Jump to content

vasman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by vasman

  1. η RCA εχει ειναι προφανως ψηφιακη (SPDIF). αρα θελεις ανταπτορα απο οπτικη σε ψηφιακη http://www.skroutz.gr/s/9079081/Konig-Toslink-female-RCA-female-KNA-CO2500.html
  2. Φιλε μου απο οτι ειδα ατυχησες στο γεγονος οτι η τηλεοραση εχει εξοδο ψηφιακη ομοαξονικη και οχι οπτικη. Ενω το home cinema εχει εισοδο οπτικη μονο. Αρα εχεις δυο λυσεις. Η πρωτη να τα συνδεσεις με hdmi στην υποδοχη ARC (τις πιο πολλες φορες οταν ειναι διαφορετικη μαρκα δεν παιζει) και να ενεργοποιησεις την αντιστοιχη εξοδο ηχου της τηλεορασης. Η δευτερη ειναι να παρεις απο μαγαζι με ηλεκτρονικα ανταπτορα απο ομοαξονικο σε οπτικο.
  3. Λογικα ναι αν το 2.1 εχει ενισχυτη
  4. Μεσα στο εγχειριδιο λεει οτι πρεπει να κανεις απο το μενου audio ενεργο. Το εχεις κανει?
  5. Φιλε μου δεν νομιζω να δουλεψει αν βαλεις μονο ηχεια. Προφανως θελει σετ ηχειων με ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη. Αν το ειχε η τηλεοραση θα ειχε και ηχεια. Η εξοδος ειναι για να τη στειλεις σε ενισχυτη. Στειλε μοντελο να το δουμε.
  6. Καλημερα φιλε μου, δεν χρειαζεσαι κανενα adapter linksys αν παρεις τηλεφωνικη συσκευη voip. Απλα το κουμπωνεις στο ρουτερ το ρυθμιζεις και εισαι ετοιμος. Βεβαια θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις και τα λαπτοπ γι'αυτη τη δουλεια για να μην κανεις και εξοδα.
×
×
  • Create New...