Vasileios Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι Hundai μπορει να βρεθούν στην σελίδα :http://www.hyundai.gr/page/Repairer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikefrem Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Σε ευχαριστω Άλλα δεν τον έχει εκεί μήπως ξέρετε πως μπορώ να βρω τηλ κατάλογο πριν το 2005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Έχω έντυπο κατάλογο πριν από το 2004.Στείλε μου με pm τι ακριβών θες να κοιτάξω να δω αν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ειχα γνωστο που δουλευε σε προωθητικη εταιρια για τηλεφωνια και αυτη ηταν γνωστη τακτικη τους. Ο κοσμος οταν ακουει οτι ο αλλος ειναι πωλητης απο την ταδε εταιρια λεει δεν τον ενδιαφερει και τελος ενω ετσι κερδιζει περισσοτερο χρονο και υπαρχει πιθανοτητα να κλεισει την πωληση. Ουτε εγω ειμαι συμφωνος αλλα μου ειχε πει οτι ηταν αποδωτικος. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Υπάρχουν πολλές αναφορές για την συγκεκριμένη πρακτική τώρα τελευταία. Σου ζητάνε αριθμό τηλεφώνου ή αριθμό βρόχου, και μετά από λίγες μέρες έτσι όμορφα και ωραία ανήκεις ξαφνικά σε άλλον πάροχο, συνήθως αυτός ο νέος πάροχος είναι η hol. Μην δίνετε προσωπικά σας στοιχεία εν αγνοία σας. Για να σας παγιδεύσουν, σας ρωτάνε το κλασσικό: "σας κολλάει το internet ε;" Εσείς φυσικά απαντάτε "ναι", και η παγίδα προχωράει καλά. Σας λένε ότι θα σας το αναβαθμίσουν και θα το κάνουν πιο γρήγορο, αλλά για να το κάνουν αυτό, θέλουν τον αριθμό της γραμμής σας. Και ω του θαύματος, ξαφνικά παραλαμβάνετε λογαριασμό άλλου παρόχου, και φυσικά το internet δεν έχει αλλάξει καθόλου. Edited February 4, 2015 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εδώ και λίγη ώρα δέχομαι αλλεπάλληλες κλήσεις στο σταθερό μου, απο νούμερο 216800...2 Γνωρίζει κανείς απο ποια περιοχή είναι(μάλλον αθηνών) ,πάροχο κτλ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 δες εδω αν θα σου βγάλει τι είναι το νούμερο που σε καλεί http://www.whocallsme.gr/el/master Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Υπάρχουν πολλές αναφορές για την συγκεκριμένη πρακτική τώρα τελευταία. Σου ζητάνε αριθμό τηλεφώνου ή αριθμό βρόχου, και μετά από λίγες μέρες έτσι όμορφα και ωραία ανήκεις ξαφνικά σε άλλον πάροχο, συνήθως αυτός ο νέος πάροχος είναι η hol. Μην δίνετε προσωπικά σας στοιχεία εν αγνοία σας. Για να σας παγιδεύσουν, σας ρωτάνε το κλασσικό: "σας κολλάει το internet ε;" Εσείς φυσικά απαντάτε "ναι", και η παγίδα προχωράει καλά. Σας λένε ότι θα σας το αναβαθμίσουν και θα το κάνουν πιο γρήγορο, αλλά για να το κάνουν αυτό, θέλουν τον αριθμό της γραμμής σας. Και ω του θαύματος, ξαφνικά παραλαμβάνετε λογαριασμό άλλου παρόχου, και φυσικά το internet δεν έχει αλλάξει καθόλου. Χωρις στοιχεια φορολογικα προσωπικα και χωρις να υπογραψει καποιος συμβαση μπορει να σε αλλαξει ο καθε ασχετος παροχο?Ειναι δυνατον ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Υπάρχουν πολλές αναφορές για την συγκεκριμένη πρακτική τώρα τελευταία. Σου ζητάνε αριθμό τηλεφώνου ή αριθμό βρόχου, και μετά από λίγες μέρες έτσι όμορφα και ωραία ανήκεις ξαφνικά σε άλλον πάροχο, συνήθως αυτός ο νέος πάροχος είναι η hol. Μην δίνετε προσωπικά σας στοιχεία εν αγνοία σας. Την μισώ θανάσιμα αυτήν την εταιρία και τις τακτικές της (αυτής ή των πωλητών της). Δεν θα ξεχάσω πριν 2 χρόνια περίπου όταν ήρθε μια από την εν λόγω εταιρία και ζήτησε από την μάνα μου (δυστυχώς δεν ήμουν μπροστά εκείνη την στιγμή) να δει τον αναλυτικό λογαριασμό του τηλεφώνου. Ενώ μόλις εμφανίστηκα, άρχισε το παραμυθάκι... (εδώ γελάμε)... της οπτικής ίνας που πέρασε η εταιρία της πριν μερικούς μήνες έξω από το σπίτι μου. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 και σε μενα ηρθανε δυο βλακες απο hol για αξιολογηση γραμμης, ψαχνουν για κοροιδα,προσοχη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ενώ μόλις εμφανίστηκα, άρχισε το παραμυθάκι... (εδώ γελάμε)... της οπτικής ίνας που πέρασε η εταιρία της πριν μερικούς μήνες έξω από το σπίτι μου. Αχ γι αυτην την οπτικη ινα τι τραβηξα παλαιοτερα!:wacko::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αχ γι αυτην την οπτικη ινα τι τραβηξα παλαιοτερα!:wacko::lol: Για όλα μια γυναίκα φταίει :lol::lol::lol: Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ειχα γνωστο που δουλευε σε προωθητικη εταιρια για τηλεφωνια και αυτη ηταν γνωστη τακτικη τους. Ο κοσμος οταν ακουει οτι ο αλλος ειναι πωλητης απο την ταδε εταιρια λεει δεν τον ενδιαφερει και τελος ενω ετσι κερδιζει περισσοτερο χρονο και υπαρχει πιθανοτητα να κλεισει την πωληση. Ουτε εγω ειμαι συμφωνος αλλα μου ειχε πει οτι ηταν αποδωτικος. Απαράδεκτο το βρίσκω. Δόλιο. Ετσι και μου το κάναν θα τους σκυλοεβριζα όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 δες εδω αν θα σου βγάλει τι είναι το νούμερο που σε καλεί http://www.whocallsme.gr/el/master Αυτό δεν μου δειχνει όμως τους απλούς συνδρομητες, μόνο για γραφεία (δικηγορικά κλπ) μου βγάζει όσο έχω δοκιμάσει. Κανένα αλλο σαιτ αντιστοιχο υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αυτό δεν μου δειχνει όμως τους απλούς συνδρομητες, μόνο για γραφεία (δικηγορικά κλπ) μου βγάζει όσο έχω δοκιμάσει. Κανένα αλλο σαιτ αντιστοιχο υπάρχει; δες εδω http://www.11888.gr/home?_sm=wp αν είναι καταχωρημένος ο συνδρομητής θα στο βγάλει Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 βγάζει " 0 216800...2 σε όλη την Ελλάδα " Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 αν δεν σου βγάζει κάποιο αποτέλεσμα πάει να πει ότι δεν υπάρχει καταχώρηση του συγκεκριμένου αριθμού στους καταλόγους! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Το τηλέφωνο ανήκει στο δίκτυο της HOL κατά πάσα πιθανότητα. Αν πάρεις στη HOL και παραπονεθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 όλοι ξέρουμε πάνω -κάτω που σε γράφουν αν παραπονεθείς. Οι κλήσεις συνεχίζονται κανονικά κάθε μεσημέρι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους. Πριν λιγο καιρο ειχα προβλημα στην γραμμη μου(οτε),με αποσυνδεσεις και πεσιμο ταχυτητας. Τελικα το προβλημα δεν ηταν του οτε,αλλα του modem,το αλλαξα με ενα tp-link 8970 και ολα καλα!! Σημερα πηρα ενα tp-link 9980,που ειναι αρκετα καλυτερο απο το 8970,η' ετσι λενε,και εχω το εξης προβλημα.. Αυτα ειναι τα νουμερα του 8970: Current Rate (Kbps) 984 14444 Max Rate (Kbps) 984 14432 SNR Margin (dB) 9.2 8.8 Line Attenuation (dB) 8 20.1 Errors (Pkts) 0 0 Και αυτα του 9980: Current Rate (Kbps) 1023 12699 Max Rate (Kbps) 1280 12736 SNR Margin (dB) 13.3 9.1 Line Attenuation (dB) 10.8 22.2 Errors (Pkts) 0 0 Με λιγα λογια επεσα περιπου 2mbs σε ταχυτητα και ανεβηκα πολυ στο SNR ,και δεν μενει και σταθερο,ανεβοκατεβαινει μεχρι και 15! Να σημειωσω πως και τα δυο μηχανηματα ειναι καινουργια,βγηκε το ενα,μπηκε το αλλο. Ξερει καποιος αν θελει καποια εξτρα ρυθμιση το 9980? Edited February 13, 2015 by billias7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfrgfsagtffhvbc Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ WIFI REPEATER ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ REPEATER...ΓΙΝΕΤΑΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Άκου εκεί αναβάθμιση γραμμής, το έχω ακούσει και από άλλον για την Hol... τι να πω προσοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ενας φιλος εχει απορρητο αριθμο με ΟΤΕ και οταν με παιρνει τηλ επειδη εχω βαλει φραγη κλισεων με αποκρυψη δεν μπορει να με καλεσει. Εγω εχω Cyta . Μπορει επιλεκτικα να ακυρωνει την αποκρυψη ωστε να μπορει να με καλεσει "φανερα" ?? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genuie Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπέρα σας, Θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο φθηνό wireless modem/router έως 50€ που να έχει ορατές διαφορές από αυτά που προσφέρουν οι εταιρίες σταθερής&Internet.. Υπάρχει κάποιο που αξίζει να μου προτείνετε; Η χρήση που κάνω είναι streaming/online gaming/downloading.. 1 pc ασύρματο/1 pc ενσύρματο & wifi κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τι παραπάνω χαρακτηριστικά απο αυτά που δίνουν οι εταιρίες ψάχνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts