7020029 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 σεξ με τη γιωργια και την κατερινα! Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ....τον Κινεζο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonicsotos Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 sex mexri na matwsei!!!!!!!!!!!!!!!!!!kai panta me diaforetiki etsi!!!oles tha psaxnontai !!! lol:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 θα κατεστρεφα τον κοσμο..για να μην ακουω τους παντες να φωναζουν:lol::lol::lol:!μην ρωτατε πως,αυτο ειναι μια αλλη ιστορια(ισως με 2βομβες υδρογονου)... [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 μην ρωτατε πως,αυτο ειναι μια αλλη ιστορια(ισως με 2βομβες υδρογονου)... Θα σου κοστισουν λιγο παραπανω αλλα θα κανουν την δουλεια σου :p ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Θα δοκίμαζα τα καλύτερα ναρκωτικά, έτσι για την εμπειρία Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Θα ταξίδευα 58 λεπτα για να βρώ την κοπέλα που γουστάρω, θα της έκανα μια ερωτική εξόμολόγηση 118 δευτερολέπτων, κ θα την φιλούσα μέχρι να έρθει το τέλος... Αλλιώς, θα π'ηγαινα σε ένα εστιατόριο, θα παρήγγελνα τα πάντα, κ θα έτρωγα σα ζώο, για να πάω ευχαριστημένος :p Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Θα ετρωγα ολων των ειδων σοκολατες μεχρι σκασμου! Μετα θα επινα και εναμιση λιτρο κοκα κολα(οχι λαιτ). [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 μέσα σε μία ώρα: θα ζητούσα συγγνώμη από έναν άνθρωπο που έχω αδικήσει κατάφορα και ο εγωισμός μου δεν με αφήνει να το κάνω τώρα και θα ομολογούσα στον Φίλιππο με τον οποίο είχα φάει κόλλημα για 5 συναπτά έτη ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί του από την πρώτη στιγμή που τον είδα και ας μην το παραδεχόμουν Υ.Γ. εκ των υστέρων δεν μου βγήκε σε κακό αλλά τότε υπέφερα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θα καθόμουν σε ένα σημείο με καλή θέα και θα έπινα ένα ποτό με τους κολλητούς μου,θα έφευγα ευτυχισμένος.. Calendra είναι ανάγκη να πέσει κομήτης ή να φτάσεις 40 και να το μετανοιώσεις?Τι περιμένεις?Off topic εξκιουζε μουά [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Υπομονη...μια ωριτσα ειναι θα περασει γρηγορα!Τι ειναι μια ωρα μπροστα στην αιωνιοτητα! Πλακα κανω.Η ζωη ειναι ωραια!Θα προσπαθουσα απεγνωσμενα μαζι με τους συνανθρωπους για μια λυση.Αλλωστε η κατασταση ειναι πραγματικη : ο πλανητης καταστρεφεται, οχι βεβαια σε μια ωρα, αλλα σταδιακα, και οχι απο κομητη, αλλα απ'τον "ιο" που λεγεται ανθρωπος!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Εγω θα πραγματοποιουσα τα πιο τρελα μου ονειρα αν μπορουσα!! Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θα ταξίδευα 58 λεπτα για να βρώ την κοπέλα που γουστάρω, θα της έκανα μια ερωτική εξόμολόγηση 118 δευτερολέπτων, κ θα την φιλούσα μέχρι να έρθει το τέλος... Αλλιώς, θα π'ηγαινα σε ένα εστιατόριο, θα παρήγγελνα τα πάντα, κ θα έτρωγα σα ζώο, για να πάω ευχαριστημένος :p Ο μάγειρας δηλαδή, και οι σερβιτόροι, την τελευταία ώρα της ζωής τους θα ήθελαν να σε περιποιηθούν;! Θα έλεγα σε όλους τους ανθρώπους που ξέρω ό,τι ντρέπομαι να τους πω τώρα (καλά και κακά, κυρίως κακά πράγματα). Αν και μάλλον θα λιποθυμούσα από το φόβο μου και θα με έβρισκε η καταστροφή ήδη ... τέζα! :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θα τα έφτιαχνα με τη Ζιζέλ Μπούντσεν....χαχαχαχαχα Οχι, πλακα κανω. Θα εξομολογιόμουν, θα κοινωνούσα και μετά ότι θέλει ας γίνει... Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dxs Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 χμ...τι θα εκανα αραγε??? υποθετικα μιλωντας θα ελεγα αντιο σε μερικα ατομα κ μετα θα πηγαινα σε ενα ξεχωριστο μερος για μενα.. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΜΙΑ,ΜΟΡΦΕΣ,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ! ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θα εξομολογιόμουν, θα κοινωνούσα και μετά ότι θέλει ας γίνει... Κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Και μετά θα κοιτούσα με πολύ ενδιαφέρον τον κομήτη που πέφτει!:cool::cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Θα καθόμουν σε ένα σημείο με καλή θέα και θα έπινα ένα ποτό με τους κολλητούς μου,θα έφευγα ευτυχισμένος.. Calendra είναι ανάγκη να πέσει κομήτης ή να φτάσεις 40 και να το μετανοιώσεις?Τι περιμένεις?Off topic εξκιουζε μουά θέλω και εγώ τον χρόνο μου :lol::lol::lol: είμαι λίγο αναβλητική :lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 marlboro,βότκα, (τπτ περίεργο-παράνομο να ανεβούμε), κ 3-4 ρωσίδες για να φύγω ευτυχισμένος. [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Αν είχα μια ώρα ζωής αλλά δεν καταστρεφόταν ο κόσμος θα έπαιρνα από κάποιο στρατοδικείο το επίσημο βιβλίο του στρατιωτικού ποινικού κώδικα και θα το έκαιγα. Η αρχή θα γινόταν από τη σελίδα με τον στρατιωτικό όρκο και το απαράδεκτο και κατάπτυστο κείμενο "Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου. Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των". :angry: Αν είχα το θάρρος θα έδινα δημοσιότητα στην πράξη μου και θα εξηγούσα τους λόγους που το κάνω. :protest: Θα ήταν μια ελάχιστη και συμβολική πράξη μπροστά στα όσα πέρασα. Δεν θα ξεσπούσα σε άνθρωπο και δεν θα πείραζα σύμβολα για κάποιους ιερά. Αν ήταν να καταστρεφεί και ο πλανήτης :shock: κανείς δεν θ'ασχολιόταν με αυτά που κάνω εγώ και η ύπαρξη του εν λόγω βιβλίου το πολύ να παρατεινόταν απλώς κατά μία ώρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως το απολύτως τελευταίο που θα έκανα θα ήταν προσευχές -είτε ιδιωτικά είτε ομαδικά σε εκκλησία- για τη σωτηρία της ψυχής όλων και τη μέλλουσα ζωή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 θα έφευγα με ένα διαστημόπλοιο για άλλο πλανήτη:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 θα έφευγα με ένα διαστημόπλοιο για άλλο πλανήτη:lol::lol: και ποιούς θα έπαιρνες μαζί σου? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Την οικογένεια και μερικά ουκρανεζάκια :lol: Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 θα κοιμομουνα.....!! [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 8a evlepa ton titaniko.den ton exw dei kai mhn paw me ton kahmo!!!:lol::p:lol::p [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 marlboro,βότκα, (τπτ περίεργο-παράνομο να ανεβούμε), κ 3-4 ρωσίδες για να φύγω ευτυχισμένος. και οι ρωσιδες την τελευταια ωρα της ζωης τους θα την περασουν μαζι σου? μπ@ :lol::p Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts