Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε το ηξερα αυτο παντως δεν εχει επιλογη να στελνεις εσυ δονηση,πως γινεται να σου στελνουν και εσυ να μην μπορεις να στελνεις ειναι ενα ερωτημα

Έλα ντε... βλακεία!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κυκλοφορεί κάποιος καλύτερος browser από τον ενσωματωμένο του Ν95;

GEORGEGX20VF, είχες μήπως απενεργοποιήσει την εμφάνιση των εικόνων στις ιστοσελίδες;

Κυκλοφορεί κάποιος καλύτερος browser από τον ενσωματωμένο του Ν95;

GEORGEGX20VF, είχες μήπως απενεργοποιήσει την εμφάνιση των εικόνων στις ιστοσελίδες;

Εγώ τουλάχιστον προτιμώ,opera for mobile(ειδικα για nokia 3rd edition)αλλα και Opera mini.Οι σελίδες ανοιγουν πιο γρήγορα,και εμφανιζονται πολυ καλυτερα.

Οχι δεν εχω απενεργοποιησει την εμφανιση των εικόνων.

Κανονικα ειναι.

Αποκλειεται να τα εκανες ολα αυτα μαζι! Εμενα με μερικες σελιδες στο myphone και μονο γονατιζει.

Ετυχε ισως η σελιδα να εχει λιγα γραφικα. Δεν εξηγηται αλλιως...

btw για msn χρησιμοποιεις μια εφαρμογη που λεγεται windows live messenger σωστα? Που εχει παρομοιο περιβαλλον με αυτο του υπολογιστη? Δεν το ηξερα οτι δεχεται και αρχεια... Μπορεις να στειλεις κιολας? Ποια εκδοση εχεις? Εγω εχω την 1.0.6141

Ολα μαζι τα έκανα,θες να τραβήξω και βιντεο?:p

Ειχα ανοιξει συγκεκριμενα το θεμα του ν95 πρωτη σελίδα με το Opera,ταυτοχρονα ημουν στο msn και μιλουσα και εκανα λήψη αρχειου,επαιζε κανονικα μουσικη τερμα δυνατα στα ηχεία,το truephone ειχε συνδεθει αυτοματα,και το Mobilex ανοιχτό.

Λειτουργουσε αψογα.

Μονο οταν πηγα να ανοιξω την εφαρμογη χάρτες οχι μονο εβγαλε μηνυμα για μνημη πληρης,αλλα εκλεισαν ολα αυτόματα:p:lol:Λογικο.

http://img232.imageshack.us/img232/1461/dsc02976kn2.th.jpg' alt='dsc02976kn2.th.jpg'>

Φίλε Aisopos ευχαριστούμε πολύ που κάθησες και συγκέντρωσες όλες αυτές τις εφαρμογές και μπήκες στον κόπο να μας τις στείλεις.

Δεν κατάφερα όμως να κατεβασω το Applications-N95.zip. Όσες φορές και αν προσπάθησα (και με διαφορετικούς browsers) το download διακόπτεται λίγο πριν φτάσει στο 100%.

Θα τις έψαχνα μία μία στο xxxxxxxxxxxxx, αλλά έχεις κάποιες ελληνικές που θα μου πάρει πολύ χρόνο να τις βρω όπως το slovoed.

Ευχαριστώ.

Απ' όσο μπορώ να δω, το αρχείο μέχρι στιγμής το έχουν κατεβάσει περίπου 100 άτομα. Για να είμαι σίγουρος, το κατέβασα κι εγώ ο ίδιος. Δεν υπήρξε πρόβλημα και το κατέβασμα ολοκληρώθηκε 100%.

Επομένως κάτι άλλο συμβαίνει.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρούτερ, αλλά speedtouch έχω κι εγώ.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

μεσω του Ν95 αξιζει να μπαινει κανεις στο ιντενρετ μεσω gprs ή 3g??

Με τις ελληνικές χρεώσεις μη το συζητάς καλύτερα. Κάπου έχω διαβάσει για ένα πρόγραμμα τις wind... wind plus νομίζω που είναι τσάμπα, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Πράγματι, μόνο με το F2G της Wind συμφέρει η πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω 3G. Με 3,5 ευρώ το μήνα μπορείς να έχεις απεριόριστη πρόσβαση.

Πράγματι, μόνο με το F2G της Wind συμφέρει η πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω 3G. Με 3,5 ευρώ το μήνα μπορείς να έχεις απεριόριστη πρόσβαση.

περιηγηση για ιντερνετ ή για το μενου του wind plus??

περιηγηση για ιντερνετ ή για το μενου του wind plus??

και για τα 2.:)

Exei mpei kaneis sto msn messenger mesw gprs?edw kai meres den mporw na mpw.Uparxei pithanotita na mpainei mono mesw wlan?

μπορεις να μπεις και με wifi και με 3G και με GPRS.

μαλλον δεν εχεις επιλεξει το σωστο σημειο προσβασης.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

και για τα 2.:)

μπορεις να μπεις και με wifi και με 3G και με GPRS.

μαλλον δεν εχεις επιλεξει το σωστο σημειο προσβασης.:O

Exw epileksei to idio simeio prosvasis me ekeino pou mpainw sto web.Den einai logiko na ploigoumai sto internet kanonika alla min mporw na kanw sign in sto msn....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Electronic Computing Systems

Kατεβασα μερικες εφαρμογες, τις περασα μεσω Pc Suite αλλα κατα την εγκατασταση βγαζει οτι το πιστοποιητκο εχει ληξει....

Now what???

Kατεβασα μερικες εφαρμογες, τις περασα μεσω Pc Suite αλλα κατα την εγκατασταση βγαζει οτι το πιστοποιητκο εχει ληξει....

Now what???

Δοκίμασε να αλλάξεις την ημερομηνία κανα 6μηνο πίσω...και ξανακάνε εγκατάσταση.

Επίσης αν δεν έχεις κάνει αυτό, κάνε το:πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση.

Δοκίμασε να αλλάξεις την ημερομηνία κανα 6μηνο πίσω...και ξανακάνε εγκατάσταση.

Επίσης αν δεν έχεις κάνει αυτό, κάνε το:πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση.

To εβαλα 1 χρονο πισω και τιποτα. Λες να θελει 6 μηνες?

Ο ελεγχος πιστιποιητικων ειναι απενεργοποιημενος. ;)

To εβαλα 1 χρονο πισω και τιποτα. Λες να θελει 6 μηνες?

Ο ελεγχος πιστιποιητικων ειναι απενεργοποιημενος. ;)

Ναι, αυτό θέλει πρέπει να γυρίσεις την ημερομηνία πίσω στη περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Κάνε και άλλες δοκιμές.

Εγώ τουλάχιστον προτιμώ,opera for mobile(ειδικα για nokia 3rd edition)αλλα και Opera mini.Οι σελίδες ανοιγουν πιο γρήγορα,και εμφανιζονται πολυ καλυτερα.

Οχι δεν εχω απενεργοποιησει την εμφανιση των εικόνων.

Κανονικα ειναι.

Ολα μαζι τα έκανα,θες να τραβήξω και βιντεο?:p

Ειχα ανοιξει συγκεκριμενα το θεμα του ν95 πρωτη σελίδα με το Opera,ταυτοχρονα ημουν στο msn και μιλουσα και εκανα λήψη αρχειου,επαιζε κανονικα μουσικη τερμα δυνατα στα ηχεία,το truephone ειχε συνδεθει αυτοματα,και το Mobilex ανοιχτό.

Λειτουργουσε αψογα.

Μονο οταν πηγα να ανοιξω την εφαρμογη χάρτες οχι μονο εβγαλε μηνυμα για μνημη πληρης,αλλα εκλεισαν ολα αυτόματα:p:lol:Λογικο.

http://img232.imageshack.us/img232/1461/dsc02976kn2.th.jpg' alt='dsc02976kn2.th.jpg'>

Kati asxeto me afto poy sizitate, sti photo fenete posi mnimi exis sti karta sto tilefono kai ti RAM, afto pos ginete? exo kai ego N95 ala den moy ta emfanizi etsi? na ipotheso ine kapia efarmogi?? an nai pos legete gia na ti vro.

BLACK SABBATH:respect:

Kati asxeto me afto poy sizitate, sti photo fenete posi mnimi exis sti karta sto tilefono kai ti RAM, afto pos ginete? exo kai ego N95 ala den moy ta emfanizi etsi? na ipotheso ine kapia efarmogi?? an nai pos legete gia na ti vro.

Το πρόγραμμα λέγεται Handy taskman και το κατεβάζεις από εδώ.

Το πρόγραμμα λέγεται Handy taskman και το κατεβάζεις από εδώ.

Χρησιμο προγραμματακι αλλα το serial που το βαζουμε? Εχει 2 επιλογές, δοκιμή και αγορά. Η αγορά σε πάει σε μια σελίδα στον Ιστό!:)

Thanks

Βάζω εδώ συγκεντρωμένες μερικές από τις εφαρμογές που λειτουργούν στο Ν95 και χρησιμοποιώ κι εγώ. Αρκετές από αυτές χρειάζονται sign πρώτα.

Live Messenger

O γνωστός Windows Live Messenger

Flash SmsOne.v1.30

Αποστολή flash sms. Το μήνυμα ανοίγει κατευθείαν στην οθόνη του παραλήπτη κι αν δεν το αποθηκεύσει δεν εμφανίζεται στα εισερχόμενα.

X-Plore 1.05

Ο καλύτερος file manager κατά την γνώμη μου.

Slovoed

Πλήρες ελληνοαγγλικό και αγγλοελληνικό λεξικό και μίνι λεξικά στα γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά, ολλανδικά, πορτογαλικά, ισπανικά, ρώσσικα, πολωνικά. Για το ελληνοαγγλικό λεξικό υπάρχει και το αρχείο με τις φωνές (το αρχείο engish.rar).

SmartMovie 3.41

Αναπαραγωγή AVI αρχείων βίντεο.

Office Suite 4 signed

Επεξεργασία κειμένου και φύλλων εργασίας.

Interactive Voice Call Master

Πολυπρόγραμμα διαχείρισης κλήσεων.

SMS Spam Manager

Μεταφέρει τα ανεπιθύμιτα sms σε ειδικό φάκελο χωρίς να ακούγεται ο ήχος μηνύματος. Μοναδικό μείον που διαπίστωσα, κρατάει μόνο τους πρώτους 160 χαρακτήρες από κάθε μήνυμα.

Advanced Device Lock

Ένα πρόγραμμα που όλοι θα έπρεπε να έχουμε. Προστατεύει με κωδικό την πρόσβαση σε «ευαίσθητες» περιοχές, όπως Επαφές, Μηνύματα, Έκθεση και οποιαδήποτε εφαρμογή θέλουμε εμείς.

Opera 8.65

Ότι καλύτερο υπάρχει από Web browser αυτή την στιγμή. Προσοχή! Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το antivirus προσωρινά γιατί θα δει τον κeygen σαν ιό.

Opera Mini (Java)

Η java έκδοση του Opera. Επίσης πολύ καλός.

Core Player 1.1.1

Αναπαραγωγή αρχείων βίντεο, όπως MPEG, AVI χωρίς προηγούμενη μετατροπή (όπως στο SmartMovie).

Μείον στο Ν95, ότι δεν γίνεται αναπαραγωγή σε πλήρη οθόνη.

Full Screen Caller 2.04

Εμφάνιση της φωτογραφίας σε πλήρη οθόνη σε εισερχόμενες, εξερχόμενες κλήσεις και sms.

EmptyBat (Java)

Επιταχύνει το άδειασμα της μπαταρίας, χρησιμοποιώντας την δόνηση και την αναπαραγωγή μουσικής σε χαμηλή συχνότητα.

IM Plus 6.09

Όλοι οι instant messengers σε μια εφαρμογή.

cClock

Εμφανίζει με μεγαλύτερη γραμματοσειρά την ώρα, την ημερομηνία κ.τ.λ. στην προστασία οθόνης.

Super Bluetooth Hack 1.07 (Java)

Έχει πλάκα. Βρίσκει καλύτερη εφαρμογή όταν στόχοι είναι τηλέφωνα SE και ειδικότερα της σειράς Κ. Διαβάζει μηνύματα, επαφές, ανοίγει εφαρμογές κ.α.

PanoMan 1.24

Δημιουργία πανοραμικών φωτογραφιών.

Screenshot 2.80

Δεν χρειάζεται επεξήγηση νομίζω.

Eortologio 3.1 (Java)

Γνωστό ελληνικό πρόγραμμα για την εμφάνιση των ελληνικών εορτών.

AnimSprite 2.01 beta

Δίνει την δυνατότητα εμφάνισης animation στην κύρια οθόνη.

Voice Inbox 1.02

Αυτόματος τηλεφωνητής.

http://rapidshare.com/files/57183783/Applications-N95.zip

http://rapidshare.com/files/57192170/English.rar

Φίλε Αίσοπε δεν κόβεις τα παραμύθια;Κατεβάζοντας το πρώτο αρχείο το Nod έδωσε thread από trojan.Κάτι να συμπληρώσεις;

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Το κινητό τελικά είναι σχετικα ανθεκτικό και στις πτώσεις αν και δεν το περίμενα...είχε πτώση στην άσφαλτο και από τα γκελς μόνο περίμενα να πάρω το μηχανισμό στο χέρι... τελικά είχε μόνο μια γρατζουνιά στην κάτω δεξιά πλευρά..

πόσο το βρίσκει κανείς καινούριο παιδιά; Το πιο λίγο, με ευκολίες (κάρτες κλπ) ?

ΜΕ 1 αναζήτηση στο skroutz.gr θα σου λυθεί η απορία.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...