Jump to content

Φορητότητα αριθμού

konv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε πεδία έχει κάποια κρίση στις κάρτες σιμ γιατί 2 μήνες προσπαθώ να μεταφέρω αριθμό απο wind σε vodafone και μου λένε τελείωσαν αύριο θα έρθουν περνάει 1 εβδομάδα και πάλι δεν έχουν επί 2 μήνες γίνεται αυτό WTF!>?:ninja::blink:

Θέλεις να μεταφερθεις σε καρτοκινητο Βονταφον;

• 6 months later...
  • Απαντήσεις 500
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εκανα την τεταρτη που μας περασε αιτηση φορητοτητας στην vodafone την παρασκευη ομως ζητησα ακυρωση και μου λενε απο το 13894(εκει εκανα την αιτηση) πρεπει λεει να τους στειλω fax με την ταυτοτητα μου. εχθες που ξαναπηρα μου ειπε αλλη υπαλληλος πτι δεν χρειαζεται να στειλω φαξ απο την παρασκευη ανανεωσα και το συμβολαιο με την cosmote. επειδη δεν εχω ευκαιρο φαξ αν δεν στειλω φαξ τι θα γινει?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια εκανα την τεταρτη που μας περασε αιτηση φορητοτητας στην vodafone την παρασκευη ομως ζητησα ακυρωση και μου λενε απο το 13894(εκει εκανα την αιτηση) πρεπει λεει να τους στειλω fax με την ταυτοτητα μου. εχθες που ξαναπηρα μου ειπε αλλη υπαλληλος πτι δεν χρειαζεται να στειλω φαξ απο την παρασκευη ανανεωσα και το συμβολαιο με την cosmote. επειδη δεν εχω ευκαιρο φαξ αν δεν στειλω φαξ τι θα γινει?

Με μικρη επιφυλλαξη αλλα αφου δεν εχεις παραλαβει καρτα sim και δεν εχεις υπογραψει τιποτα αστους να κουρευοντε...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας σε περίπτωση φορητοτητας έχουν υιοθετήσει το κολπακι με τα λάθος στοιχεία. εγώ περιμένω 2,5 εβδομάδες ( και συνεχίζεται ) για να πάω από wind σε Vodafone. Κλασική Ελλάδα, 50 χρόνια πίσω.....

Με μικρη επιφυλλαξη αλλα αφου δεν εχεις παραλαβει καρτα sim και δεν εχεις υπογραψει τιποτα αστους να κουρευοντε...
Κυριε Γιαννη μου φαινεται δεν ξεμπερδευω σημερα ηρθε ο courrier για να υπογραψω εστειλα τα χαρτια πισω
υπογραφή εκτός ορίων

Κυριε Γιαννη μου φαινεται δεν ξεμπερδευω σημερα ηρθε ο courrier για να υπογραψω εστειλα τα χαρτια πισω

Αφου δεν υπεγραψες και δεν παρελαβες sim γιατι να εχεις προβλημα ?

Φιλικά Γιάννης

Αφου δεν υπεγραψες και δεν παρελαβες sim γιατι να εχεις προβλημα ?
τελικα τους εστειλα το fax μπας και με αφησουν ησηχο
υπογραφή εκτός ορίων

το σαββατο υπεγραψα μεσω κουριερ που εστειλε η βοντα την αιτηση αλλαγης φορητοτητας απο την κοσμοτε που ειμαι κ συνεπως κ το νεο μου συμβολαιο.. κ μου εδωσε κ την νεα σιμ. ακομα δεν εχει ενεργοποιηθει -λογικο- ... ομως μου τηλεφωνησε πριν λιγο η κοσμοτε με καλυτερη αντιπροταση κ με μονη μου κινηση να τηλ. στη βοντα να ζητησω ακυρωση. Το εκανα αλλα η βοντα λεει οτι ΔΕΝ γινεται γιατι υπεγραψα... ξανατηλ. στην κοσμοτε κ περιμενω τηλ. τους τωρα ωστε να ξαναμιλησω με την εκπροσωπο που με ειχε παρει πριν κ να ξεκαθαρισουν τα πραγματα, γιατι εγω στο τηλ με την κοσμοτε ειπα οτι υπεγραψα.. ισχυει αυτο που ειπε η βοντα? η κοσμοτε γιατι με πηρε κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα? με ενα γρηγορο search στον γκουγκλη ειδα οτι μπορω να κανω ακυρωση αφου δεν εχει γινει ακομα η αλλαγη στη βοντα κ επισημα μεσω της νεας σιμ...

το σαββατο υπεγραψα μεσω κουριερ που εστειλε η βοντα την αιτηση αλλαγης φορητοτητας απο την κοσμοτε που ειμαι κ συνεπως κ το νεο μου συμβολαιο.. κ μου εδωσε κ την νεα σιμ. ακομα δεν εχει ενεργοποιηθει -λογικο- ... ομως μου τηλεφωνησε πριν λιγο η κοσμοτε με καλυτερη αντιπροταση κ με μονη μου κινηση να τηλ. στη βοντα να ζητησω ακυρωση. Το εκανα αλλα η βοντα λεει οτι ΔΕΝ γινεται γιατι υπεγραψα... ξανατηλ. στην κοσμοτε κ περιμενω τηλ. τους τωρα ωστε να ξαναμιλησω με την εκπροσωπο που με ειχε παρει πριν κ να ξεκαθαρισουν τα πραγματα, γιατι εγω στο τηλ με την κοσμοτε ειπα οτι υπεγραψα.. ισχυει αυτο που ειπε η βοντα? η κοσμοτε γιατι με πηρε κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα? με ενα γρηγορο search στον γκουγκλη ειδα οτι μπορω να κανω ακυρωση αφου δεν εχει γινει ακομα η αλλαγη στη βοντα κ επισημα μεσω της νεας σιμ...

Φίλε αυτά είναι τα ρίσκα της φορητότητας... Μην νομίζεις πως είναι χαζές και οι εταιρίες, έχουν καταλάβει εδώ και καιρό που μας έχουν οδηγήσει! Αλλά κοιτάνε κι αυτές το εύκολο κέρδος και τα νούμερα του 6μήνου!

μιλησα με την κοσμο κ μου ειπε οτι ειναι παρανομο να μην με αφησουν να κανω ακυρωση και οτι μπορω να κανω καταγγελια... τεσπα εγω τωρα πειρμενω τηλ. απο βοντα για να προχωρησω στην ακυρωση...

Απ την στιγμη που υπεγραψες.....

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

ξαναλεω οτι με διαβεβαιωσε η κοσμο πως υπαρχει το περιθωριο ακυρωσης μεσα σε καποιες μερες κ εννοειται πως αν δεν φυγει απο την κοσμο το "οκ" δεν γινεται να ειμαι σε 2 εταιριες ταυτοχρονα!

• 3 weeks later...

Καλημέρα! Θέλω να κάνω αίτηση φορητότητας απο vodafone σε cosmote για να μου κάνουν καλύτερη προσφορά. Επειδή όμως ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω δίκτυο απλά να ανέβει το ποσό της επιδότησης υπάρχει κάπου η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω η αν μπορεί κάποιος να μου στείλει ενα πμ με αναλυτικές οδηγίες για να μην κάνω πατάτα και ξαφνικά βρεθώ σε άλλο δίκτυο?

Απότι καταλαβαίνω αφού εκδηλώσεις ενδιαφέρον και δεχτείς τηλεφώνημα απο την ανταγωνίστρια εταιρεία και καταλήξετε σε ποργράμματα επιδότηση συσκευή κλπ σου στέλνουν σιμ και συμβόλαιο με courier να υπογράψεις. Η vodafone θα πάρει τηλέφωνο για αντιπροσφορά μόνο αφού υπογράψω με την νέα εταιρεία?... :worry:

Καλημέρα! Θέλω να κάνω αίτηση φορητότητας απο vodafone σε cosmote για να μου κάνουν καλύτερη προσφορά. Επειδή όμως ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω δίκτυο απλά να ανέβει το ποσό της επιδότησης υπάρχει κάπου η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω η αν μπορεί κάποιος να μου στείλει ενα πμ με αναλυτικές οδηγίες για να μην κάνω πατάτα και ξαφνικά βρεθώ σε άλλο δίκτυο?

Απότι καταλαβαίνω αφού εκδηλώσεις ενδιαφέρον και δεχτείς τηλεφώνημα απο την ανταγωνίστρια εταιρεία και καταλήξετε σε ποργράμματα επιδότηση συσκευή κλπ σου στέλνουν σιμ και συμβόλαιο με courier να υπογράψεις. Η vodafone θα πάρει τηλέφωνο για αντιπροσφορά μόνο αφού υπογράψω με την νέα εταιρεία?... :worry:

Κανε τηλεφωνικη αιτηση φορητοτηας σε cosmote (δεν δεσμευεσαι με τιποτα αν δεν παραλαβεις sim στο προκαθορισμενο ραντεβου μετα απο 3-4 μερες) και ειναι 99% σιγουρο οτι η Voda θα σε παρει τηλ την αλλη μερα για καλυτερη προσφορα και εκει παζαρεψε το.

Φιλικά Γιάννης

Και αν με πάρει τηλέφωνο η vodafone και καταλήξουμε σε κάποια καλύτερη προσφορά και ανανεωθεί το συμβόλαιο θα κάνουν απο μόνοι τους ακύρωση της αίτησης ή θα μου έρθουν κανονικά οι sim και τα συμβόλαια?

Και αν με πάρει τηλέφωνο η vodafone και καταλήξουμε σε κάποια καλύτερη προσφορά και ανανεωθεί το συμβόλαιο θα κάνουν απο μόνοι τους ακύρωση της αίτησης ή θα μου έρθουν κανονικά οι sim και τα συμβόλαια?

Τα κανουν ολα αυτοι.Πιθανον να σε παρουν απο cosmote για επιβεβαιωση της ακυρωσης ή καλυτερη προσφορα σε οτι ειχατε συμφωνησει αλλα μπορει και οχι.

Φιλικά Γιάννης

Τα κανουν ολα αυτοι.Πιθανον να σε παρουν απο cosmote για επιβεβαιωση της ακυρωσης ή καλυτερη προσφορα σε οτι ειχατε συμφωνησει αλλα μπορει και οχι.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ! :D

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ! :D

Κοιτα εδω τι γινεται....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4202594#post4202594

Φιλικά Γιάννης

• 1 month later...

Παιδια,εχω 18μηνο συμβολαιο στη vodafone. εχουν ηδη περασει 3-4 μηνες νομιζω. μπορω να κανω φορητοτητα? και αν ναι θα πληρωσω ολο το 18μηνο?

θελω να παω στην q με το μικροτερο δυνατο κοστος δηλαδη..

το 18μηνο το ειχα παρει με συσκευη!

Παιδια,εχω 18μηνο συμβολαιο στη vodafone. εχουν ηδη περασει 3-4 μηνες νομιζω. μπορω να κανω φορητοτητα? και αν ναι θα πληρωσω ολο το 18μηνο?

θελω να παω στην q με το μικροτερο δυνατο κοστος δηλαδη..

το 18μηνο το ειχα παρει με συσκευη!

Παραείναι νωρίς. Θα πληρώσεις σχεδόν όλο το ποσό της επιδότησης.

Παραείναι νωρίς. Θα πληρώσεις σχεδόν όλο το ποσό της επιδότησης.

σε ποιον μηνα περιπου θα εχει πεσει το ποσο? Κοντα στους 12?

η επιδοτηση που πηρα ειναι περιπου 120 ευρω νομιζω

σε ποιον μηνα περιπου θα εχει πεσει το ποσο? Κοντα στους 12?

η επιδοτηση που πηρα ειναι περιπου 120 ευρω νομιζω

Ναι , στους 12 θα ξεκινησει να πεφτει,

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

• 2 months later...
Παιδια ημουνα στην vodafone 1 χρονο με συμβολαιο.Αποφασισα να κανω φορητοτητα στην cosmote.Με πηραν τηλεφωνο απο την vodafone κ μου προτειναν μια προσφορα εαν συνεχισω 45% στον μηνιαιο λογαριασμο μου.Δεχτηκα να συνεχισω.Αυτα γινανε πριν 2 μερες.Σημερα τελικα αποφασισα μετα απο ερευνα να παω στην Q-card.Eκανα αιτηση φορητοτητας στην Q.Τι λετε θα εχω προβλημα με την vodafone;Εχω δικαιωμα ανακλησης καινουργιου συμβολαιου;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Ναι , στους 12 θα ξεκινησει να πεφτει,

Στον 7ο μηνα ξεκιναει και πεφτει κλιμακωτα ..... 80% 70% 50% 40% και στον 12 παει στο 0% επιστροφης επιδοτησης σε περιπτωση διακοπης.