Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εφερε ενας φιλος απο γερμανια σημερα το πρωι το Ν958gb,ενταξει ρε παιδια ειναι καλο αλλα εγω που σκεφτομουνα να δοσω το απλο (με σουπερ slaid χωρις τζογο)και με 4gb καρτα,δεν το δινω με τιποτα!γιατι απλα ειναι το ιδιο τηλ.με ελαχιστα πιο μεγαλη οθονη και οσο για την ram μονο αν εχεις πολλες εφαρμογες ανοιχτες καταλαβαινεις την διαφορα!(στην εκινηση ειναι πιο γρηγορο αλλα αυτο θα λυθει και στο απλο με την εφαρμογη demand paging)Αν μπορεσω και βαλω και την μπαταρια του 8gb μεσα στο απλο με πατεντα(πισω καπακι μεγαλυτερο)δεν με συμφερει να το πουλησω το απλο το 95 γιατι με την μπαταρια του 8gb το ολο κοστος θα ειναι κανα 50ρικο!Ειναι το ιδιο τηλ. με αλλο κοστουμι!!!!

Συμφωνώ.(βέβαια για τις πατέντες δεν ξέρω αν θα πετύχεις)Εγώ ακόμα ψάχνω το βιντεάκι με την πατέντα της ταινίας για να φύγει ο τζόγος.Πάντως τα κινητά είναι πρακτικά το ίδιο πράγμα....Δε νομίζω ότι αξίζει να σκοτώσεις το Ν95 σου για το 8gB.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια,

μπορεί να έχει αναφερθεί...πάντως σε μια περιηγηση στο Ebay

ειδα αυτο...

http://i3.ebayimg.com/01/i/000/af/17/9772_12.JPG

Με 32 δολλάρια (=22 ευρώ) μαζί με μεταφορικά -μπαταρία και έξτρα καπάκι!

Σαφώς θα είναι πιο χοντρό λιγάκι το κινητό αλλα θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία! Στο κάτω κάτω μπορείς να το βάλεις σε ειδικές περιπτώσεις!

iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB

το ειχε αναφερει πριν πολυ καιρο αμα δεν

κανω λαθος ο φιλος @nervous.

καλο ειναι να μην βαζουμε μπαταριες αλλης εταιρειας

ασε που το χοντρενει παρα πολυ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ.(βέβαια για τις πατέντες δεν ξέρω αν θα πετύχεις)Εγώ ακόμα ψάχνω το βιντεάκι με την πατέντα της ταινίας για να φύγει ο τζόγος.Πάντως τα κινητά είναι πρακτικά το ίδιο πράγμα....Δε νομίζω ότι αξίζει να σκοτώσεις το Ν95 σου για το 8gB.

Για τον τζογο το πηγα στην alpha copy πριν 2 μηνες και μου το εκαναν τελειο!Να το πας ,θα παθεις πλακα!

Ναι δουλευει αλλα περιμενουμε να βγει πισω καπακι 1-2 χιλ. ψιλοτερο,αυτο λεω πατεντα!

oπως ειπε και ο φιλος πιο πανω τρεχα σε νοκια κλαμπ τωρα.....

θα στο κανουν καινουργιο...δεν θα πιστευεις αυτο που βλεπεις......

μην μπεις στον κοπο με ταινίες και ολα τα σχετικα...ασε που μπορει να κανεις ζημια στο κινητο...σου ετσι....

παιδια αυτη η καρτα μνημης κανει για το N95 ετσι....??

την εχει δοκιμασει κανεις...?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1024361

παιδια αυτη η καρτα μνημης κανει για το N95 ετσι....??

την εχει δοκιμασει κανεις...?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1024361

αυτη την αγορασα σημερα απο το πλαισιο.ρωτησα εκει και μου ειπαν οτι κανει για ν95 και τους ειπα οτι αν εχω καποιο προβλημα θα την φερω πισω!προς το παρων δεν εχω βαλει τπτ μεσα,μονο μορφοποιηση εκανα μεσω ττης συσκευης και δεν μου εβγαλε κανα σφαλμα!

κατι αλλο θελω να ρωτησω,την συσκευη την εχω 2 μερες,δουλευει ρολοϊ με καρτα σιμ της wind και cosmocarta αλλα με τπτ vodafone! σε ενα μαγαζι της vodafone που ρωτησα μου ειπαν να το δωσω σε nokia club για αναβαθμιση αλλα βλεπω οτι το software της συσκευης ειναι το τελευταιο!καμια ιδεα;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

αυτη την αγορασα σημερα απο το πλαισιο.ρωτησα εκει και μου ειπαν οτι κανει για ν95 και τους ειπα οτι αν εχω καποιο προβλημα θα την φερω πισω!προς το παρων δεν εχω βαλει τπτ μεσα,μονο μορφοποιηση εκανα μεσω ττης συσκευης και δεν μου εβγαλε κανα σφαλμα!

κατι αλλο θελω να ρωτησω,την συσκευη την εχω 2 μερες,δουλευει ρολοϊ με καρτα σιμ της wind και cosmocarta αλλα με τπτ vodafone! σε ενα μαγαζι της vodafone που ρωτησα μου ειπαν να το δωσω σε nokia club για αναβαθμιση αλλα βλεπω οτι το software της συσκευης ειναι το τελευταιο!καμια ιδεα;

Πανακριβα ρε παιδια για την καρτα!Στο ebay την βρησκεις με 40 με τα μεταφορικα!Αρε Ελλαδαρα με τους πλουσιους πολιτες σου!

οταν λεω οτι δεν δουλευει εννοω οτι δεν εχει σημα ουτε γραφει το δικτιο!επισης μου γραφει οταν το ανοιγω ¨εγγραφη καρτας σιμ απετυχε!

στο μαγαζι της βονταφον που πηγα με ρωτησαν αν εχω την μπλε ή την κοκκινη σιμ.εχω την κοκκινη και μου ειπαν οτι η συσκευη εχει το προβλημα.σε οποια αλλη συσκευη βαλω αυτη την σιμ ολα ειναι οκ!

οσο για την micro sd εψαξα για την 2 gb αλλα δεν την βρηκα κι ετσι πηρα την τεσσαρα!

οταν λεω οτι δεν δουλευει εννοω οτι δεν εχει σημα ουτε γραφει το δικτιο!επισης μου γραφει οταν το ανοιγω ¨εγγραφη καρτας σιμ απετυχε!

στο μαγαζι της βονταφον που πηγα με ρωτησαν αν εχω την μπλε ή την κοκκινη σιμ.εχω την κοκκινη και μου ειπαν οτι η συσκευη εχει το προβλημα.σε οποια αλλη συσκευη βαλω αυτη την σιμ ολα ειναι οκ!

πρωτη φορα το ακουω αυτο.:wacko:

ειναι περιεργος να δω τι θα σου πουνε στην nokia.:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οσο για την micro sd εψαξα για την 2 gb αλλα δεν την βρηκα κι ετσι πηρα την τεσσαρα!

φιλε αν σου δουλεψει η καρτουλα σωστα πες μου να την παρω και εγω...

για αυτο που λες για την καρτα σιμ...εχω δοκιμασει απειρες καρτες και δεν ειχα ποτε κανενα μα κανενα προβλημα....

το μυν εγγραφη καρτας σιμ απετυχε μου το εβγαλε μονο οταν κοπηκε η συνδεση μου στην βονταφον επειδη ειχε ληξει το συμβολαιο μου...και η καρτα ηταν αχρηστη.....

μαλλον πιο πολυ για προβλημα της καρτας δειχνει παρα του κινητου......

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον προηγουμένως, αλλά εδώ και κάποιο καιρό εντελώς ανεξήγητα, το κινητό αναζητά WI-FI δίκτυα χωρίς να είμαι μέσα σε κάποια σχετική εφαρμογή κλπ. :blink::blink:

Φυσικά, ούτε W-FI έχω ενεργοποιημένο, ούτε κάτι άλλο από τις ρυθμίσεις.... :cry::cry:

Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα για τό τί μπορεί να συμβαίνει ??? :worry::worry:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον προηγουμένως, αλλά εδώ και κάποιο καιρό εντελώς ανεξήγητα, το κινητό αναζητά WI-FI δίκτυα χωρίς να είμαι μέσα σε κάποια σχετική εφαρμογή κλπ. :blink::blink:

Φυσικά, ούτε W-FI έχω ενεργοποιημένο, ούτε κάτι άλλο από τις ρυθμίσεις.... :cry::cry:

Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα για τό τί μπορεί να συμβαίνει ??? :worry::worry:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Μηπως εχεις περασει προσφατα εφαρμογη για voip ??

(Εαν ναι,αλλαξε την σχετικη ρυθμιση στην εφαρμογη)

Δεν εξηγειται αλλιως ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδια,

ειδα αυτο...

Σαφώς θα είναι πιο χοντρό λιγάκι το κινητό αλλα θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία! Στο κάτω κάτω μπορείς να το βάλεις σε ειδικές περιπτώσεις!

πολύ καλό το θέμα είναι με τη μπαταρία της νοκία είναι οκ αυτό το καπάκι;

Για τον τζογο το πηγα στην alpha copy πριν 2 μηνες και μου το εκαναν τελειο!Να το πας ,θα παθεις πλακα!
επιβεβαιώνω και εγώ ότι πρώτον υπάρχουν διάφορες στον τζόγο και δεύτερον στο κάνουν καινούργιο!
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Πανακριβα ρε παιδια για την καρτα!Στο ebay την βρησκεις με 40 με τα μεταφορικα!Αρε Ελλαδαρα με τους πλουσιους πολιτες σου!

καλα μην πας μακρια.και εδω την πουλανε στα 50.για απο ιντερνετ δε θα εδινα πανω απω 30.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι δουλευει αλλα περιμενουμε να βγει πισω καπακι 1-2 χιλ. ψιλοτερο,αυτο λεω πατεντα!

αν δουλευει με crystal case δε θα δουλευει και με τη σιλικονατη που εχω;ασε που ειναι μαυρη +δε θα φαινεται η μπαταρια χυμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια,

ειδα αυτο...

Πολύ άσχημο δεν είναι? Είναι που είναι χοντρούτσικη η συσκευή γίνεται ακόμα χειρότερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτη αν δεν κανω λαθος ειναι η κινεζικη και οχι του 8γβ. Μακρια απο τις κινεζικες αν θελετε τα αφτια σας!

Του 8γβ δεν πρεπει να ειναι 1400αρα και δεν πρεπει να ειναι τοσο χοντρη. Οσοι χρησιμοποιειτε θηκες, νομιζω επιβαλεται...

Γεια σας παιδια.Αγορασα ενα n95 το οποιο ειναι κλειδωμενο στην vodafone αγγλιας.Το πηρα απο ebay.Τωρα αγορασα απο ebay και περιμενω τους κωδικους για το ξεκλειδωμα.Απο οτι ειδα μπορω να του κανω update και να βαλω και τα ελληνικα.Δεν θα εχω προβλημα επειδη εχει μενου vodafone ετσι?
:ninja:

Γεια σας παιδια.Αγορασα ενα n95 το οποιο ειναι κλειδωμενο στην vodafone αγγλιας.Το πηρα απο ebay.Τωρα αγορασα απο ebay και περιμενω τους κωδικους για το ξεκλειδωμα.Απο οτι ειδα μπορω να του κανω update και να βαλω και τα ελληνικα.Δεν θα εχω προβλημα επειδη εχει μενου vodafone ετσι?

Απο την στιγμη που θα εχεις κωδικους για ξεκλειδωμα,και

αλλαζοντας το product code με Ελληνικο και κανοντας αναβαθμιση

στην συνεχεια,δεν θα εχεις προβλημα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

!

τελικα δοκιμασα κι αλλη μια σιμ απο βονταφον και ουτε αυτη παιζει!μαλλον αυριο θα το παω σε νοκια κλαμπ να δω τι τρεχει!

Απο την στιγμη που θα εχεις κωδικους για ξεκλειδωμα,και

αλλαζοντας το product code με Ελληνικο και κανοντας αναβαθμιση

στην συνεχεια,δεν θα εχεις προβλημα.

ok.ευχαριστω αρα καλα καταλαβα.Αυτος απο το ebay μπορει να ξεκλειδωσει πολλα κινητα και απο διαφορες εταιριες.Δεν ξερω αν επιτρεπεται αυτο ειναι το λινκ του πωλητη http://stores.ebay.com/unlock-cell-phones_W0QQssPageNameZstrkQ3amewaQ3amesstQQtZkm Επισης λεει οτι δινει τα χρηματα πισω σε περιπτωση που δεν το ξεκλειδωσει.Εχει καλη αξιολογηση αλλα κατα ποσο τα ξεκλειδωνει θα το διαπιστωσω αυριο που θα μου στειλει τον κωδικο το δικο μου.:cool:

:ninja:

μηπως και η δικια μου συσκευη ειναι κλειδωμενη και δεν δεχεται καρτα της βονταφον;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...