Napoli Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 καλημέρα απο χθες το destinator δεν μου ανοίγει φτάνει έως ενα σημείο και μετά με πετάει στην αρχική οθόνη του κινητού ξέρει κανείς τίποτα έχω το hd2. Ευχριστώ Παράθεση enas apwros :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) καλημέρα απο χθες το destinator δεν μου ανοίγει φτάνει έως ενα σημείο και μετά με πετάει στην αρχική οθόνη του κινητού ξέρει κανείς τίποτα έχω το hd2. Ευχριστώ Είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι το γνωστό πρόβλημα με τα μμs. Έχεις λάβει και έχεις στα εισερχόμενά σου mms? Αν ναι ή σβήστο ή σβήνεις ένα dll (θα το βρεις εδώ στο thread) μέσα από το φάκελο του destinator. ;) EDIT: smsmodule.dll λέγεται το αρχείο για να ξεμπερδεύεις μια για πάντα ;) Edited February 1, 2011 by staurakis smsmodule.dll Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napoli Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Σ ευχαριστώ πολύ τώρα που το είπες θυμάμαι ότι είχε αυτο το πρόβλημα το destinator 7 όταν βγήκε και νόμιζα ότι το είχανε φτιάξη Παράθεση enas apwros :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ποτέ δεν το φτιάξανε και ούτε πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ποτέ δεν το φτιάξανε και ούτε πρόκειται. Ti να φτιάξουνε σε έναν πεθαμένο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ξέρει κάποιος να μου ο τελευταίος χάρτης για destinator που κυκλοφορεί ποιός είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ti να φτιάξουνε σε έναν πεθαμένο :p Δυστυχώς έτσι είναι. Ευτυχώς έχουμε πολλές άλλες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Messenger Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλημέρα σε όλους Γνωρίζει κανείς να μου πεί πως μπορώ να βρώ πρόσφατους χάρτες για Σκόπια για το Destinator 7? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλημέρα, ξέρετε που μπορώ να βρω πρόσφατο χαρτη της Ιταλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το Destinator στο εξωτερικό δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο εδώ. Καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης για χώρα του εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F33L Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Το Destinator στο εξωτερικό δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο εδώ. Καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης για χώρα του εξωτερικού. οπως?:P my question does anybody know where i can find europe maps and more specifically finland for destinator 9 (or 7 ) ?pm me plz thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 οπως?:P my question does anybody know where i can find europe maps and more specifically finland for destinator 9 (or 7 ) ?pm me plz thanks! ΤοmΤοm, iGo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F33L Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 (edited) ΤοmΤοm, iGo any links with european maps? :P (i can find the greek one only) thnx EDIT: nevermind εκανα πατεντα.. Edited May 13, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλησπέρα... Τελευταίο χάρτη έχουμε για το D7; (Στείλτε ΡΜ, όποιος μπορεί να βοηθήσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καμιά βοήθεια με το destinator παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 δοκιμασες άλλο ράδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psydelia69 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα δεν ξερω αν ειναι off topic αυτο που θα ρωτησω αλλα εχω ενα gps torbo x και θελω να του βαλω mls destinator.Aν μπορει να με κατατοπισει κανεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 είχα διαβάσει πολλές απόψεις για αυτό το εγχείρημα και κατάλαβα πως δεν γίνεται εύκολα. νομίζω πως το destinator θέλει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευής που το turbo x δεν τα προσφέρει. περίμενε και καμία άλλη απάντηση, μην σε πάρω στο λαιμό μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα δεν ξερω αν ειναι off topic αυτο που θα ρωτησω αλλα εχω ενα gps torbo x και θελω να του βαλω mls destinator.Aν μπορει να με κατατοπισει κανεις...... Αν το αγοράσεις θα λάβεις και τις σχετικές πληροφορίες και υποστήριξη που ζητάς. Αν το ψάχνεις "σπασμένο", στο παρόν forum δεν μας επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 εχω ακουσει τα καλυτερα.free υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης της Ελλαδας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης της Ελλαδας ? Για όσους δε το ξέρουν, βγήκαν οι χάρτες Ελλάδας Q1 2013 Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Επειδη εχω "φυγει " απο το θεμα αυτο πριν απο πολλα χρονια , ηθελα να μου καποιος αν αξιζουν πια τα destinator , γιατι πρεπει να προβω σε αγορα αμεσα. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Επειδη εχω "φυγει " απο το θεμα αυτο πριν απο πολλα χρονια , ηθελα να μου καποιος αν αξιζουν πια τα destinator , γιατι πρεπει να προβω σε αγορα αμεσα. Ίσως είναι το καλύτερο!:X:X:X:X:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arsenarg Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Για όσους δε το ξέρουν, βγήκαν οι χάρτες Ελλάδας Q1 2013 η ερώτησή μου, θέλω update χαρτών για το destinator 7 greece, υπάρχει καμμία free έκδοση η σπασμένη;;;;; θέλω να αναβαθμίσω και όλες τις ειδοποιήσεις μιας και εχω να κάνω update χρόνια σας ευχαριστώ Edited November 24, 2013 by arsenarg Παράθεση arsenarg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts