Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα!

Μπορει να μου πει καποιος ποιες εφαρμογες που ειναι προεγκατηστεμενες στο τηλ. ειναι ``αχρηστες`` ετσι να ωστε να τις διαγραψω και κερδισω λιγω μνημη?

ευχαριστω πολυ

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα!

Μπορει να μου πει καποιος ποιες εφαρμογες που ειναι προεγκατηστεμενες στο τηλ. ειναι ``αχρηστες`` ετσι να ωστε να τις διαγραψω και κερδισω λιγω μνημη?

ευχαριστω πολυ

καλημερα!

αυτες που ειναι στο τηλ.(δικες του)δεν διαγραφονται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!

αυτες που ειναι στο τηλ.(δικες του)δεν διαγραφονται.

Υπαρχουν καποιες προεγκατεστημενες στην καρατα που ειχε μεσα η 1ΜΒ που ειχε ή οχι?

ρε παιδια μπορειτε σας παρακαλω να με βοηθησετε να καταλαβω τι ακριβως γινεται με την μπαταρια μου? Δηλαδη, δευτερη φορα το παθαινω...εκει που ειναι γεματη η μπαταρια, ξαφνικα, καποια στιμη που θελω να κανω κατι, βλεπω πως απο γεματι γινεται empty. Τι γινεται? Λετε να τρεχη κατι και να μην το ξερω? Παντως φοβαμε πολλη την μπαταρια που εχουμε.

Υπαρχουν καποιες προεγκατεστημενες στην καρατα που ειχε μεσα η 1ΜΒ που ειχε ή οχι?

Οχι

Nai re paidia, ki egw den to vriskw

Δεν βλέπω πουθενά ενεργό link για download!

Eάν υπάρχει κάποιο link, ας το δώσει κάποιος για το νέο PC Suite για Nseries.

Δοκιμαστε το παρακατω λινκ ,μεσω web installer ειναι

http://nds1.nokia.com/files/support/nseries/phones/software/webinstaller_1_5_n76.exe

Δηλ κατεβαζεις το installer και στην συνεχεια μεσω αυτου,κατεβαινει

το pc suite

http://img142.imageshack.us/img142/7572/20430658za8.th.jpg http://img167.imageshack.us/img167/7531/73387347jh0.th.jpg

http://img243.imageshack.us/img243/5417/27361232pz6.th.jpg http://img207.imageshack.us/img207/5412/68019863ze7.th.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εμαθα ότι το Ν95 εχει ενσωματωμενο και δορυφόρο.. Αληθευει??? Πως γινεται αυτο???

Δορυφόρο λίγο δύσκολο...

Δέκτη GPS έχει πάντως.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πάντως, εγώ πάω να εκγαταστήσω τη νέα NSeries PC Suite και σταματάει στη μέση, καθώς αδυνατεί να επικοινωνήσει με το website της Nokia για να κατεβάσει κάποια necessary components. Παρόλο που κλείνω το firewall συνεχίζει να μην κάνει connection. Πάντως ενδέχεται να το κλείνει ο proxy (καθώς δουλεύω σε εταιρικό δίκτυο)... :(

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

emena katevainoun kanonika kai ta egkathistw alla otan apw na ta anoixw leei resource language missing kai kati tetoia.xreiasthke na to kanw polles fores gia an doulepsoun ola.to kalo einai oti otan ta apegkathistas den xreiazetai na ta xanakatevasei.apla epilegeis egkatastash.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

καλο μεσημερι και απο εμενα μολις ενγκατεστησα το r66 με επιτυχια ολα δουλευουν καλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις πρωτες εντυπωσεις απο το 95αρι μου .:D

θα ειθελα κατι να ρωτησω ομος που παρατηρησα σχετικα με κατι αλλο .:O

αν δεν θελουμε να βρισκονται σε κοινη θεα (εκθεση) καπια αρχεια foto ηvideo

εχουμε αυτη την δυνατοτητα (δηλαδη να κανουμε καπιο σχετικο browse για να τα εμφανισουμε η οτι βαζουμε μεσα θα ειναι παντα στον αφρο).:worry:

we are not alone[sIGPIC][/sIGPIC]

PAaidia sto site me tis ruthmiseis edw:

http:// http://nokiags.wdsglobal.com/emailplus?phoneId=1502&countryId=14&bearerId=5&networkId=32&contractId=191&captchaEnabled=true&locale=el&siteLanguageId=273&step=isp.vm&ispId=1249

gia taxudromio ths nokia giati den exei yahoo pop3 alla mono imap kai yahoo plus?mporw na epilexw kapoio auta anti gia pop3?ena aplo email yahoo pop3 den einai?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

PAaidia sto site me tis ruthmiseis edw:

http:// http://nokiags.wdsglobal.com/emailplus?phoneId=1502&countryId=14&bearerId=5&networkId=32&contractId=191&captchaEnabled=true&locale=el&siteLanguageId=273&step=isp.vm&ispId=1249

gia taxudromio ths nokia giati den exei yahoo pop3 alla mono imap kai yahoo plus?mporw na epilexw kapoio auta anti gia pop3?ena aplo email yahoo pop3 den einai?

Yahoo δεν ειναι pop3

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ :

1.ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ VODAFONE ΤΖΟΓΟΣ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ,

2.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ,

3.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ.

4.ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ,

5.ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 11 ,

6.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ PC ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ

ΑΠΟΡΙΑ : ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ?

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ : ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ BLUETOOTH ΗΕΑDSTEΤ SAMPSUNG WEP 200 . KAMMIA ΙΔΕΑ?

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ :

ΑΠΟΡΙΑ : ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ?

Αφου το ηξερες οτι δεν εχει οθονη αφης. Αν ηθελες οθονη αφης γιατι δεν επαιρνες ppc ? Οπως επισης δεν σημαινει οτι επειδη ειναι ακριβο επρεπε να εχει και οθονη αφης. ;)

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Αφου το ηξερες οτι δεν εχει οθονη αφης. Αν ηθελες οθονη αφης γιατι δεν επαιρνες ppc ? Οπως επισης δεν σημαινει οτι επειδη ειναι ακριβο επρεπε να εχει και οθονη αφης. ;)

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ

Έκανες reset στο handsfree?

ΑΝ RESET ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΙ

ΑΛΛΙΩΣ RESET ΣΤΟ ΜΑΝUAL TOY ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Οι εντυπώσεις μου μετά από 7 μέρες συμβίωσης:

Οι φώτογραφίες καλές, το βίντεο πολύ καλό

Πολύ ελαφρύ, πολύ καλή οθόνη, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Κανένα bug προς το παρόν, κανένα reset

Εφαρμογές δεν μπορώ να πω ότι βρήκα και πολλές... καμία σχέση δηλαδή με το τί συμβαίνει με τα ppc :( Τέλος πάντων

Όσον αφορά το GPS τα συναισθήματα ανάμεικτα : Γενικά σήμα μου βρίσκει γρήγορα μέσα στη Θεσσαλονίκη. Αν το ανοίξω στο ίδιο σημείο που το έκλεισα σε λιγότερο από ένα λεπτό έχω σήμα διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί και 5 λεπτά (Δεν γκρινιάζω γιατί με το ΜΙΟ 350 μου έχω κάνει μέχρι και 15 λεπτά να βρω σήμα :blink: )

Το πρόβλημα είναι με την εφαρμογή MAPS (Χάρτες). Ίσως σε άλλες χώρες οι χάρτες να είναι σωστοί και "φρέσκοι" πάντως για Ελλάδα δεν λένε και πολλά

Πλήρωσα και ενεργοποίησα την εφαρμογή για 1 μήνα για να την δοκιμάσω κι αν δεν βγουν καινούριοι χάρτες δεν πρόκειται να ξαναπληρώσω (ΑΚΟΥΣ ΝΟΚΙΑ ??? :mad: )Γιατί? Γιατί έχουν πολλές ανακρίβειες και ατέλειες (κάποιες μάλιστα εγκληματικές αφού μου πρότεινε να κάνω αναστροφή στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκη, έναν δρόμο "κλειστό" ταχείας κυκλοφορίας τουλάχιστον 15-20 χιλιόμετρα συνεχόμενα με τοιχίο στη μέση). Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι στη Δυτική. Στη Δυτική Θεσσαλονίκη κάπου στην περιοχή της Πολίχνης κι ενώ προσπαθούσα να βγω στον περιφερειακό η χαρτογράφηση έπαψε να υφίσταται για κάνα χιλιόμετρο κι ενώ βρισκόμουν σε κανονικά κατοικημένη περιοχή έδειχνε ότι βρίσκομαι στα χωράφια :mad: Επίσης συχνά μπερδευόταν και με έβγαζε ότι βρισκόμουν σε παράλληλο δρόμο από αυτόν που βρισκόμουν :blink:

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα του δέκτη του κινητού αλλά ΠΡΟΒΛΗΜΑ της εφαρμογής.

DESTINATOR Rules :D :D :D :D

Όσον αφορά την μπαταρία θεωρώ ότι για κάποιον που το χρησιμοποιεί κυρίως για τηλεφωνήματα/sms η μπαταρία είναι μια χαρά αλλά αν προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες του κινητού αρκεί οριακά για μία μέρα. Δεν το θεωρώ βέβαια μειονέκτημα για μένα απλά το αναφέρω

Τζόγο δεν έχω αλλά ο slider δεν είναι σφικτός και κάθε φορά που το βάζω στην τσέπη τρέμω μήπως κατά λάθος ανοίξει το τηλέφωνο και γίνει κάποια κλήση κατά λάθος και πληρώσω τα κερατιάτικά μου :mad:

Επίσης μου προκαλεί εντύπωση το ότι δεν μπόρεσα να βρω κάποια εξειδικευμένη Θήκη σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη παρόλο τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από το Ν95 κι έτσι αναγκάστηκα να παραγγείλω από έξω

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Όσον αφορά την μπαταρία θεωρώ ότι για κάποιον που το χρησιμοποιεί κυρίως για τηλεφωνήματα/sms η μπαταρία είναι μια χαρά αλλά αν προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες του κινητού αρκεί οριακά για μία μέρα.

Τοτε γιατι καποιος να το αγορασει και να μην παρει απλη συσκευη?Αν ειναι να λες οτι απλα εχει δυνατοτητες χωρις να κανεις χρηση τοτε ειναι ενα αχρηστο κινητο ;) και μαλιστα 700 ευρω

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Τοτε γιατι καποιος να το αγορασει και να μην παρει απλη συσκευη?Αν ειναι να λες οτι απλα εχει δυνατοτητες χωρις να κανεις χρηση τοτε ειναι ενα αχρηστο κινητο ;) και μαλιστα 700 ευρω

Είναι αυτονόητο το ότι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις χρήση των απεριόριστων λειτουργιών του Ν95. Απλώς θα χρειάζεται να το φορτίζεις κάθε περίπου μιάμιση μέρα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ : ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ BLUETOOTH ΗΕΑDSTEΤ SAMPSUNG WEP 200 . KAMMIA ΙΔΕΑ?

Κι εγω αυτο εχω και δεν εχει κανενα προβλημα. Εμενα δεν συνδεεται με τιποτα με τη bmw του πατερα μου και μου την εχει δωσει.

Και τα restart συνεχιζονται ακαταπαυστα.Μεχρι 12 μετρησα σε μια μερα(και δεν το ειχα και διπλα μου συνεχως).Και κατι αλλο ακομα.Οταν μπαινω στο internet απο το ασυρματο του σπιτιου μου μετα απο 5-7 λεπτα και ενω παω να ανοιξω νεα σελιδα μου γραφει "τελος χρονου συνδεσης".Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση μηπως?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Μια βοηθεια παιδια.Προσπαθω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη με το καλωδιο,επιλεγω ''μεταφορα δεδομενων''(μαζικη αποθηκευση το γραφει στο κινητο)προκειμενου να συνδεθω με το nokia maploader,αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα:το νοκια ν95 εχει συνδεθει σε μη συμβατη κατασταση λειτουργειας...καμια ιδεα κανεις????
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχα κανει αντιγραφο ασφαλειας με το Pc suite με το ν93 τις επαφες και τα μηνυματα.

Πηγα τώρα να τα κάνω επαναφορα στο ν95 ολα οκ.

Το πρόβλημα ειναι οτι στα μηνύματα δεν λεει το ονομα του αποστολεα σε κανένα μηνυμα αλλα μονο τον αριθμό..

Τι να κάνω?

Λοιπον, εχω φτιαξει δυο φακελους με παιχνιδια και λιγα προγραμματα (συνολο 76) τσεκαρισμενα οτι δουλευουν 1000 τα εκατο. το μεγεθος τους ειναι 20mb και 6.5mb. αυτο που θελω ειναι να σας τα δωσω αλλα πως γινετε, κι αν γινετε απο εδω? ο ενας για τον αλλον... και κατι ακομα. Μπηκα στο site wind για να κατεβασω τις ρυθμισεις για mms, internet, windplus και τετοια αλλα επελεξα τηλ n93 giati den yphrxe gia ν95. Πειραζει? Παντος αποθηκευτικαν. Ευχαριστω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...