Jump to content

Genuie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Genuie

  1. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.. Το απόλυτο value for money! Προς αυτό τείνω.. Όσο για τα χαρακτηριστικά,δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω,γι αυτό γράφω τη χρήση που κάνω και από ποιες συσκευές.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
  2. Καλησπέρα σας, Θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο φθηνό wireless modem/router έως 50€ που να έχει ορατές διαφορές από αυτά που προσφέρουν οι εταιρίες σταθερής&Internet.. Υπάρχει κάποιο που αξίζει να μου προτείνετε; Η χρήση που κάνω είναι streaming/online gaming/downloading.. 1 pc ασύρματο/1 pc ενσύρματο & wifi κινητού!
  3. Δυστυχώς συνεχίζει το ίδιο..(Ήταν στο "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο",το έβαλα στο "πάντα").Δεν πειράζει,θα κάνω καμιά αλλαγή rom έτσι κι αλλιώς,οπότε αν συνεχίζει και μετά την "ανανέωση" βλέπουμε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
  4. Ένα ρολογάκι ότι έπρεπε.. :P καλή τύχη σε όλους!
  5. Για το προβληματάκι που έχω με το wifi υπάρχει κάποια λύση,γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ ipred για τις υποδείξεις..
  6. Και εγώ παρόμοιες απορίες έχω,αν μπορεί κάποιος να μας πει τι είναι καλύτερο για το κινητό αυτήν την στιγμή και πως να το κάνουμε.. Όπως και μια απάντηση στο πρόβλημα μου(δείτε λίγο πιο πάνω)..
  7. Καλησπέρα παιδιά.. Έχω το κινητό εδώ και 1 χρόνο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.. Η τελευταία έκδοση που έβαλα και έχω ακόμα είναι η B520.. Έχω όμως ένα τεράστιο πρόβλημα,συνεχείς αποσυνδέσεις του wifi.. Δηλαδή αν μπω σε χώρο με wifi το οποίο είναι αποθηκευμένο στο κινητό μου,δεν συνδέεται αυτόματα.. Και να συνδεθεί μετά από λίγο αποσυνδέεται με αποτέλεσμα να πρέπει να το κλείσω(το wifi) και να το ξανανοίξω χωρίς πάλι να κρατάει οπότε πάλι τα ίδια.. Έχω παρατηρήσει ότι αν είναι στην φόρτιση μένει περισσότερη ώρα συνδεδεμένο.. Τι φταίει; Τι μπορώ να κάνω; Υ.Γ.: Επίσης επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ,από άποψη αναβάθμισης υπάρχει κάτι καλύτερο;
  8. Φοβεροί διαγωνισμοί και τρελαίνομαι..
  9. Σήμερα τα φώτα κι οι διαγωνισμοί κι η χαρά μεγάλη στο myphone.. :P
  10. Πάμε παιδιά..Καλή επιτυχία και καλή χρονιά..
  11. Συγνώμη παιδιά αλλά είναι η σειρά μου.. :p καλή επιτυχία σε όλους..
  12. http://prntscr.com/4wphij Σε άκουσα για το σκληρό,επίσης έβαλα μητρική με ενσωματωμένη κάρτα ασύρματου δικτύου και λίγο μεγαλύτερο τροφοδοτικό Bronze Certified.. Τώρα για την Ram επειδή μου την πρότειναν και δεν τα ξέρω πολύ καλά,παρατήρησα ότι αυτή δουλεύει στα 2400MHz,δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει,έχεις να προτείνεις κάποια;
  13. Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα γνώμες για μια σύνθεση για την κοπέλα μου που αποφάσισε να αγοράσει σταθερό.. Οθόνη υπάρχει(Samsung tv που γίνεται και οθόνη,υποθέτω ότι με HDMI δεν θα χρειαστούμε και ηχεία).. Η χρήση που κάνει είναι ταινίες,κατέβασμα, internet πολύ, παιχνίδια του fb και άντε να παίζω και εγώ κάνα Lol.. :P http://prntscr.com/4wk0s2 Το μόνο δίλημμα είναι αν αξίζει να ξεκινήσω με SSD και αργότερα να πάρω έναν HDD ή κατευθείαν έναν HDD για να μείνουμε και στα όρια του οικονομικού πλαισίου.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...