Tallyhawk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 τι πρέπει να προσέξω? από μάρκες ποίες είναι αξιόπιστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 τι πρέπει να προσέξω? από μάρκες ποίες είναι αξιόπιστες? panasonic. πολυ καλη . εγω πηρα ενω με ανοικτη ακροαση και αδιαβροχο ακουστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 δυστυχως οχι:( Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Οκ Ευχαριστώ πολύ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 τι πρέπει να προσέξω? από μάρκες ποίες είναι αξιόπιστες? Panasonic-Phillips-Gigaset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Panasonic είναι ίσως τα πιο σκυλιά ασύρματα τηλέφωνα.. Οι γονείς μου έχουν ένα ασύρματο, πρέπει να παίζει πάνω από 15 χρόνια και καταλαβαίνεις τούμπες κτλ που έχει φάει. Κι εγώ σπίτι μου έχω ένα με έγχρωμη οθόνη εδώ και 4 χρόνια, επίσης σκύλος και πάντα με καλή ακουστική και πολύ καλή μπαταρία. Νομίζω και τα Siemens είναι πολύ καλά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Προσωπικά έχω μια Panasonic έχει φάει ένα σωρό τουμπες αλλά ακόμα δουλεύει τέλεια. Πιο παλιά είχα ένα Siemens. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Να προσέξεις να έχει καλή ανοιχτή ακρόαση και γιατί όχι, δυνατότητα voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 τι snr έχει η γραμμή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 απενεργοποιήστε το dchp από το 2ο ρουτερ και είστε έτοιμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Αν θες, αφού έχεις και έτοιμο καλώδιο περασμένο, δες και μια λύση πιό απλή, πιό φορητή και ίσως και πιό φτηνή http://www.ebay.com/itm/350680756927?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 το έχει πάρει φίλος μου για αναμετάδοση σε 2ο όροφο και δούλεψε μια χαρά (δεν το πήρε από τον συγκεκριμένο πωλητή απλά το προϊόν σου δίνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypolitis Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπέρα σας, διαθέτω δύο PSTN γραμμές και η μία από τις δύο εκτελεί και χρέη fax, στην οικογενιακή μας επιχείρηση. Τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί η κίνηση και σκεφτόμουνα σαν λύση, το τηλεφωνικό κέντρο. Θέλω, όταν καλεί ο πελάτης και είμαι κατειλημμένος να τον μεταφέρει αυτόματα στην άλλη γραμμή. Μόλις καλεί ο πελάτης να του βγάζει μήνημα με επιλογές πχ για fax πιέστε το 8κτλ. Όταν μιλάω με τον πελάτη να μπορώ να το μεταφέρω την κλήση στην δεύτερη γραμμή (τώρα πετάω το τηλέφωνο στον αδερφό μου). Να έχω δύο αξιόλογα τηλέφωνα με αναγνώριση κλήσης και γιατί όχι και με ασύρματο bluetooth ακουστικό. Τι μου προτείνετε παιδιά? Ποιά είναι η καλύτερη λύση για εμένα. Μέχρι στιγμής έχω ρωτήσει σε μία εταιρία και μου είπε ότι είμαι στο 1000 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Υπάρχει η χρονοκάρτα του ΟΤΕ πέρνεις 807112 δουλευει σε HOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Καλησπέρα σας, διαθέτω δύο PSTN γραμμές και η μία από τις δύο εκτελεί και χρέη fax, στην οικογενιακή μας επιχείρηση. Τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί η κίνηση και σκεφτόμουνα σαν λύση, το τηλεφωνικό κέντρο. Θέλω, όταν καλεί ο πελάτης και είμαι κατειλημμένος να τον μεταφέρει αυτόματα στην άλλη γραμμή. Μόλις καλεί ο πελάτης να του βγάζει μήνημα με επιλογές πχ για fax πιέστε το 8κτλ. Όταν μιλάω με τον πελάτη να μπορώ να το μεταφέρω την κλήση στην δεύτερη γραμμή (τώρα πετάω το τηλέφωνο στον αδερφό μου). Να έχω δύο αξιόλογα τηλέφωνα με αναγνώριση κλήσης και γιατί όχι και με ασύρματο bluetooth ακουστικό. Τι μου προτείνετε παιδιά? Ποιά είναι η καλύτερη λύση για εμένα. Μέχρι στιγμής έχω ρωτήσει σε μία εταιρία και μου είπε ότι είμαι στο 1000 ευρώ. Ψάχνω ουσιαστικά και εγώ το ίδιο πράγμα.. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 καλησπέρα. μετακόμισα πρόσφατα σε "παραμεθοριο" της Αττικής,Κερατέα...τεσπα,απ'οτι εψαξα και έμαθα εδώ μπαίνει μονο ΟΤΕ και ίντερνετ μέχρι 2mbs (ας μην σχολιασω περαιτέρω εξ'ου και το "παραμεθόριος"!!! Η ερώτηση είναι,το σπίτι δεν έχει καλωδίωση τηλεφώνου (υποδομή υπάρχει) ξέρει κανεις πως γίνεται?θέλω να πω,βάζουμε εμείς καλώδια κλπ και μετα κάνουμε αίτηση για τα υπολοιπα η πρωτα κάνουμε αίτηση και θα μας πούνε εκείνοι τι θα κάνουμε? (η εξυπηρέτηση του ΟΤΕ δεν μας διαφωτισε ιδιαίτερα) ευχαριστω εκ των προτέρων :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Αν εννοείς την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού, θα πρέπει να φωνάξεις ηλεκτρολόγο να σου περάσει με κανάλι γραμμές και πρίζες που θα καταλήγουν σε ένα εξωτερικό κουτί στο οποίο θα συνδέσει ο ΟΤΕ όταν έρθει ο τεχνικός. Μπορείς να το κάνεις και μόνος αν πιάνουν τα χέρια σου, δεν είναι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ναι,γι'αυτο λέω...για την εσωτερικη καλωδίωση!! οποτε αυτά τα βάζουμε εμείς και ο τεχνικός απλα έρχεται για τη σύνδεση...οκ,αυτό ήθελα να μάθω...ευτυχώς τα χέρια πιανουν :) ευχαριστώ για την απάντηση... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλησπερα παιδια μηπως ξερει κανεις να μου πειτε την συνδεσμολογια απο την φωτογραφια που παραθετω γιατι τραβηξα 55 μετρα καλωδιο pet και θελω να το συνδεσω με το καλωδιο utp cat 5 που μου ειχε αφησει ο ηλεκτρολογος ως αναμονη για να συνδεσω τηλεφωνο και internet http://i41.tinypic.com/f9owoy.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplika Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 δωρεάν οι κλήσεις για κινητά στο υπάρχον πακέτο με 29,90, 3play της forthnet. εκτός συναγωνισμού η τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παιδια καλησπερα.Θελω να ρωτησω επειδη εχω μπερδευτει λιγο.Θελω να κανω καινουργια συνδεση τηλεφωνου και ιντερνετ μαζι σε ενα σπιτι ενος θειου μου.Το σπιτι ειναι στο νησι που μενω και εχουμε μονο Γερμανο καταστημα.Ο θειος μου μενει μονιμα ΗΠΑ και ερχετε μονο για κανα μηνα περιπου το καλοκαιρι.Μου ειπε να του βαλω τηλεφωνο και ιντερνετ ωστε για το καλοκαιρι να τα χρησιμοποιει.Η γραμμη του Οτε υπαρχει εξω στο σπιτι οπως και καλωδιωσεις μεσα στο σπιτι.(εχει ανακατασκευαστει πριν 2 χρονια).Το σπιτι ειναι σχεδον κλειστο τους αλλους μηνες.Τι προγραμμα συμφερει για αυτο;:confused: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Οι καιροί είναι δύσκολοι... πρώτα θα έψαχα ΑΝ ή ΜΗΠΩΣ γινόταν να έχω δωρεάν ιντερνετ και μετά skype με σκοπό να καταλήξω σε voip. Πλέον το πολύ με 60 € το χρόνο, θα είχα τηλεφωνία. Η λύση ίσως φαντάζει βουνό, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο κάτι τέτοιο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Οι καιροί είναι δύσκολοι... πρώτα θα έψαχα ΑΝ ή ΜΗΠΩΣ γινόταν να έχω δωρεάν ιντερνετ και μετά skype με σκοπό να καταλήξω σε voip. Πλέον το πολύ με 60 € το χρόνο, θα είχα τηλεφωνία. Η λύση ίσως φαντάζει βουνό, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο κάτι τέτοιο. ;) Φιλε μου δεν τα πληρωνω εγω αλλα θελω ενα οικονομικο οσο γινετε πακετο!Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 To μόνο που βλέπω είναι το "ΟΤΕ για το εξοχικό" με 7,5€ το μήνα από 1/6-30/9 και από ένα μήνα Χριστούγεννα και Πάσχα. Με επιλογή λειτουργίας και Σ/Κ όλο το χρόνο με +2,5€. Βέβαια, η απορία μου είναι αν τον υπόλοιπο καιρό μπορείς να δέχεσαι κλήσεις.. Δυστυχώς όχι φίλε μου δεν δέχεσαι ουτε καλείς τον μισό χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπερα δοκιμασα αυτη την εταιρεια. Ειναι μαλλον νεα στο χωρο με πολυ καλη ποιοτητα και απο οτι φαινεται καλες τιμες. Την εχει δοκιμασει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts