Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Τα θέματα που έχουν νέα μηνύματα μη αναγνωσμένα, έχουν δίπλα στον τίτλο μία μπλε κουκκίδα. Πατώντας την σε μεταφέρει στο πρώτο μη αναγνωσμένο post. Δηλαδή αντί να πατήσεις να δεις την τελευταία σελίδα, πατάς στην κουκκίδα..

Και βλεπω οτι εχει και μνημη ... δηλαδη αν δεν διαβασεις μεχρι την τελευταια σελιδα σε παει εκει που σταματησες να διαβασεις ( στην επομενη σελιδα απο αυτην που χες διαβασει , αν δεν διαβασες την τελευταια) .

Πολυ καλο ... ευχαριστουμε

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στην αναζητηση (θεματων-μηνυματων) αν γινεται να μην τραβαει και τα ΠΩΛΗΣΗ-ΖΗΤΗΣΗ...

δεν νομιζω οτι πρεπει να ενδιαφερει καποιον που κοιταει γενικα τα δημοσιευμενα θεματα/μηνυματα να βλεπει και τις αγγελιες.

αυτες μπορει να τις βρει ο καθενας στο αναλογο section.

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση, να βάλεις το username σου στο "Αναζήτηση για Μηνύματα Μέλους" και επίσης να επιλέξεις σε ποιά forums θέλεις να ψάξει, επιλέγοντας τα αντίστοιχα στο "Αναζήτηση στα Forums" (μπορείς να επιλέξεις πολλαπλά forums χρησιμοποιώντας Ctrl ή Shift).

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση, να βάλεις το username σου στο "Αναζήτηση για Μηνύματα Μέλους" και επίσης να επιλέξεις σε ποιά forums θέλεις να ψάξει, επιλέγοντας τα αντίστοιχα στο "Αναζήτηση στα Forums" (μπορείς να επιλέξεις πολλαπλά forums χρησιμοποιώντας Ctrl ή Shift).

α..ωραια με καλυπτει αυτο...σε ευχαριστω

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

έχω επιλέξει από τον πίνακα ελέγχου να εμφανίζονται πρώτα τα νέα μηνύματα και πιο πίσω τα παλιά για εξοικονόμηση χρόνου. το θέμα όμως είναι ότι σε μερικά θέματα αντί για την πρώτη σελίδα ανοίγει η 3η ή η 4η.

βέβαια, το πρόβλημα αυτό δεν συμβαίνει πάντα στα ίδια θέματα. δηλαδή, μπορεί την πρώτη φορά που ανοίξω το θέμα "ανέκδοτα και αστεία" να μου ανοίξει την 3η σελίδα και αν κλείσω την σελίδα και ξανανοίξω το θέμα να μου εμφανίσει κανονικά την πρώτη σελίδα.

ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? :confused:

Αν εχει αναθερφει ξανα σηγνομμη

που ειναι η mobile version του φορουμ βγαζω που βγαζω τα ματια μου στο Η/Υ βγαζω και σε κινητο

:ninja:

Αν εχει αναθερφει ξανα σηγνομμη

που ειναι η mobile version του φορουμ βγαζω που βγαζω τα ματια μου στο Η/Υ βγαζω και σε κινητο

δεν υπαρχει ακομα κατι;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Θα ηθελα αν γινετε , οταν ενα θεμα μεταφερεται να μας ερχετε ειδοποιηση με το συνδεσμο της τοποθεσιας που πηγε ή με καποιο τροπο να μπαινει στα θεματα που παρακολουθουμε, αυτοματα.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Θα ηθελα αν γινετε , οταν ενα θεμα μεταφερεται να μας ερχετε ειδοποιηση με το συνδεσμο της τοποθεσιας που πηγε ή με καποιο τροπο να μπαινει στα θεματα που παρακολουθουμε, αυτοματα.

αυτοματη παρακολουθηση σε μεταφορα γινεται οταν μεταφερουν το θεμα σου σε ενα αλλο τοπικ και το κανουν μυνημα

Φιλικά Γιώργος

• 2 weeks later...

Όταν πρωτοαπέκτησα πρόσβαση στο buy n sell έπαθα πλάκα. Τι χάλι είναι αυτό ρε παιδιά? Χάος εντελώς.

Προτείνω να υπάρχουν κατηγορίες αγγελιών για να ψάχνεις αυτό που θες και εικόνα προεπισκόπησης για κάθε αγγελία.

Άλλα φόρουμ είναι πολύ μπροστά σε αυτό το θέμα και έχοντας συνηθίσει μου φάνηκε πρωτόγονο το συγκεκριμένο section για ένα φόρουμ του μεγέθους του myphone.gr.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Όταν πρωτοαπέκτησα πρόσβαση στο buy n sell έπαθα πλάκα. Τι χάλι είναι αυτό ρε παιδιά? Χάος εντελώς.

Προτείνω να υπάρχουν κατηγορίες αγγελιών για να ψάχνεις αυτό που θες και εικόνα προεπισκόπησης για κάθε αγγελία.

Άλλα φόρουμ είναι πολύ μπροστά σε αυτό το θέμα και έχοντας συνηθίσει μου φάνηκε πρωτόγονο το συγκεκριμένο section για ένα φόρουμ του μεγέθους του myphone.gr.

Την ενοτητα buy&sell του Myphone δες την σαν μια διευκολυνση προς τα μελη.

Το site δεν επικεντρωνεται στις αγοραπωλησιες. Ειναι απλα μια εξτρα προσθηκη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Administrators

Μόλις μία σελίδα πίσω βρίσκεται η απάντησή σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3694522#post3694522

Modpic.gif

...και συμφορουμητισσες...

Κι εγω να ρωτησω κατι τους μοντς.. Γιατι οταν προκειται να κανετε παρατηρηση σε καποιο μελος δεν στελνετε πμ, αλλα τα λετε ολα δημοσια; Τα μελη οποιο προβλημα εχουν πρεπει να το στελνουν με πμ στον εκαστοτε μοντ, γιατι δεν γινεται και το αντιστοιχο με εσας;

Edited by Pitsikoulina
γιατι περιεργα την ειδα

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και παλαιότερα, αλλά το παραθυράκι με το πρώτο μήνυμα που εμφανίζεται κάθε φορά που περνάει το ποντίκι πάνω από τον τίτλο ενός thread, είναι πολύ ενοχλητικό, διότι πολλές φορές κρύβει την αρίθμιση των σελίδων. Δηλαδή, όταν θέλω να πάω στην τελευταία σελίδα ενός thread χρησιμοποιόντας το βελάκι, χρειάζεται να κάνω κυκλικές κινήσεις με το mouse, ώστε να εξαφανίσω το παράθυρο και να είμαι σίγουρος ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά. Δεν ξέρω αν είναι τεχνικά εφικτό, αλλά η απάλειψή του δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει κάποια σημαντική έλλειψη.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

σκεφτηκα κατι χτες στο κρεβατι που ημουν ξαπλωμενος:lol:

να μπαινουν πανω στο φακελο του θεματος το αβαταρ του κινητου που αντοιστοιχει το θεμα

και στο θεμα της μαρκας το λογοτυπο της μαρκας

ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ισως αρεσει

Φιλικά Γιώργος

σκεφτηκα κατι χτες στο κρεβατι που ημουν ξαπλωμενος:lol:

να μπαινουν πανω στο φακελο του θεματος το αβαταρ του κινητου που αντοιστοιχει το θεμα

και στο θεμα της μαρκας το λογοτυπο της μαρκας

ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ισως αρεσει

Για τι διαστάσεις μιλάς; Γιατί αν είναι στο μέγεθος που είναι τώρα δεν θα είναι ξεκάθαρο...

Για τι διαστάσεις μιλάς; Γιατί αν είναι στο μέγεθος που είναι τώρα δεν θα είναι ξεκάθαρο...

για μικρες..διαστασεις...ενταξει να φαινεταιι λιγακι το κινητο..οχι καλα...αλλα να καταλαβαινουμε πιο ειναι

Φιλικά Γιώργος

Ο λόγος είναι προφανής, για να βλέπουν και οι υπόλοιποι χρήστες το λάθος που έκανε ο χρήστης και να μην το κάνουν κι εκείνοι.

Ναι αυτο το καταλαβαινω.

Αλλα οταν καποιος διαχειριστης προσβαλει/ ειρωνευεται/ τη λεει σε ενα μελος δημοσια με αφορμη καποιο λαθος του μελους;

Ναι αυτο το καταλαβαινω.

Αλλα οταν καποιος διαχειριστης προσβαλει/ ειρωνευεται/ τη λεει σε ενα μελος δημοσια με αφορμη καποιο λαθος του μελους;

Πολύ απλά κάνεις αναφορά. Αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο?

Επίσης γίνονται πάρα πολλές παρατηρήσεις από διαχειριστές προς χρήστες μέσω pm. Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν στέλνουμε pm και κάνουμε παρατηρήσεις μόνο δημόσια? :confused:

Επίσης γίνονται πάρα πολλές παρατηρήσεις από διαχειριστές προς χρήστες μέσω pm. Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν στέλνουμε pm και κάνουμε παρατηρήσεις μόνο δημόσια? :confused:

να επιβεβαιωσω αυτο που λες...δωρα οντως στελνουν και πμ...εχω λαβει

Φιλικά Γιώργος

Τελος παντων.. Ευχαριστω για την απαντηση..

να επιβεβαιωσω αυτο που λες...δωρα οντως στελνουν και πμ...εχω λαβει

Ναι Γιωργο, δεν αμφιβαλλω.. Αλλα μιλα μονο για τον εαυτο σου.. Γιατι εμενα προσωπικα μονο η 1 στις 15 παρατηρησεις που μου εκαναν ηταν μεσω πμ..

δε γνωρίζω κατά πόσο εφικτό ή εύκολο είναι να γίνει αυτό που θα προτείνω

όταν απαντάμε με παράθεση σε ένα ποστ πολλών σειρών, τότε το παραθετημένο ποστ εμφανίζεται ολόκληρο. όταν ένα ποστ είναι μικρό, δεν υπάρχει πρόβλημα. άν υπάρχει ένα ποστ πολλών σειρών όμως, πιάνει "τζάμπα " χώρο στη σελίδα.

υπάρχει περίπτωση τα ποστς των π.χ. 10 σειρών και πάνω να εμφανίζονται με τελίτσες(...);

να δείχνει κάπως έτσι δηλαδή

μπλα μπλα μπλα

...

μπλα μπλα μπλα

To εχω ροτησει μια φωρα και δεν ξερω αν εχει αναθερφει παλια

Ηπαρχει mobile version η μονο μεσω tapatalk γιατι η νεα σελιδα ειναι βαρια για κινητα οχι σαν την παλια που ηταν πουπουλο

:ninja:

To εχω ροτησει μια φωρα και δεν ξερω αν εχει αναθερφει παλια

Ηπαρχει mobile version η μονο μεσω tapatalk γιατι η νεα σελιδα ειναι βαρια για κινητα οχι σαν την παλια που ηταν πουπουλο

νομιζω το wap.myphone.gr...αλλα δεν ξερω αν ισχυει

mobile version φτιαχνεται νομιζω

Φιλικά Γιώργος