Jump to content

myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση

dedcat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπηκα να δω νέα θέματα και πάλι μου έβγαλε και προηγούμενα επειδή είχαν νέες απαντήσεις. Δεν γίνετε να διορθωθεί αυτό?

και εγω εχω μεγαλο προβλημα...αν γινεται να διορθωθει κατι

Μπορει να αυξηθει ο αριθμος των προσωπικων μυνηματων που ειναι αποθηκευμενα..

Το 35 ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ για τα μυν.

colossus

ειναι φιλε αναλογα τι μελος εισαι...εμενα το μεγιστο μου ειναι 300;)

ρε παιδια και μενα μου σβηστικαν κατι μυνηματα που ειχα γραψει πραγματα...δεν ηταν τσατ...και σβηστικε και το θεμα με τον βεγγο που ανεβασα

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Παιδια το Σημειωση ως αναγνωσμενα που βγαζει στο drop-down μενου του χρηστη κατω απο τα Θεματα υπο Παρακολουθηση ,

θα ταν καλυτερα να πηγαινε καπου αλλου ως επιλογη γιατι σημερα το πατησα καταλαθος και εχασα οτι δεν ειχα διαβασει

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• 2 weeks later...
Θέλω να ρωτήσω κάτι...όταν λαμβάνουμε προσωπικό μήνυμα μας έρχεται ειδοποίηση στο e-mail...αυτό όμως γιατί δεν γίνεται και στα μηνύματα επισκεπτών; ή μόνο σε μένα συμβαίνει;

Θέλω να ρωτήσω κάτι...όταν λαμβάνουμε προσωπικό μήνυμα μας έρχεται ειδοποίηση στο e-mail...αυτό όμως γιατί δεν γίνεται και στα μηνύματα επισκεπτών; ή μόνο σε μένα συμβαίνει;

ουτε σε μενα συμβαινει

Φιλικά Γιώργος

• 2 weeks later...

Πιστεύω ενα Thanks Meter θα ήταν πολύ ωραίο!

Usefull post?? = +1 Thank You!

εε??:)

edit: αν εφαρμοστει θελω +1000 στο meter μονο και μονο γιατι το σκεφτηκα..!

χαχαχα χιουμορακι! :D

Edited by nikos523

Εχει αναφερθει και αλλες φορες εδω για το thanks button και το εχουμε συζητησει. Για μενα οπως εχω αναφερει ξανα, ειναι βασικης σημασιας προσθηκη, γιατι θα μειωθουν αρκετα τα σχολια του τυπου "ευχαριστω πολυ", "thanks", "να'σαι καλα μεγαλε", κ.τ.λ.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Εχει αναφερθει και αλλες φορες εδω για το thanks button και το εχουμε συζητησει. Για μενα οπως εχω αναφερει ξανα, ειναι βασικης σημασιας προσθηκη, γιατι θα μειωθουν αρκετα τα σχολια του τυπου "ευχαριστω πολυ", "thanks", "να'σαι καλα μεγαλε", κ.τ.λ.

σωστος!!:)

+1000 για το thank button παιδια

ειναι must απλα

εκτος της επιλογης αυτης, εχω παρατηρησει σε καποια φορουμ, οτι πολυ καλη προσθηκη ειναι και το reputation (φημη), οπου μπορεις να δωσεις σε καποιον καποιους ποντους, επειδη σε βοηθησε σε κατι, η σου ελυσε μια σημαντικη σου απορια/προβλημα, κ.τ.λ.

Με αυτο τον τροπο καποια ατομα που προσφερουν πολλα πραγματα στο φορουμ, θα εχουν υψηλο reputation και θα υπαρχει και η αναλογη αναγνωρισιμοτητα.

γιατι μεχρι τωρα το μονο που ξεχωριζει αναμεσα σε δυο απλα μελη του φορουμ (που δεν ειναι mod,admin,editor,κ.τ.λ) ειναι η παλαιοτητα οσο αφορα την ημερομηνια εγγραφης. δεν φαινεται ομως πουθενα η πραγματικη σου προσφορα σε αυτο το φορουμ !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Νικο και Αντωνη ωραιες ιδεες και οι 2. Αντωνη πιεσε αφου εισαι "στα μεσα" του φορουμ:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

εκτος της επιλογης αυτης, εχω παρατηρησει σε καποια φορουμ, οτι πολυ καλη προσθηκη ειναι και το reputation (φημη), οπου μπορεις να δωσεις σε καποιον καποιους ποντους, επειδη σε βοηθησε σε κατι, η σου ελυσε μια σημαντικη σου απορια/προβλημα, κ.τ.λ.

Με αυτο τον τροπο καποια ατομα που προσφερουν πολλα πραγματα στο φορουμ, θα εχουν υψηλο reputation και θα υπαρχει και η αναλογη αναγνωρισιμοτητα.

γιατι μεχρι τωρα το μονο που ξεχωριζει αναμεσα σε δυο απλα μελη του φορουμ (που δεν ειναι mod,admin,editor,κ.τ.λ) ειναι η παλαιοτητα οσο αφορα την ημερομηνια εγγραφης. δεν φαινεται ομως πουθενα η πραγματικη σου προσφορα σε αυτο το φορουμ !!!!

το σκεφτηκα και αυτο (:lol:) αλλα ξανασκεφτηκα οτι ειναι παρομοιο με το thanks meter (ενταξει καπως!)

αλλα και το reputation ακουγετε πολυ καλη προσθηκη!

+999 :p

εχει ξαναπροταθει και εχει συζητηθει...και απο μενα να προστεθει

ειναι σημαντικο να μην γεμιζει το φορουμ ευχαριστω

Φιλικά Γιώργος

εχει ξαναπροταθει και εχει συζητηθει...και απο μενα να προστεθει

ειναι σημαντικο να μην γεμιζει το φορουμ ευχαριστω

:bow:

συμφωνώ και εγώ

θα συμφωνησω :) τα μισα σχολια ειναι ευχαριστω

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Όσον αφορά το "reputation" θυμίζω ότι παλιότερα είχε δοκιμαστεί κάτι παρόμοιο, λεγόταν "karma" και δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα (κι έχει ξαναγραφτεί στο παρόν topic).

Παιδια θα ηθελα να κανω μια προταση για το υποφορουμ με τις Αγγελιες. Εχετε δικιο που λετε οτι δεν θα πρεπει να μπαινει ο καθενας για πουλαει απλα κινητα. Αλλα γιατι ενα μελος που ειναι ηδη 100 μερες να μην μπορει να δει τις αγγελιες; Προτεινω τα παρακατω:

1) Αν καποιος ειναι μελος πανω απο 100 μερες να μπορει να δει τις αγγελιες, αλλα αν εχει κατω απο 150-200 δημοσιευσεις να μην μπορει να ανοιξει νεο Thread. Ετσι δεν θα γραφτει καποιος μονο και μονο για να κανει αγορα μετα απο 3+ μηνες!

2) Αν καποιος ειναι μελος πανω απο 100 μερες και εχει 150-200 δημοσιευσεις να μπορει να ανοιξει νεο θεμα και γενικα να εχει ολα τα δικαιωματα του υποφορουμ.

Τα παραπανω τα εχω γραψει επειδη ακουω (απο συμφορουμιτες) οτι υπαρχουν ατομα που κανουν καλες προσφερες στις αγγελιες, αλλα δεν μπορω να δω καμια.

Τελικα αποτι καταλαβα αυτο το site ειναι κατι σαν περιοδικο, μαλλον καλυτερο απο περιοδικο. Παλια επαιρνα συνεχως το connecting, kiniti tilefwnia, online, t3... τωρα τα ξεκωψα. Καλα κανω? Γραφουν νεα τα οποια εσεις εδω δεν τα λετε την ιδια χρονικη περιοδο? Και κατι αλλο.. εχετε συνεργαστει-συνεργαζεστε ποτε με αυτα τα περιοδικα? :) Ωραιος το "θαυμα".. το site πρεπει να μετονομαστει σε "miphone"..:lol:

Παιδια θα ηθελα να κανω μια προταση για το υποφορουμ με τις Αγγελιες. Εχετε δικιο που λετε οτι δεν θα πρεπει να μπαινει ο καθενας για πουλαει απλα κινητα. Αλλα γιατι ενα μελος που ειναι ηδη 100 μερες να μην μπορει να δει τις αγγελιες; Προτεινω τα παρακατω:

1) Αν καποιος ειναι μελος πανω απο 100 μερες να μπορει να δει τις αγγελιες, αλλα αν εχει κατω απο 150-200 δημοσιευσεις να μην μπορει να ανοιξει νεο Thread. Ετσι δεν θα γραφτει καποιος μονο και μονο για να κανει αγορα μετα απο 3+ μηνες!

2) Αν καποιος ειναι μελος πανω απο 100 μερες και εχει 150-200 δημοσιευσεις να μπορει να ανοιξει νεο θεμα και γενικα να εχει ολα τα δικαιωματα του υποφορουμ.

Τα παραπανω τα εχω γραψει επειδη ακουω (απο συμφορουμιτες) οτι υπαρχουν ατομα που κανουν καλες προσφερες στις αγγελιες, αλλα δεν μπορω να δω καμια.

Aloha

Το forum γενικά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση beta και υπό κατασκευή, βρίσκονται αρκετές αλλαγές καθ' οδόν.

Όσο για την ενότητα του buynsell, είναι περισσότερο προνόμιο των χρηστών και κάτι σαν bonus, παρά βασική ασχολία της Ομάδας Διαχείρισης.

Παρόλα αυτά οι προτάσεις σου είναι καλοδεχούμενες και άποψη μου εύστοχες.

Ευχαριστούμε. :)

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• 3 weeks later...

Παιδια πιστευω πως εχω μια χρησιμη προταση για την ευκολια ολων .

Στο υπο φορουμ Buy and Sell - mobiles πιστευω πως μπορουν να γινουν 2 πραγματα

1) Να αναγραφεται υποχρεωτικα σε καθε νεο θεμα για πωληση κινητου η τιμη ( θα βοηθησει ωστε να μην ανοιγεις καθε πωληση για να δεις την τιμη)

2) Μπορουν να γινουν μεσα υποκατηγοριες ανα εταιρια κινητων (SonyEricsson , Samsung , Lg , Htc κλπ ) ωστε να μπαινεις κατευθειαν εκει

Αυτα θα βοηθησουν πολυ το ψαξιμο της συγκεκριμενης ενοτητας πιστευω

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

1) Να αναγραφεται υποχρεωτικα σε καθε νεο θεμα για πωληση κινητου η τιμη ( θα βοηθησει ωστε να μην ανοιγεις καθε πωληση για να δεις την τιμη)

Ο τίτλος χωράει έναν ορισμένο αριθμό χαρακτήρων, έτσι θα μειωθεί κατά 4-5 χαρακτήρες.

2) Μπορουν να γινουν μεσα υποκατηγοριες ανα εταιρια κινητων (SonyEricsson , Samsung , Lg , Htc κλπ ) ωστε να μπαινεις κατευθειαν εκει

Και ποιος θα μεταφέρει τα ήδη υπάρχοντα;

Υπάρχει και η αναζήτηση, πχ για το Samsung Omnia II γράφεις Samsung Omnia.

Περιττά τα κόβω, και τζάμπα δουλειά για τους admin. Γνώμη μου πάντα.

το 1ο ισως αλλα οχι το 2ο... οσο για την αναζητηση, την χρησιμοποιω για τοπικς και εχω βρει τα παντα εκτος απο αυτο που ηθελα!

το 1ο ισως αλλα οχι το 2ο... οσο για την αναζητηση, την χρησιμοποιω για τοπικς και εχω βρει τα παντα εκτος απο αυτο που ηθελα!

Μπορείς να κάνεις αναζήτηση ΜΟΝΟ στις αγγελίες. :rolleyes:

Δε λέω, θα βοηθούσε, αλλά ποιος θα μεταφέρει όλες αυτές τις αγγελίες σε υποκατηγορίες;

Μπορείς να κάνεις αναζήτηση ΜΟΝΟ στις αγγελίες. :rolleyes:

Δε λέω, θα βοηθούσε, αλλά ποιος θα μεταφέρει όλες αυτές τις αγγελίες σε υποκατηγορίες;

2-3 να αναλαβει ο καθε mod :lol: