Jump to content

mixanobios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mixanobios

  • Ημ. Γέννησης 04/07/1981

mixanobios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλορίζικο! για κωδικό δεν έχω κάτι υπόψη μου, δεν μου έχει ζητήσει ποτέ η συσκευή κάτι τέτοιο
  2. καλά έλεος, είναι δυνατόν να τίθεται θέμα μεταξύ vga και qvga? Φωτογραφίες, remote desktop, opera, excel, word, qps προγράμματα κλπ όπου βλέπεις 4απλάσια πληροφορία στην οθόνη σου, ή τουλάχιστον έχεις πολύ πιο ομαλά fonts και γραμμές κτλ, αυτά δηλαδή που πάνε; επειδή δηλαδή το Χ800 δεν μπορεί να παίξει τα περισσότερα vga video στο 100% χωρίς μετατροπή σημαίνει ότι το vga είναι άχρηστο; ήμαρτον κύριε γεωργίου!
  3. Βγήκε νέα rom από την ΕΤΕΝ, X800 OS version 402 update OS Bugs fixing and new feature:  Fix the device reset occasionally problem.  Fixed Security Pin code lost problem.  Support SDHC function.  Fixed system doesn’t show H icon when HSDPA is working. (Please update 3G firmware)  Improve Video Call stability.  Fix the problem of Satellite Data Update which when the update is finished, the GPRS is still connected.  Improve the connection stability of Bluetooth.  Improve the stability of FM Tuner application.  Modify the connection Wizard version.  Improve part of Call Filter function.  Improve the stability of Namecard Manager.  Improve the battery meter accuracy. Επίσης φαίνεται ότι κερδίσαμε 1ΜΒ επιπλέον διαθέσιμης μνήμης in Settings/Memory, the "Total" RAM ("Program" memory) reported: a ) before this update (using v363): 45.20 MB b ) after this update (v402): 46.21 MB Το μηχανάκι πλέον ξεκινάει με σχεδον 28ΜΒ ελεύθερα
  4. Η οθόνη Vga είναι απλά τεράστιο πλεονέκτημα, όποιος έχει δει την vga και ακόμα λέει οτι προτιμά την qvga, λοιπάμαι αλλά κοροιδεύει τον εαυτό του. Τα ίδια επίσης και για τις ίντσες, οι 2.8 είναι μια χαρά, θέλω να μπορώ να βάζω το κινητό στην τσέπη του παντελονιου, όχι να είμαι όλη την ώρα με θήκες κτλ. Το έχω πει πολλές φορές, αν δεν του φορτώσεις ένα τσουβάλι today screens το μηχανάκι είναι φανταστικό, έχει το καλύτερο με μεγάλη απόσταση gps(να φανταστείτε είχα φορτώσει μια αεροφωτογραφία ενος κτηρίου στο pathaway και έκανα βόλτες γύρω απο το κτήριο και το μηχανάκι με εμφάνιζε πάντα με ακρίβεια ενός μέτρου το πολύ απο εκεί που ήμουνα, 2 φίλοι μου τοπογράφοι τρελάθηκαν με το που το είδαν), φοβερή οθόνη και wifi, και θα είναι για αρκετούς μήνες το μόνο που θα έχει αυτό το πακέτο σε λογικό μέγεθος(sirfstarIII, VGA, 3.5G, Wifi στα 150γρ) . Τα μόνα του ελατώματα είναι ότι δεν παίζει xvid 640x480, και έχει μέτρια κάμερα (+τα 64μνήμης). Αν είχε φτιάξει και αυτά, τότε θα μιλάγαμε για συσκευή χιλιόμετρα μπροστά απο τις άλλες.
  5. Παιδιά το ξαναλέω, το κινητό δεν είναι καθόλου φόλα,για μένα είναι ένα απο τα καλύτερα κινητά/pda/gps που κυκλοφορούν. Το ξαναλέμε, έχει ένα μόνο ελάτωμα: δεν πρέπει να του φορτώσεις ένα τσουβάλι today screens. κατα τα άλλα είναι τζιτζι
  6. καλά χαλαρώστε, δεν ειναι και τόσο άσχημο. Το κινητό άν του βάλεις την τελευταία firmware ή μια ρώσικη που βγήκε και δεν του φορτώσεις ένα βουνό today plugins τότε πάει μια χαρά. Ούτε στο destinator δεν κολλάει ούτε πουθενά. 3 βδομάδες το έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
  7. οκ, δούλεψε και σε μένα! έκανα rename το txt μέσα απο τη συσκευή, και έβαλα ελληνικά regional settings (κάποιο απο τα 2 έφταιγε και δεν μπορούσα να κάνω δουλειά πρίν)
  8. γύρω στα 550-600ευρώπουλα έχει απο εξωτερικό
  9. τι ακριβώς κάνουμε με αυτά τα αρχεία; υπόψιν μιλάω για το pocketcm keyboard
  10. Ευχαριστώ! Η ψηφιακή του είναι μέτρια προς κακή, όπως τα περισσότερα κινητά με 2mp. Υπάρχει όμως μια υπόνοια οτι το πρόγραμμα της κάμερας κάνει μια χαζομάρα και δουλεύει την κάμερα στα 640x480 και στη συνέχεια κάνει resize, οπότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση βελτίωσης με νέα rom
  11. Έχω το κινητό από την προηγούμενη πέμπτη. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος, είναι φοβερή συσκευή, αρκεί να προσέξεις στο στήσιμό της όσον αφορά τα προγράμματα που θα βάλεις (οδηγίες από το eten-users, βασικά αφήνεις να εγκατασταθούν μονο 4-5 προγράμματα της ΕΤΕΝ και κάνεις λίγο tweaking. Επίσης καλό ειναι να αποφευγονται οι υπερβολικά μνημοβόρες today screens). Το destinator έχει τρέξει για 2μιση ώρες σερί και πήγε τέλεια, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Η οθόνη του είναι απλά φοβερή και τρομερή.
  12. παιδιά έχω και εγώ πρόβλημα με το pocketcm, δεν έχω καταφέρει με τίποτα να παίξουν τα ελληνικά στο x800 μου. ποιο είναι το σωστό greek.layout? πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το encoding του, διοτι ενώ φορτώνεται μου εμφανίζει σκουπίδια. τα wm6 μου είναι αγγλικά
  13. σε Vga συσκευές παίζει; έχω ένα Glofiish X800, και μου εμφανίζεται μόνο στο 1/4 της οθόνης
  14. Παιδιά μπορεί κανείς να γράψει αναλυτικά πως βάζουμε ελληνικά στην τελευταία έκδοση του προγράμματος; έχω wm6 αγγλικά και vga οθόνη (glofiish X800)
×
×
  • Create New...