jg_sot Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 ναι βαλε το φακελο greek οπως ειναι εκει μεσα στο 20001f63.:) Aυτο εχω κανει αλλα τιποτα...Πληροφοριακα θα πω πως εχω επιλεξει να μην συνδεετε ποτε στο δικτυο. Ομως για μια στιγμη αλλαξα αυτη την επιλογη και πηγα να επιλεξω μετα την ελληνικη για τις φωνητικες εντολες και μολις πατησα "Πισω" μου ειπε να κατεβουν οι φωνητικες εντολες και εκανα ακυρωσει(τον φακελο Greek τον εχω περασει). Τι αλλο να κανω??? Σημειοτεον Route66 και παλι Route66!!!! Επισης στην αναζητηση δεν βρισκει τιποτα(εχω διαβασει ολες τις σελιδες του τοπικ). Τελος παντων εγω το προγραμμα δεν προκειται να το σβυσω και θα περιμενω και απο αλλα παιδια να γραψουν εντυπωσεις για το εν λογω προγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 τελος παντων εγω στο N95 ξεζιπαρισα τα αρχεια που ειπατε τα εβαλα στο φακελο....και τωρα δεν μου ανοιγει ο ιστος....:( :( στο ν95 μου.....(απο εκει που εμπαινα vodafone live κτλ...)... παταω ανοιγμα αλλα δεν γινεται τιποτα.... (παω για φορματ και ηταν το τελευταιο που ηθελα να κανω τωρα....)..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 τελος παντων εγω στο N95 ξεζιπαρισα τα αρχεια που ειπατε τα εβαλα στο φακελο....και τωρα δεν μου ανοιγει ο ιστος....:( :( στο ν95 μου.....(απο εκει που εμπαινα vodafone live κτλ...)... παταω ανοιγμα αλλα δεν γινεται τιποτα.... (παω για φορματ και ηταν το τελευταιο που ηθελα να κανω τωρα....)..... ποια αρχεια ξεζιπαρισες??τις φωνητικες εντολες?? τις περνας οπως ειναι ζιπαρισμενες στο φακελο. σβησε αυτα που περασες να δεις αμα ανοιγει ο ιστος σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 ποια αρχεια ξεζιπαρισες??τις φωνητικες εντολες?? τις περνας οπως ειναι ζιπαρισμενες στο φακελο. σβησε αυτα που περασες να δεις αμα ανοιγει ο ιστος σου.:) φιλε μου το κινητο εγινε ενα μπαχαλο.... τα βαζω ολα απο την αρχη τωρα.....:lol: :lol: (το τι επαθα θα το γραψω στο τοπικ του 95...)... απλα να ρωτησω για να καταλαβω...γιατι εχω μπερδευτει.... βαζω το φακελο greek.zip εκει που λετε...? οκ...? αν το κανω αυτο θα εχω φωνητικες εντολες...στους χαρτες....??? αν ναι θα ειναι το πρωτο πραγμα που θα δοκιμασω στο κινητο προτου βαλω κανενα αλλο προγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Εχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή που συζηταμε εδω πέρα στο Ν73ΜΕ και στο Ν95 απο οτι είδα οι δύο εκδόσεις λειτουργούν πανομοιότυπα εχουν μια διαφορά στον αριθμό για παράδιεγμα του Ν73 είναι η v3.0wk07b01OpenBit ενώ του Ν95 είναι απο οτι φαινέται λίγο νεότερη (πιθανόν απλα λίγο διαφορετική λόγω ης υποστήριξης του ενσωματομένου GPS) v3.0 wk12b02OpenGL οι χαρτες είναι ίδιοι μιας και φορτώθηκαν ακριβως την ιδια στιγμή όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταύ των 2 που καθιστά το Ν73 μη αξιοπιοίησημο. Στο Ν73 εαν βάλουμε το pointer σε ενα Σημείο Ενδιαφέροντος POI δεν εμφανιζεται πάντατ η μπλε φασα στο επάνο μερος της οθόνης που δείχνει τι ακριβως βλέπουμε στον χάρτη αντιθετα για τα ιδια ακριβως σημεία στο Ν95 τα βλέπουμε κανονικά. Σημειωτέον οτι αυτό γίνεται στα περισσότερα POI στο Ν73 αλλα όχι σε όλα... Το εχει παρατηρήσει κανενας άλλος το πρόβλημα αυτό? Υπάρχει λύση? κατα τα άλλα το Smart2Go με το Holux GPSLIM236 παίζει παραπολύ καλά και μάλιστα δίνει στίγμα ακομα και με 4 δορυφορους με πολύ πιο μικρο σήμα (πολυ περιεργο αυτό γιατι να μην συμβαίνει και με το Ν95 μου αυτό) Παράθεση N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!! οι φωνητικες λειτουργιες δουλευουν αψογα!!!!!! απιστευτο!!!!!!!! ειχα πολλα προβληματα στην αρχη....αλλα μετα το φορματ εστρωσαν ολα... (τα προβληματα ηταν απο πριν και δεν ειχαν καμια σχεση με τους χαρτες....)......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BioBill Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Έβαλες τον φάκελλο στο private στην καρτα μνημης και δεν παλι δεν σου δουλευει?? Μπορει να ακουστει χαζο αυτο που θα σου πω αλλα το εχω διαβασει οτι καποιος το εκανε, δεν πρεπει να ανοιξεις τον φακελο 20001f63 και να βαλεις τα περιεχομενα του χυμα στο private πρεπει να τον βαλεις και αυτον μεσα. Οπως τον κατεβασεις ετσι θα τον βαλεις. Επισης δοκιμασε να σβησεις τον φακελο 20001f63 που εχεις πριν βαλεις αυτον που ειχα ανεβασει εγω. Κανεις δεν χρειαστηκε να κανει κατι αλλο, ειτε κατεβαζεις απο maploader και μολις σου πει οτι ολοκληρωθηκε εισαι οκ, είτε βαζεις τον φακελο 20001f63 στο private και εισαι οκ. Δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω. Αν τιποτα δεν δουλεψει πηγαινε το στο μαγαζι που το αγορασες και πες τους το. Πηγαίνοντας να βάλω στο κινητό μου (N73 ME) τον φάκελο 20001f63, που έχεις ανεβάσει στο παρόν θέμα, είδα ότι ο αντίστοιχος φάκελος που υπάρχει μέσα στο private του κινητού, περιέχει εκτός από το φάκελο disccache και κάποια αρχεία (backup_registration.xml, globe.png, guidance_conflig.xml, rdat) τα οποία δεν υπάρχουν στο 20001f63 που έχεις ανεβάσει. Αυτά τα αρχεία δεν χρειάζονται? Γιατί είτε αντικαταστήσω τον ήδη υπάρχοντα φάκελο με τον δικό σου, είτε τον σβήσω πρώτα τα αρχεία αυτά θα χαθούν. Μήπως πρέπει να περάσω μόνο το φάκελο disccache από το φάκελο που έχεις ανεβάσει? Επίσης η ρύθμιση να χρησιμοποιείται η κάρτα μνήμης στο 100% γίνεται μόνο όταν χρησιμοποιεί κανείς το MapLoader, ή πρέπει να την κάνω και εγώ πριν περάσω στο κινητό το φάκελο 20001f63 που έχεις ανεβάσει? Κάτι τελευταίο επειδή έχω μπερδευτεί: δεν έχω GPS δέκτη για το κινητό (N73 ME), οπότε θα χρησιμοποιώ το smart2go μόνο σαν χάρτη. Υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί με το internet, από μόνο του, καθώς το χρησιμοποιώ (π.χ. αν ψάχνω κάποια οδό ή υπολογίζοντας κάποια διαδρομή, ή δεν ξέρω για ποιο άλλο λόγο) και σ΄ αυτή την περίπτωση τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να το αποφύγω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι ολα αυτα....???? κατεβασα τον πρωτο φακελο που λεει ελληνικες εντολες.... ειναι ενας ζιπαρισμενος φακελος με διαφορα αρχεια μεσα..... βαζω ολα αυτα τα αρχεια στον memory card:\Private\20001f63...και αν το κανω αυτο τι θα συμβει....??:) Λοιπό έκανα τα εξής, αλλά φωνητικές οδηγίες δεν έχω. Ξεζιπάρισα τον φάκελο Greek και μπήκε στον φάκελο \Private\20001f63. Μετά πήγα για δοκιμή, στο Σχεδιασμό διαδρομής, επέλεξα 2 σημεία και μετά Επιλογή Διαδρομής.Στις Ρυθμίσεις επιλέγω στη Φωνητική Καθοδήγηση την Ελληνική γλώσσα.Μόλις όμως βγω αππο τις ρυθμίσεις, η γλώσσα επανέρχεται στο Δεν έχει καταχωρηθεί.Μετά πάτησα Έναρξη Πλοήγησης και βγήκε το μήνυμα ότι θέλει να κατεβάσω τους χάρτες.Το αποτέλεσμα είναι ότι δε δούλεψε η φωνητική καθοδήγηση.Τι κάνω λάθος? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 εγω πηγα σχεδιασμο διαδρομης-υπολογισμο διαδρομης-εμφανιση στον χαρτη και μετα εναρξη προσομοίωσης και οι φωνητικες λειτουργιες δουλεψαν ΡΟΛΟΙ.......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Και εγω τελικα προσθετοντας το private/2001f63/greek φακελο το περιεχόμενο του συμπιεσμενου αρχειου ( μετά το greek folder) καταφερα να το ενεργοποιησω ο ελεγχος της λειτουργιας γινεται μεσω τις προσομοίωσης... δουλευει αρτεια στο Ν95 και στο Ν73ΜΕ απλα δεν μπορώ να βγαλω ακρη με τα POI στο Ν73ΜΕ Παράθεση N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Συγγνώμη βρε παιδιά,αλλά τι να την κάνεις τη φωνητική πλοήγηση στην προσομοίωση που σε πάει μόνο του με σταθερή ταχύτητα. Το θέμα είναι να έχεις την πλοήγηση την ώρα που ταξιδεύεις σε real συνθήκες. Και αυτοί που πληρώνουν την καθοδήγηση, την πληρώνουν για να ακούνε τις οδηγίες σε συνθήκες προσομοίωσης?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Gias sas paides.Exete kanena neo gia ton kai pote tha vgei Destinator gia N95?? Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Gias sas paides.Exete kanena neo gia ton kai pote tha vgei Destinator gia N95?? Μάλλον ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delios Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Συγγνώμη βρε παιδιά,αλλά τι να την κάνεις τη φωνητική πλοήγηση στην προσομοίωση που σε πάει μόνο του με σταθερή ταχύτητα. Το θέμα είναι να έχεις την πλοήγηση την ώρα που ταξιδεύεις σε real συνθήκες. Και αυτοί που πληρώνουν την καθοδήγηση, την πληρώνουν για να ακούνε τις οδηγίες σε συνθήκες προσομοίωσης?? Σωστή η παρατηρηση σου και εχεις απολυτο δικειο το όλο σκηνικο ειναι απλα για να ακουσουμε την φωνούλα της κοπελιτσας να λεει οδηγείες μονο στην προσομείωση αλλα στην ουσια το navigation δουλευει με πληρωμή. Παράθεση N95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaf Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 τελικά παιδιά η φωνητική καθοδήγηση δουλεύει σε σε real συνθήκες το έχει δοκιμάσει κάποιος; Εγώ δεν μπορώ γιατί οι χάρτες για επαρχία δεν είναι ενημερωμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Smart2Go (Nokia Maps) beta nearly over Version 1.0 is coming soon : Updates: * Navigation Trial: 3-day free Navigation trial Giving you a chance to try out the voice navigation features before upgrading. * New indicators: GPS status, bandwidth indicators Giving you more information and allowing you to keep track of the data being used by the application. * Map improvements: Colouring, details, horizon, country borders & time zones * Unified search: All search methods in one menu & intuitive search interaction * Improved category search: Multi-level search (Eat + Drink -> Restaurants -> Thai) * Faster navigation start: Starts before full route calculated, starts without GPS fix. * Faster MapLoader: Download speed improved significantly and voice command download A very welcome update which should hopefully improve the multi hour download times. * New regions: India and Indonesia plus better coverage in Malaysia, Thailand and Singapore (in total more than 100 countries/over 50 navigable) http://www.allaboutsymbian.com/news/item/5444_Smart2Go_Nokia_Maps_beta_nearl.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 κατέβασε κανείς το καινούριο map loader που έχει μέσα το αρχειάκι για τα ελληνικά voices 3,3mb? και 14mb ο χάρτης της ελλάδας? έκανα και την αναβάθμιση των χαρτών από το επίσημο σάιτ για το n95 που λένε και τώρα μου βγάζει ότι έχω την έκδοση v.3 και δεν ξέρω αν είναι η σωστή... το δοκίμασε κανείς? Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 me ton n93 den exo gps ebala tis fonitikes edoles tah boreso naa kouso tpt i oxi!!!????:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 egw evala to kainourgio maploader.axizei! nea version sta ellhnika gia to programma sto kinhto iparxei? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Ποτε βγαινει η καινουρια εκδοση για Ν95? Ενας κατω απο το αρθρο σχολιαζει οτι εχει βγει αλλα εγω δεν το βρισκω. Το καινουριο maploader εχει και την κυπρο για οσους ενδιαφερονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 nea version gia to n95 sta ellhnika theloume.... Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Γιατι υπαρχει στα αγγλικα? Που? Εμενα δεν με πειραζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Kati exw vrei sta italika alla den to exw dokimasei.protimw na perimenw thn ellhnikh version.den mporei na arghsei polu.ante suntoma na doume kai kanena patch gia na mh plhrwnoume gia fwnhtikh plohghsh. den douleuei kai to official site na psaxw Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Αυτο που υπαρχει στο xxxxxxxxxxxxx (map uploader) ειναι ιταλικο τελικα; ειναι tryal;το εστεισε κανεις παιδια;Αυτο λενε τα παιδια πιο πανω οτι εχει την ελλαδα και την κυπρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Εκανα τη βλακεια να εγκαταστησω το ιταλικο και οχι μονο δεν εγινε το update αλλα τωρα οταν μπαινω στους χαρτες δεν μου δειχνει την υδρογειο. Δεν δειχνει τιποτα μεχρι να κανει ζουμ στον χαρτη. Το εγκτεστησα στην καρτα και οταν τη βγαζω δουλευει κανονικα (χωρις χαρτες φυσικα). Και δεν το βρισκω στη διαχειριση εφαρμογων για να το βγαλω. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts