kotsianis7 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Φίλε μου,σε καταλαβαίνω απόλυτα!Αντιμετώπισα κι εγώ κατά καιρούς προβλήματα κάλυψης με Voda/Wind(άλλου είδους προβλήματα βέβαια,αλλά εν κατακλείδι τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσσια! ) Θα σου πρότεινα,αν δεν είσαι στην Wind για πολύ συγκεκριμένους λόγους και τη χρήση που κάνεις εκεί μπορείς να την κανεις και στις άλλες εταιρίες να πάρεις τον αριθμό σου και να πας Cosmote ή Vodafone(ανάλογα ποια σ’εξυπηρετεί πιο πολύ).Εφόσον η εταιρία δε συγκινείται τόσον καιρό(ή δε δύναται κιόλας-ποτέ δεν ξέρεις),επεπε να την κάνεις από καιρό!Ξέρεις πόσες υποσχέσεις για βελτίωση άκουσα απ’τις προηγούμενες εταιρίες που ήμουν;Προτιμότερο που λέει ο λόγος να επιστρέψεις μέρος της επιδότησης παρά να ταλαιπωρηθεις και να μην κάνεις τη δουλειά σου! Γενικά:αναβαθμίστηκε ο χάρτης κάλυψης της Wind!Προστέθηκε 3η γενιά στο Μέτσοβο και σε κάποιες περιοχές προς την Έδεσσα(δε θυμάμαι πώς λέγονται τα βουνά)και στο μεσαίο πόδι της Πελοποννήσου προς τα κάτω(προς Γύθειο,Αρεόπολη).Δεν είδα κάτι άλλο!Όποιος γνωριζει,ας πει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Έχω ξανα-παραπονεθεί για το εικονικό :ninja: σήμα στο Μαυροβούνι Λακωνίας αλλά (από) αυτό το ΣΚ η κατάσταση (λόγω καιρού; μα εφτιαξε) έχει ξεφύγει από καθε όριο!!! Μια εχω 1,2,3 -6 "κεραίες" σήμα αλλά εις μάτην.. 9 ςστις 10 (ΝΑΙ 90%) φορές ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ (και δεν με πιάνουν) γραμμή και ας λέει το κινητό ότι έχει φουλ σήμα. Κανω κλήση και τιποτα απλά το κινητό (τα κινητά, με δύο καρτες για να αποκλείσουμε σφάλματα συσκευών) ΔΕΝ πιάνουν το ένα το άλλο ή καποιο αλλο κινητό η σταθερό. Απο το σταθερό ακούω το 693ΧΧΧΧΧΧ δεν ειναι διαθέσιμο και μετά απο λίγο μου ερχεται σμσ ότι "χάσατε" μια κλήση. Μονο με ΣΜΣ μπορώ (λέμε τώρα) να μιλήσω και αφού καποια απο αυτά τα λαμβάνω μετά απο 1-1,5 ώρες.. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι κινητό (τα κινητά) χαλαρά δείχνουν να έχουν άνετο σήμα.. :kill:WIND αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ :rocket::mad: Όπως το περιγράφεις μοιάζει με σοβαρό πρόβλημα στην μικροκυματική ζεύξη χαμηλής χωρητικότητας από τον σταθμό βάσης προς το κοντινό αναμεταδότη(BTS Low Capacity M/W Link - Repeater) Ενώ βλέπεις σήμα η ποιότητα της ζεύξης είναι τόσο χαμηλή που δεν επιτρέπει την μεταφορά κίνησης (παρατηρείς και τη αυξομείωση του σήματος μερικές φορές) Υπάρχει μια λειτουργία στο ψηφιακό κέντρο που παρακολουθεί το κύκλωμα προς τον κάθε σταθμό (Digital Quality Supervision). Αν η τιμή των δειγμάτων σε συγκεκριμένο χρόνο πλησιάσει το κατώτατο όριο ποιότητας δεν επιτρέπεται το Call Setup. Οπότε και σήμα να βλέπεις δεν θα είχες αποδεκτή ποιότητα στην φωνή ή ταχύτητα στην μεταφορά δεδομένων. Εκεί σε "κόβει" το ψηφιακό κέντρο. Τα SMS επειδή έχουν πολύ σύντομο χρόνο μετάδοσης και έχουν την μορφή σηματοδοσίας ακόμα και με την χαμηλότερη δυνατή ποιότητα γραμμής θα μεταφερθούν προς το κινητό σου. Προφανώς όταν το Link είναι "κάτω" όπως λέμε και αποκατασταθεί η επικοινωνία για πολύ λίγο λαμβάνεις τα SMS από τις χαμένες κλήσεις. Πιστεύω ότι πρόκειται για On Site πρόβλημα και χρειάζεται επιτόπου επίσκεψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Είναι δυνατόν τόσο καιρό να μη το έχουν προσέξει; Δε παρατηρούνε ότι η ζεύξη δεν επαρκεί; Μου κάνει εντύπωση να έχουν τόσο χαμλής ποιότητας ζεύξη στο σταθμό βάσης. Υποτίθεται ότι έχουν λογισμικό στα κέντρα τους που ειδοποιούν για τέτοιες καταστάσεις,με την έννοια ότι αλλάζουν απότομα κάποια στατιστικά και φυσικά το ψηφιακό κέντρο ειδοποιεί για αυτή την αλλαγή. Μακάρι να διορθωθεί το πρόβλημα γιατί είναι κρίμα να καλύπτεται μια περιοχή και να μην υπάρχει περιθώριο στα links για κλήσεις,συνήθως το αντίστροφο γίνεται :p Κοινώς,προχειροδουλειές..Των άλλων 2 στις εν λόγω περιοχές γιατι δεν έπαθαν κάτι; Τον ιστό δε το φτιάχνει η WIND αλλά κάποια κατασκευαστική :worry: Υποτίθεται ότι η κατασκευαστική προνοεί για έντονες καιρικές συνθήκες αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Είναι δυνατόν τόσο καιρό να μη το έχουν προσέξει; Δε παρατηρούνε ότι η ζεύξη δεν επαρκεί; Μου κάνει εντύπωση να έχουν τόσο χαμλής ποιότητας ζεύξη στο σταθμό βάσης. Υποτίθεται ότι έχουν λογισμικό στα κέντρα τους που ειδοποιούν για τέτοιες καταστάσεις,με την έννοια ότι αλλάζουν απότομα κάποια στατιστικά και φυσικά το ψηφιακό κέντρο ειδοποιεί για αυτή την αλλαγή. Μακάρι να διορθωθεί το πρόβλημα γιατί είναι κρίμα να καλύπτεται μια περιοχή και να μην υπάρχει περιθώριο στα links για κλήσεις,συνήθως το αντίστροφο γίνεται :p Τον ιστό δε το φτιάχνει η WIND αλλά κάποια κατασκευαστική :worry: Υποτίθεται ότι η κατασκευαστική προνοεί για έντονες καιρικές συνθήκες αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό :) O σωστός σχεδιασμός και κατασκευή είναι το το πρώτο μέρος. Το δεύτερο είναι η συντήρηση. Κάποιοι καλά έκαναν και επέκτειναν το δίκτυό τους κάνοντας μεγάλες επενδύσεις. Ξέχασαν όμως να υπολογίσουν πως και πότε θα συντηρούν αυτό που έφτιαξαν. Πιστεύω ότι γνωρίζουν πως η ζεύξη είναι προβληματική. Σε ορισμένες περιπτώσεις όπως λέμε οι ζεύξεις "βγαίνουν οριακά". Μεγάλη απόσταση και το Line of sight(οπτική επαφή) δεν είναι το καλύτερο. Η λήψη είναι > -45db Δεν υπάρχουν όμως πολλές επιλογές όσον αφορά την ηπειρωτική Ελλάδα. Δύσκολα μπορείς να στοχεύσεις μια περιοχή από 2 διαφορετικά σημεία για να διαλέξεις το καλύτερο. Η μικρές αυτές ζεύξεις δεν έχουν Frequency ή Space diversity. Δηλ. να έχουν 2 κεραίες (πιάτα όπως τα λέμε) και 2 πομπούς με διαφορετικές συχνότητες ανά σημείο. Όταν υπάρχει κακοκαιρία, αυξημένη υγρασία, άπνοια & ζέστη δεν έχουν την δυνατότητα να εναλλάσσουν κεραίες & συχνότητες για να πετύχουν την βέλτιστη εκπομπή και λήψη. Οι ζεύξεις μικρών αποστάσεων πάνω από τους 20GHz βλέπουν την βροχή και την υγρασία σαν "κουρτίνα" και έχουμε Fading. Τι κάνουν τότε οι τεχνικοί? Απλά το παρατηρούν στα monitor μέχρι να περάσει:) Αν η συγκεκριμένη ζεύξη δεν έχει πρόβλημα αλλά βγήκε οριακά και δεν έχουν άλλο repeater δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν και πολλά. Το σήμα θα είναι ενίοτε έρμαιο των καιρικών συνθηκών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Υπάρχει τρόπος να αποφεύγουμε το roaming που κάνει η wind σε Voda όταν δεν έχει σήμα? Το κάνει συχνά και όταν είναι Voda δεν παίρνω ειδοποίηση κλήσεων & δεν ξέρω τι χρέωση έχει στις Data υπηρεσίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Μπορείς να επιλέξεις το δίκτυο της Wind χειροκίνητα μέσα απο το menu της συσκευής σου.Δηλαδή την ''Επιλογή Δικτύου'' να την βάλεις χειροκίνητα και όχι αυτόματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Υπάρχει τρόπος να αποφεύγουμε το roaming που κάνει η wind σε Voda όταν δεν έχει σήμα? Το κάνει συχνά και όταν είναι Voda δεν παίρνω ειδοποίηση κλήσεων & δεν ξέρω τι χρέωση έχει στις Data υπηρεσίες... den exei xrewsi extra. afto mas elipe kiolas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ούτε για Data??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 ma oute gia fwni-sms exei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 ma oute gia fwni-sms exei. Αυτό εννοείται! Για data ρωτάω! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Αυτό εννοείται! Για data ρωτάω! :happy: Τελικά για Data ενώ μου λέει στο ΒΒ ότι είναι συνδεδεμένο, δεν κατεβάζει κάτι.. Το πρόβλημα είναι ότι όποτε γυρίζει σε voda και για κάποιο λόγο δεν έχω καλό σήμα δεν παίρνω ειδοποίηση κλήσεων.. Δεν γίνεται να την ενεργοποιήσουμε? Ή να αποφεύγουμε το roaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ρε παιδιά τι έχει γίνει με τη wind στη Καλλιθέα; Εδώ και κανά μήνα από τη μεριά των Αγ, Πάντων εκέι στο xόντο στην Ελ. Βενιζέλου ενώ το σήμα ήταν καμπάνα πλέον με δυσκολία εμφανίζονται γραμμές σήματος. Μένει και ένας φίλος μου και πλέον ενώ μιλούσαμε τόσο καιρό στο τηλ μια χαρά έπαψε να χει σήμα στο σπίτι του και χθες που πέρασα από κει παρατήρησα ότι δεν έχει σήμα ούτε στο δρόμο ούτε καν μέσα στο χοντος center που πρέπει ν΄ανέβεις αρκετούς ορόφους απλά για να δεις κάποιο σήμα, τη στιγμη που η vodafone πιάνει καμπάνα και η wind επίσης μέχρι πριν κανά μήνα [Edit] Μάλλον λύθηκε η απορία μου http://notiosxtypos.gr/?p=294 απλά ή η wind την πλήρωσε παραπάνω ή οι άλλοι κάνανε τα κουμάντα τους γρήγορα γρήγορα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Σύμφωνα με το link που δίνεις ξηλώθηκαν 9 κεραίες της WIND,7 της Vodafone και μόλις 3 της Cosmote... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Σύμφωνα με το link που δίνεις ξηλώθηκαν 9 κεραίες της WIND,7 της Vodafone και μόλις 3 της Cosmote... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!!! Milame gia poly megalo arithmo keraiwn, kai h wind kai h vodafone tha exoun megalo provlima... Aplws aparadekto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 LOL! εμείς αντί να πηγαίνουμε μπροστά, πηγαίνουμε πίσω!!!! αντί το δίκτυο να αναβαθμίζεται συνεχώς και οι ιστοί εμείς τους υποβαθμίζουμε! και το κράτος για άλλη μια φορά είναι απών!!! δηλαδή στο εξωτερικό γιατί οι πόλεις είναι γεμάτες με μικρές κεραίες έξω από μαγαζιά, σπίτια, στάσεις τρένων??? εκεί δεν φοβούνται? η τρώνε κουτόχορτο?? ή εμείς είμαστε έξυπνοι??? ήμαρτον δηλαδή. ότι να'ναι σε αυτή την χώρα. ό,τι να'ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ρε παιδιά τι έχει γίνει με τη wind στη Καλλιθέα; Εδώ και κανά μήνα από τη μεριά των Αγ, Πάντων εκέι στο xόντο στην Ελ. Βενιζέλου ενώ το σήμα ήταν καμπάνα πλέον με δυσκολία εμφανίζονται γραμμές σήματος. Μένει και ένας φίλος μου και πλέον ενώ μιλούσαμε τόσο καιρό στο τηλ μια χαρά έπαψε να χει σήμα στο σπίτι του και χθες που πέρασα από κει παρατήρησα ότι δεν έχει σήμα ούτε στο δρόμο ούτε καν μέσα στο χοντος center που πρέπει ν΄ανέβεις αρκετούς ορόφους απλά για να δεις κάποιο σήμα, τη στιγμη που η vodafone πιάνει καμπάνα και η wind επίσης μέχρι πριν κανά μήνα [Edit] Μάλλον λύθηκε η απορία μου http://notiosxtypos.gr/?p=294 απλά ή η wind την πλήρωσε παραπάνω ή οι άλλοι κάνανε τα κουμάντα τους γρήγορα γρήγορα na s po tin alithia kai egw den tha ithela na exo ena kerea pano sto spiti mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Όποιος λοιπόν φοβάται για την κινητή τηλεφωνία μπορεί κάλλιστα να μη χρησιμοποιεί κινητό!Το να ξηλώνουμε την κεραία αλλά να κρατάμε το κινητό είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο ούγκαλοι είμαστε και πόσο άσκοπες είναι τέτοιες κινήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Όποιος λοιπόν φοβάται για την κινητή τηλεφωνία μπορεί κάλλιστα να μη χρησιμοποιεί κινητό!Το να ξηλώνουμε την κεραία αλλά να κρατάμε το κινητό είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο ούγκαλοι είμαστε και πόσο άσκοπες είναι τέτοιες κινήσεις! όντως πετάξτε τα κινητά και σας παραδέχομαι, και μενα στη δίπλα πολυκατοικία είναι στη ταρατσα κεραίες και των τριών δικτύων τι πρεπει να κανω να παω να της ξηλώσω;; αν ειναι δυνατόν στην Ελλάδα ζούμε όχι στη μπανανία ότι θέλουμε να κάνουμε. Δε μπορεί ο δήμαρχος να τρέχει να φωνάζει για τις κεραίες και παράλληλα εκεί που φωνάζει στις διαδηλώσεις να μιλάει στο κινητό του Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Ax.....Κι εγώ είχα μια κεραία Vodafone δίπλα απ’το σπίτι μου(ακόμη είναι βασικά),αλλά πού να λειτουργήσει;; :cry: Έμεινε το 3g να το νοσταλγώ.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Καλησπέρα. Από χθες το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα εξαφανίστηκε το σήμα G στο HTC P3300 που έχω. Δεν έδωσα σημασία. Σήμερα από το πρωί όμως βλέπω ότι η συσκευή μου έχει βγει εκτός δικτύου. Έβαλα την sim σε άλλα δύο κινητά και δεν βρίσκει καθόλου το δίκτυο. Το παράξενο είναι ότι αν κάνω χειροκίνητη αναζήτηση βλέπει όλα τα δίκτυα αλλά και πάλι δεν συνδέεται στην Wind. Να αναφέρω ότι τη sim δεν την βγάζω ποτέ, εννοώ ότι τουλάχιστον είναι αδύνατο να πάθει ζημιά με αυτόν τον τρόπο. Επίσης χωρίς σταθερό, χωρίς κινητό, Κυριακή σήμερα, πως να επικοινωνήσω με Wind;! Μένω Θεσσαλονίκη, περιοχή πρώην 424 (κάτω Τούμπα). Έχει κανείς παρόμοια προβλήματα; edit: Σε καμία συσκευή δεν βγαίνει κάποιο μήνυμα που να παραπέμπει σε κατεστραμμένη sim ή σε μη ενεργή sim/αριθμό ή μπλοκαρισμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Αλλού (εκτός απο εκεί που μένεις) πιάνει δίκτυο;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Δεν βγήκα από το σπίτι να το δοκιμάσω γιατί στο σπίτι (κανονικά) έχω 3/4 με φουλ σήμα και δεν ξέρω που είναι τοποθετημένες οι κεραίες ώστε να ξέρω στα σίγουρα ότι έχω περάσει στην περιοχή κάλυψης άλλης κεραίας. Ξέρω όμως ότι μία φίλη στο Φάληρο (περίπου 1 χιλιόμετρο απόσταση σε ευθεία γραμμή) λειτουργεί το τηλ της κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση,, εγώ έχω F2G (ενώ η φίλη καρτο-συμβόλαιο, κάπως έτσι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Τότε κάτι έγινε και δεν έχεις κάλυψη.Μάθε μήπως ξήλωσαν κάποια κεραία της Wind με αποτέλεσμα να έχεις μείνει χωρίς σήμα.Αν ξήλωσαν κεραία σε βλέπω να πηγαίνεις σε άλλη εταιρεία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Δεν βγήκα από το σπίτι να το δοκιμάσω γιατί στο σπίτι (κανονικά) έχω 3/4 με φουλ σήμα και δεν ξέρω που είναι τοποθετημένες οι κεραίες ώστε να ξέρω στα σίγουρα ότι έχω περάσει στην περιοχή κάλυψης άλλης κεραίας. Ξέρω όμως ότι μία φίλη στο Φάληρο (περίπου 1 χιλιόμετρο απόσταση σε ευθεία γραμμή) λειτουργεί το τηλ της κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση,, εγώ έχω F2G (ενώ η φίλη καρτο-συμβόλαιο, κάπως έτσι). 1 χιλιόμετρο σε πυκνοκατοικημένη περιοχή είναι αρκετά μεγάλη απόσταση,οπότε κατά πάσα πιθανότητα η φίλη σου καλύπτεται απο κεραία που ανήκει σε άλλον ιστό! Έτσι πιστεύω δηλαδή!Δε φαντάζομαι η Wind να καλύπτει πυκνοκατοικημένες περιοχές στην Θεσ/νίκη που απέχουν 2-3 χλμ.+ από μια κεραία! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Αν ξήλωσαν κεραία σε βλέπω να πηγαίνεις σε άλλη εταιρεία.:) Πράγμα το οποίο έπρεπε να είχα κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ααα δεν παλεύεται ούτε λεπτό χωρίς κινητό. Θα βγω στους δρόμους να δω τι παίζει μπας και σε άλλη περιοχή πιάσει. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts