NLS Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 αν δεν έχεις ξανα-ασχοληθεί με WM πλατφόρμα, θα σε ξενίσει όσο και αν έχει προσπαθήσει η MS, το WM παραμένει πρώτα OS για PDA και μετά OS για κινητό (και κατά τους παλιούς PocketPCάδες ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ, κατά όλους τους άλλους, ίσως κακό) είσαι σίγουρος; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 παιδια σημερα πηγα σε wind . 600 ευρω το x800.Πολυ καλη τιμη τελικα και με επιδοτηση παει κατω στα 450 σε εμενα!!Καλα που δεν πηγα να παρω το χ-500 απο πλαισιο. Το κινητο αναμενεται σε λιγες μερες. :D Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ps: παρακαλω γρηγορα καποιος να τρεξει για επιβεβαιωση..αν και το ειδα με τα ματια μου.. Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 αν δεν έχεις ξανα-ασχοληθεί με WM πλατφόρμα, θα σε ξενίσει όσο και αν έχει προσπαθήσει η MS, το WM παραμένει πρώτα OS για PDA και μετά OS για κινητό (και κατά τους παλιούς PocketPCάδες ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ, κατά όλους τους άλλους, ίσως κακό) είσαι σίγουρος; Και τι πειράζει τους παλιούς να δουλεύει ΚΑΙ το τηλέφωνο τέλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 γιατί είπα εγώ ότι τους πειράζει; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Τι εννοούσες όταν έγραψες ότι κατά τους παλιούς PocketPCάδες είναι καλό που το WM παραμένει πρώτα OS για PDA και μετά OS για κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 νομίζω είναι σαφές είναι ένα λειτουργικό φτιαγμένο (ακόμα) για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ και μετά να είναι ένα απροβλημάτιστο τηλέφωνο (που δεν μας χαλά) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Οκ αυτό. Απλά κατάλαβα ότι εννοούσες πως οι παλιοί αν πρέπει να επιλέξουν ένα από τα δυο, θα επιλέξουν την καλή λειτουργία του ppc παρά του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 ρώτησε τελικά κανενας σε wind? Επιτελους δεν θα πρεπει να πηγαινουμε μονο σε πλαισιο για ετεν Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Και τεχνική υποστήριξη από που θα έχεις? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Και τεχνική υποστήριξη από που θα έχεις? Ετσι και αλλιως η τεχνικη υποστηριξη τους ειναι για τον σουτσο!:lol: Αν το φερει η wind και εκεινη θα παρεχει την δυνατοτητα της τεχνικης υποστηριξης του πλαισιου...δηλαδη να το στελνει στην γερμανια για επισκευη,η αν χρειαστεις καποια τεχνικη λεπτομερεια να σου απαντησουν με την ιδια τεχνικη γνωση του πλαισιου... "Η συσκευη μου αναβει κανινικα και μετα κολαει και δεν ανταποκρηνεται"..."εχει καει η οθονη"!!!!:blink: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanobios Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Έχω το κινητό από την προηγούμενη πέμπτη. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος, είναι φοβερή συσκευή, αρκεί να προσέξεις στο στήσιμό της όσον αφορά τα προγράμματα που θα βάλεις (οδηγίες από το eten-users, βασικά αφήνεις να εγκατασταθούν μονο 4-5 προγράμματα της ΕΤΕΝ και κάνεις λίγο tweaking. Επίσης καλό ειναι να αποφευγονται οι υπερβολικά μνημοβόρες today screens). Το destinator έχει τρέξει για 2μιση ώρες σερί και πήγε τέλεια, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Η οθόνη του είναι απλά φοβερή και τρομερή. Παράθεση Glofiish X800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Έχω το κινητό από την προηγούμενη πέμπτη. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος, είναι φοβερή συσκευή, αρκεί να προσέξεις στο στήσιμό της όσον αφορά τα προγράμματα που θα βάλεις (οδηγίες από το eten-users, βασικά αφήνεις να εγκατασταθούν μονο 4-5 προγράμματα της ΕΤΕΝ και κάνεις λίγο tweaking. Επίσης καλό ειναι να αποφευγονται οι υπερβολικά μνημοβόρες today screens). Το destinator έχει τρέξει για 2μιση ώρες σερί και πήγε τέλεια, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Η οθόνη του είναι απλά φοβερή και τρομερή. Απο καμερα φιλε πως παει?Καλορυζικο! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanobios Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ευχαριστώ! Η ψηφιακή του είναι μέτρια προς κακή, όπως τα περισσότερα κινητά με 2mp. Υπάρχει όμως μια υπόνοια οτι το πρόγραμμα της κάμερας κάνει μια χαζομάρα και δουλεύει την κάμερα στα 640x480 και στη συνέχεια κάνει resize, οπότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση βελτίωσης με νέα rom Παράθεση Glofiish X800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Ευχαριστώ! Η ψηφιακή του είναι μέτρια προς κακή, όπως τα περισσότερα κινητά με 2mp. Υπάρχει όμως μια υπόνοια οτι το πρόγραμμα της κάμερας κάνει μια χαζομάρα και δουλεύει την κάμερα στα 640x480 και στη συνέχεια κάνει resize, οπότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση βελτίωσης με νέα rom επειδη ειμαι μπριζομενος εδω και καιρο......co co drahma? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanobios Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 γύρω στα 550-600ευρώπουλα έχει απο εξωτερικό Παράθεση Glofiish X800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 [quote=mixanobios;2055129 ]Ήμουν κοντά στο να αγοράσω το X500+, αλλά τελικά προτίμησα να περιμένω λίγο για το X800, ειδικά αφότου είδα την τιμή του στο expansys (520 ευρά). ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ Χ800 ΑΠΟ ΤΗΝ XPANSYS .ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΕΜΑΙL ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ADAPTOR,ΣΥΝΟΛΟ 582 EURO.ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ.ΤΗΝ ΕΠΟΠΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ Χ800,ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΙL ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ ΚΛΠ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΝΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ EMAIL.ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ,ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ VNP 580 EURO ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΥΤΑ ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sieme_gm Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Χαίρετε είμαι ανάμεσα στο Χ800 και στο καινουριο HTC touch cruise Αυτο ποθ με προβληματιζει ειναι το GPS στο HTC. Εχει δει κανεις καμια συγκριση σε κανενα site? Καμια γνωμη ρε παιδια??? Νομιζω οτι το eten gps που βασιζεται στο chipset SIRF θα είναι καλυτερο από το HTC που βασιζεται σε ένα chipset της Qulacomm ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Ευχαριστώ Παράθεση HTC Touch Diamond, Destinator 7 greek :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Χαίρετε είμαι ανάμεσα στο Χ800 και στο καινουριο HTC touch cruise Αυτο ποθ με προβληματιζει ειναι το GPS στο HTC. Εχει δει κανεις καμια συγκριση σε κανενα site? Καμια γνωμη ρε παιδια??? Νομιζω οτι το eten gps που βασιζεται στο chipset SIRF θα είναι καλυτερο από το HTC που βασιζεται σε ένα chipset της Qulacomm ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Ευχαριστώ To Sirf Star III einai sigoura kalytero GPS chipset apo to Qualcomm. Kata synepeia anamenetai to GPS tou X800 na einai anwtero tou Cruise xwris afto na simainei oti tha exei problima to Cruise. Eskallou to idio chipset me to Cruise exei kai to Kaiser xwris kaneis na exei paraponethei gia tin apodosi tou. To megalo avantage omws tou Cruise (opws kai sto Kaiser) einai i diplasia RAM pou exei i syskevi se sxesi me afti tou X800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sieme_gm Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 To Sirf Star III einai sigoura kalytero GPS chipset apo to Qualcomm. Kata synepeia anamenetai to GPS tou X800 na einai anwtero tou Cruise xwris afto na simainei oti tha exei problima to Cruise. Eskallou to idio chipset me to Cruise exei kai to Kaiser xwris kaneis na exei paraponethei gia tin apodosi tou. To megalo avantage omws tou Cruise (opws kai sto Kaiser) einai i diplasia RAM pou exei i syskevi se sxesi me afti tou X800. Σε ευχαριστώ πολύ athanaso. Είδα και κάτι άλλο βεβαια 500 MHz το ετεν, 400 Mhz το HTC, αν και εγώ δεν είμαι χρήστης βαριών εφαρμογών εκτός του destinator οποτε και αυτό δεν νομίζω να κάνει μεγάλη διαφορά. Σε ευχαριστώ Παράθεση HTC Touch Diamond, Destinator 7 greek :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ athanaso. Είδα και κάτι άλλο βεβαια 500 MHz το ετεν, 400 Mhz το HTC, αν και εγώ δεν είμαι χρήστης βαριών εφαρμογών εκτός του destinator οποτε και αυτό δεν νομίζω να κάνει μεγάλη διαφορά. Σε ευχαριστώ Afto min to pairneis tis metritois giati to X800 exei VGA othoni (analysi 640x480) enw to Cruise QVGA (analysi 320x240). Afto simainei oti to X800 xreiazetai poly perissoteri epeksergastiki isxy alla kai mnimi gia na antapekselthei stis apaitiseis twn efarmogwn me afti tin othoni. Gia to logo afto, parolo pou mia othoni me tetoia analysi einai poly pio entypwsiaki, exoun idi dimiourgithei anisixies gia tin apodosi tou X800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Afto min to pairneis tis metritois giati to X800 exei VGA othoni (analysi 640x480) enw to Cruise QVGA (analysi 320x240). Afto simainei oti to X800 xreiazetai poly perissoteri epeksergastiki isxy alla kai mnimi gia na antapekselthei stis apaitiseis twn efarmogwn me afti tin othoni. Gia to logo afto, parolo pou mia othoni me tetoia analysi einai poly pio entypwsiaki, exoun idi dimiourgithei anisixies gia tin apodosi tou X800. γεια σας παιδια εγω το αγορασα χθες.χωρις να του βαλω κανενα προγραμμα,η ελευθερη μνημη ειναι μονο 18mb.μου φαινεται οτι ψιλοσερνεται απο επεξεργαστη παρα τα 500mhz,και το blimkeys ελληνικο πληκτρολογιο λογω της μεγαλυτερης αναλυσης φαινεται πολυ μικρο και πεπλατυσμενο,δηλαδη θα βγαλω τα ματια μου αν γραφω με αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 για πληκτρολογιο δοκιμασε το resco keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 για πληκτρολογιο δοκιμασε το resco keyboard θα το δοκιμασω και αυτο.για την ωρα μεγαλωσα τα fonts απο το blinkeys και φαινονται πολυ καλα.μηπως ξερει κανεις πως μεγαλωνουν τα buttons,γιατι εχουν γινει πολυ μικρα λoγω μεγελυτερης αναλυσης,και τα fonts ...κοντευουν να βγουν εξω απο τα buttons... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 τελικα με βλεπω μεχρι το Πασχα να μενω με την αγαπημενη μου αρτεμης:X Αντε μπας και δουμε τη μεγαλη ανατροπη το Πασχα:D Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts