Jump to content

hlias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hlias

  1. Στην 12 υπαρχει παλι κανονικα. Αν το κανει στην 11 μαλλον ειναι bug που το εκαναν.
  2. Έχει χωρια τα video από τις φωτογραφίες η έτσι μου φαίνεται?:blink:
  3. Φιλε chrisfox εγώ το είχα πάρει από orange. Τους πείρα τηλέφωνο και τους είπα ότι θέλω να το ξεκλειδώσω γιατί φεύγω ελλάδα και μου είπαν ότι έχει κάποια χρέωση (20 λύρες από ότι θυμάμαι) τους είπα ok και μετά από 3 ημερες μου έστειλαν τον κωδικό στο mail μου γιατί το γράμμα δεν ήξερα ποτε θα έρθει. Δοκίμασε το αν δεν σε πειράζει να δώσεις τις 20 λύρες.
  4. Αγοράζοντας κινητό: -Καλησπέρα σας, θα ήθελα 1 κινητό που να έχει ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 5 mega pixel με φακό Carl Zeiss, φλάς και ψηφιακή σταθεροποίηση κινούμενης εικόνας (autofocus), να κάνει καταγραφή βίντεο, να έχει βοηθητική κάμερα για την πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων, Θύρα Υπερύθρων, Bluetooth, WiFi, ενσωματωμένο GPS για να μην χάνομαι, 3.5mm Jack για σύνδεση στερεοφωνικών ακουστικών, στερεοφωνικά ηχεία, εξοδο τηλεοπτικού σήματος, ραδιόφωνο, Voice Commands, Talking Ringtones, 160MB εσωτερική μνήμη, 16.777.216 (24-bit) χρώματα, μεγαλύτερη οθόνη από τα αλλα κινητά, υποδοχή για κάρτες μνήμης, λειτουργία VoIP, τεχνολογία 3,5G, κοινώς γνωστή και ως HSDPA (High Speed Downlink Packet Access), θύρα USB, ενεργή οθόνη αναμονής, αναπαραγωγή ήχου MP3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA και τελος να στέλνει μηνύματα και να παίρνει τηλέφωνο. -Ορίστε κύριε, αυτό είναι για εσάς. το καινούριο NOKIA N95. -Μα αυτό τρίζει λίγο...Συγγνώμη δεν θα το πάρω!:blink:
  5. Όσον αφορά το GPS: ΧAΡΤΕΣ: -Τους κατεβάζεις ΔΩΡΕAΝ μέσο του maploader και τους περνάς στο κινητό είτε συνδέοντας το κινητό στον υπολογιστή είτε συνδέοντας την κάρτα σε ένα card reader. -Πληρώνεις για να τους κατεβάσεις αν χρησιμοποιήσεις το κινητό για να συνδεθείς στο internet και ισχύει η χρέωση ανάλογα την εταιρία. (σύνδεση με wifi είναι δωρεάν). ΦΩΝΗΤΙΚΈΣ ΕΝΤΟΛΈΣ: -Τις κατεβάζεις ΔΩΡΕAΝ μέσο wifi. -Πληρώνεις αν χρησιμοποιήσεις GPRS ανάλογα την εταιρία. ΠΛΟΉΓΗΣΗ: -Είναι ΔΩΡΕAΝ για να δεις τους χάρτες και να βλέπεις το στίγμα σου. -Πληρώνεις συνδρομή για να έχεις πλοήγηση με φωνητικές εντολές.
  6. Δεν ξέρω αν έχετε Windows Vista αλλα σε εμενα μονο το pc suite δουλεύει. Το map loader, Nokia updater και το nemesis δεν μπόρεσα να τα χρησιμοποιήσω. Δοκιμάστε σε ΧΡ αν έχετε vista.
  7. Στο Ν70 μου ακουγόταν μονο όταν ήταν αναμένει η οθόνη..με το που έσβηνε η οθόνη σταματούσε ο θόρυβος.Δοκίμασε αν και στο Ν95 σου γίνετε το ίδιο(όχι πως υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί).Αλλα ίσως βρείς δικαιολογία να στο αλλάξουνε. Στο δικό μου δεν ακούγετε (ακόμα).Ας μας πούν και οι αλλοι που το έχουν αν εχουν αυτον τον θόρυβο.
  8. Σε μερικά forum λένε άτομα ότι την δοκίμασαν την 4gb και δουλεύει κανονικά...επίσης βρήκα αυτό το site: http://www.mobymemory.com/proddetail.asp?prod=SDSDQ%2D4096
  9. Λογικά έχεις το παλιό firmware. Όταν το κανεις αναβάθμιση δεν θα σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Για τα Ελληνικά μπορείς να το κανεις και μονος σου, debrand και αναβάθμιση.
  10. Οποιος θέλει ας κάνει μια βόλτα από Ηλεκτρονική Αθηνών να μάθει αν όντως το έχουν: http://www.electroniki.gr/product.asp?id=14612
  11. Ίσως να λέει στο κουτί του. *Έκανα αναζήτηση στο google: "made by nokia?" και σε μερικά forum που διάβασα τα made by nokia είναι φτιαγμένα στην Ασία (λογικά china).
  12. Στο site της vodafone λεει για 21 Μαϊου... http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone
  13. Και εδώ αλλο ένα: Nokia 6300 vs Sony Ericsson K810i vs Nokia N95 vs Canon IXUS 70 vs Canon 400D
  14. Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, (αν και το πήρα δωρεάν με σύνδεση) αξίζει τα λεφτά του. Σίγουρα η μπαταρία του είναι ένα μικρό μειονέκτημα...Λέω μικρό γιατί συγκρίνω το κινητό με PDA και σε σχέση με αυτό η αυτονομία είναι πολύ καλύτερη (νομίζω).
  15. http://www.megamarket.gr/nokian95-p-46392.html http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=141581
  16. Σε εμενα δεν δούλεψε (δεν μπορούσε να βρει την συσκευή) αλλα όταν το δοκίμασα σε ΧΡ την βρήκε αμέσως.
  17. Εγώ την μονη που έχω δει είναι αυτή: http://www.mobilefun.co.uk/product/13350.htm αλλα για 50 mAh και όχι γνήσια δεν το διακινδυνεύω... Y.Γ. Σε ένα forum είδα έναν να έχει αυτήν την υπογραφή:D : If you live in a cave and are never near electricity, If you are only used to basic phones and think you can compare Apples and Oranges. If you think a powerhouse should be able to run on a tiny battery for weeks via magic. If you get lost just walking out of your front door Then Don't get an N95 - You will never understand it.
  18. Όση έχουν πρόβλημα με το τρίξιμο μπορούν να μας πουν που είναι φτιαγμένο το κινητό? Ίσως να μην παίζει ρολο αλλα το δικό μου και αλλα 2 N95 που είδα είναι made in Finland και δεν τρίζουν.
  19. Από σήμερα είμαι και εγώ ένας σχετικά ευτυχείς κάτοχος του N95 αν εξαιρέσετε ότι το πηρα από την orange που έχει αφαιρέσει τις κλήσεις μέσο internet και είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της.:mad: Προσωπικά το δικό μου είναι πολύ σταθερό, δεν κουνιέται καθόλου...Ίσως να είμαι από τους λίγους τυχερούς η αυτός στο video είναι από τους λίγους ατυχους.:) Από ότι κατάλαβα εγώ πρέπει να έχεις τους χάρτες στο κινητό σου η να είσαι συνδεμένος στο internet κατά την διάρκεια που το χρησιμοποιείς. Η δίκια μου απορία είναι αν έχει κάνει κανεις εγκατάσταση το nokia updater σε windows vista γιατί εμενα μου βγάζει πρόβλημα και θέλω να βάλω τα ελληνικά στο κινητό και να ξεφορτωθώ όλα τα add-on και add-off (!) τις orange...
  20. Μηπώς ξέρει κανένας αν εχει το S2000;;;Μέχρι τώρα δεν μου το έχει βγάλει...
  21. EXO P800 PROSPATHISA NA VALO ANA PROGRAMA GIA NA ALAXO TO FONTO ME APOTELESMA NA MHN ME VAZI STO MENOY TORA.ANIGONTAS TO KAPAKI ME PAEI KATEUTHIA STIS TAHIES KLISIS TI NA KANO????????? IPARHI KAPIOS KODIKOS OPOS TA NOKIA GIA EPANAFORA ARHIKON LITOYRGION????????????? DEN ME PIRAZI NA SVISTOYN OLOA
  22. Μήπως ξέρει κανείς αν υπαρχει προγραμμα σαν το τηλεκοντρολ αλλα για κλιματιστικά;;;;Πήγα σε μια καφετέρια και μου έσπασε τα νευρα το κλιματιστικο γιατι ηταν απο πάνω μου!!!!!!!!!! Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...