maik85 Δημ. April 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Το mtorrent πιάνει πιο μεγάλες ταχύτητες και δεν βαραίνει πολύ το pc, αλλά δεν έχει τις παραμετροποιήσεις του azureus.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 μTorrent of course... :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι παραπάνω έχει το μtorrent από τα άλλα και πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες; Ή απλά το ακούσατε και το επαναλαμβάνετε; Και Azureus και Bitcomet μια χαρά πήγαιναν όσο καιρό τα χρησιμοποιούσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι παραπάνω έχει το μtorrent από τα άλλα και πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες; Ή απλά το ακούσατε και το επαναλαμβάνετε; Και Azureus και Bitcomet μια χαρά πήγαιναν όσο καιρό τα χρησιμοποιούσα. τιποτα απολυτως που να εξηγει τις ταχυτητες. θεμα ρυθμισεων και ισως τυχης ειναι. πραγματι δεν ισχυει οτι το μtorrent πιανει καλυτερες ταχυτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 τιποτα απολυτως που να εξηγει τις ταχυτητες. θεμα ρυθμισεων και ισως τυχης ειναι. πραγματι δεν ισχυει οτι το μtorrent πιανει καλυτερες ταχυτητες. Βασικά, η ταχύτητα download διαμορφώνεται από την πληθώρα των χρηστών που έχουν αυτό το αρχείο και όχι τόσο από το πρόγραμμα torrent, αν και αυτό διαδραματίζει κάποιο ρόλο, όχι βέβαια σημαντικό.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 http://download.utorrent.com/beta/utorrent-1.7-beta-1170.exe βγηκε μια νεα εκδοση (beta) για οσους ενδιαφερονται. Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 ειχα bitcomet και εβαλα το μtorrent για να το δοκιμασω. Eύχρηστο αλλά ο internet explorer σέρνεται...Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Please help... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ειχα bitcomet και εβαλα το μtorrent για να το δοκιμασω. Eύχρηστο αλλά ο internet explorer σέρνεται...Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Please help... ο internet explorer γενικως σερνεται. :p βαλε firefox αρχικα(δεν κανω πλακα) αλλα κυριως μειωσε τα connections global και per torrent για να μην ειναι αδηφαγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Βασικά, η ταχύτητα download διαμορφώνεται από την πληθώρα των χρηστών που έχουν αυτό το αρχείο και όχι τόσο από το πρόγραμμα torrent, αν και αυτό διαδραματίζει κάποιο ρόλο, όχι βέβαια σημαντικό.:D oses fores anevokatevaza sto bitcommet, k eixa k 20 torrents anoixta,kollage... opote μtorrent :D Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 +1 για μtorrent. Ουδέποτε είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εχω αλλαξει μερικα προγραμματα αλλα κατεληξα στο μtorrent κυριως επειδη ειναι οτι πιο ελαφρυ για το συστημα..ομως ο ΙΕ πραγματικα σερνεται κ επιπλεον παντα μου εχει κατω χαμηλα κοκκινο εικονιδιο που σημαινει οτι δεν μπορει να κανει forward την port που εχω ανοιξει στο router μου!Εφοσον ομως δεν επηρεαζει το downloading δεν με ενοχλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Εχω αλλαξει μερικα προγραμματα αλλα κατεληξα στο μtorrent κυριως επειδη ειναι οτι πιο ελαφρυ για το συστημα..ομως ο ΙΕ πραγματικα σερνεται κ επιπλεον παντα μου εχει κατω χαμηλα κοκκινο εικονιδιο που σημαινει οτι δεν μπορει να κανει forward την port που εχω ανοιξει στο router μου!Εφοσον ομως δεν επηρεαζει το downloading δεν με ενοχλει. gia thn port kapia xazomara paizei .... emena mou thn kanei mia xara..k epishs o IE mou anoigei eykola pantw,estw k an anevokatevazw full...alla mallon 8a einai 8ema syndeshs ayto.. ti router exeis? Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ego xrisimopoio bitlord Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Ξεκίνησα με Azureus αλλά δεν το κράτησα ούτε μια ημέρα, πολύ βαρύ για το σύστημα, συνέχισα με μtorrent και έμεινα εκεί, πανάλαφρο ούτε που καταλαβαίνεις οτι υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 μtorrent για PC Transmission σε μακ Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Eίχα το αζούρι για 1,5 χρόνο πριν το γυρίσω σε μtorrent Απλά καταπληκτικο.....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 palia azureus, tora mtorrent kai eimai arketa euxaristimenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Και 'γω mtorrent. Βεβαια το internet παει λιγο αργα...αλλα τι να κανεις!Ειναι πολυ καλο και "ελαφρυ". Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Και 'γω mtorrent. Βεβαια το internet παει λιγο αργα...αλλα τι να κανεις!Ειναι πολυ καλο και "ελαφρυ". ti syndesh exeis kai paei arga to internet ? egw sta 4/1 me full anevokatevasma taytoxrona den exw kanena problhma ston FF oute pou8ena allou :) Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 μTorrent for ever !!!!!!! Απλα το καλυτερο.... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poscaman Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 μTorrent με διαφορα...σε linux kTorrent παλι με διαφορα Παράθεση poscaman.gr (η προσωπική μου ιστοσελίδα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Panta xrisimopoiousa mtorrent alla to girisa se azureus Vuze!!! Apla Korifaio!!!!:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Panta xrisimopoiousa mtorrent alla to girisa se azureus Vuze!!! Apla Korifaio!!!!:) Και εγώ χρησιμοποιούσα το μtorrent αλλά κατέληξα στον azureus. Νομίζω πως εάν εξαιρέσεις λίγο την μνήμη που τρώει ο azureus είναι πολύ καλύτερος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 μTorrent και απο εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 μΤorrent kai apo emena....poli kalo kai elafri +1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts