Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eίναι μεγάλη τους ντροπή όμως!Εδώ έχουμε να κάνουμε με υποκριτές και Φαρισαίους.Κι ατα χρήματα τα παράβολα με την κατάθεση των δικαιολογητικών τάχουν βάλει στην τσέπα τους 18 μήνες τώρα!Και προχωρούν σε αποξηλώσεις...:angry:

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Eίναι μεγάλη τους ντροπή όμως!Εδώ έχουμε να κάνουμε με υποκριτές και Φαρισαίους.Κι ατα χρήματα τα παράβολα με την κατάθεση των δικαιολογητικών τάχουν βάλει στην τσέπα τους 18 μήνες τώρα!Και προχωρούν σε αποξηλώσεις...:angry:

Πλέον η αποξήλωση κεραιών έχει διαδοθεί ως χόμπυ! Αν είναι δυνατόν...Δεν έχουμε τι έργο να δείξουμε και καταστρέφουμε άλλα έργα παρουσιάζοντάς το...ως προστασία των κατοίκων από την κακιά Η/Μ ακτινοβολία...!

Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Όλες οι εταιρείες ελπίζω να κινούνται όπως ακριβώς και η WIND! Να καταλάβει ο κόσμος τι πολιτικά παιχνίδια/μίζες παίζονται εις βάρος της κινητής τηλεφωνίας:!:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλέον η αποξήλωση κεραιών έχει διαδοθεί ως χόμπυ! Αν είναι δυνατόν...Δεν έχουμε τι έργο να δείξουμε και καταστρέφουμε άλλα έργα παρουσιάζοντάς το...ως προστασία των κατοίκων από την κακιά Η/Μ ακτινοβολία...!

Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Όλες οι εταιρείες ελπίζω να κινούνται όπως ακριβώς και η WIND! Να καταλάβει ο κόσμος τι πολιτικά παιχνίδια/μίζες παίζονται εις βάρος της κινητής τηλεφωνίας:!:

Άθλιοι λαϊκιστές! Ο νομάρχης Ρεθύμνου, που πραγματοποιεί την εκστρατεία... ξηλώματος κεραιών είναι κομματικός του ΠΑΣΟΚ, και ο περιφερειάρχης Κρήτης, στον οποίο υπάγεται η υπηρεσία που αρνείται να δώσει άδειες είναι διορισμένος από την Νέα Δημοκρατία.

Έτσι για να ξέρουμε, δεδομένων των ημερών...

Άθλιοι λαϊκιστές! Ο νομάρχης Ρεθύμνου, που πραγματοποιεί την εκστρατεία... ξηλώματος κεραιών είναι κομματικός του ΠΑΣΟΚ, και ο περιφερειάρχης Κρήτης, στον οποίο υπάγεται η υπηρεσία που αρνείται να δώσει άδειες είναι διορισμένος από την Νέα Δημοκρατία.

Έτσι για να ξέρουμε, δεδομένων των ημερών...

Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον δηλαδή.... :O Τι να πω,κάτι καλύτερο δεν έχουν να κάνουν από το να καταστρέφουν τη δουλειά των τεχνικών;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να βγάλουν την ανακοίνωση και στην τηλεόραση σε στυλ κειμένου. Τα δελτία τύπου τα διαβάζουμε λίγοι μόνο. Μακάρι και οι άλλες εταιρείες να προβούν σε αναλογες ανακοινώσεις.

Με χαρά συνειδητοποίησα ότι εκτός από HSDPA στους Σοφάδες Καρδίτσας, η WIND τοποθέτησε και άλλα 3 κανάλια GSM 1800 στον ιστό που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της πόλης :) Έτσι,έχουμε GSM 900 από τα κανάλια 22/45/5 και GSM 1800 από 612/6xx (δε θυμάμαι το 2ο:p) και 3g από το BS 350 στο κανάλι 10664...και ένα micro κάπου στο κέντρο της πόλης :) Μια χαρά είμαστε από χωρητικότητα. Βέβαια η Cosmote παραμένει αρκετά καλύτερη σε επίπεδα σήματος αλλά δε μπορούμε να τα θέλουμε και όλα...δεν έχει η WIND κτίριο στο κέντρο των Σοφάδων ούτε κεραία πάνω από αυτό ούτε άδεια :p

Καλά δεν είναι η μόνη αδικία αλλά όπως και να έχει,φυσάει στη περιοχή :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια λυστε μου αν θελετε μια απορια, σημερα εκει που σερφαρα με wind plus μου εβγαλε 3.5G αντι για 3G. Ειδα καλα ή δεν υπαρχει 3.5G?

Στην Κεντρική Εύβοια, στη διαδρομή Στενή - Χιλιαδού - Μετόχι, η Wind έχει κάλυψη μόνο μέχρι την Άνω Στενή [όπου εκεί πλέον είναι προβληματική], και το σήμα ξανά εμφανίζεται στην παραλία Χιλιαδούς και Μετοχίου [το οποίο αν και επιτρέπει καλή ποιότητα επικοινωνίας, είναι παλλόμενο προφανώς επειδή πιάνει από τα απέναντι νησιά], αφήνοντας χωρίς κάλυψη χωριά όπως οι Στρόπωνες, το Μετόχι, οι Άγιοι Απόστολοι, η Κούτρουλα,, η Λάμαρη, η Αγία Ειρήνη, η Γλυφάδα και άλλα... [βλέπε κόκκινη περιοχή κατά προσέγγιση στο χάρτη]

Αξιοσημείωτο είναι πως οι Vodafone και Cosmote, έχουν τοποθετήσει -χρόνια τώρα-, BTS ακριβώς δίπλα στο σημείο του δρόμου όπου βρίσκεται το υψηλότερο πέρασμα του δρόμου μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Δίρφης [κοντά στο Καταφύγιο Μιχάλης Νικολάου Δίρφυς] καλύπτοντας έτσι, τα προαναφερόμενα χωριά...

Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν μια κεραία εκεί? Έλεος!!! :wacko:

http://img197.imageshack.us/img197/6877/mef006grr.th.png

Toν Αυγουστο που βρισκομουν Ανω και Κατω Στενη δεν ειχε καμια μα καμια εταιρια 3G. Eντυπωση μου εκανε η Ανω Στενη που εχει χειμωνα-καλοκαιρι πολλους επισκεπτες! Εκανα αναζητηση και στα 3 δικτυα και ποτε δεν βρηκαν 3G. Τοσο εξω να επεσα? 3-4 μερες εμεινα εκει περα.

Απο 2G ολες ειχαν αρκετα καλο σημα χωρις προβληματα.

Να πω οτι παραδεχομαι την Wind που εχει τετοιο αναλυτικο χαρτη σε σχεση με τις αλλες 2 που τα δειχνουν ολα πρασινα και κοκκινα αντιστοιχα.

Μεχρι στιγμης στις περιοχες που κινουμαι εχω βρει σωστο τον χαρτη οσο αφορα το 3G ποιο πολυ.

Συμφωνώ περί της ακρίβειας του χάρτη. :)

Όμως...στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Γουμένισσα,όπου είναι όλα μπλε,δεν ισχύει κάτι τέτοιο(τουλάχιστον στο επίπεδο του δρόμου όπου κινούνται αυτοκίνητα και υπάρχουν σπίτια). Τώρα,αν εννοούν πως υπάρχει κάλυψη 3g στα 3000 πόδια,εντάξει,πάω πάσο :p Γενικά όμως-και με εξαίρεση τη διαδρομή αυτή που προανέφερα-σε όποιο άλλο μέρος έχω βρεθεί ή όποια διαδρομή και να έχω κάνει ο χάρτης κάλυψης 3ης γενιάς ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στην Θεσσαλονίκη πάντως(και ιδίως ανατολικά)έχει σοβαρό πρόβλημα η 3η γενιά...:cry: Όχι ότι οι άλλες 2 είναι αστέρια,αλλά είναι από ελαφρώς έως αρκετά καλύτερες από την Wind.Φαντάζομαι πως αυτό ειναι αποτέλεσμα ξηλώματος,αλλά δεν έφτασε πλέον ο καιρός να βάλουν καμιά κεραία στα μουλωχτά;Πρόβλημα εντόπισα σε κάποια στενά γύρω από Μπότσαρη και προς το τέλος της Δελφών.Οι άλλες 2 ήταν ελαφρώς πιο βελτιωμένες,αλλά όχι καλές επίσης.

Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η WIND χρησιμοποιεί τόσο χαμηλούς ιστούς στις κεραίες που τοποθετηθεί σε σημεία με χαμηλό υψόμετρο! Γιατί;;; Σοφάδες για παράδειγμα θα μπορούσε να φυσάει με το σταθμό που έβαλε έξω από την πόλη (ch22,25 και κάτι άλλο) και αυτή τη στιγμή υπάρχουν σημεία που πάλι,δεν έχουν και "καλό" σήμα! Και αυτό γιατί ο ιστός είναι χαμηλός (μια χαρά είναι η θέση του και οι μοίρες εκπομπής) Το ίδιο έγινε και στη Ν.Αγχίαλο και σε πολλές περιπτώσεις που ξέρω. μόνο σε μία πέτυχε αρκετά η συνταγή (Ερέτρια Φαρσάλων,ο νέος ιστος) όπου πραγματικά το κέρδος της κεραίας είναι καλό δεδομένου ότι έχει τοποθετηθεί σε ένα βουναλάκι. ε,όχι τσιγκουνιά στον ιστό,κρίμα είναι! Ειδικά σε περιοχές με κάμπο το gain γίνεται τραγικό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην Ν.Αγχίαλο όμως εξακολουθεί να παραμένει σε ένταση καλύτερη απ'τις άλλες 2,παρά το χαμηλό ύψος του ιστού!

Στην Ν.Αγχίαλο όμως εξακολουθεί να παραμένει σε ένταση καλύτερη απ'τις άλλες 2,παρά το χαμηλό ύψος του ιστού!

Γιατί είμαι σίγουρος ότι η Vodafone θα πάει να βάλει στο βουνό πίσω από την πόλη και θα καλύψει καλύτερα την περιοχή;;; :p

Σε κάποια σημεία στην Ν.Αγχίαλο είναι καλύτερη η WIND,σε άλλα η Cosmote και σε λίγο η vodafone θα τις φάει μου φαίνεται :p

Άμα παρατηρήσεις η WIND έχει τοποθετήσει το σταθμό βάσης σε καταπληκτικό σημείο. Λίγο πάλι το ύψος με χαλάει...Αλλά είναι η πόλη πιο ψηλά από το σταθμό άρα το πρόβλημα δεν είναι τόοοοσο εμφανές παρά σε μερικά σημεία ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η WIND χρησιμοποιεί τόσο χαμηλούς ιστούς στις κεραίες που τοποθετηθεί σε σημεία με χαμηλό υψόμετρο! Γιατί;;;

Το ύψος των ιστών σχετίζεται με τις σχετικές άδειες εγκατάστασης σταθμού(δασαρχεία, πολεοδομίες κ.τ.λ.)

• 2 weeks later...

Ανανεώθηκε ο χάρτης κάλυψης.Μεγάλη επέκταση παρατηρώ στο 3g..Μπράβο Wind!Παρά τη δυσμενή θέση που βρίσκεται προσωρινά δεν παράτησε την κάλυψη.

Πολλές βελτιώσεις σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία,καθώς και σε Θεσσαλία και Ήπειρο και λιγότερες σε Πελοπόννησο και Δωδεκάνησα.

3η γενιά προστέθηκε-επιτέλους-σε Κομοτηνή και Άρτα.Βελτίωση επίσης σε Ρόδο και ελάχιστη σε Κρήτη,Σαμοθράκη.

Ελπίζω να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα ο χάρτης..Και επιτέλους,ας δώσουν και οι ανταγωνίστριες έναν τέτοιον χάρτη..

Ανανεώθηκε ο χάρτης κάλυψης.Μεγάλη επέκταση παρατηρώ στο 3g..Μπράβο Wind!Παρά τη δυσμενή θέση που βρίσκεται προσωρινά δεν παράτησε την κάλυψη.

Πολλές βελτιώσεις σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία,καθώς και σε Θεσσαλία και Ήπειρο και λιγότερες σε Πελοπόννησο και Δωδεκάνησα.

3η γενιά προστέθηκε-επιτέλους-σε Κομοτηνή και Άρτα.Βελτίωση επίσης σε Ρόδο και ελάχιστη σε Κρήτη,Σαμοθράκη.

Ελπίζω να ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα ο χάρτης..Και επιτέλους,ας δώσουν και οι ανταγωνίστριες έναν τέτοιον χάρτη..

Πως καταλαβες οτι βγηκε νεος χαρτης?

Αν κοιτάξεις στην ιστοσελίδα τους,θα το διαπιστώσεις :)

Εννοεις να παρατηρησω τον χαρτη?Τον κοιταω αραια και που αλλα αν δεν το λεγες τωρα εσυ δεν θα προσεχα περισσοτερο για να εντοπίσω τις διαφορές.Λεει πουθενα οτι εκανε update?

Τελος παντων εγω ψαχνω της Κρητης τον προηγουμενο να συγκρινω...Μηπως τον ειχες αποθηκευσει?

Δυστυχώς δεν τον έχω :(

Στην Κρήτη υπήρξαν ελάχιστες βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη ανανέωση,προς Παλαιοχώρα επεκτάθηκε μόνο,αν δεν κάνω λάθος.Έπεσε πολλή βαρύτητα σε Θεσσαλία,Κεντρική Μακεδονία και Δυτική Μακεδονία τώρα.

Δυστυχώς δεν τον έχω :(

Στην Κρήτη υπήρξαν ελάχιστες βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη ανανέωση,προς Παλαιοχώρα επεκτάθηκε μόνο,αν δεν κάνω λάθος.Έπεσε πολλή βαρύτητα σε Θεσσαλία,Κεντρική Μακεδονία και Δυτική Μακεδονία τώρα.

δεν μου πες, γραφει πουθενα οτι εκανε update ή το συμπαιρανες απο την προσθηκη νεων στοιχειων?

Όχι,δεν αναφέρει κάπου για ανανέωση,απλά έχω πολύ παρατηρητικό μάτι(αν και με μυωπία :p )

Ναι ανανεωθηκε ο χαρτης φαινεται μπολικο μπλε προς το κιλκις μονο μεσα στην πολη δεν υπαρχει σημα,εκτος απο το κεντρο αλλα επρεπε να καλυψουν πρωτα την πρωτευουσα νομου,το ειδαμε κι αυτο....vodafone ;)

Είχε ανακοινωθεί οτι θα απομακρυνθούν οι κεραίες και των 3 εταιρειών από τους σταθμούς του μετρό. Η μόνη εταιρεία που δεν έχει σήμα σε ορισμένους σταθμούς είναι η wind. Γιατι; Στις άλλες κάνουν τα στραβά μάτια; Όπου κ αν εχω κάνει αναζήτηση η cosmote και η vodafone είναι παρούσες.