Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ολα ενταξει nervous :D

να σαι καλα φιλε :respect:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή γενικά για να δουλέψει η πλοήγηση δεν πληρώνεις τίποτα;

Ακόμα και οι χάρτες είναι ενσωματομένοι;

ρε παιδια για να μην τρελαθω τελειως to gps που εχω στο αμαξι μου εχω κανει μονο αγορα χαρτων και απο εκει κ' περα δεν εχω καμια χρεωση απολυτως οταν το χρησιμοποιω!!!

Με το Ν95 αυτη η χρηση πληρωνεται ?

Γιατι αν πληρωνεται μιλαμε για παπατζιδικες καταστασεις!!!

Αν καταλαβαινετε κ' γνωριζετε απαντηστε !

Ευχαριστω γιατι ξερω οτι θα απαντησετε.....:D

Όσον αφορά το GPS:

ΧAΡΤΕΣ:

-Τους κατεβάζεις ΔΩΡΕAΝ μέσο του maploader και τους περνάς στο κινητό είτε συνδέοντας το κινητό στον υπολογιστή είτε συνδέοντας την κάρτα σε ένα card reader.

-Πληρώνεις για να τους κατεβάσεις αν χρησιμοποιήσεις το κινητό για να συνδεθείς στο internet και ισχύει η χρέωση ανάλογα την εταιρία. (σύνδεση με wifi είναι δωρεάν).

ΦΩΝΗΤΙΚΈΣ ΕΝΤΟΛΈΣ:

-Τις κατεβάζεις ΔΩΡΕAΝ μέσο wifi.

-Πληρώνεις αν χρησιμοποιήσεις GPRS ανάλογα την εταιρία.

ΠΛΟΉΓΗΣΗ:

-Είναι ΔΩΡΕAΝ για να δεις τους χάρτες και να βλέπεις το στίγμα σου.

-Πληρώνεις συνδρομή για να έχεις πλοήγηση με φωνητικές εντολές.

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι

Ν95 να κανει τόσο.. Πως να εχει τετοια τιμη εφοσον από τη ΝOΚΙΑ εχει τιμολογηθει στα 723?? Μαλλον ο υπάλληλος νομιζε καποιο αλλο κινητο, ή μπορει να σου το ειπε με καποια συνδεση. Μπορει ακομα να ειχε καποιου ειδους παραπληροφορησης για την τιμη από τα κεντρικα. Ξερεις ποσες φορες μου εχει τυχει να μου λενε μια τιμη και τελικα να ειναι αλλη? Αυτο που λες δεν παιζει 100%

Ρε φιλε ουτε ψεμματα σου λεω, ουτε ηλιθιος ειμαι να μην καταλαβα καλα (το ξερω οτι δεν ειπες αυτο, αλλα το ειπα για dramatic effect:p :p :p ).

Ουτε η πωλητρια εκανε λαθος. Κατω απο τη dummy συσκευη εγραφε 695 ευρω. Το ειδα. Τωρα αν εκαναν λαθος ειναι αλλο θεμα. Παντος αν ειχε συσκευη τοσο θα μου την εδινε.

Να ηταν τιμη με συνδεση? Τι σοι συνδεση κανει εκπτωση 30 ευρω? Και γιατι να γραψουν αυτη την τιμη στο καρτελακι?

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι

Ν95 να κανει τόσο.. Πως να εχει τετοια τιμη εφοσον από τη ΝOΚΙΑ εχει τιμολογηθει στα 723?? Μαλλον ο υπάλληλος νομιζε καποιο αλλο κινητο, ή μπορει να σου το ειπε με καποια συνδεση. Μπορει ακομα να ειχε καποιου ειδους παραπληροφορησης για την τιμη από τα κεντρικα. Ξερεις ποσες φορες μου εχει τυχει να μου λενε μια τιμη και τελικα να ειναι αλλη? Αυτο που λες δεν παιζει 100%

Ναι τοσο κανει το ειχε σε dummy στη βιτρινα και ειχε και το τυπομενο καρτελακι κανονικα με ολα τα χαρακτηριστικα και την ρωτησα την υπαληλο και μου το επιβεβεωσε (tim carefour θεσ/νικη)

Ναι τοσο κανει το ειχε σε dummy στη βιτρινα και ειχε και το τυπομενο καρτελακι κανονικα με ολα τα χαρακτηριστικα και την ρωτησα την υπαληλο και μου το επιβεβεωσε (tim carefour θεσ/νικη)

Στο ιδιο ακριβως το ειδα κι εγω. Μονο που εγω το ειδα μεσα. Αρα δεν ειναι τυπογραφικο. Μαλλον δεν τους τα 'παν καλα..

Στο ιδιο ακριβως το ειδα κι εγω. Μονο που εγω το ειδα μεσα. Αρα δεν ειναι τυπογραφικο. Μαλλον δεν τους τα 'παν καλα..

Στη μεσα βιτρινα ενωουσα κιεγω!και η τιμη ειναι χωρις συνδεση, ρωτησα!

Όσον αφορά το GPS:

ΧAΡΤΕΣ:

-Τους κατεβάζεις ΔΩΡΕAΝ μέσο του maploader και τους περνάς στο κινητό είτε συνδέοντας το κινητό στον υπολογιστή είτε συνδέοντας την κάρτα σε ένα card reader.

-Πληρώνεις για να τους κατεβάσεις αν χρησιμοποιήσεις το κινητό για να συνδεθείς στο internet και ισχύει η χρέωση ανάλογα την εταιρία. (σύνδεση με wifi είναι δωρεάν).

ΦΩΝΗΤΙΚΈΣ ΕΝΤΟΛΈΣ:

ΠΛΟΉΓΗΣΗ:

Δηλαδη κατεβαζουμε δωρεαν τις φωνητικες εντολες αλλα για να τις χρησιμοποιησουμε πληρωνουμε συνδρομη???

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Όσον αφορά το GPS:

ΧAΡΤΕΣ:

ΦΩΝΗΤΙΚΈΣ ΕΝΤΟΛΈΣ:

ΠΛΟΉΓΗΣΗ:

Thanx για το ποστ..Αυτό ακριβώς ήθελα να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου:D

Επομένως αν έχουμε τους χάρτες δωρεαν γίνεται η πλοήγηση μόνο όταν κάνουμε simulation που είχε πει ένας φίλος νωρίτερα?( κίνηση με 50km/h κτλ..)

To μενου της μουσικης γιατι δεν μου εμφανιζεται ετσι

http://abul.mobile9.com:8080/download/wmpreview/162/1172394017-2.jpg

αλλα πολυ διαφορετικο?

Δηλαδη κατεβαζουμε δωρεαν τις φωνητικες εντολες αλλα για να τις χρησιμοποιησουμε πληρωνουμε συνδρομη???
Μπορεις να τις χρησιμοποιησεις σε προσομοιωση διαδρομης τσαμπα αλλα ενω εισαι στο δρομο αμα θθες να σου λεει στριψε τωρα ας πουμε τοτε πληρωνεις,επισης να πω σε οσους λενε για το οτι πληρωνεις οτι εαν νομιζουν οτι υπαρχει gps τσαμπα ειναι γελασμενοι,τους χαρτες παντου τους πληρωνεις και εδω αμα θες πληρωνεις 90 ευρω και το εχεις για τρια χρονια
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

To μενου της μουσικης γιατι δεν μου εμφανιζεται ετσι

http://abul.mobile9.com:8080/download/wmpreview/162/1172394017-2.jpg

αλλα πολυ διαφορετικο?

Μήπως είναι skin αυτό?

Μήπως είναι skin αυτό?

Oxι δεν νομιζω γιατι αυτο το μενου μουσικης βγαζει στα screenshots απο τα θεματα που κατεβασα.

ολα ενταξει nervous :D

να σαι καλα φιλε :respect:

Χαιρομαι :)

:blink: ωχ.....αυτον εβαλα (0536076 GREECE, CYPROS) που εχει στην λιστα της 1ης σελιδας :blink:

Παραλειψη μου ,και τα δυο ειναι για ελλαδα .

Το οτι ειναι διαφορετικα ,εχει να κανει με το χρωματα του Ν95

deep plum , silver sand etc

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Kalimera paides...mou exei prokalesei terastia entiposi gia tin Club Nokia..enas gnostos mou pige tin perasmeni vdomada kai edose prokatavoli gia na agorasei to N95...kai pairnei til sti Club Nokia xtes kai tou leei ton perimenoume aftes tis meres..to exoume paraggeilei apo to eksoteriko kai oxi apo tin Alpha Copy giati den exei ta kommatia!!!Milame gia gelia...:lol: :lol: Ektos an to kanei gia periergi politiki oste na kateunasoun tin trela twn ipopsifiwn agorastwn tou N95..kai na tous krataei stin priza stin anamoni;) ...H alitheia einai mia...afou to n95 vgike prin 2 mines...exei pathei megali zimia h Alpha Copy..afto pisteuo;)
Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Μολις αγορασα το Ν95 απο ΤΙΜ

1- Σας παρακαλω πολυ ΟΠΟΙΟΣ εχει διαθεση χωρις να κουραζουμε τα υπολοιπα παιδια εδω ας μου στειλει με mail οποιες εφαρμογες ειναι συμβατες με το Ν95 διοτι εχω μεινει λιγι πισω...Ειμαι χρηστης των s60 αλλα εχω ακομη το 6630...

2- Ακομη πειτε μου ποιος ειναι ο πιο απλως τροπος ωστε να μεταφερω ολες τις επαφες μου απο το 6630 στο Ν95

3-Χρειαζετε κατι να προσεξω αρχικα στη χρηση του Ν95?

Ζητω συγνωμη αν κουρασα...

Περιμενω βοηθεια με post εδω ή στο cocomatpireas@ath.forthnet.gr

Παιδια καλημερα. Επειδη απο οτι βλεπω πολλοι περιμενουν μαγαζια τυπου πλαισιο λογω δόσεων θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι το πλαισιο το εχει πλεον στην σελίδα του εδω. Βέβαια το λεει αναμενομενο αλλα ειναι ενα βημα.

Ουπς με προλαβε ο aris 21!

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε φιλε αλλα για να κατεβασει τις φωνητικες οδηγιες ηθελε συνδεση, και πρεπει να εχω φαει γερη χρεωση γιατι μου εχει χρεωσει γυρω στη μια ωρα με το VODAFONE GPRS Postpaid και σταλθεντα καιληφθεντα δεδομενα γυρω στις 4000 kbytes

€40 δηλαδή για μια πλοήγηση.

Καλημέρα

Έχω μεν ρωτήσει και παλαιότερα, αλλά καθώς δεν πήρα απάντηση, το ξανα-ποστάρω μήπως κάποιος φίλος έχει κάτι νεότερο σχετικά:

Μήπως υπάρχει κάποια S60-3rd Ed. εφαρμογή που να καθαρίζει την registry και να επανακτά RAM από το λειτουργικό, μετά από συνεχείς προσθαφαιρέσεις προγραμμάτων? (Κάτι σαν το MemMaid των PPC για όσους έχουν ασχοληθεί κιαι με δαύτα)

EDIT: Μάλλον πρέπει να το ποστάρω στο thread των Εφαρμογών :(

Sorry guys...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Μπορεις να τις χρησιμοποιησεις σε προσομοιωση διαδρομης τσαμπα αλλα ενω εισαι στο δρομο αμα θθες να σου λεει στριψε τωρα ας πουμε τοτε πληρωνεις,επισης να πω σε οσους λενε για το οτι πληρωνεις οτι εαν νομιζουν οτι υπαρχει gps τσαμπα ειναι γελασμενοι,τους χαρτες παντου τους πληρωνεις και εδω αμα θες πληρωνεις 90 ευρω και το εχεις για τρια χρονια

diladi an xrisimopoio to gps xoris fon. entoles de plirono sosto? alla ama tis xrisimopoioiso plirono!!!Lalakia moy fainetai , tespa ti einai ta 90 euro gia 3 xronia

diladi an xrisimopoio to gps xoris fon. entoles de plirono sosto? alla ama tis xrisimopoioiso plirono!!!Lalakia moy fainetai , tespa ti einai ta 90 euro gia 3 xronia

Αλλά για μία προκαθορισμένη διαδρομή. Δηλαδή άμα θες να αλλάξεις διαδρομή δεν σε καλύπτει η πλοήγηση που έχεις αγοράσει. Μήπως δε το κατάλαβα καλά;

Αλλά για μία προκαθορισμένη διαδρομή. Δηλαδή άμα θες να αλλάξεις διαδρομή δεν σε καλύπτει η πλοήγηση που έχεις αγοράσει. Μήπως δε το κατάλαβα καλά;

Για μια περιοχη οχι για μια διαδρομη!! Εμεις για Ελλαδα παιρνουμε licence για Ανατολικη Ευρωπη.

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...