Jump to content

thanito

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanito

  1. το δοκιμασα αρκετές φορές από χτές αλλά τίποτα..θα προσπαθήσω να τα βρώ μέσω card export kai easy recovery Μήπως και δούμε άσπρη μέρα.. και θα ενημερώσω!
  2. ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΜΕ ΕΣΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! το εγκατέστησα και χωρίς επανεκκίνηση καν εμφανίστηκαν ΟΛΑ εκτος από τις φωτωγραφίες!!!!(μήπως επειδή είχε φτιαχτεί νέος φάκελος dcim όταν δε φαίνονταν?αυτο λύνεται?? ΘΕΟΣΣΣΣΣΣ υ.γ: αν σβήσω τον αδειο φάκελο dcim που είχε δημιουργηθεί και ξανατρέξω το patch υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ο παλιός ή θα σβηστούν ξανά τα άλλα??ρωτάω μην κάνω βλακείαααα! μπακαλίστικος ο τρόπος που λέω αλλά υποθέσεις κάνω..
  3. thanx για τη βοήθεια, το μόνο που μένει είναι κάποιο Link για το προγραμματάκι και μετά ας ελπίσουμε ότι θα βγάλω άκρη..
  4. οχι δεν έχω βάλει κωδικό.. προσπάθησα να τρέξω το easy recovery pro και όσο είχα την κάρτα συνδεδεμένη κολλούσε όταν εκανα disk diagnostics..με το που την έβγαζα ξεκολλούσε..το ίδιο ακριβώς είχε πάθει και ένας σκληρός μου και το πρόβλημα το λυσα με ένα diagnostics tool της western digital, αλλά με την κάρτα δε βγάζω άκρη..καμία άλλη ιδέα??καίγομαι πολύ για τα αρχεία μου, αλλιώς θα την άλλαζα ήδη την κάρτα
  5. υπάρχει μήπως κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να περάσω στο pda ώστε να τα βρώ έτσι??επειδή όπως είπα ο υπολογιστής μου δεν τη βλεπει.. ευχαριστώ
  6. το έβαλα στο pc μου αλλα τώρα δεν τη βλέπει καθολου, ενώ αρχικά την έβλεπε, και στο laptop μου που την έβαλα και έτρεξα ένα τέτοιο πρόγραμμα μου έβγαλε no memory card found, υπάρχει κανένα καλό πρόγραμμα να μου προτείνεις? Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έχω ένα htc touch cruise και εδώ και λίγο καιρό μου έιχε αρχίσει τα σκαλώματα κάποιες φορές όταν πήγαινα να μπω στα μηνύματα και δεν εμπαινε με τίποτα. Πριν αρκετό καιρό είχε κολλήσει και είδα ότι το πρόβλημα κάπως προερχόταν από την κάρτα μνήμης, αφού έμπαινα από το file explorer και είδα ότι είχε μετονομαστεί η storage card και έτσι έκανα κάτι αλχημίες και την έφτιαξα. Το προηγούμενο weekend ξανάπαθε το ίδιο καθώς άνοιγε το destinator και κόλλησε και αναγκάστικα να το κλείσω για να ξεκολλήσει.Από εκείνη τη στιγμή εξαφανίστηκαν όσα προγράμματα είχα εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης, όπως και όλα τα άλλα αρχεία που υπήρχαν μέσα, πλεον το μόνο που υπάρχει είναι ένας καινούριος φάκελος DCIM για τις φωτογραφίες και το inbox.mst******* gia mail attachments. όταν βάλω την κάρτα στο pc δεν την διαβάζει, ενώ στο pda th διαβάζει κανονικά. Απλά εξαφανίστηκαν τα πάντα, βέβαια όταν κοιτάξω μέσα από το pda πόσο ελευθερο χώρο έχει η κάρτα μνήμης φαίνεται ότι ακόμα υπάρχουν τα αρχεία μέσα, αφου δειχνει 1gb γεμάτο.Το θέμα είναι ότι δεν φαίνονται πουθενά!!! Πώς θα μπορέσω να ανακτήσω αυτα τα αρχεία??Έχω κάποια πολύ σημαντικά που θα κάνω τα πάντα για να τα βρώ..:cry: Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη! Ευχαριστω, Θάνος
  8. σε μένα έχει κολλήσει και έχει ξεκολλήσει μόνο με αφαίρεση μπαταρίας(oldschool!), οταν κολλήσει δε γίνεται τίποτα απολύτωως, κρίμα και μου αρεσε πάρα πολύ, lucky you!
  9. και εμένα μου κολλάει τελείως, κρίμα και έχει τρομερό interface.
  10. Στη Βουλιαγμένης εννοεις?
  11. Να ρωτήσω αν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την alpha copy ότι στα Ν76 που ξεφλουδίζουν γίνεται αλλαγή ή είναι πως θα πέσεις στο κάθε κατάστημα? εγώ πήγα σε 2 διαφορετικά κ στο ένα μου είπαν δεν γίνεται τίποτα(και αν θέλω να μιλήσω με τα κεντρικά για παράπονα!) και στο άλλο ότι πρέπει να το στείλουν στα κεντρικά για να μου πούν(που σημαίνει 1 εβδομάδα το λιγότερο!) Μπορούν οι φίλου που τους το άλλαξαν να πουν σε ποιο κατάστημα το πήγαν και είχαν αμεση εξυπηρέτηση?? ευχαριστώ:)
  12. Διάβασε το ποστ #61 και θα βρεις αυτο που ψάχνεις:D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165261&page=4
  13. Εγώ τον έχω αλλά είναι μαζί με άλλες χώρες western europe, και δεν έχω δει κατά πόσο είναι καλή η χαρτογράφηση εκτός αθήνας;)
  14. θα σου πρότεινα holux(δοκιμασμένος με το Ν76:D) το τελευταίο μοντέλο είναι το slim 240 νομίζω, εντοπίζει μεχρι 20 δορυφόρους και έχει και έξυπνη λειτουργία για εξοικονομηση ενεργειας, peripou 115eouros:ninja: πιο οικονομική λύση με καλύτερα χαρακτηριστικά είναι το Μ-1000, 32 δορυφοροι και πιο γρήγορο start, περίπου 85 €
  15. Mάλλον σου κόλλησε φίλε μου..R.I.P. όπως είπε και ο murex..
  16. το ενσωματομένο νομίζω το βλέπει μόνο το route 66 το καινούριο..
  17. εγώ προσωπικά έχω περάσει το ΤΟΜΤΟΜ και λειτουργεί μια χαρά με εξωτερικό GPS:ninja:
  18. Το είχα φορτίσει προχτές το πρωι στις 6 και μέχρι χτες το πρωι στις 11 δεν είχε πέσει όυτε μια γραμμή με αρκετά τηλεφωνήματα και συνδεση με το pc!!!! βέβαια χτες το βράδυ στη 1 έβγαλε χαμηλή μπαταρία..:wacko:
  19. Δουλέυει κανονικά ο χάρτης..αν και είναι λίγο μπερδεμένα στις πολεις-περιοχές..πρεπει να έχει τις ίδιες σε διαφορες γλώσσες! thanx again!
  20. thanx for the tip! βέβαια ο server του site πρέπει να σέρνεται γιατί κατεβάζει με 20kB/s..οπότε σε καμια ωρίτσα θα πω αν δούλεψε!
  21. Συνήθως όχι..αφού όλοι τα προμηθεύονται από την Alpha copy..εκτός αν έχουμε παραεισαγωγή, δηλαδή τα πάρουν μόνοι τους από το εξωτερικό, οπου μπορεί να είναι και από χώρα εκτός Ε.Ε., οπότε να μην έχεις εγγύηση..οπότε καλό είναι να τσεκάρουμε και το product code..;) (είμαστε λίγο off topic οπότε καλύτερα να μην το συνεχίσουμε εδώ..) :) Θέλω να αγοράσω μια micro sd για το Ν76, 1 η 2 GB χωρητικότητα και είμαι ανάμεσα στις εξής: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569790 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554491 btw πήγα σήμερα στη ΝΟΚΙΑ να πάρω ένα ανταπτορα για τον φορτιστή του αυτοκινητου ωστε να μην πετάξω τον παλιο και ρώτησα για 2gb κάρτα και μου είπαν 90€!!!!! :wacko:
  22. αυτό σίγουρα χλωμό..μπορείς να παρεις ένα firewire σε Mini firewire (s-400ομως!προσοχή!) ο δίσκος είναι Plug n play οπότε δεν θα δυσκολευτείς ;)
  23. Η επιλογή σου πιστεύω ότι είναι τέλεια, αφού και εγώ τον pro edition εχω όπως ανέφερα και νωρίτερα..πίστεψε με έχει ένα σωτήριο πρόγραμμα μέσα , χαρη στο οποίο βρήκα αρχεία από ένα χαλασμένο σκληρο που είχα που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορούσε όπως έλεγε να τα βρει..και τα βρήκα μόνος μου σπίτι..φαντάσου..:lol: To vaio σίγουρα θα έχει firewire, mini firewire μάλιστα όχι κανονική..το δικό μου το vaio έχει αλλά το κοίταξα και δεν λεει ilink αλλά κανονικά s-400, που σημαίνει 400άρα θύρα(firewireA/1394a, όπως θέλεις το λες!:p ) Οποτε πρεπει να παρεις ένα καλώδιο να δεις αν μπαίνει. Πάντως αν πρόσεξες ο pro edition WD έχει 1xUSB, 2xFirewire800, 1xfirewire400. Οι 800άρες βέβαια μάλλον άχρηστες είναι για το laptop σου, εκτός αν έχει βγει κάποιο καλώδιο για το iLink που λες για 800αρι, αν και δεν νομίζω.. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ format κατευθείαν! γιατί είναι προφορμαρισμένος σε FAT32, καντον σε NTFS:ninja: Mεγειέςςςςς...
×
×
  • Create New...