Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Που μπορουμε να βρουμε την 8.4.3? Πάντως όχι στο παρόν forum μιας και δεν μας επιτρέπεται η διακίνηση εμπορικού λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Υπαρχει η φωνη της Αφροδιτης στο iGO8? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiskos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Γειά σας παιδια. Εχω Igo 8.3.4.142975 May 11 2010, Χαρτες TeleAtlas 06.2011 kai Navteq 2011.Q2 και σκιν GPSPOcketPc V3.o Μνήμη 128 κια οθονη 6 ιντες με ναλυση 800 Χ 480. Εχω περασμένα στο φάκελλο building τα αρχεια : Greece_NQ_2011.Q2_110623.3dc , Greece.3dc , Greece.3dl, Greece_petrol.3dl . Στο φάκελλο license εχω τα αρχεια : GENERIC_iGO8@0809_AddOns.lic και GENERIC_iGO8_WorldWide@801Product.lic . Ενω όλα λειτουργουν σωστα , εχω δηλαδή εμφάνιση κτηρίων, σημεια ενδιαφέροντος σε Αθηνα και Θεσσαλονίκη, Βενζινάδικα τρισδιάστατα και πολλά drivers alerts . Μάλιστα τα drivers alerts που βλέπω είναι πολλά ,απο επικίνδυνες στροφες δεξια και αριστερα, κατολισθήσεις ,αφύλακτες σιδηροδρομικες διαβάσεις, απαγορευτικά προσπέρασης μέχρι και ελαφάκια. Ολα αυτά σε διαφορες διαδρομές σε κατάσταση λειτουργείας προσομοίωσης. Συμβαίνει όμως κάτι παράξενο . Στην διαδρομή μεταξύ Πλαταμώνα και Τεμπών ενώ δείχνει απανοτά διάφορα drivers alerts μαζι με ηχητικό σήμα (μπιπ μπιπ) και μόλις πλησιάζει και αρχίζει να δείχνει βενζινάδικα τρισδιάστατα κολάει και βγάζει το μήνυμα "Failedto open file: poi_brand_rect.spr , exiting application". Να σημειωθεί πως τιποτα απο poi δεν έχω ενεργοποιημένο. Εκανα πολλέ φορες δοκιμη στη ίδια διαδρομή (προσομοίωση πάντα) και το αποτέλεσμα το ιδιο. Εχω δοκιμάσει και χωρις το αρχειο Greece_petrol.3dl αλλά και πάλι το ιδιο αποτέλεσμα. Οταν απενεργοποιώ απο τις ρυθμίσεις "Ειδοποήσεις οδηγού" το υπομενού "πινακιδες προειδοποίησης" το πρόβλημα λύνεται. Δεν κολά στην συγκεκριμένη διαδρομή αλλά οι πινακιδες προειδοποίησης κινδύνου είναι λιγότερες. Τι μπορεί να συμβαίνει . Εάν γνωρίζει κάπιος κάτι σχετικο ας απαντήση. Συγνώμη εάν σας κούρασα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Έχω το mio p550 και σήμερα του έβαλα καινούργιους χάρτες,κτίρια και ροής.Όταν το άνοιξα μου έβγαζε κάτι για μνήμη not enought memory κάτι τέτοιο και crashare.Επανέφερα τους χάρτες και άνοιξε.Υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotargy Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Μήπως έχει ασχοληθεί κανείς με το iGO8 σε HTC HD2 (Leo) και γνωρίζει πως γίνεται να μεγαλώσουν λίγο τα εικονίδια POIs στο μενού "Διαχείριση\POI" γιατί εμφανίζονται ψείρες; Ευχαριστώ Edited November 11, 2012 by sotargy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgevti1 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 πολυ ωραια γραφικά φαίνεται να έχει!!! μακάρι και οι ελληνικοί χαρτες να είναι το ίδιο καλοί Παράθεση JIAYU S3 Advanced LG Optimus G E975 Samsung GT-I9000 Galaxy S "ΓΙΩΡΓΟΣ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Γειά σας παιδια. Εχω Igo 8.3.4.142975 May Στο φάκελλο license εχω τα αρχεια : GENERIC_iGO8@0809_AddOns.lic και GENERIC_iGO8_WorldWide@801Product.lic . Ενω όλα λειτουργουν σωστα , εχω δηλαδή εμφάνιση κτηρίων, σημεια ενδιαφέροντος σε Αθηνα και Θεσσαλονίκη, Βενζινάδικα τρισδιάστατα και πολλά drivers alerts . Μάλιστα τα drivers alerts που βλέπω είναι πολλά ,απο επικίνδυνες στροφες δεξια και αριστερα, κατολισθήσεις ,αφύλακτες σιδηροδρομικες διαβάσεις, απαγορευτικά προσπέρασης μέχρι και ελαφάκια. Ολα αυτά σε διαφορες διαδρομές σε κατάσταση λειτουργείας προσομοίωσης. Συμβαίνει όμως κάτι παράξενο . Στην διαδρομή μεταξύ Πλαταμώνα και Τεμπών ενώ δείχνει απανοτά διάφορα drivers alerts μαζι με ηχητικό σήμα (μπιπ μπιπ) και μόλις πλησιάζει και αρχίζει να δείχνει βενζινάδικα τρισδιάστατα κολάει και βγάζει το μήνυμα "Failedto open file: poi_brand_rect.spr , exiting application". Να σημειωθεί πως τιποτα απο poi δεν έχω ενεργοποιημένο. Εκανα πολλέ φορες δοκιμη στη ίδια διαδρομή (προσομοίωση πάντα) και το αποτέλεσμα το ιδιο. Εχω δοκιμάσει και χωρις το αρχειο Greece_petrol.3dl αλλά και πάλι το ιδιο αποτέλεσμα. Οταν απενεργοποιώ απο τις ρυθμίσεις "Ειδοποήσεις οδηγού" το υπομενού "πινακιδες προειδοποίησης" το πρόβλημα λύνεται. Δεν κολά στην συγκεκριμένη διαδρομή αλλά οι πινακιδες προειδοποίησης κινδύνου είναι λιγότερες. Τι μπορεί να συμβαίνει . Εάν γνωρίζει κάπιος κάτι σχετικο ας απαντήση. Συγνώμη εάν σας κούρασα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φίλε μου για δοκίμασε να βάλεις άλλο χάρτη.Και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που αναφέρεις και τελικά έφταιγε ο καινούργιος χάρτης της NAVTEQ(Q4 2012) Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπέρα , Κάποιος φίλος , εδώ σε διακοπές , μου έφερε το standalone gps του (φώτο) , noname μήπως μπορώ να τον βοηθήσω γιατί δεν δουλεύει . Το μόνο που κατάφερα ήταν να το φορτίσω και πατώντας στο μενού GPS να προλάβω να δώ ότι ξεκινάει το iGo αλλά δεν συνεχίζει και επανέρχεται στο μενού . Επιβεβαίωση ότι πρόκειται γιά το iGo , και από την κάρτα όπου φαίνεται ότι πρόκειται γιά το iGo8 . Στο φάκελλο iGo έχει όλα τα σχετικά απ ότι μπόρεσα να δώ Ελληνικούς χάρτες κλπ . Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα δεν ξεκινάει . Καμιά ιδέα από τους γνωρίζοντες ? Sent with N8000 via g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπέρα , Κάποιος φίλος , εδώ σε διακοπές , μου έφερε το standalone gps του (φώτο) , noname μήπως μπορώ να τον βοηθήσω γιατί δεν δουλεύει . Το μόνο που κατάφερα ήταν να το φορτίσω και πατώντας στο μενού GPS να προλάβω να δώ ότι ξεκινάει το iGo αλλά δεν συνεχίζει και επανέρχεται στο μενού . Επιβεβαίωση ότι πρόκειται γιά το iGo , και από την κάρτα όπου φαίνεται ότι πρόκειται γιά το iGo8 . Στο φάκελλο iGo έχει όλα τα σχετικά απ ότι μπόρεσα να δώ Ελληνικούς χάρτες κλπ . Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα δεν ξεκινάει . Καμιά ιδέα από τους γνωρίζοντες ? Πηγαινε ρυθμισεις και κυτταξε τη διαδρομη του igo8 αν ειναι η σωστη στη καρτα. Μηπως εχει αλλαχτει καρτα; Φαινεται οτι δεν μπορει να βρει τα υπολοιπα αρχεια, γι αυτο κλεινει. Εχει wince5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Πηγαινε ρυθμισεις και κυτταξε τη διαδρομη του igo8 αν ειναι η σωστη στη καρτα. Μηπως εχει αλλαχτει καρτα; Φαινεται οτι δεν μπορει να βρει τα υπολοιπα αρχεια, γι αυτο κλεινει. Εχει wince5? Η διαδρομή είναι η σωστή . Δοκίμασα και στο φάκελλο iGo 8 και iGo.exe αλλά τίποτα . Μου λέει πως δεν έχει αλλαχτεί η κάρτα. Αλλωστε δεν ξέρει γιά κάρτες και τα σχετικά. Φαντάζομαι πως πρέπει να είναι wince αλλά ποιά δεν φαίνεται πουθενά . http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3786 Μόνο αν το αγοράσεις ηλεκτρονικά από την Geointelligence , θα σε ειδοποιεί γιά αναβαθμίσεις χαρτών και λογισμικού και θα τις κάνεις δωρεάν . Επιπλέον έχεις τη δυνατότητα εγκατάστασης , με ίδιο λογαριασμό σε 10 συσκευές . ΟΧΙ ....FORTHNET Edited July 12, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Η διαδρομή είναι η σωστή . Δοκίμασα και στο φάκελλο iGo 8 και iGo.exe αλλά τίποτα . Μου λέει πως δεν έχει αλλαχτεί η κάρτα. Αλλωστε δεν ξέρει γιά κάρτες και τα σχετικά. Φαντάζομαι πως πρέπει να είναι wince αλλά ποιά δεν φαίνεται πουθενά . Καποιο αρχειο εχει σβηστει. Αν μπορουσες ν ανεβασεις το αρχειο sys.txt μηπως εχει καποιο λαθος στην αναλυση για τους φακελλους. Μηπως υπαρχει κι αλλο igo στη συσκευη; Αν μπορεις κατεβασε ενα igo και ξαναβαλτο απ την αρχη. Μην σβησεις τον παλιο φακελλο. Απλως αλλαξε το ονομα σε igo8_old πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καποιο αρχειο εχει σβηστει. Αν μπορουσες ν ανεβασεις το αρχειο sys.txt μηπως εχει καποιο λαθος στην αναλυση για τους φακελλους. Μηπως υπαρχει κι αλλο igo στη συσκευη; Αν μπορεις κατεβασε ενα igo και ξαναβαλτο απ την αρχη. Μην σβησεις τον παλιο φακελλο. Απλως αλλαξε το ονομα σε igo8_old πχ. Thanks, Εχει τσεκαριστεί και το sys.txt μέσα στο φάκελλο του igo8 και το shell.ini στο root , και τα δύο έχουν σωστή διεύθυνση του igo8.exe Δεν υπάρχει άλλο igo στην κάρτα . Ιστορικά μου λέει ο άσχετος φίλος ότι δούλευε σωστά μέχρι πριν λίγο καιρό και ξαφνικά άρχισε το πρόβλημα . Ισως , δεν ξέρω , να χτυπήθηκε με κάποιο τρόπο το igo8.exe , όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς . Το θέμα είναι που μπορώ να βρω ένα αρχείο igo8.exe , να το αντικαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Θα σου ελεγα να ψαξεις μια εκδοση απ την αρχη. Περισσοτερη ωρα θα φας στο ψαξιμο του τι εχει και δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 H συσκευή έχει wince 5 και ειναι κλασσικό κινέζικο pna με ανάλυση 480*272 και υπάρχει εύκολη λύση ;) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 H συσκευή έχει wince 5 και ειναι κλασσικό κινέζικο pna με ανάλυση 480*272 και υπάρχει εύκολη λύση ;) Αυτη τη λυση παλευει ο φιλος...αλλα παρολα αυτα αρνειται να υπακουσει ο κινεζος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Aς δοκιμάσει με άλλη κάρτα μνήμης ή να την κάνει format Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια στο igo8 για Windows ce μιας και έβαλα οθόνη στο αμάξι που παίζω το iGo. Το στήνω σιγά σιγά και αυτό που δεν κατάφερα είναι ότι μου βγάζει το εικονίδιο για τις κάμερες ακόμα και στα επικίνδυνα σημεία. Πιθανόν επειδή έχω βάλει στο φάκελο speedcams και τα επικίνδυνα σημεία. Να ρωτήσω εκφώνηση poi μπορούμε να έχουμε και πως; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosv19 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 :):lol::):):)Thank you !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos27m Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλημέρα!! Έχω ενα navi της blaupunkt στο αυτοκίνητο με igo 8 και χάρτες του 2009. Θέλω να το αναβαθμίσω. Μπορεί κάποιος να μου πεί οδηγίες και ποιους χάρτες ψάχνω γιατι έχω χαθεί λιγάκι?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή το πρόγραμμα που λέγεται naviextras. Το εγκαθιστάς και συνδέεις το gps. Το naviextras διαβάζει το gps και σου λέει ποιές αναβαθμίσεις υπάρχουν για εγκατάσταση και αναβαθμίζεις μέσα από το πρόγραμμα. Τις αναβαθμίσεις τις πληρώνεις. Δεν είναι δωρεάν.Προσοχή. Δεν διαβάζει όλες τις συσκευές αλλά τις περισσότερες. Υπάρχει κατάλογος μέσα που λέει ποιες διαβάζει. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos27m Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Το προβλημα ειναι οτι το gps είναι ενσωματωμενη οθόνη στο αυτοκίνητο. Πρέπει να περάσω στην sd τους χάρτες και απο εκεί τους διαβάζει. Οπότε δεν έχω την συστκευή κάπως συνδεδεμένη με pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Τότε για ψάξτο εδώ, http://www.blaupunkt.com/us/support/car-audio/downloads/navigation-map-data/ ή σε κάποια άλλα φόρουμ ειδικά για gps και igo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλημέρα!! Έχω ενα navi της blaupunkt στο αυτοκίνητο με igo 8 και χάρτες του 2009. Θέλω να το αναβαθμίσω. Μπορεί κάποιος να μου πεί οδηγίες και ποιους χάρτες ψάχνω γιατι έχω χαθεί λιγάκι?? Ευχαριστώ Το iGO χρησιμοποιεί χάρτες με κατάληξη fbl που θα πρέπει να βρίσκονται στη διαδρομή /iGO/content/map. Τέτοιους χάρτες έχουν κατά κύριο λόγο οι Tom-Tom και HERE (πρώην NAVTEQ) αλλά και διάφοροι τοπικοί κατασκευαστές χαρτών (όπως π.χ. για την Ελλάδα η Epsilon) Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) καλημέρα! αγόρασα πρόσφατα μια πηγή για το αμάξι μου 2DIN 7" που έχει και GPS παίρνει κάρτα μνήμης SD για το πρόγραμμα. Επειδή μαζί δεν είχε ούτε κάρτα, ούτε πρόγραμμα, ξέρει κάποιος που μπορώ να το αγοράσω? από την επίσημη σελίδα δεν έβγαλα άκρη, δεν υπάρχει κάποιο TRIAL να δοκιμάσω αν παίζει πρώτα? έχω λειτουργικό Windows CE 6.0. ενταξει αφηστε το βρηκα αυτο και βολευτηκα εχω τωρα ενα trial 7 ημερων και θα δουμε παιζει τζαμι http://www.desnav.com/ Edited October 9, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Το αρχείο .fda και το αρχείο .fsp σε ποιους φάκελους τους βάζουμε και όταν μπουν πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts