g47 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Exεις δικιο, της navtec εχω τον Q4.2009. Θα βγει νεος αυτης της εταιριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Exεις δικιο, της navtec εχω τον Q4.2009. Θα βγει νεος αυτης της εταιριας? Λενε οτι θα βγει αλλα το πανε απο μηνα σε μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 To εγκατεστησα σε htc cruise 2,βγηκε ο χαρτης βρηκα το σπιτι,μια χαρα. Τωρα πως δουλευει το gps,η ενεργοποιειται αυτοματα? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Βγες σε ανοιχτό ουρανό και πήγαινε στις ρυθμίσεις του GPS για να δεις τι σήμα πιάνει από τους δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 To εγκατεστησα σε htc cruise 2,βγηκε ο χαρτης βρηκα το σπιτι,μια χαρα. Τωρα πως δουλευει το gps,η ενεργοποιειται αυτοματα? Εχω μια απορία! πως βρήκες το σπιτι χωρις να δουλεύει το gps:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εχω μια απορία! πως βρήκες το σπιτι χωρις να δουλεύει το gps:dizzy: Θα εννοεί στο μενού της αναζήτησης, όχι το στίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Εχω μια απορία! πως βρήκες το σπιτι χωρις να δουλεύει το gps:dizzy: Δουλευω στη ΝΑSA,και part time στην CIA. Εμενα το προγραμμα ειναι ντεστινειτορ 8,αλλα περασα αυτον τον χαρτη "Ελληνικός Χάρτης Ελλάδος NGi - Έκδοση 2008.Q1.99" Πριν ειχε αυτον Χάρτης Ελλάδος Έκδοση 2008.Q4.114 Βλεπω οτι ο Q1 ειναι 10mb μεγαλυτερος απο τον Q4,αυτο σημαινει καλυτερος,πιο αναλυτικος? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Χειρότερος είναι.Ο 2008.q1 βγήκε τον μάρτιο του 2008 και o 2008.q4 τον δεκέμβριο του 2008.Ο δεύτερος είναι μικρότερος γιατί η εταιρία βελτίωσε τον αλγόριθμο συμπίεσης των δεδομένων που σημαίνει περισσότερα δεδομένα--μικρότερο μέγεθος. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crest Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Γεια σας!Που μπορω να βρω οδηγιες εγκαταστασης για destinator και igo για το lg gm750.Επειδη εχει windows 6.5 ποιες εκδοσεις μπορει να τρεξει?Οσες δοκιμασα καμια δεν ερεχε!Τι κανω λαθος?Αν εχετε αναλητικες οδηγιες εγκαταστασεις στειλτε μου p.m ! Κατι ακομη,τι ριθμησεις χρειαζεται για να μπορω να μπαινω internet μεσω cosmote myview? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Γεια σας!Που μπορω να βρω οδηγιες εγκαταστασης για destinator και igo για το lg gm750.Επειδη εχει windows 6.5 ποιες εκδοσεις μπορει να τρεξει?Οσες δοκιμασα καμια δεν ερεχε!Τι κανω λαθος?Αν εχετε αναλητικες οδηγιες εγκαταστασεις στειλτε μου p.m ! Δες εδώ αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Γεια σας!Που μπορω να βρω οδηγιες εγκαταστασης για destinator και igo για το lg gm750.Επειδη εχει windows 6.5 ποιες εκδοσεις μπορει να τρεξει?Οσες δοκιμασα καμια δεν ερεχε!Τι κανω λαθος?Αν εχετε αναλητικες οδηγιες εγκαταστασεις στειλτε μου p.m ! Κατι ακομη,τι ριθμησεις χρειαζεται για να μπορω να μπαινω internet μεσω cosmote myview? Ευχαριστω! To dest που θα εγκαταστήσεις πρέπει να είναι για PDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Καλησπερα,θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα την εφαρμογη Talk and drive....εχει βγει για windows mobile? Εχω το Destinator 7 και αν δεν κανω λαθος ειναι εφαρμογη αυτου του προγραμματος ή ειναι εντελως διαφορετικο προγραμμα.....???? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Καλησπερα,θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα την εφαρμογη Talk and drive....εχει βγει για windows mobile? Εχω το Destinator 7 και αν δεν κανω λαθος ειναι εφαρμογη αυτου του προγραμματος ή ειναι εντελως διαφορετικο προγραμμα.....???? Ναι εχει βγει αλλα οι φωνητικες εντολες ειναι μια πολυ κακη εφαρμογη του dest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καλησπερα,θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα την εφαρμογη Talk and drive....εχει βγει για windows mobile? Εχω το Destinator 7 και αν δεν κανω λαθος ειναι εφαρμογη αυτου του προγραμματος ή ειναι εντελως διαφορετικο προγραμμα.....???? Άλλο το απλό destinator και άλλο το talk & drive. Μείνε όπως είσαι, δεν έχεις να χάσεις τίποτα ουσιαστικό. μηπως ξερετε να μου πειτε ποιες συγκεκριμενες εκδοσεις λογισμικων τρεχουν στο lg gm750 σε destinator,igo? Όλες οι εκδόσεις που είναι διαθέσιμες για PDA (όχι PNA). Επίσης... σε παρακαλώ να μην επαναλαμβάνεσαι. Τα double posts αφαιρούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgerow Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 καλησπερα παιδια και απο εμενα.ειμαι νεο μελος οποτε εαν κανω κατι λαθος συγχωρηστε με.μολις πριν 5 μερες απεκτησα ενα ομνια 2 ομως πραγματικα δε μπορω να βγαλω ακρη.εχω κατεβασει το ντεστινειτορ 7 ελληνικη εκδοση με οδηγιες εγκαταστασης αλλα και παλι τα βρισκω μπαστουνια.αρχικα πρεπει να συνδεσω το ομνια 2 με τον υπολογιστη μεσω του ακτιβσυνκ(με υσβ)?μετα πως θα περασω τους φακελους απο τον υπολογιστη στο τηλεφωνο?πχ το φακελο ντεστινειτορ δε τον βρισκω πουθενα στο τηλεφωνο και γενικα οτι λενε οι οδηγιες εγκαταστασης.μηπως θα μπορουσε καποιος εαν εχει κουραγιο να μου δωσει πολυ αναλυτικα τι ακριβως πρεπει να κανω βημα βημα ωστε να μπορεσω να λειτουργησω το προγραμμα?εχω διαβασει τις τελευταιες 10 σελιδες του φορουμ αλλα πραγματικα δε μπορεσα να βγαλω ακρη και οντας λιγο ασχετος ζηταω τη βοηθεια σας.για να μη δημιουργησουμε αναστατωση στο φορουμ ας μου στειλετε μεσω πμ.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 καλησπερα παιδια και απο εμενα.ειμαι νεο μελος οποτε εαν κανω κατι λαθος συγχωρηστε με.μολις πριν 5 μερες απεκτησα ενα ομνια 2 ομως πραγματικα δε μπορω να βγαλω ακρη.εχω κατεβασει το ντεστινειτορ 7 ελληνικη εκδοση με οδηγιες εγκαταστασης αλλα και παλι τα βρισκω μπαστουνια.αρχικα πρεπει να συνδεσω το ομνια 2 με τον υπολογιστη μεσω του ακτιβσυνκ(με υσβ)?μετα πως θα περασω τους φακελους απο τον υπολογιστη στο τηλεφωνο?πχ το φακελο ντεστινειτορ δε τον βρισκω πουθενα στο τηλεφωνο και γενικα οτι λενε οι οδηγιες εγκαταστασης.μηπως θα μπορουσε καποιος εαν εχει κουραγιο να μου δωσει πολυ αναλυτικα τι ακριβως πρεπει να κανω βημα βημα ωστε να μπορεσω να λειτουργησω το προγραμμα?εχω διαβασει τις τελευταιες 10 σελιδες του φορουμ αλλα πραγματικα δε μπορεσα να βγαλω ακρη και οντας λιγο ασχετος ζηταω τη βοηθεια σας.για να μη δημιουργησουμε αναστατωση στο φορουμ ας μου στειλετε μεσω πμ.ευχαριστω Το dest δεν θελει και πολλα, δουλευει με copy paste. Βαλε την καρτα του ομνια στο pc σου και καντο copy απο το pc και paste στην καρτουλα. Μετα βρες στο κινητο το destinator.exe και τρεξτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgerow Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Το dest δεν θελει και πολλα, δουλευει με copy paste. Βαλε την καρτα του ομνια στο pc σου και καντο copy απο το pc και paste στην καρτουλα. Μετα βρες στο κινητο το destinator.exe και τρεξτο. ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν εχω καρτα μνημης εξτρα περα απο τα 8 που εχει το κινητο απο μονο του.οποτε θα μπορουσες να μου πεις εαν θα μπορουσα να το περασω κατευθειαν στο κινητο και εαν ναι σε ποιο φακελο να το βαλω?ειναι ενα αρχειο ζιπαρισμενο αυτο που θα βαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Βάλτο κατευθείαν χύμα στο χώρο αποθήκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgerow Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 παιδια σας ευχαριστω πραγματικα για τη βοηθεια ολα ειναι μια χαρα με την εγκατασταση ομως θα σας κουρασω λιγο ακομα και ελπιζω να με βοηθησετε.πως θα κανω τωρα τις ρυθμισεις.τι πρεπει να βαλωστις ρυθμισεις συνδεσης για τους δορυφορους μεσα στο προγραμμα ντεστινειτορ?τι πρεπει να βαλω στις ρυθμiσεις του τηλεφωνου για το gps στη συνδεση kαι τι στο xtra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 παιδια σας ευχαριστω πραγματικα για τη βοηθεια ολα ειναι μια χαρα με την εγκατασταση ομως θα σας κουρασω λιγο ακομα και ελπιζω να με βοηθησετε.πως θα κανω τωρα τις ρυθμισεις.τι πρεπει να βαλωστις ρυθμισεις συνδεσης για τους δορυφορους μεσα στο προγραμμα ντεστινειτορ?τι πρεπει να βαλω στις ρυθμiσεις του τηλεφωνου για το gps στη συνδεση kαι τι στο xtra? Τιποτα χειροκίνητο. Κανε αυτοματη αναζήτηση και οταν τελείωση και βρει τον δεκτη gps πατα αποθήκευση και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 παιδια σας ευχαριστω πραγματικα για τη βοηθεια ολα ειναι μια χαρα με την εγκατασταση ομως θα σας κουρασω λιγο ακομα και ελπιζω να με βοηθησετε.πως θα κανω τωρα τις ρυθμισεις.τι πρεπει να βαλωστις ρυθμισεις συνδεσης για τους δορυφορους μεσα στο προγραμμα ντεστινειτορ?τι πρεπει να βαλω στις ρυθμiσεις του τηλεφωνου για το gps στη συνδεση kαι τι στο xtra? Βάλε αν θες πρώτα το GPS Test να κάνει αυτόματα αυτή τη δουλειά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2931408#post2931408 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις έβαλα το destinator 7 σε ένα omnia i900 και έχω κάποιες απορίες: 1. Που αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις; (όπως τα πια favorites να είναι εμφανή και πια όχι)(ώστε να τις κάνω backup) 2.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για επεξεργασία αγαπημένων που προτείνεται; 3.Παρατήρησα ότι κάποια εικονίδια αγαπημένων έχουν διαφανές background, πως μπορώ να το κάνω αυτό σε ένα custom εικονίδιο; (είναι bmp αρχεία!) 4.Τα αγαπημένα του destinator 7 τι συμβατότητα έχουν με τα πιο καινούργια destinator; Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 1.Στο φάκελο userdata\favorites\favorites.ini 2.my poi http://www.eyegps.gr/downloads.asp 4.Στα νεότερα destinator 8 και 9 δεν μπορείς να βάλεις ηχητική ειδοποίηση, δε μπορείς να ορίσεις την απόσταση εμφάνισης τους στο χάρτη και γενικά δε μπορείς να τσεκάρεις-ξετσεκάρεις ποια θέλεις να φαίνονται στο χάρτη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebus16 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 1.Στο φάκελο userdata\favorites\favorites.ini 2.my poi http://www.eyegps.gr/downloads.asp 4.Στα νεότερα destinator 8 και 9 δεν μπορείς να βάλεις ηχητική ειδοποίηση, δε μπορείς να ορίσεις την απόσταση εμφάνισης τους στο χάρτη και γενικά δε μπορείς να τσεκάρεις-ξετσεκάρεις ποια θέλεις να φαίνονται στο χάρτη Ευχαριστώ πολύ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα αν ξερει καποιος, ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης για το destinator 7? Εγω εχω τον 2008q4. Το destinator 7 δεν εχει προσθηκη συντεταγμενης οπως το igo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts