Alex-T Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Εγώ πάντως δε το βρήκα σε κανένα κατάστημα απ' όσα επικοινώνησα εδώ στην Αθήνα. Μόνο σε ένα κατάστημα vodafone το είδα που το είχε αλλά ήταν ήδη κρατημένο για άλλον. Στο Πλαίσιο που τους έχω ζαλίσει τελευταία μου είπαν ότι θα το έχουν λογικά στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας ενώ στον Γερμανό είναι διαθέσιμο για προαγορά αλλά απ' ότι μου είπαν σε κανά μήνα θα φέρουν τα πρώτα. Στο mediamarkt το έχει στο φυλλάδιο αλλά δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα μιας και έφυγαν όλα (τώρα πόσα κομμάτια ήταν θα σας γελάσω) την πρώτη μέρα. Ελπίζω πλέον μόνο στο Πλαίσιο μπας και κάνω Πασχα με καινούριο κινητό Που το ξετρύπωσες 30 Μαρτίου και εγώ έφαγα τον κόσμο να το βρώ κι ακόμα τίποτα? Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Το παρήγγειλα κι εγώ για την αρραβωνιαστικιά μου. Μαζί με ένα Ν80 για μένα. Τώρα, ποιο θα μείνει σε μένα, θα δείξει. Μάλλον για το Ε65 με κόβω, καλύτερο φαίνεται... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 είμαι βεβαιος οτι θα κρατησεις το Ε65, ψαξε απο τωρα δυνατο επιχειρημα για να τη "ρίξεις" :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ενημερωθηκα οτι τα Νοκια shops εχουν αρκετα κομματια . Συγκεκριμενα το Νοκια shop Π.Φαληρου .Οποιος ενδιαφερεται ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Hμουν κάτοχος του Ε65 για 8 μέρες (ΙΜΕΙ353261010199124) για του λόγου το αληθές. Επειδή πλήρωσα 430 € κξαι κατέληξε στον τοίχο του γραφείου μου (για να το κάνω λιανά το πέταξα στον τοίχο και το έσπασα) όταν αγοράζετε τηγλέφωνο ρωτάτε τον εαυτό σας τι το θέλετε πρώτα Εντυπώσεις: Αριστη κατασκευή, αρκετά καλή φωτό, πολύ μικρή γραμματοσειρά που προβληματίζει αλλά τιο βασικώτερο κλείνει όποτε του την βαρέσει και εκεί που μιλάς για δουλειά μένεις στη μέση. Τα περί αναβάθμισης που αναμένεται γιατί είναι καινούργιο κλπ δεν με πείθουν γιατί απλά δεν κάνω τη δουλειά μου. Λύση¨Αγόρασα το 6230i, άριστη μπαταρία, ακουστική, φορητότητα, ραδιόφωνο που δεν είχα και το βασικ'ότερο ι βδομάδα τώρα δεν έχει κλείσει ποτέ από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 ekontax έχω το τηλέφωνο εδώ και 3 εβδομάδες και δν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα...έχω περάσει πολλές εφαρμογές όπως και θέματα και δν μου έχει κάνει ούτε reboot!!!είσαι σιγουρός λοιπόν γι αυτά που λες????????:blink: :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 ekontax έχω το τηλέφωνο εδώ και 3 εβδομάδες και δν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα...έχω περάσει πολλές εφαρμογές όπως και θέματα και δν μου έχει κάνει ούτε reboot!!!είσαι σιγουρός λοιπόν γι αυτά που λες????????:blink: :blink: :blink: :blink:Φίλε kostas ειλικρινά ζαίρομαι που δεν σου παρουσιάζει κολλήματα και ειλικρινά εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Τώρα το αν είμαι σίγουρος που με ρωτάς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, λες να τα φαντάζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 δν λέω ό,τι τα φαντάζεσαι αλλά είσαι 100% σίγουρος ότι φταίει το τηλέφωνο και όχι εσύ ή πι8ανόν κάποια εφαρμογή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 έχω το τηλέφωνο εδώ και 3 εβδομάδες και δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα...έχω περάσει πολλές εφαρμογές όπως και θέματα και δεν μου έχει κάνει ούτε reboot Το ιδιο και το δικο μου το MediaMarkt εχει πολλες συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Να ρωτήσω κάτι εσάς που το έχετε μερικές μέρες: Έχει περάσει καθόλου σκόνη στην οθόνη; Το slide έχει χαλαρώσει καθόλου; Από αυτονομία πως πάει; Το επάνω μέρος κάνει εύκολα γρατζουνιές; Αυτά! Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drcat Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Κι εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα με reboot ή με την ακουστική του. Είμαι κατενθουσιασμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 φίλε ekontax μαλλον είσαι ο μοναδικός (ατυχος) στον οποιο παρουσιάστηκε το προβλημα, κι εγω που το εχω ηδη αρκετες εβδομαδες λειτουργεί υπεροχα και δεν εσβησε ή επανεκκίνησε ποτε αν και πολυ φορτωμενο. Δυστυχως πρεπει να επεσες σε ελαττωματική συσκευή ή καποια εφαρμογή να το κλεινει. Ψαξτο, αν φυσικα ζει ακομα (μετα το σαβουρντισμα :) οσο για τη γραμματοσειρα εχεις δικιο, αν και για μενα αυτο αποτελεί μεγιστο πλεονεκτημα δεδομενης της μικρης σχετικα οθονης. OculatusAbis: -καθολου -καθολου -πολυ ωραια (3μερες με αρκετα σκληρη χρηση) -καθολου (κανει ομως απιστευτα ευκολα δαχτυλιές) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 εμενα μονο 1 επαννεκινηση μου χει κανει,γενικα ειναι το πρωτο symbian Που παιρνω και με χει ενθουσιασει τοσο πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Ενημερωθηκα οτι τα Νοκια shops εχουν αρκετα κομματια . Συγκεκριμενα το Νοκια shop Π.Φαληρου .Οποιος ενδιαφερεται ... Οκ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 γενικα το κινητο εχει γινει best seller πριν καλα καλα βγει για λιγο καιρο στην αγορα,παντου κανει θραυση πραγματικα.σε vodafone shops και Nokia δεν προλαβαινουν να φερνουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Οντως μεχρι τωρα εχω να πω τα καλυτερα.Σταθερο λειτουργικο,καμια επανακινηση,μετρια καμερα,και 3 μερες αυτονομια ανετα.Ειναι και πανεμορφο σαν κινητο.:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Hμουν κάτοχος του Ε65 για 8 μέρες (ΙΜΕΙ353261010199124) για του λόγου το αληθές. Επειδή πλήρωσα 430 € κξαι κατέληξε στον τοίχο του γραφείου μου (για να το κάνω λιανά το πέταξα στον τοίχο και το έσπασα) όταν αγοράζετε τηγλέφωνο ρωτάτε τον εαυτό σας τι το θέλετε πρώτα Εντυπώσεις: Αριστη κατασκευή, αρκετά καλή φωτό, πολύ μικρή γραμματοσειρά που προβληματίζει αλλά τιο βασικώτερο κλείνει όποτε του την βαρέσει και εκεί που μιλάς για δουλειά μένεις στη μέση. Τα περί αναβάθμισης που αναμένεται γιατί είναι καινούργιο κλπ δεν με πείθουν γιατί απλά δεν κάνω τη δουλειά μου. Λύση¨Αγόρασα το 6230i, άριστη μπαταρία, ακουστική, φορητότητα, ραδιόφωνο που δεν είχα και το βασικ'ότερο ι βδομάδα τώρα δεν έχει κλείσει ποτέ από μόνο του. Παιδιά κι εγώ μια απο τα ίδια, εκεί που μιλάω, τσουπ κάνει reboot και με αφήνει ξεκρέμαστο. Δεν έχω βρεί το χρόνο ακόμα να το πάω στη Νοκια αλλά ξέρω τι θα μου πούν "ειναι πολύ καινούργιο μοντέλλο και δεν έχουμε αναβάθμιση..." οπότε για να μην το σπάσω θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως και βγέι αναβάθμιση μέσω διαδικτύου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Παιδιά κι εγώ μια απο τα ίδια, εκεί που μιλάω, τσουπ κάνει reboot και με αφήνει ξεκρέμαστο. Δεν έχω βρεί το χρόνο ακόμα να το πάω στη Νοκια αλλά ξέρω τι θα μου πούν "ειναι πολύ καινούργιο μοντέλλο και δεν έχουμε αναβάθμιση..." οπότε για να μην το σπάσω θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως και βγέι αναβάθμιση μέσω διαδικτύου... Μαλλον εχετε πεσει σε προβληματικες συσκευες . Δοκιμασατε με αλλη καρτα sim,μηπως φταιει αυτο ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_k7283 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Καλημέρα στο forum μιας κ είναι το πρώτο μου post! Ενδιαφἐρομαι κ γω για το εν λόγω κινητό αλλά δεν θυμάμαι να διάβασα σε κάποιο post για τα χρώματα που βγαίνει το Ε65, είναι όλα διαθέσιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Καλημέρα στο forum μιας κ είναι το πρώτο μου post! Ενδιαφἐρομαι κ γω για το εν λόγω κινητό αλλά δεν θυμάμαι να διάβασα σε κάποιο post για τα χρώματα που βγαίνει το Ε65, είναι όλα διαθέσιμα? Kαλως ηρθες. Ειναι διαθεσιμο μονο το Mocca/Silver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Για τα επίπεδα της ακτινοβολίας (sar) που εκπέμπει το κινητό, έχουμε καμιά πληροφόρηση ? Αν και ψιλοκυκλοφόρησε δεν βλέπω να έχει προστεθεί στην λίστα για τα sar informations ΕΔΩ Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 ακόμη τιποτε. Λογικά πάντως θα πρεπει να εχει περασει το σχετικό τεστ αφου έχει φτασει στα ραφια των καταστημάτων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Check the manual ,0,74 http://img134.imageshack.us/img134/2118/15701058uz4.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Check the manual ,0,74 Χαμηλό είναι ! Ο.Κ. Thanks mike :) Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rasidakis Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 hi paidia!!! ego to exo 2 meres. einai stilato kai mourato alla den xero giati emena den mou pernaei kamia efarmogi. den kanei egatastasi stamataei kai mou anaferei gia ena sfalma pistopioitikou...ktl. gnorizei kati kaneis peri autou? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts