Jump to content

Ποιό πρόγραμμα torrent χρησιμοποιείτε;

maik85
 Κοινοποίηση

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για τα torrents σας?  

361 members have voted

1. 1. Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για τα torrents σας?

• Azureus
      51
    • μtorrent
      269
    • Bitcomet
      16
    • Mainline
      1
    • BitTornado
      7
    • Άλλο(αν υπάρχει)
      17

Recommended Posts

• Απαντήσεις 145
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μTorrent of course... :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι παραπάνω έχει το μtorrent από τα άλλα και πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες; Ή απλά το ακούσατε και το επαναλαμβάνετε;

Και Azureus και Bitcomet μια χαρά πήγαιναν όσο καιρό τα χρησιμοποιούσα.

Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι παραπάνω έχει το μtorrent από τα άλλα και πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες; Ή απλά το ακούσατε και το επαναλαμβάνετε;

Και Azureus και Bitcomet μια χαρά πήγαιναν όσο καιρό τα χρησιμοποιούσα.

τιποτα απολυτως που να εξηγει τις ταχυτητες. θεμα ρυθμισεων και ισως τυχης ειναι.

πραγματι δεν ισχυει οτι το μtorrent πιανει καλυτερες ταχυτητες.

• 2 weeks later...
τιποτα απολυτως που να εξηγει τις ταχυτητες. θεμα ρυθμισεων και ισως τυχης ειναι.

πραγματι δεν ισχυει οτι το μtorrent πιανει καλυτερες ταχυτητες.

Βασικά, η ταχύτητα download διαμορφώνεται από την πληθώρα των χρηστών που έχουν αυτό το αρχείο και όχι τόσο από το πρόγραμμα torrent, αν και αυτό διαδραματίζει κάποιο ρόλο, όχι βέβαια σημαντικό.:D

• 3 weeks later...
ειχα bitcomet και εβαλα το μtorrent για να το δοκιμασω. Eύχρηστο αλλά ο internet explorer σέρνεται...Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Please help...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

ειχα bitcomet και εβαλα το μtorrent για να το δοκιμασω. Eύχρηστο αλλά ο internet explorer σέρνεται...Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Please help...

ο internet explorer γενικως σερνεται. :p

βαλε firefox αρχικα(δεν κανω πλακα) αλλα κυριως μειωσε τα connections global και per torrent για να μην ειναι αδηφαγο..

Βασικά, η ταχύτητα download διαμορφώνεται από την πληθώρα των χρηστών που έχουν αυτό το αρχείο και όχι τόσο από το πρόγραμμα torrent, αν και αυτό διαδραματίζει κάποιο ρόλο, όχι βέβαια σημαντικό.:D

oses fores anevokatevaza sto bitcommet, k eixa k 20 torrents anoixta,kollage... opote μtorrent :D

N91,7710,A701

http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464

Εχω αλλαξει μερικα προγραμματα αλλα κατεληξα στο μtorrent κυριως επειδη ειναι οτι πιο ελαφρυ για το συστημα..ομως ο ΙΕ πραγματικα σερνεται κ επιπλεον παντα μου εχει κατω χαμηλα κοκκινο εικονιδιο που σημαινει οτι δεν μπορει να κανει forward την port που εχω ανοιξει στο router μου!Εφοσον ομως δεν επηρεαζει το downloading δεν με ενοχλει.

Εχω αλλαξει μερικα προγραμματα αλλα κατεληξα στο μtorrent κυριως επειδη ειναι οτι πιο ελαφρυ για το συστημα..ομως ο ΙΕ πραγματικα σερνεται κ επιπλεον παντα μου εχει κατω χαμηλα κοκκινο εικονιδιο που σημαινει οτι δεν μπορει να κανει forward την port που εχω ανοιξει στο router μου!Εφοσον ομως δεν επηρεαζει το downloading δεν με ενοχλει.

gia thn port kapia xazomara paizei .... emena mou thn kanei mia xara..k epishs o IE mou anoigei eykola pantw,estw k an anevokatevazw full...alla mallon 8a einai 8ema syndeshs ayto.. ti router exeis?

N91,7710,A701

• 1 month later...
Ξεκίνησα με Azureus αλλά δεν το κράτησα ούτε μια ημέρα, πολύ βαρύ για το σύστημα, συνέχισα με μtorrent και έμεινα εκεί, πανάλαφρο ούτε που καταλαβαίνεις οτι υπάρχει...

μtorrent για PC

Transmission σε μακ

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Και 'γω mtorrent.

Βεβαια το internet παει λιγο αργα...αλλα τι να κανεις!Ειναι πολυ καλο και "ελαφρυ".

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και 'γω mtorrent.

Βεβαια το internet παει λιγο αργα...αλλα τι να κανεις!Ειναι πολυ καλο και "ελαφρυ".

ti syndesh exeis kai paei arga to internet ? egw sta 4/1 me full anevokatevasma taytoxrona den exw kanena problhma ston FF oute pou8ena allou :)

N91,7710,A701

μTorrent for ever !!!!!!!

Απλα το καλυτερο....

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

• 2 weeks later...
Panta xrisimopoiousa mtorrent alla to girisa se azureus Vuze!!!

Apla Korifaio!!!!:)

Και εγώ χρησιμοποιούσα το μtorrent αλλά κατέληξα στον azureus. Νομίζω πως εάν εξαιρέσεις λίγο την μνήμη που τρώει ο azureus είναι πολύ καλύτερος...