viper_gts_gr Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Τα δοκιμασες ολα? Greeklish, ελληνικα με τονους και χωρις τονους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Τα δοκιμασες ολα? Greeklish, ελληνικα με τονους και χωρις τονους? Όχι,μόνο greeklish δοκίμασα.Εξάλλου τα ονόματα των δρόμων είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες . Πρέπει να χρησιμοποιήσω απαραιτήτως ελληνικά δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Δεν ξερω, δεν το εχω το προγραμμα, απλως υποθεση κανω προσπαθω να βοηθησω. Στο παραπανω screenshot βλεπω οτι τους δρομους τους εχει με greeklish, αλλα την περιοχη στον τιτλο την εχει στα ελληνικα, και μαλιστα χωρις τονο. Προσπαθησε δεν χανεις τιποτα, και πες μας τι εγινε, ειμαι σιγουρος οτι θα ενδιαφερει πολλους εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Δεν ξερω, δεν το εχω το προγραμμα, απλως υποθεση κανω προσπαθω να βοηθησω. Στο παραπανω screenshot βλεπω οτι τους δρομους τους εχει με greeklish, αλλα την περιοχη στον τιτλο την εχει στα ελληνικα, και μαλιστα χωρις τονο. Προσπαθησε δεν χανεις τιποτα, και πες μας τι εγινε, ειμαι σιγουρος οτι θα ενδιαφερει πολλους εδω. Δεν έχω ελληνικά στο μοντέλο. Πάντως,στα greeklish μού εμφανίζεται και το όνομα της εκάστοτε πόλης. Έχει προσπαθήσει κάποιος άλλος να κάνει αναζήτηση για ελληνικούς δρόμους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Στο παραπανω screenshot βλεπω οτι τους δρομους τους εχει με greeklish, αλλα την περιοχη στον τιτλο την εχει στα ελληνικα, και μαλιστα χωρις τονο Viper αν εννοείς τους ζωσιμάδες σαν ελληνικά να σ ενημερώσω ότι αυτή είναι η ονομασία του γηπέδου στα Γιάννενα και το τοποθέτησα εγώ σαν σημείο στον χάρτη γι αυτό και είναι ελληνικά.Ο τόνος μου ξέφυγε :p Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Ναι αυτο εννουσα, αλλα βλεπω οτι τα πιο πανω screenshots εχουν greeklish. Επρεπε να τα βρισκει. Περιμενουμε νεοτερη εκδοδη τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Δεν ξερω, δεν το εχω το προγραμμα, απλως υποθεση κανω προσπαθω να βοηθησω. Στο παραπανω screenshot βλεπω οτι τους δρομους τους εχει με greeklish, αλλα την περιοχη στον τιτλο την εχει στα ελληνικα, και μαλιστα χωρις τονο. Προσπαθησε δεν χανεις τιποτα, και πες μας τι εγινε, ειμαι σιγουρος οτι θα ενδιαφερει πολλους εδω. Μια σελίδα πίσω Θα πρέπει: 1. Απο τι Ρυθμίσεις -> Δυκτυο, Χρήση δικτύου : Όταν απαιτείται. 2. Αναζήτηση -> Μεσω διευθυνσης : α) Χώρα στα ελληνικά β)Πόλη και οδός στα αγγλικα. (greeklish) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Μια σελίδα πίσω Θα πρέπει: 1. Απο τι Ρυθμίσεις -> Δυκτυο, Χρήση δικτύου : Όταν απαιτείται. 2. Αναζήτηση -> Μεσω διευθυνσης : α) Χώρα στα ελληνικά β)Πόλη και οδός στα αγγλικα. (greeklish) Πώς γίνεται να γραφεί η Ελλάδα στα ελληνικά; Αφού μόνο ως Greece υπάρχει. Όταν θέλω να αλλάξω την επιλεγμένη χώρα,εμφανίζεται μία λίστα μόνο με τα κράτη που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο εκτός από εκείνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Πώς γίνεται να γραφεί η Ελλάδα στα ελληνικά; Αφού μόνο ως Greece υπάρχει. Όταν θέλω να αλλάξω την επιλεγμένη χώρα,εμφανίζεται μία λίστα μόνο με τα κράτη που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο εκτός από εκείνα. Επειδη το εχεις παρει απο το εξωτερικο λέει greece Εγω που εχω βάλει την εφαρμογη λέει Ελλάδα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Και ένα capture από την περιοχή γύρω από το στάδιο http://users.otenet.gr/~tfekman/Screenshot0002.jpg Αυτό ήθελα, ένα Screenshot για να μην κάνω τσάμπα κόπο. Απορώ γιατί εμένα δεν είναι έτσι. :( Μόλις είδα το μήνυμά σου, απεγκατέστησα το πρόγραμμα "Χάρτες", έσβησα το φάκελο 20001f63 μέσα στο private. Κατέβασα "φρέσκα" και την εφαρμογή sisx και τον maploader και άρχισα από την αρχή. Σημειώσεις για τη διαδικασία (ίσως φανούν χρήσιμες σε κάποιους): Η απεγκατάσταση κόλλησε για κάνα 20λεπτο και δεν γινόταν τίποτα, έκανα επανεκκίνηση και το εγκατέστησα εκ νέου. Στην νέα εγκατάσταση μου έγραφε ότι υπάρχει το πρόγραμμα! (δεν υπήρχε στις εφαρμογές πάντως) και του είπα να το αντικαταστήσει. Στο τέλος μου έγραψε ότι "η εγκατάσταση είναι αδύνατη" αλλά το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε! Ε, ρε! Windows 98 μου θυμίζει. :p Τέλος πάντων τελικά το πρόγραμμα άνοιξε κανονικά και το έτρεξα μια - δυο φορές, μετά γύρισα το καλώδιο σε "μαζική αποθήκευση" και κατέβασα το χάρτη της Ελλάδας με τον φρέσκο - εγκαταστημένο maploader. Όλως περιέργως αυτή τη φορά η πρόοδος του κατεβάσματος φαινόταν στην μπάρα κανονικά ενώ τις προηγούμενες φορές ήταν κολλημένο στο 0% μέχρι που τελείωνε το κατέβασμα. Όταν όμως έφτασε στο 40% μου έγραψε ότι το κατέβασμα τελείωσε!! :confused: Σερνόταν πάντως και μου πήρε μισή ώρα. Τα παραπάνω τα έγραφα κατά τη διάρκεια του κατεβάσματος και τώρα μόλις άνοιξα το πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα: Πάλι τα ίδια!! Μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα. :( :( :( Θα προσπαθήσω πάλι μετά το επόμενο φορμάτ κάρτας και κινητού. Υποψιάζομαι ότι κάτι κόλλησε από τις προηγούμενες εκδόσεις - εγκαταστάσεις και δε φεύγει με τίποτα. EDIT: Πριν από λίγο είδα ότι στον maploader, δίπλα από το "Download" υπάρχει η επιλογή "Clear all maps on device". Το πάτησα και αφού "κόλλησε" κανένα 10λεπτο στο "maps are be deleted" χωρίς σημάδια προόδου, τελικά τελείωσε. Νέο κατέβασμα του χάρτη, αυτή τη φορά η μπάρα προόδου έφτασε στο 100%. Εκκίνηση του προγράμματος και...πάλι τα ίδια. :( :mad: Φαίνεται ότι τελικά μόνο το φορμάτ με σώζει. Ρε παιδιά, μήπως φταίει το κινητό; :confused: Κανένας με Ν73 που τα κατάφερε να έχει και άλλες πόλεις της Ελλάδας με δρόμους εκτός από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα; @mentor667 : Ν73 έχεις; Βλέπεις δρόμους στα Ιωάννινα; @GEORGEGX20VF Τα κατάφερες; Τι λέει στο δικό σου; Να μην κάνω τσάμπα φορμάτ. Να παίζει ρόλο που δεν έχω GPS; Δε θέλω πλοήγηση, το χάρτη θέλω (ολόκληρο όμως). Καμιά ιδέα τι να φταίει; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παντως αφου κολλησε η απεγκατασταση για κανα 20λεπτο κατι δεν παει καλα με την εφαρμογη στο κινητο σου.Αν συνεχισει ετσι κανε format sto κινητο και εγκαταστησε απο την αρχη την εφαρμογη.Παντως πρεπει να παιζει ρολο και το αν εχεις δεκτη gps. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Κρίμα που δεν μπορώ να στείλω screen shots από την συσκευή μου δεν έχω το κατάλληλο πρόγραμμα και ούτε θυμάμαι ποιο είναι. Πηγαίνω σε τυχαία πόλη Άγιος Νικόλαος στην Κρήτη. Μια πόλη μικρή περίπου των 10.000 κατοίκων. Όλοι οι δρόμοι εμφανίζωντε κανονικότατα. Ιωάννινα, Λάρισα, κτλ επίσης τέλεια. Εδώ θα πρέπει να παρατηρήσω ότι η έκδοση του Smart2Go που τρέχω είναι η τελευταία και είναι η Ελληνική. Τα ονόματα όλα των δρόμων και των πόλεων εμφανίζονται με λατινικούς χαρακτήρες. Π.χ. Aghios Nikolaos. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Φιλε επειδη με ενδιαφερει τα τρικαλα θεσσαλιας εμφανιζονται κανονικα με δρομους? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι, ειδα στα μηνυματα σας οτι λετε οτι οι χαρτες της Νοκια εχουν καλυψη και για Ηρακλειο, Λαμια, Αγιο Νικολαο κλπ. Εγω στον χαρτη που κατεβασα απο το maploader δεν τα βρισκω αυτα.(εχει καλυψη για Αθηνα, Θσ/νικη, Πατρα). Εσεις απο που κατεβασατε τον χαρτη??? Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Αυτό ήθελα, ένα Screenshot για να μην κάνω τσάμπα κόπο. Απορώ γιατί εμένα δεν είναι έτσι. :( Μόλις είδα το μήνυμά σου, απεγκατέστησα το πρόγραμμα "Χάρτες", έσβησα το φάκελο 20001f63 μέσα στο private. Κατέβασα "φρέσκα" και την εφαρμογή sisx και τον maploader και άρχισα από την αρχή. Σημειώσεις για τη διαδικασία (ίσως φανούν χρήσιμες σε κάποιους): Η απεγκατάσταση κόλλησε για κάνα 20λεπτο και δεν γινόταν τίποτα, έκανα επανεκκίνηση και το εγκατέστησα εκ νέου. Στην νέα εγκατάσταση μου έγραφε ότι υπάρχει το πρόγραμμα! (δεν υπήρχε στις εφαρμογές πάντως) και του είπα να το αντικαταστήσει. Στο τέλος μου έγραψε ότι "η εγκατάσταση είναι αδύνατη" αλλά το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε! Ε, ρε! Windows 98 μου θυμίζει. :p Τέλος πάντων τελικά το πρόγραμμα άνοιξε κανονικά και το έτρεξα μια - δυο φορές, μετά γύρισα το καλώδιο σε "μαζική αποθήκευση" και κατέβασα το χάρτη της Ελλάδας με τον φρέσκο - εγκαταστημένο maploader. Όλως περιέργως αυτή τη φορά η πρόοδος του κατεβάσματος φαινόταν στην μπάρα κανονικά ενώ τις προηγούμενες φορές ήταν κολλημένο στο 0% μέχρι που τελείωνε το κατέβασμα. Όταν όμως έφτασε στο 40% μου έγραψε ότι το κατέβασμα τελείωσε!! :confused: Σερνόταν πάντως και μου πήρε μισή ώρα. Τα παραπάνω τα έγραφα κατά τη διάρκεια του κατεβάσματος και τώρα μόλις άνοιξα το πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα: Πάλι τα ίδια!! Μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα. :( :( :( Θα προσπαθήσω πάλι μετά το επόμενο φορμάτ κάρτας και κινητού. Υποψιάζομαι ότι κάτι κόλλησε από τις προηγούμενες εκδόσεις - εγκαταστάσεις και δε φεύγει με τίποτα. EDIT: Πριν από λίγο είδα ότι στον maploader, δίπλα από το "Download" υπάρχει η επιλογή "Clear all maps on device". Το πάτησα και αφού "κόλλησε" κανένα 10λεπτο στο "maps are be deleted" χωρίς σημάδια προόδου, τελικά τελείωσε. Νέο κατέβασμα του χάρτη, αυτή τη φορά η μπάρα προόδου έφτασε στο 100%. Εκκίνηση του προγράμματος και...πάλι τα ίδια. :( :mad: Φαίνεται ότι τελικά μόνο το φορμάτ με σώζει. Ρε παιδιά, μήπως φταίει το κινητό; :confused: Κανένας με Ν73 που τα κατάφερε να έχει και άλλες πόλεις της Ελλάδας με δρόμους εκτός από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα; @mentor667 : Ν73 έχεις; Βλέπεις δρόμους στα Ιωάννινα; @GEORGEGX20VF Τα κατάφερες; Τι λέει στο δικό σου; Να μην κάνω τσάμπα φορμάτ. Να παίζει ρόλο που δεν έχω GPS; Δε θέλω πλοήγηση, το χάρτη θέλω (ολόκληρο όμως). Καμιά ιδέα τι να φταίει; Ακριβώς τα ίδια φίλε,πήγα να κάνω απεγκατάσταση εφτασε σχεδον στο τέλος και κολλησε,αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία. Μετα το ξανανοιγω δεν υπήρχε η εφαρμογη,αλλα οταν πήγα διαχ.εφαρμ. υπήρχε!!!πάω να την σβήσω απο κει κολλάει πάλι....στο τέλος εφυγε η εφαρμογή... Το βάζω ξανα το πρόγραμμα και μου λεει εγκατάσταση της ιδιας εκδοσης(ελεγε οτι ειχα το προγραμμα).Τεσπα τπτ ξανα τα ιδια,δεν μου εμφανίζει κανένα χάρτη,εκτος αν αρχίσει να μπει στο δικτυο... Ετσι οπως τα εκανα τώρα μόνο φορματ με σώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Φιλε επειδη με ενδιαφερει τα τρικαλα θεσσαλιας εμφανιζονται κανονικα με δρομους? Ναι μια χαρά και τα Τρίκαλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Κανεις δεν μπορει να βοηθησει???? Εγω εχω το Ν95 και εχει προεγκατεστημενο το MAPS. Το ιδιο με το Smart2go δεν ειναι??? Παιδια να ρωτησω κατι, ειδα στα μηνυματα σας οτι λετε οτι οι χαρτες της Νοκια εχουν καλυψη και για Ηρακλειο, Λαμια, Αγιο Νικολαο κλπ. Εγω στον χαρτη που κατεβασα απο το maploader δεν τα βρισκω αυτα.(εχει καλυψη για Αθηνα, Θσ/νικη, Πατρα). Εσεις απο που κατεβασατε τον χαρτη??? Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Κανένας με Ν73 που τα κατάφερε να έχει και άλλες πόλεις της Ελλάδας με δρόμους εκτός από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα; Αυτο ενδιαφερη και εμενα :) Σημερα αρχισα να διαβαζω αυτο το θεμα αλλα ειμαι στην δουλια και δεν εχω πολη χρονο :rolleyes: μερικες ερωτισεις :) 1)Απο αυτα που καταλαβα το smart2go ειναι δορεαν 2)Το κατεβαζουμε απο τα γνωστα μαγαζακια η απο καπου αλλου 3)Εχει εδω μεσα οδηγιες εγκαταστασης? 4)Πιες ειναι η διαφορες απο το αν εχουμε GPS η οχι? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ναι μια χαρά και τα Τρίκαλα. Φίλε μου, το avatar σου βλέπω ότι είναι Ν73. Ισχύει; ή έχεις κανενα Ν95; Κανεις δεν μπορει να βοηθησει???? Εγω εχω το Ν95 και εχει προεγκατεστημενο το MAPS. Το ιδιο με το Smart2go δεν ειναι??? Το ίδιο είναι. Στα ελληνικά λέγεται "Χάρτες" Παιδια να ρωτησω κατι, ειδα στα μηνυματα σας οτι λετε οτι οι χαρτες της Νοκια εχουν καλυψη και για Ηρακλειο, Λαμια, Αγιο Νικολαο κλπ. Εγω στον χαρτη που κατεβασα απο το maploader δεν τα βρισκω αυτα.(εχει καλυψη για Αθηνα, Θσ/νικη, Πατρα). Εσεις απο που κατεβασατε τον χαρτη??? Ώπα! Νάτος κι άλλος, με Ν95 αυτή τη φορά. Τι γίνεται ρε παιδιά; Ομοιοπαθής, φίλε μου. Αυτο ενδιαφερη και εμενα :) Σημερα αρχισα να διαβαζω αυτο το θεμα αλλα ειμαι στην δουλια και δεν εχω πολη χρονο :rolleyes: μερικες ερωτισεις :) 1)Απο αυτα που καταλαβα το smart2go ειναι δορεαν 2)Το κατεβαζουμε απο τα γνωστα μαγαζακια η απο καπου αλλου 3)Εχει εδω μεσα οδηγιες εγκαταστασης? 4)Πιες ειναι η διαφορες απο το αν εχουμε GPS η οχι? 1. Δωρεάν 2. Από εδώ: http://www.smart2go.com/en/download/index_html 3. Μόλις το κατεβάσεις κάνε διπλό κλικ στο αρχείο sisx με το Suite ανοιχτό για ν αεγκατασταθεί στο κινητό. Μετά πήγαινε εδώ: http://www.smart2go.com/en/help/maploader/index_html εκατέστησε το maploader στο PC, γύρνα το καλώδιο σε "Μαζική αποθήκευση" και άνοιξέ το για να κατεβάσεις το χάρτη στο κινητό σου. 4. Υποτίθεται ότι χωρίς GPS θα έχεις τους χάρτες, θα σχεδιάζεις τις διαδρομές αλλά δε θα έχεις πλοήγηση (λογικό). Αλλά γιατί μερικοί έχουν πολλές πόλεις αναλυτικά ενώ άλλοι μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, παραμένει μυστήριο. Ίσως έρχεται σε σύγκρουση με κάποια ήδη εγκαταστημένη εφαρμογή. Μετά το φορμάτ (όταν κάνω) θα πρέπει να το εγκαταστήσω πρώτο μάλλον. Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον από εσάς που δείχνει όλες τις πόλεις να ελέγξει τα link μου. Εσείς από εκεί τα κατεβάσατε ή από αλλού; PLEASE κάποιος, μια ματιά: "Χάρτες" (εφαρμογή) : http://www.smart2go.com/en/download/index_html maploader (εφαρμογή) : http://www.smart2go.com/en/help/maploader/index_html Μήπως φταίει αυτό και αποφύγουμε το φορμάτ. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Φίλε μου, το avatar σου βλέπω ότι είναι Ν73. Ισχύει; ή έχεις κανενα Ν95; PLEASE κάποιος, μια ματιά: "Χάρτες" (εφαρμογή) : http://www.smart2go.com/en/download/index_html maploader (εφαρμογή) : http://www.smart2go.com/en/help/maploader/index_html Μήπως φταίει αυτό και αποφύγουμε το φορμάτ. N73 έχω. Το Link που παραθέτεις ΔΕΝ είναι τα ιδια με αυτά που εχω εγώ. Δοκίμασε : http://www.nokia.com/maps Παραθέτω και 2 screen shots Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 N73 έχω. Το Link που παραθέτεις ΔΕΝ είναι τα ιδια με αυτά που εχω εγώ. Δοκίμασε : http://www.nokia.com/maps Παραθέτω και 2 screen shots Παντως και στα 2 Links την ιδια version του maploader κατεβαζεις. Αρα δεν παιζει να φταιει αυτο. Καμια ιδεα κανενας αλλος?? Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ρε παιδια σε οσους δεν βγαινει σωστα ας κανουν ενα format ειναι αναγκαιο ΄΄κακο΄΄το χρονο που τρωτε να βρειτε τι φταιει θα ειχατε κανει format και θα ειχατε περασει οτι εχετε τωρα στο κινητο.Επισης οταν ειχατε κατεβασει τους χαρτες στην αρχη θυμαμαι ο maploader ελεγε 0ΜΒ.Τωρα το ιδιο λεει?Μηπως βγηκαν ανανεωμμενοι χαρτες?Η νοκια παντως το λεει οτι περιπου 2 φορες το χρονο οι χαρτες θα ανανεωνονται.Επισης κοιταξτε και στις ρυθμισεις εκει που εχει το ποσοστο χρησης,γιατι αν το εχετε χαμηλα εκεινο θα διαγραφονται τμηματα του χαρτη που δεν χρησιμοποιουνται συχνα Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ρε παιδια σε οσους δεν βγαινει σωστα ας κανουν ενα format ειναι αναγκαιο ΄΄κακο΄΄το χρονο που τρωτε να βρειτε τι φταιει θα ειχατε κανει format και θα ειχατε περασει οτι εχετε τωρα στο κινητο.Επισης οταν ειχατε κατεβασει τους χαρτες στην αρχη θυμαμαι ο maploader ελεγε 0ΜΒ.Τωρα το ιδιο λεει?Μηπως βγηκαν ανανεωμμενοι χαρτες?Η νοκια παντως το λεει οτι περιπου 2 φορες το χρονο οι χαρτες θα ανανεωνονται Μα φιλε μου εγω εχω το Ν95. Λες η εφαρμογη που εβαλε η Νοκια στο τηλεφωνο να μην ειναι η σωστη??? Οσο για το maploader η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιησα την version που ειχα κατεβασει για το Ν93 και οχι αυτη που φανταζομαι οτι θα εχει μεσα το CD (δεν το εχω δει ακομα). Οταν γυρισω σπιτι θα το τσεκαρω και θα σας πω. Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Δε λεω για σενα για τους αλλους λεω,κοιτα κι αυτο που λεω πιο πανω.A paidia kai kati allo symantiko: http://www.s60tips.com/2007/02/13/featured-freeware-smart2go/ δειτε το ποστ 17 Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 @leftezi σε ευχαριστω για της απαντησεις, αυριο μαλον θα αρχησω να ασχολουμε και ελπιζω να μην τα βρω σκουρα :O Μήπως φταίει αυτό και αποφύγουμε το φορμάτ. Δοκιμασες τον χαρτη στο 147 ποστ μηπος και?? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts