιατι. Δεν μου πηγε στο μυαλο και εκανα ευρεση εδω με τον τιτλο που την ειχα στο αλλο forum που ηταν ολοϊδιος.

Μου εβγαλε 4 σελιδες χωρις καμμια σχεση με αυτο που ηθελα.:(:(:(

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

καποιος την εσβησε χωρις να κανει τον κοπο να στειλει ενα pm

Aυτο και αν χρήζει βελτίωσης εδώ....

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Γιαννη μην το λες...Χθες εβαλα μια αγγελια και εδω και σε αλλο forum.Πηγα να την κλειδωσω εδω αλλα δεν την εβρισκα.Μαλλον καποιος την εσβησε χωρις να κανει τον κοπο να στειλει ενα pm και χωρις να το καταλαβω το γιατι. Δεν μου πηγε στο μυαλο και εκανα ευρεση εδω με τον τιτλο που την ειχα στο αλλο forum που ηταν ολοϊδιος.

Μου εβγαλε 4 σελιδες χωρις καμμια σχεση με αυτο που ηθελα.:(:(:(

Επειδή είναι κλασσικό ιδίωμα του Έλληνα, να παραπονιέται για τα πάντα, ακόμα και όταν ο ίδιος ΔΕΝ ακολουθεί τους κανόνες που έχει αποδεχθεί, παραθέτω τα παρακάτω για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις:

Αγαπητέ Γιάννη, χθες ανέβασες αγγελία με τίτλο: [ Πώληση ] Πωλουντε 13 κινητα !!!! Καλα διαβασατε !!!

Αν έριχνες μια ματιά στους όρους του Buy & Sell, θα έβλεπες ΚΑΘΑΡΑ ότι αναφέρει:

10) Πουλάω πολλά προϊόντα! Τι να κάνω;

Συνιστάται να δημιουργήσετε αντίστοιχες αγγελίες. Ωστόσο, έχετε το δικαίωμα να δημοσιεύσετε έως και 5 αγγελίες την εβδομάδα... αν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε περισσότερες τότε απλά το σύστημα θα σας ενημερώσει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Μη χρησιμοποιήσετε άλλο account, γιατί τότε και τα 2 θα διαγραφούν, μαζί με όλες σας τις αγγελίες - χωρίς καμία προειδοποίηση.

Μπορείτε να επαναλάβετε μια αγγελία (δημοσιεύοντάς την ξανά) τρεις (3) ημέρες μετά τη δημοσίευση της αρχικής.

Δεν μπορείτε να πωλήσετε περισσότερα από 5 προϊόντα την εβδομάδα (είτε σε μία είτε σε 5 συνολικά αγγελίες). Αν υπερβείτε αυτό το όριο, τότε η αγγελία σας θα φθάσει στο κάδο των αποριμμάτων. Αν πουλάτε περισσότερα προϊόντα τότε μάλλον είστε επιχείρηση, οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσετε με το τμήμα marketing - δηλαδή ο admin του forum - (βλέπε φόρμα επικοινωνίας) ο οποίος θα χαρεί να σας ακούσει. Όχι, το myphone.gr δεν είναι εμπορική επιχείρηση, αλλά ένα site που δημιούργησε ένας άνθρωπος για να περνάει ευχάριστα τον ελευθερο χρόνο του.

Ο Moderator ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να σε ενημερώνει για κάτι που έκανε, για να διορθώσει το δικό σου λάθος, τη δική σου παράλειψη να διαβάσεις τους Όρους Πρόσβασης στο B&S. Αν σε κάποιους εν τέλει, δεν αρέσει ο τρόπος διαχείρισης του B&S, μπορεί να μην μπαίνει εκεί.

Ευχαριστώ.

P.S. @thePRODIGY... καλό θα ήταν οι νουθεσίες να έρχονται από χρήστες που ΔΕΝ έχουν γίνει BAN, ούτε έχουν συλλέξει αρκετές ποινές για τη ΜΗ συμμόρφωσή τους προς τους ΟΠΧ.

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Επειδή είναι κλασσικό ιδίωμα του Έλληνα, να παραπονιέται για τα πάντα, ακόμα και όταν ο ίδιος ΔΕΝ ακολουθεί τους κανόνες που έχει αποδεχθεί, παραθέτω τα παρακάτω για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις:

Αγαπητέ Γιάννη, χθες ανέβασες αγγελία με τίτλο: [ Πώληση ] Πωλουντε 13 κινητα !!!! Καλα διαβασατε !!!

Αν έριχνες μια ματιά στους όρους του Buy & Sell, θα έβλεπες ΚΑΘΑΡΑ ότι αναφέρει:

Ο Moderator ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να σε ενημερώνει για κάτι που έκανε, για να διορθώσει το δικό σου λάθος, τη δική σου παράλειψη να διαβάσεις τους Όρους Πρόσβασης στο B&S. Αν σε κάποιους εν τέλει, δεν αρέσει ο τρόπος διαχείρισης του B&S, μπορεί να μην μπαίνει εκεί.

Ευχαριστώ.

P.S. @thePRODIGY... καλό θα ήταν οι νουθεσίες να έρχονται από χρήστες που ΔΕΝ έχουν γίνει BAN, ούτε έχουν συλλέξει αρκετές ποινές για τη ΜΗ συμμόρφωσή τους προς τους ΟΠΧ.

Ενταξει.Δεν εχω κανενα προβλημα να ζητησω συγνωμη.

Ασχετα με τη υποχρεωση ή μη ενα pm θα διευκοληνε.

Παντως σχετικα με την αναζητηση το προβλημα ειναι υπαρκτο.

Φιλικά Γιάννης

Ασχετα με τη υποχρεωση ή μη ενα pm θα διευκοληνε.

Παντως σχετικα με την αναζητηση το προβλημα ειναι υπαρκτο.

Θα διευκόλυνε εσένα. Μπαίνουν 1000 χρήστες την ημέρα να κοιτάξουν το B&S. Αν οι 100 από αυτούς κάνουν τα ίδια μικρότερα ή μεγαλύτερα λάθη/παραλείψεις, ο Moderator θα πρέπει να στέλνει 100 PM την ημέρα για... διευκόλυνση; :wacko:

Όσο για το θέμα της αναζήτησης τα έχουμε πει: είναι θέμα του vbulletin που δεν επιτρέπει την αναζήτηση με λιγότερους χαρακτήρες.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλάξει αυτό. Με πολλούς και διάφορους τρόπους. Θέλει δουλειά. Υπομονή λοιπόν.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Το προβλημα με την αναζητηση δεν ειναι μονο στον περιορισμο αυτο

Εγραψα στην αναζητηση nokia N97 και πηγα στις αγγελιες κινητων και κοιταξτε σελιδες ασχετες

http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=3910398

41 σελιδες οι πιο πολλες ασχετες.

Φιλικά Γιάννης

Παιδιά σχετικά το πρόβλημα της αναζήτησης έχει συζήτηθει και στο παρελθόν αλλά όπως ξαναεξηγήθηκε απο τους διαχειριστές αυτή την στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι. Δοκιμάστε να ψάξετε αυτό που θέλετε στο Google με την κατάληξη myphone.gr και θα κάνετε μια χαρά την δουλεία σας.;)

Παιδιά σχετικά το πρόβλημα της αναζήτησης έχει συζήτηθει και στο παρελθόν αλλά όπως ξαναεξηγήθηκε απο τους διαχειριστές αυτή την στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι. Δοκιμάστε να ψάξετε αυτό που θέλετε στο Google με την κατάληξη myphone.gr και θα κάνετε μια χαρά την δουλεία σας.;)

εγω δεν ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την αναζητηση αλλα καταλαβαινω και τους διαχειριστες...ψαχνω με το google μεσα απο το φορουμ...αναζητηση με το google κανω και τα βρισκω

Φιλικά Γιώργος

για παράδειγμα θυμάμαι πριν αρκετούς μήνες ένα παιδί είχε κάνει topic στο μέρος των διαξιφισμών και έλεγε με ποιον τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει φθηνά με την κοπέλα του που ήταν σε ένα άλλο μέρος. είχε να κάνει με voip και skype είχε λίγες απαντήσεις αλλά υπόθηκαν καλά προγράμματα voip. το θέμα είναι ότι με την αναζήτηση δεν κατάφερα κάτι. Επειδή είχα και εγώ απάντηση προσπάθησα να το βρω μέσα από τα δικά μου μηνύματα άλλα τίποτα.

Νομίζω ότι πλέον μετά τη συγχώνευση των εταιριών, πρέπει να γίνει και συγχώνευση των thread...

HP & Palm

ΥΓ. Ήδη έχουμε αρχίσει να γράφουμε παράλληλα τα ίδια πράγματα.

Το Palm πλέον είναι sub forum του HP. Τα περισσότερα θέματα του Palm θα μεταφερθούν στο parent forum.

Αυτές οι φράσεις σαν υπογραφές σε κάθε ποστ, του τύπου

"Sent from my MpoyroyxaFone using Blablatalk "

μήπως θα ήταν καλύτερο να αποφεύγονται; Το βάζει υποχρεωτικά το πρόγραμμα;

Κατά την προσωπική μου εντύπωση ως χρήστη του φόρουμ, οι φράσεις αυτές είναι "θόρυβος" στη ροή των ποστ -για να μην πω ότι μοιάζουν με διαφήμιση ή καυχησιά στο ύφος "κοίταξτε, εγώ έχω i-fono και χρησιμοποιώ superklinex".

Ήδη υπάρχουν οι υπογραφές που μπορείς να επιλέξεις να τις βλέπεις ή όχι (εγώ πχ τις έχω κλειστές). Αυτό το βλέπεις θες δεν θες.

Την συγκεκριμένη φράση φίλε μου την εισάγει η αντίστοιχη εφαρμογή tapatalk ως μέρος του κύριου μηνύματος και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατή η αφαίρεση του από τους διαχειριστές του φόρουμ.

Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου καθώς και εγώ το θεωρώ άκομψο το συγκεκριμένο μήνυμα. Υπάρχει η δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή Tapatalk απενεργοποίησης του συγκεκριμένου μηνύματος. Όπως αντιλαμβάνεσαι εναποκεινται καθαρά στην ιδιοσυγκρασία και στις επιλογές του κάθε χρήστη ξεχωριστά εάν θα εμφανίζεται ή όχι το συγκεκριμένο μήνυμα.

Για παράδειγμα εγώ γράφω τώρα μέσω του tapatalk αλλά όπως θα αντιληφθείς δεν εμφανίζεται το σχετικό μήνυμα. ;)

Υ.Γ. Πολλές φορές είναι κατανοητή η συγκεκριμένη λειτουργία από ορισμένους χρήστες οι οποίοι με τον τρόπο αυτό θέλουν να καταδείξουν την "προχειρότητα" του μηνύματος τους καθώς στέλνουν από μια mobile συσκευή με ότι αυτό συνεπάγεται για τις δυνατότητες επεξεργασίας του μηνύματος. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

θα συμφωνησω και εγω για αυτο το μηνυμα... δεν μου "καθεται" πολυ καλα στο ματι...

να ρωτησω και κατι, εμφανιζεται και οταν γραφω απο συμπιαν? γιατι δεν εχει τυχει να δω ενω δεν εχει και επιλογη υπογραφης...

μια παρατηρηση: καποιες φορες στα υπο παρακολουθηση οταν πατω να δω το τελευταιο μηνυμα, μετα συνεχιζει να ειναι εντονος ο τιτλος του (σαν μη διαβασμενο) και για να φυγει αυτο πρεπει να πατησω πανω στο τιτλο και να με παει στην αρχικη σελιδα. αμα γινεται να διορθωθει :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

θα συμφωνησω και εγω για αυτο το μηνυμα... δεν μου "καθεται" πολυ καλα στο ματι...

να ρωτησω και κατι, εμφανιζεται και οταν γραφω απο συμπιαν? γιατι δεν εχει τυχει να δω ενω δεν εχει και επιλογη υπογραφης...

μια παρατηρηση: καποιες φορες στα υπο παρακολουθηση οταν πατω να δω το τελευταιο μηνυμα, μετα συνεχιζει να ειναι εντονος ο τιτλος του (σαν μη διαβασμενο) και για να φυγει αυτο πρεπει να πατησω πανω στο τιτλο και να με παει στην αρχικη σελιδα. αμα γινεται να διορθωθει :)

και σε μενα γινεται αυτο..οσο για την εφαρμογη πιο πανω ισως βαριονται τα μελη να αλλαξουν τις ρυθμισεις ειναι και κουραστικο γιατι σε κανει να κοιταξεις και το συγκεκριμενο μυνημα...και το tapatalk κανει και καποια λαθη με τα κινητα

Φιλικά Γιώργος

Δεν είναι ωραίο που διαγράφονται οι τροποποιούνται μηνύματα χωρίς να το γνωρίζει ο κόσμος...

Μια λύση να υπάρχει κάποια τυπική ενημέρωση με pm και μια άλλη καλύτερη όπως όταν τροποποιείς ένα μήνυμα εμφανίζει κάτω αριστερά με μικρά γράμματα την ενημέρωση μπορείτε να γράφετε μετά από διαγραφή ή αλλαγή "Μηνύματα διαγράφηκαν ή μεταφέρθηκαν από moderator" δε χρειάζεται καν να γράφεται το όνομα του moderator απλώς να το γνωρίζει ο κόσμος...

Δεν είναι ωραίο που διαγράφονται οι τροποποιούνται μηνύματα χωρίς να το γνωρίζει ο κόσμος...

Μια λύση να υπάρχει κάποια τυπική ενημέρωση με pm και μια άλλη καλύτερη όπως όταν τροποποιείς ένα μήνυμα εμφανίζει κάτω αριστερά με μικρά γράμματα την ενημέρωση μπορείτε να γράφετε μετά από διαγραφή ή αλλαγή "Μηνύματα διαγράφηκαν ή μεταφέρθηκαν από moderator" δε χρειάζεται καν να γράφεται το όνομα του moderator απλώς να το γνωρίζει ο κόσμος...

Αγαπητέ DemetreKre,

σε κάθε τροποίηση μηνύματος το φόρουμ προσθέτει πότε τροποποιήθηκε και από ποιόν αυτόματα.

Σε περίπτωση που κάποιο μήνυνα σβήνεται κατά 90% είναι εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν μπορώ να ζητήσω από τους moderators να ενημερώνουν κάθε χρήστη ξεχωριστά για κάθε ποστ που σβήνουν. Για εμάς η καλύτερη λύση είναι οι χρήστες να επικοινωνούν μαζί μας. Σε περίπτωση λοιπόν αμφιβολίας και μόνο (και όχι εγωισμού "Ξέρεις ποιός είμαι εγώ και μου σβήνεις το μήνυμα?" ) στέλνετε ένα Προσωπικό Μήνυμα σε έναν Super Moderator , του εξηγείτε που ήταν το ποστ (σε ποιό θέμα δηλαδή) και αυτός αναλαμβάνει να δει γιατί σβήστηκε το ποστ σας.

Ευχαριστώ.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Δεν μπορώ να ζητήσω από τους moderators να ενημερώνουν κάθε χρήστη ξεχωριστά για κάθε ποστ που σβήνουν. Για εμάς η καλύτερη λύση είναι οι χρήστες να επικοινωνούν μαζί μας. Σε περίπτωση λοιπόν αμφιβολίας και μόνο (και όχι εγωισμού "Ξέρεις ποιός είμαι εγώ και μου σβήνεις το μήνυμα?" ) στέλνετε ένα Προσωπικό Μήνυμα σε έναν Super Moderator , του εξηγείτε που ήταν το ποστ (σε ποιό θέμα δηλαδή) και αυτός αναλαμβάνει να δει γιατί σβήστηκε το ποστ σας.

Ευχαριστώ.

Σε άλλα φόρουμ με Vbulletin γίνεται αυτόματα. :rolleyes:

Σε άλλα φόρουμ με Vbulletin γίνεται αυτόματα. :rolleyes:

Ναι , οκ . Δεν είναι default επιλογή. Προφανώς είναι add-on/hack.

Σε αυτή τη φάση δεν είναι υλοποιήσιμο.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Ναι , οκ . Δεν είναι default επιλογή. Προφανώς είναι add-on/hack.

Σε αυτή τη φάση δεν είναι υλοποιήσιμο.

παντως αν μπορειται ψαξτε το λιγακι ;) θα ηταν αρκετα χρησιμο πιστευω :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παντως αν μπορειται ψαξτε το λιγακι ;) θα ηταν αρκετα χρησιμο πιστευω :)

Επειδή βλέπω μία επιμονή στο θέμα, απλά να σας πω ότι δεν το υλοποιούμε όχι γιατί βαριόμαστε αλλά επειδή περιμένουμε να δούμε που θα πάει το πράγμα.

Σόρρυ αλλά δεν είναι προτεραιότητα στη παρούσα version του vbulletin να προσθέσουμε νέες δυνατότητες.

Edited by vampyre