Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@leftezi σε ευχαριστω για της απαντησεις, αυριο μαλον θα αρχησω να ασχολουμε και ελπιζω να μην τα βρω σκουρα :O

Δοκιμασες τον χαρτη στο 147 ποστ μηπος και?? :)

Όχι, το είχα ξεχάσει. Καλά που μου το θύμισες. :)

Τελευταία απόπειρα, Θα την κάνω μόλις μπορέσω.

EDIT

Άκυρο. Πρέπει να πάρω card reader. Μέχρι τώρα καλά την έβγαζα με τα "κόλπα" αλλά αυτή τη φορά δε γίνεται αλλιώς. Εκτός αν κάνω φορμάτ που έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα το κάνω για να βάλω την τελευταία έκδοση firmware. Έχω μείνει στην προτελευταία και όλο το αναβάλλω.

Μεγάλο χάλι κι αυτό. Να τα χάνεις όλα σε κάθε αναβάθμιση ή να κρατάς backup και ιστορίες. Δεν είναι μόνο οι επαφές και τα μηνύματα, είναι και τα δεδομένα διαφόρων προγραμμάτων, ρυθμίσεις κτλ. ΦΤΟΥ.

@giantpithio

Κατέβασέ τα καλύτερα από το λινκ που έδωσε ο mentor667 παραπάνω. Που τελικά οδηγεί εδώ:

http://mobilesearch.nokia.com/A4160036?maps

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Βρηκα τη λυση και τωρα εχω χαρτες για Λαρισσα, Λαμια κτλ.....

Λοιπον εκανα τα εξης. Πηγα απο εδω http://mobilesearch.nokia.com/A4160036?maps και κατεβασα το maploader. Στα settings εβαλα να χρησιμοποιει το 100% της καρτας για τους χάρτες.(Δεν ξερω αν αυτοι εχει σημασια αλλα σας λεω ακριβως τι εκανα). Κατεβασα τον ελληνικο χάρτη απο το maploader και ολα ΟΚ!!!

Οποτε επιτελους λυθηκε και αυτο το προβλημα! Τωρα παω να φτιαξω λογαριασμο στο Truphone για να κανω και κλησεις VOIP. Το λατρευω αυτο το τηλεφωνο!!!!:love:

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Όλα τα αρχεία που βάζεις μέσω του maploader αλλά και όσες πληροφορίες κατεβάζεις όσο χρησιμοποιείς την εφαρμογή, αποθηκεύονται στον φάκελο E:/Private/20001f63

Για δες, τώρα με την νέα ρύθμιση που επέλεξες, τι μέγεθος και χαρακτηριστικά έχει αυτός ο φάκελος.

Εμένα, με την ρύθμιση να βρίσκεται στο 50%, έχει μέγεθος 11,4ΜΒ και περιέχει 273 φακέλους και 1.868 αρχεία.

Όλα τα αρχεία που βάζεις μέσω του maploader αλλά και όσες πληροφορίες κατεβάζεις όσο χρησιμοποιείς την εφαρμογή, αποθηκεύονται στον φάκελο E:/Private/20001f63

Για δες, τώρα με την νέα ρύθμιση που επέλεξες, τι μέγεθος και χαρακτηριστικά έχει αυτός ο φάκελος.

Εμένα, με την ρύθμιση να βρίσκεται στο 50%, έχει μέγεθος 11,4ΜΒ και περιέχει 273 φακέλους και 1.868 αρχεία.

size: 12,3 MB (12.985.428 bytes)

size on disk : 62,9 MB (65.961.984 bytes)

1844 files 273 folders.

Γιατι τοση διαφορα στο size - size on disk???

Γιατι περιεχει φαινεται πολυ μικρα αρχεια. Αν ενα αρχεια ειναι μικροτερο απο 4kb στην καρτα θα πιανει 4kb ετσι και αλλιως.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Βρηκα τη λυση και τωρα εχω χαρτες για Λαρισσα, Λαμια κτλ.....

Λοιπον εκανα τα εξης. Πηγα απο εδω http://mobilesearch.nokia.com/A4160036?maps και κατεβασα το maploader. Στα settings εβαλα να χρησιμοποιει το 100% της καρτας για τους χάρτες.(Δεν ξερω αν αυτοι εχει σημασια αλλα σας λεω ακριβως τι εκανα). Κατεβασα τον ελληνικο χάρτη απο το maploader και ολα ΟΚ!!!

Οποτε επιτελους λυθηκε και αυτο το προβλημα! Τωρα παω να φτιαξω λογαριασμο στο Truphone για να κανω και κλησεις VOIP. Το λατρευω αυτο το τηλεφωνο!!!!:love:

Πού είναι τα settings ρε παιδιά; Εγώ δεν τα βρίσκω πουθενά. :confused: Για το maploader μιλάμε έτσι;

Samsung S5 (no root)

Τα settings ειναι μεσα στο προγραμμα στο smart2go
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Τα settings ειναι μεσα στο προγραμμα στο smart2go

Α! Μάλιστα. Είπα κι εγώ!

ΟΚ το βρήκα thank;s :)

Έτσι που το έγραφε: "Μέγ. χρης, κάρτ. μνημ." δεν το πρόσεξα.

Samsung S5 (no root)

Telika τι εγινε καταφερες να εγκαταστησεις πληρως τους χαρτες?Παντως βλεπω οτι εχει σε επιπεδο οδων πολεις πολυ μικροτερες απο τα Γιαννενα που ενδιαφερεσαι δεν μπορει να μην τα εχει,λοιπον!

Telika τι εγινε καταφερες να εγκαταστησεις πληρως τους χαρτες?Παντως βλεπω οτι εχει σε επιπεδο οδων πολεις πολυ μικροτερες απο τα Γιαννενα που ενδιαφερεσαι δεν μπορει να μην τα εχει,λοιπον!

Ότι τα έχει, το είδαμε παραπάνω στα screenshots.

Σ' εμένα δεν ξέρω γιατί δε βγαίνουν.

Βρήκα το χρόνο και πετάχτηκα και πήρα ένα card reader. Έβαλα το φάκελο του nervous έκανα και επανεκκίνηση αλλά πάλι τα ίδια! :( Μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Πάτρα!! :dizzy: :shoot: :kill:

ΟΚ, I give up. Στο επόμενο φορμάτ θα το εγκαταστήσω πρώτο.

Μια λεπτομέρεια:

Αυτό που δε ρώτησα τα παιδιά με το Ν73 που το έχουν με πλήρη χάρτη είναι αν έχουνε δέκτη GPS. Εγώ όπως είπα δεν έχω, Το χάρτη θέλω, δε θέλω πλοήγηση (για την ώρα). Όποιος είναι στην περίπτωση ας απαντήσει please.

Ή τέλος πάντων υπάρχει κανείς με Ν73 χωρίς GPS που να βλέπει τον χάρτη πλήρη σε όλες τις πόλεις; :worry:

Samsung S5 (no root)

Θα ηθελα να ρωτησω αν το Tom Tom ή Smart2go ειναι καλυτερο απο το Route66.Εχω Gps bluetooth και χρησιμοποιω το Route66.Πιο απο τα 3 προγραμματα δειχνει καλυτερα την Αθηνα?

Βρήκα το χρόνο και πετάχτηκα και πήρα ένα card reader. Έβαλα το φάκελο του nervous έκανα και επανεκκίνηση αλλά πάλι τα ίδια! :( Μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Πάτρα!! :dizzy: :shoot: :kill:

Μια λεπτομέρεια:

Αυτό που δε ρώτησα τα παιδιά με το Ν73 που το έχουν με πλήρη χάρτη είναι αν έχουνε δέκτη GPS. Εγώ όπως είπα δεν έχω, Το χάρτη θέλω, δε θέλω πλοήγηση (για την ώρα). Όποιος είναι στην περίπτωση ας απαντήσει please.

Ή τέλος πάντων υπάρχει κανείς με Ν73 χωρίς GPS που να βλέπει τον χάρτη πλήρη σε όλες τις πόλεις; :worry:

Δοκιμασες να κατεβασεις το maploader απο εδω και να πας απο εκει να κατεβασεις τους χαρτες?? Εγω απο εκει το εκανα και ενω στην αρχη ειχα προβλημα τωρα εχω χαρτες για ενα καρο πολεις (Λάρισσα, Αγ. Νικολαο, Λαμια κτλ). Μην βαλεις τον φακελο του nervous. Δοκιμασε και ετσι οπως σου λεω και πιστευω θα δουλεψει σωστα.

Δοκιμασες να κατεβασεις το maploader απο εδω και να πας απο εκει να κατεβασεις τους χαρτες?? Εγω απο εκει το εκανα και ενω στην αρχη ειχα προβλημα τωρα εχω χαρτες για ενα καρο πολεις (Λάρισσα, Αγ. Νικολαο, Λαμια κτλ). Μην βαλεις τον φακελο του nervous. Δοκιμασε και ετσι οπως σου λεω και πιστευω θα δουλεψει σωστα.

Ναι, αυτό το έκανα χτες, τα ίδια. :(

Samsung S5 (no root)

Θα ηθελα να ρωτησω αν το Tom Tom ή Smart2go ειναι καλυτερο απο το Route66.Εχω Gps bluetooth και χρησιμοποιω το Route66.Πιο απο τα 3 προγραμματα δειχνει καλυτερα την Αθηνα?

To Smart2go έχει τους καλήτερους χάρτες, αλλά δεν κάνει routing δωρεάν.

Το TomTom είναι το καλύτερο πρόγραμμα αλλά δεν οι χάρτες του είναι από όλη την ευρώπη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

εγω παντως κατεβασα το φακελο και ειναι οκ. Ν80 χωρις GΡS.Κρητη βεβαια που με ενδιαφερει ειναι αδειο.μεγαλο προβλημα με τις αναζητησεις δεν βρισκει τιποτα(ουτε greeκlιsh)!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μια λεπτομέρεια:

Οταν εγκαταστησεις πρωτα το smart2go χρησιμοποιησε το μια φορα τουλαχιστον πριν βαλεις τον maploader

To Smart2go έχει τους καλήτερους χάρτες, αλλά δεν κάνει routing δωρεάν.

Το TomTom είναι το καλύτερο πρόγραμμα αλλά δεν οι χάρτες του είναι από όλη την ευρώπη.

Αρα καταληγουμε στο Route66.......:confused:

Αρα καταληγουμε στο Route66.......:confused:

Εμένα όπως είπα και πριν μου αρέσει πολύ το TomTom αλλά οι χάρτες του που περιλαμβάνουν την Ελλάδα είναι :

1. Της Ανατολικής Ευρώπης που είναι απαράδεκτοι για την Αθήνα

2. Της Δυτικής Ευρώπης που είναι καλύτεροι αλλά έχουν 1.8GB μέγεθος (και δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα)

Αν βρίσκαμε κανένα C…k για την πλοήγηση του Smart2Go θα ήταν μάλλον το καλύτερο λόγω πληρότητας.

Αλήθεια έχει αγοράσει κανείς χρόνο πλοήγησης να μας πει εντυπώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

sotoss, μιας και έχεις καταφέρει να περάσεις χάρτες απο πολλές πόλεις, δεν κάνεις και συ τον κόπο να ανεβάσεις κάπου ολόκληρο τον φάκελο 20001f63 ωστε να τον περάσουμε και μεις κατευθείαν στην συσκευή μας; Θα σου είμασταν υπόχρεοι.

Μήπως φταίει που ο sotoss έχει το Ν95 ενώ όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούμε ακόμα να βρούμε άκρη με το Ν73; Αλήθεια, sotoss, στις πληροφορίες της εφαρμογής (about ή σχετικά), τι σου βγάζει; Στο Ν73 μου είναι έκδοση 3.0 wk07 b01

dokimasa to fakelo tou nervous kai exo oles tis polis sto n80 opou egatestisa to nokiamaps tin ekdosi ipotithete gia n95.ola douleuoun kai to search aplos theli tin xora sta ellinika kai dieuthinsi kai poli sta agglika!!!!!!koufo alla doulepse to search etsi

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

sotoss, μιας και έχεις καταφέρει να περάσεις χάρτες απο πολλές πόλεις, δεν κάνεις και συ τον κόπο να ανεβάσεις κάπου ολόκληρο τον φάκελο 20001f63 ωστε να τον περάσουμε και μεις κατευθείαν στην συσκευή μας; Θα σου είμασταν υπόχρεοι.

Μήπως φταίει που ο sotoss έχει το Ν95 ενώ όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούμε ακόμα να βρούμε άκρη με το Ν73; Αλήθεια, sotoss, στις πληροφορίες της εφαρμογής (about ή σχετικά), τι σου βγάζει; Στο Ν73 μου είναι έκδοση 3.0 wk07 b01

Ετοιμο!!

εμενα μου λεει v3.0 wk09 b02 OpenGl OpenBit MN

Ξαναλεω οτι εγω εβαλα ρυθμιση να παιρνει το 100% της καρτας για χαρτες.

Ρε μεχρι και το Ναυπλιο εχει!!!!:D Αν ειναι δυνατον!!

Μήπως φταίει που ο sotoss έχει το Ν95 ενώ όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούμε ακόμα να βρούμε άκρη με το Ν73;

Σε εμένα λειτουργεί θαυμάσια από την π΄ρωτη στιγμή με Ν73. Διαβάτσε και κανένα post πίσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είπα το αντίθετο. Και γω Ν73 έχω και Ε50. Και στα 2 λειτουργεί άψογα. Μόνο που μερικά παιδιά έχουν παρατηρήσει οτι παρόλο που έχουν κάνει την ίδια διαδικασία, έχουν διαφορετικούς χάρτες αποθηκευμένες στην συσκευή τους.

Τοποθετώ το αρχείο του sotoss και ενημερώνω.

Οταν εγκαταστησεις πρωτα το smart2go χρησιμοποιησε το μια φορα τουλαχιστον πριν βαλεις τον maploader

Το είχα υπ' όψιν μου και το έκανα.

Μιας κι ανέβασε κι ο sotos το χάρτη είπα να δοκιμάσω ακόμα μια φορά.

Απεγκατέστησα το Ultimate Voice Recorder το οποίο θεωρώ ύποπτο για διένεξη.

Κατέβασα το καινούργιο PC Suite (μου ζήτησε αναβάθμιση)

Εγκατέστησα το sisx από το link του sotos, έτρεξα το "Χάρτες" μια φορά.

Και τελικά έβαλα τον φάκελο με το χάρτη του sotos στην κάρτα (Private) με τον Card Reader.

Επιτέλους όλες οι πόλεις !!

:w00t: :yahoo: :yahoo: :up:

Ένα από τα παραπάνω έπαιξε ρόλο. Ποιο όμως;

Το νέο PC Suite είναι εκτός διαδικασίας νομίζω.

Άρα ή ο χάρτης του sotos ήταν η λύση ή το Ultimate Voice Recorder ήταν το πρόβλημα.

Thank's παιδιά γενικά και sotos ειδικά. Γλίτωσα το φορμάτ τελικά. Που κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω γιατί έμεινα στην προτελευταία αναβάθμιση. Ίσως μόλις βγει η επόμενη. :heat:

Samsung S5 (no root)

Ο φάκελος που ανέβασε ο sotoss φυσικά έκανε την διαφορά. Έσβησα τον προηγούμενο φάκελο E:/private/20001f63, πέρασα αυτόν του sotoss και πλέον βλέπω χάρτες για περιοχές που δεν υπήρχε καθόλου κάλυψη όπως τα Χανιά και το Ναύπλιο.

Πλέον, προτείνω σε όποιον περνάει την εφαρμογή στην συσκευή του, μόλις ολοκληρώνει την εγκατάστασή της, να μην κάνει καν τον κόπο να περνάει το mpaloader και να κατεβάζει τους χάρτες απο κεί. Μπορεί πολύ απλά, να περνάει κατευθείαν τον χάρτη του sotoss και και θα έχει όλους τους χάρτες.

Έχω την εντύπωση όμως, οτι ακόμα και τώρα, θα υπάρχει κάλυψη σε ακόμα περισσότερες περιοχές. Αν για παράδειγμα βρεθούμε σε κάποιο σημείο για το οποίο δεν υπάρχουν χάρτες στο κινητό μας, και διαθέτουμε κεραία GPS, η εφαρμογή θα κεταβάσει πληροφορίες και θα μας δείξει το δρόμο.

Αν βρεθεί λοιπόν κάποιος σε περιοχή μη χαρτογραφημένη, να μας ενημερώσει αν η εφαρμογή θα συνδεθεί για να κατεβάσει πληροφορίες.