Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κακα μαντατα παιδια η μπαταρια του αμερικανικου n95 που ειναι ιδια με του 8gb δυστιχως δεν κανει στο απλο!αλλα του απλου χωραει στο αμερικανικο! The N95-3 sports a new BL-6F battery which is said to provide a better battery life than that of its European predecessor. I plan on doing a battery comparison test just to see how different this proves to be, so stay tunned for that. I can tell you this much though, the regular N95's BL-5F battery will fit into the N95-3, but unfortuntately not vice versa. http://darlamack.blogs.com/darlamack/2007/09/a-brief-look-at.html

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εννοειται αυτο, αφου το αμερικανικο και το 8γβ το "χοντρυναν" για να χωρεσει η μπαταρια. Φανταζομαι θα κανει και στο δικο μας, αν θες να εξεχει η μπαταρια απο το υπολοιπο κινητο...

Κακα μαντατα παιδια η μπαταρια του αμερικανικου n95 που ειναι ιδια με του 8gb δυστιχως δεν κανει στο απλο!αλλα του απλου χωραει στο αμερικανικο! The N95-3 sports a new BL-6F battery which is said to provide a better battery life than that of its European predecessor. I plan on doing a battery comparison test just to see how different this proves to be, so stay tunned for that. I can tell you this much though, the regular N95's BL-5F battery will fit into the N95-3, but unfortuntately not vice versa. http://darlamack.blogs.com/darlamack/2007/09/a-brief-look-at.html

ωραια...αυτος ειναι ενας σοβαρος λογος να ξαναγυρισω στην SE και στο επερχομενο κ850ι..:mad:;)

Να δουμε αν θα βγει κανενα πισω καλυμα σαν μετατροπη για να χωρεσει η BL-6F,γιατι ουσιαστικα ενα κοματι πλαστικο ειναι.Αλλα απ'την αλλη αν σκεφθεις οτι 50ευρω για την μπαταρια και καμια 50 για το καλυμα περιμενω σε 5μηνες τρεις επιδοτησεις 300+100για την μπατ.+καλ. και 250 να το πουλησω +οτι το 8gb τοτε θα εχει οσω το σημερινο δηλ.γυρο στα 600...απλα δεν συμφερει να το κανω τιποτα,ουτε καν 4giga καρτα που σκεφτομουνα!!!Αχχχ ρε nokia τι μας κανεις εκει που ειχα πει οτι με αυτο το τηλ. θα αραξω παλι στην μπριζα μας εβαλες!!!

ωραια...αυτος ειναι ενας σοβαρος λογος να ξαναγυρισω στην SE και στο επερχομενο κ850ι..:mad:;)

Να αφησω το Symbian που ειναι και ανωτερο τηλεφωνο για να παω στο κ850?Ευχαριστω αλλα δε θα παρω:p.Εγω μετα απο 4+ μηνες που εχω το Ν95 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και οσο περναει ο καιρος και βγαινει νεο software (programs και games) μου αρεσει ακομα περισσοτερο.Και δε βλεπω το λογο να το αλλαξω ουτε για SE (το P1 και το k850 δεν το φτανουν με τιποτα) ουτε για το 8giga.Γενικα μου αρεσει να τα "λιωνω" τα symbian πριν αγορασω αλλο μοντελο οποτε για αρκετο καιρο θα μεινω στο Ν95.Θα το αλλαξω οταν θα βγει κατι που θα ειναι ενα βημα παραπερα,οπως ειναι το Ν95 σημερα.

Να αφησω το Symbian που ειναι και ανωτερο τηλεφωνο για να παω στο κ850?Ευχαριστω αλλα δε θα παρω:p.Εγω μετα απο 4+ μηνες που εχω το Ν95 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και οσο περναει ο καιρος και βγαινει νεο software (programs και games) μου αρεσει ακομα περισσοτερο.Και δε βλεπω το λογο να το αλλαξω ουτε για SE (το P1 και το k850 δεν το φτανουν με τιποτα) ουτε για το 8giga.Γενικα μου αρεσει να τα "λιωνω" τα symbian πριν αγορασω αλλο μοντελο οποτε για αρκετο καιρο θα μεινω στο Ν95.Θα το αλλαξω οταν θα βγει κατι που θα ειναι ενα βημα παραπερα,οπως ειναι το Ν95 σημερα.

Συμφωνω απολυτα οτι το n95 ειναι οτι καλυτερο σε symbian κυκλοφορει αλλα το 8gb ειναι ακομη καλυτερο και μην μου πειτε ρε παιδια οτι αν σας δινοταν η ευκαιρια να παρετε το 8gb ανταλαζωντας το απλο χωρις να δωσετε ευρω παραπανω δεν θα το κανατε?οπως ειπα και πιο πανω 3επιδοτησεις x100 =300+300 λεω να το πουλησω(δεν λετε να πιασει τοσα 7 μηνων τηλ.με 2gb καρτα)=600 που τοσο πιστευω οτι θα εχει σε 4-5 μηνες απο τωρα αν βεβαια κυκλοφορησει τον οκτομβριο που λενε! απ την αλλη και 100 ευρω παραπανω να κανει τα δινω γιατι μονο η 8giga καρτα θα εχει παραπανω!

Καλημέρα παιδιά.. α) εγκατέστησα μέσω map loader τα "map Greece" (15mb) + "voice greek" (3mb) και με καθοδηγεί με φωνητικές εντολές. Αν αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί λέει η ΝΟΚΙΑ πως πρέπει να αγοράσεις εξτρα τη φωνητική πλοήγηση? Μήπως είναι trial κ μου κοπεί σε καμιά εβδομάδα?

β) Σε κάποιες περιοχές στην Αττική (πχ Πόρτοράφτη) υπάρχουν οι δρόμοι, αλλά όχι τα ονόματα των οδών..Αν το χω στη σύνδεση "όταν απαιτείται", θα μπει να ενημερωθεί αυτόματα και να τα κατεβάσει ή έστω υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε update...θα μπει και θα ενημερωθεί αυτόματα αν βγει κάποιο update στο μέλλον?

Υ.Γ. Μη στεναχωριέστε για το ότι βγαίνει το 8giga...Εγώ το πήρα πριν 3 μερες, ενώ ήξερα για το καινουριο, γιατι ΤΩΡΑ μου 'ρθε να πάρω κινητό.. Το καλοκαίρι μπορεί να μου τη δώσει να το ξαναλλάξω και να πάρω το ΝΕΟ "16GIGA" ή το "Ν99" ή όπως αλλιώς θα λέγεται και θα ναι κλάσεις ανώτερο του 8giga.. Αυτό σημαίνει πως αυτός που πήρε τo ακατανόμαστο (8giga) την άνοιξη θα πρέπει να το σπάσει απ' τα νεύρα του... Δεν είναι "πακέτο" αυτό... "πακέτο" θεωρώ να το πάρω σήμερα 730€ κι αύριο να κάνει 600 - 660.. Εκεί λες γκαντεμιά! Σόρρυ, αν κούρασα..

Top Nokia N95 tips

http://3lib.ukonline.co.uk/tipsn95.htm

How To: Update Firmware, Debranding, and/or Change Language Pack on the Nokia N95

1.http://thenokiablog.com/2007/05/12/how-to-update-firmware-debranding-andor-change-language-pack-on-the-nokia-n95/#more-194

2.http://clear-nokia.blogspot.com/2007/05/nokia-n95-debranding-guide.html

παιδιά εγκατέστησα το nemesis ss

πατάω στο scan

mexri εδω όλα οκ

μετά για να αλλάξω το product code ΄πού πρέπει να πατήσω?

[sIGPIC][sIGPIC]

παιδιά εγκατέστησα το nemesis ss

πατάω στο scan

mexri εδω όλα οκ

μετά για να αλλάξω το product code ΄πού πρέπει να πατήσω?

Δες αυτό το βιντεάκι: http://www.b-phreaks.co.uk/NemesisN80/NemesisN80.html

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

guys sorry κιολας αλλα πσαχνω να κατεβασς free map για το n95 να μιν δινω λεφτα στη nokia ξερει κανεισ κατι ποθ μπορει να με help ??? ty
AEK 4TW ORiGiNaL:ninja:

guys sorry κιολας αλλα πσαχνω να κατεβασς free map για το n95 να μιν δινω λεφτα στη nokia ξερει κανεισ κατι ποθ μπορει να με help ??? ty

δες εδω βημα βημα μεσο maploader

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ari ty αλλα δεν μοθ ανοιγει τιν σελιδα στο βημα 3 :(

κατεβασε το απο εδω

http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_357071

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά όσο περνάει ο καιρός παρατηρώ ότι η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο... Για παράδειγμα εχτές έβγαλα το κινητό από τη φόρτιση στις 12... Εβγαλα παρα πολλές φώτο, μίλησα, μετέφερα αρχεία με bluetooth κτλ και στις 11 το βράδυ μου είχε φύγει ΜΟΝΟ μία γραμμή από την μπαταρία.... ΕΜΕΙΝΑ.... χεχεχε:lol::lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

εμενα σε πληρη αναμονη χωρις να το παιδευω λιγες φορες που τα καταφερα να το αφησω γενικα στην ησυχια του κρατησε 3 μερες!
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Για να το αλλαξω με το 8gb θα εδινα μεχρι 100-150 ευρω....

Τελικα το σκεφτικα καλα και ειδα οτι δεν συμφερει να το αλαξω με το 8gb γιατι δεν ειναι αληθεια οτι δεν θα δωσω ευρω παραπανω αλλα ουσιαστικα θα δωσω ενα απλο n95 και 3x100 επιδοτησεις για να παρω ενα βελτιωμενο n95.Και δεν το κραταω και με τα 300+φπα=360 παρω τοτε και ενα iphone γιατι λενε οτι φθηνηνε και τωρα εχει 399$.και αντι να εχω 1 τηλ. θα εχω 2.

Τελικα το σκεφτικα καλα και ειδα οτι δεν συμφερει να το αλαξω με το 8gb γιατι δεν ειναι αληθεια οτι δεν θα δωσω ευρω παραπανω αλλα ουσιαστικα θα δωσω ενα απλο n95 και 3x100 επιδοτησεις για να παρω ενα βελτιωμενο n95.Και δεν το κραταω και με τα 300+φπα=360 παρω τοτε και ενα iphone γιατι λενε οτι φθηνηνε και τωρα εχει 399$.και αντι να εχω 1 τηλ. θα εχω 2.

pou menis? auta ta 399 mallon ine gia to eksoteriko ee? kai oxi gia tin elada exo dikio?

pou menis? auta ta 399 mallon ine gia to eksoteriko ee? kai oxi gia tin elada exo dikio?

Ελλαδα μενω και ναι η τιμη ειναι η νεα τιμη εξωτερικου γιατι ουτος η αλλος δεν εχει ξεκινηση η επισημη διαθεση του στην ελλαδα αλλα

θα ερθει και εδω με αυτην την τιμη (εστω λιγο τσιμπιμενη γιατι εμεις εδω στην ελλαδα ειμαστε πολυ πλουσιοι και ολα ερχονται απο πολυ εως πολυ τσιμπιμενα εδω απο ρουχα-ηλεκτονικα εως μεχρι και οδοντογλυφιδες!!!γιαυτο πρεπει να τους κανουμε εμπαργκο και να παραγκελνουμε απο internet)

exo mia aporia uparxei kapoio atomo apo edo mesa poy na exei parei to n95 kai na min exei problima???????kai an oxi ti problimata bgazoyn tora ta teleutaia oxi ta pio palia?????:)

Το δικό μου δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα μετα απο 3 μήνες εντατικής χρήσης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...