Jump to content

Asithassa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Asithassa

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 9

Asithassa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό το θέμα μοιάζει με το εξής: Να είσαι αλκοολικός και να πίνεις για να ξεχάσεις πως είσαι αλκοολικός! Όντως κάποιοι είναι εθισμένοι και δεν είναι κακό να το παραδέχονται. Ανοίγοντας όμως ένα θέμα γι' αυτό δεν διορθώνεται το πρόβλημα... γιατί ο "εθισμένος" θα γράφει εδώ να βρει την "υγειά" του... Το πιο άκυρο θέμα που έχω δει μέχρι στιγμής. Σόρρυ κιόλας :)
  2. Ο μάγειρας δηλαδή, και οι σερβιτόροι, την τελευταία ώρα της ζωής τους θα ήθελαν να σε περιποιηθούν;! Θα έλεγα σε όλους τους ανθρώπους που ξέρω ό,τι ντρέπομαι να τους πω τώρα (καλά και κακά, κυρίως κακά πράγματα). Αν και μάλλον θα λιποθυμούσα από το φόβο μου και θα με έβρισκε η καταστροφή ήδη ... τέζα! :)
  3. Είδα χτες το Ελ Γκρέκο. Πρόκειται για μια υπέροχη ταινία, μη τη χάσει κανείς!
  4. Κατά τη γνώμη μου, τα παραπάνω περιστατικά (που σχεδόν ίδια μου έχουν συμβεί) οφείλονται σε έλλειψη παιδείας, ευγένειας και καλών τρόπων . Αν τους συμβεί το ίδιο, πώς θα νοιώσουν; Μήπως όμως δεν πληγώνονται αν κάποιος τους φερθεί με τον ίδιο τρόπο, επειδή η ψυχή τους είναι κατά βάθος κατεστραμμένη από την κακία; Η εποχή μας δυστυχώς δεν ευνοεί τις αληθινές σχέσεις. Στο χέρι μας είναι όμως να αλλάξει αυτό. Δεν γίνομαι κακιά, αν και πολλές φορές έχω ευχηθεί να ήμουν κακιά και να φερόμουν με κακία σε όσους με πλήγωσαν. Αλλά όχι, δεν θα γίνω ίδια με αυτούς. Θα είμαι ο εαυτός μου, ελπίζοντας κάποτε οι σχέσεις να καλυτερέψουν και οι άνθρωποι να γίνουμε περισσότερο 'ανθρώπινοι'...
  5. Αυτό ακριβώς. Ίσως φταίει πως δεν έχουν τρόπους; Το πιστεύω κι αυτό. Δεν νοιάζονται για τα αισθήματα των άλλων κι αν ο άλλος θα πληγωθεί; Μπορεί. Επίσης σας δίνω ένα τεστ για να δείτε τους πραγματικούς φίλους. Οι πραγματικοί φίλοι στη χαρά φαίνονται κι όχι στα δύσκολα. Αν χαρούν με τη χαρά σου. Στις δυσκολίες όλοι θα πέσουν σαν τα κοράκια πάνω σου, με τις χειρότερες συμβουλές και μετά θα σε θάβουν στους υπόλοιπους λέγοντας "τον / την καημένη" ... (όχι πάντα, αλλά συμβαίνει συχνά). (Το μήνυμα απαντάει στο τελευταίο μήνυμα του Mi3s).
  6. Καταλαβαίνω τι εννοείς. Το πιο σκληρό είναι να σε γράφουν οι φίλοι σου για φίλους που δεν αξίζουν, που οι φίλοι σου το παραδέχονται πως δεν αξίζουν... Να χάνουν το χρόνο τους με ανθρώπους που δεν γουστάρουν, μόνο και μόνο για να μη χαθεί η 'παρέα' , και όταν τους τηλεφωνάς για να βγείτε να είναι μονίμως απασχολημένοι.
  7. Αν όμως κάποια στιγμή χωρίσουνε; Θα έχουν μείνει ολομόναχοι. Έτσι κι εγώ, έκανα παρέα μόνο με την κοπέλα που σας είπα (τι χαζή που ήμουν) και ακόμα δυσκολεύομαι να βρω πολλές παρέες. Τέλος, επειδή είχα πολλούς άντρες φίλους, έγινε το ακόμα χειρότερο: αφού δεν γίνεται να με έχουν κοπέλα (έχω ήδη μια σχέση), δεν χάνουν το χρόνο τους πια μαζί μου μόνο για παρέα...
  8. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Αυτό το 'εξαφανιζόλ' που λέω κι εγώ, που πέφτει σαν επιδημία τη σήμερον ημέρα, είναι ό,τι χειρότερο. Καλύτερα να έρθει κάποιος και να με κάνει 'ρόμπα' για κάτι το οποίο έγινε και παρεξηγήθηκε, να τσακωθούμε και μετά να λήξει η παρεξήγηση και να τα βρούμε, ή να μην τα βρούμε, παρά αυτό το 'εξαφανιζόλ' που σε τρελαίνει και δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Έχω άδικο; Πάντως δεν περίμενα να συμβαίνει αυτό και σε αγόρια. Μόνο με έναν φίλο του αγοριού μου είχε συμβεί, αλλά επειδή ο φίλος είχε βρει μια κοπέλα που δ ε ν τ ο ν ά φ η ν ε να βγαίνει με τους φίλους του (απαράδεκτο).
  9. Η ζήλεια... Αυτό ήθελα να πω, χωρίς να το παίζω 'κάποια' , όμως. Ίσως μετά από τόσα χρόνια κάποια πράγματα δεν τα άντεχε. Αλλά γιατί να ζηλεύεις; Κι εγώ όταν κάποτε ζήλευα άλλες κοπέλες, προσπαθούσα να γίνω καλύτερη και να λύσω τα προβλήματά μου. Δεν θα γινόμουν καλύτερη αν τους έκοβα την καλημέρα! Δεν ξέρω αν το περιστατικό συνδέεται με τη μεγάλη δίαιτα που είχα κάνει τότε σε διαιτολόγο και έχασα 20 κιλά... Αλλά εγώ ποτέ δεν της συμπεριφέρθηκα άσχημα. Επίσης οι κοπέλες έχουν μια τάση να κολλάνε στο αγόρι των άλλων, ή κάνω λάθος;;;
  10. Από περιέργεια, θέλω να ρωτήσω κάτι τις κοπέλες κυρίως. Σας έχει συμβεί ποτέ μια φίλη σας να σας κόψει την καλημέρα τελείως απότομα, χωρίς εμφανή λόγο; Και όταν ρωτάς τι έγινε, να σου κάνει την τρελή και να λέει ΄δεν τρέχει τίποτα΄. Έτσι έγινε με την καλύτερή μου φίλη για 20 χρόνια , από 5 χρονών είμασταν κολλητές, και μια ωραία πρωία απλά έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε! Και τη βλέπω τυχαία στο δρόμο και λέει ΄μα δεν έπαιρνες, δεν είδα κλήσεις' . Και μιλάμε να παίρνω επί μια εβδομάδα! Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, και όποτε την έβλεπα τυχαία τη ρωτούσα: μα γιατί παρεξηγήθηκες; και έλεγε πως δεν είχε γίνει τίποτα. Τώρα δεν τη χαιρετάω καν όταν τη βλέπω. Είμαι πολύ θυμωμένη, και επειδή ξέρω 1 περίπτωση παρόμοια, είμαι περίεργη αν έχει συμβεί και σε άλλες αυτό. Πάει κάπου το μυαλό μου, αλλά δεν τολμάω να το εκφράσω τώρα.
  11. Ουσιαστικά μόνο μία ερμηνεία υπήρχε, του πατέρα. Η Σάραντον : κομπάρσος. Το νόημα της ταινίας ήταν βαθύ και σε προβλημάτιζε, αλλά θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί καλύτερα, ώστε να είναι διαχρονικό και να αναφέρεται σε όλα τα έθνη (η φρίκη του πολέμου και τα σημάδια που σου αφήνει). Η ταινία ήταν αμερικανοκεντρική, σε βαθμό που αναρωτιέσαι τι σε νοιάζει εσένα αν καταρρέει το αμερικανικό έθνος! Ένα καλό είχε: σε κάνει να εκτιμάς την ελληνική γραφειοκρατία. Και τέλος, γιατί το φινάλε ............ ήταν έτσι όπως ήταν ; Όποιος δηλαδή πεθαίνει πρέπει να είναι κακός ε; Οι καλοί είναι αθάνατοι στο Χόλυγουντ...
  12. Πριν λίγο γύρισα, είδα την Κοιλάδα του Ηλά, και δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου.
  13. Γεια σας παιδιά! Είμαι κι εγώ καθηγήτρια Αγγλικών (δεν θέλω σχόλια, οι μαθητές μου είναι πολύ μικροί) αλλά θέλω να σχολιάσω πως η κοπέλα μάλλον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί αν σχολιαστεί το παραμικρό εις βάρος της θα έχει πρόβλημα. Για να ανοιχτεί τόσο πολύ (να βγει Scottas μαζί σου) πα να πει πως της αρέσεις. Οπότε, δώσε το πτυχίο κι ύστερα όρμα! Αλλά από κοντά μέχρι τότε, μη φανεί πως χάνεις το ενδιαφέρον σου και σου την 'αρπάξει' κάποιος άλλος!
  14. Αφού δεν έχεις έρθει γιατί είσαι σίγουρος πως είναι χάλια; Έχει πολλές αμυγδαλιές, μονοπάτια, άφθονο πράσινο και διάφορα είδη πουλιών... είναι σαν ένα μεγάλο πάρκο. Και βεβαίως έχει πράσινο γρασίδι στο οποίο ξαπλώναμε πριν τα εργαστήρια Φυσικής και διαβάζαμε. Επαναλαβάνω: αφού δεν έχεις έρθει, γιατί εκφέρεις γνώμη; Τέλος τι σχέση έχουνε τα πάρτι με τα κτίρια και τα πάρκα;
  15. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με όσα λες , αλλά θα σε διορθώσω, μιας που είσαι από Θεσσαλονίκη δεν ξέρεις πως το ΕΜΠ βρίσκεται και στου Ζωγράφου σε μια σύγχρονη πολυτεχνειούπολη (campus) , με πολλά δέντρα και σχετικά καλές εγκαταστάσεις. Στο ιστορικό κτίριο του κέντρου βρίσκεται μόνο η Αρχιτεκτονική σχολή. Δεν πρόσβαλες κανέναν, απλά δεν γνωρίζεις αυτή τη λεπτομέρεια όπως κι εγώ δεν γνωρίζω για τις εγκαταστάσεις σε άλλες σχολές σε άλλες πόλεις.
×
×
  • Create New...