Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουμε κανενα νεο αν επεκτεινεται το διτκυο 3ης γενιας της εταιρειας και σε πειροχες, εστω να εοχυμε εβδομαδιαια ενημερωση παιδες...

Επισκέπτης
Εδω και 3 μερες το htc tytn που το δουλευω με gwap μου βγαζει συχνα το σηματακι του hsdpa, το οποιο ομως χανεται μετα απο λιγο και την θεση του παιρνει το 3g. Βλεπω οτι κατι καλο αρχιζει να παιζει στην Θεσσαλονικη...

Εδω και 3 μερες το htc tytn που το δουλευω με gwap μου βγαζει συχνα το σηματακι του hsdpa, το οποιο ομως χανεται μετα απο λιγο και την θεση του παιρνει το 3g. Βλεπω οτι κατι καλο αρχιζει να παιζει στην Θεσσαλονικη...

Γιατί χάνεται μετά από λίγο; εγώ το έχω μόνιμα όταν είμαι σε σύνδεση data! Όπως και τώρα, είμαι συνεχώς σε 3,5G στο Nokia 6110!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Σε ποια περιοχη εισαι και εχειs συνεχεια hsdpa? Γενικωs στην θεσ/νικη που υπαρχει?

Όπου και αν δοκίμασα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αλλά ακόμη και στην Καλαμπάκα μονίμως με hsdpa σέρφαρα :cool:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Όπου και αν δοκίμασα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αλλά ακόμη και στην Καλαμπάκα μονίμως με hsdpa σέρφαρα :cool:

Με τι ταχύτητες σέρφαρες από Καλαμπάκα; Έχει σημασία...είναι από τα τελευταία βασικά σημεία δικτύου κορμού της WIND για τη Θεσσαλία(δηλαδή αν είχες πολύ καλές ταχύτητες στη Καλαμπάκα τότε αρκετά ΚΜ πιο "μπροστά",δηλαδή μέχρι Δοβρούτσι,οι ταχύτητες είναι επίσης καλές ;))

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
Υπαρχει περιπτωση να μην εχει καλη ληψη η συσκευη μου? Απο 3G δεν εχω παραπονο εχω και στο σπιτι μου, αλλα hsdpa γενικως λιγο και χανεται σχεδον αμεσως. Παρεπιπτοντος πηγα για καφε στα flo στην παραλια που δινουν free wifi αλλα δεν καταφερα να συνδεθω. Εχει κανεις ιδεα πως θα τα καταφερω? Εκει παντως ειμουν με μια-δυο γραμμες 3G (πληροφοριακα)

Με τι ταχύτητες σέρφαρες από Καλαμπάκα; Έχει σημασία...είναι από τα τελευταία βασικά σημεία δικτύου κορμού της WIND για τη Θεσσαλία(δηλαδή αν είχες πολύ καλές ταχύτητες στη Καλαμπάκα τότε αρκετά ΚΜ πιο "μπροστά",δηλαδή μέχρι Δοβρούτσι,οι ταχύτητες είναι επίσης καλές ;))

Δεν έκανα speed test αλλά ένιωθα ότι χρησιμοποιούσα τη σταθερή dsl μου που είναι 1024 kbps. Άρα κάπου εκεί θα ήταν...

Δεν έκανα speed test αλλά ένιωθα ότι χρησιμοποιούσα τη σταθερή dsl μου που είναι 1024 kbps. Άρα κάπου εκεί θα ήταν...

Στο 1.8Mbit είναι ακόμα σε κάποιες περιοχές άρα φαντάζομαι ότι ήσουν σχετικά καλά!!!;) Γενικότερα από ιστοσελίδες καταλαβαίνεις περισσότερο το ping που έχεις(όχι το download) Άρα ήσουν πολύ καλά;) Download δε δοκίμασες από rapidshare για παράδειγμα;:worry:Αυτά είναι σημαντικά πράγματα Πέτρο:p ένα speedtest όπου σταθείς και όπου βρεθείς είναι must :happy:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπράβο στη Wind για την πολύ καλή κάλυψη 3G στην Αμφιλοχία. Παρόν και η Cosmote με δίκτυο 3G. Όσο για την Vodafone και εκεί πάλι απούσα σε δίκτυο τρίτης γενιάς.....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά η Cote είναι πολύ μπροστα από τις άλλες 2 σε δίκτυο 3g στην επαρχία.

Μπράβο στη Wind για την πολύ καλή κάλυψη 3G στην Αμφιλοχία. Παρόν και η Cosmote με δίκτυο 3G. Όσο για την Vodafone και εκεί πάλι απούσα σε δίκτυο τρίτης γενιάς.....

Μπορουσες να αναφερεις απλως απουσα και οχι "και εκει και παλι" το οποιο δημιουργει και παλι λανθασμενες εντυπωσεις και flame.

Μπορουσες να αναφερεις απλως απουσα και οχι "και εκει και παλι" το οποιο δημιουργει και παλι λανθασμενες εντυπωσεις και flame.

Έγραψε "και εκει και παλι" όχι για flame,αλλά ο άνθρωπος ξεκίνησε από το Βόλο (γελοίο έως ανύπαρκτο δίκτυο 3g) και πήγε σε ένα μέρος όπου και πάλι η Voda ήταν η απούσα...

Έγραψε "και εκει και παλι" όχι για flame,αλλά ο άνθρωπος ξεκίνησε από το Βόλο (γελοίο έως ανύπαρκτο δίκτυο 3g) και πήγε σε ένα μέρος όπου και πάλι η Voda ήταν η απούσα...

..και εγω στο κεντρο του Ηρακλειου Κρητης εχω να πω το εξης :

Η WIND εχει κανει πολυ καλη δουλεια στο 3G δυκτιο της με γερο backbone και ικανοποιητικη καλυψη

Η COSMOTE εχει κανει ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ στο 3G και τωρα τελευταια και στο δυκτιο κορμου...κατι μαγειρευουν.

H VODAFONE ΔΥΣΤΙΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν πιανει καθολου 3G σε πολλα σημεια στο ΚΕΝΤΡΟ της πολης (Ηρακλειο Κρητης)

1) οπως πισω απο την πλατεια ελευθεριας ...καρακεντρο!!! ξεφτυλα.

..γενικοτερα στα ΙΣΟΓΕΙΑ στο κεντρο πισω απο την πλατεια. (και δεν επιανε ουτε παλαιοτερα το 3G εκει , ..να πεις οτι ξηλωσανε καμια κεραια? ΟΧΙ , δεν ξηλωσανε γιατι ..δεν υπηρχει καλο 3G σημα ΠΟΤΕ σε πολυ κεντρικα μερη, ισως να ΜΗΝ εχουν υπολογισει σωστα τις "μοιρες εκπομπης" της καθε κεραιας.

2) Η κεραια στο βουνο "γιουχτας" που εχει μπει ειναι ..η ΜΟΝΗ με HSDPA...καθε φορα κανω ακροβατικα μπας και δω 1,8 ΜΒps..

3) δεν πιανει το 3G στην Λ.Κνωσσου!!! ΚΑΘΟΛΟΥ!!! .απο την γεφυρα και πανω..μεχρι το πανεπιστημιο της κνωσσου.

Η WIND ..για να λεμε τα σικα σικα και τη σκαφη σκαφη ..επισης δεν πιανει καθολου στην ΚΝΩΣΣΟΥ. ΑΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.

Η COSMOTE κλασικα....ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ 3G.

Αυτα για το Ηρακλειο Κρητης ΜΟΝΟ.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users.

Εδώ και μισή ώρα περίπου το 3G δίκτυο στην περιοχή της Καλαμπάκας είναι εκτός. Είναι τοπικό ή υπάρχει και σε άλλες περιοχές πρόβλημα;

Εμένα πάλι αντιμετώπισε πρόβλημα δικτύου (2G) φίλος μου έξω από τη Κομοτηνή. Ίσως λόγω κακοκαιρίας, τι να πω...

Το πρόβλημα στην Καλαμπάκα πάντως λύθηκε. Υπάρχει κανονικά πρόσβαση σε umts πάλι.

Το πρόβλημα στην Καλαμπάκα πάντως λύθηκε. Υπάρχει κανονικά πρόσβαση σε umts πάλι.

Ναι, το προβλημα ηταν για πολυ λιγο μονο :) ολα εναξει παλι!! :rolleyes:

Στην Σαντορίνη πρέπει να έχει πρόβλημα η wind και η Vodafone. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με φίλους που βρίσκονται εκεί και δεν τα καταφέρνω. Επικοινωνώ μόνο με όσους έχουν cosmote. Δεν υπάρχει κάποιος φίλος από την Σαντορίνη να μας πει τι γίνεται με το σήμα της wind, είναι μόνιμο πρόβλημα η παροδικό?

Στην Σαντορίνη πρέπει να έχει πρόβλημα η wind και η Vodafone. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με φίλους που βρίσκονται εκεί και δεν τα καταφέρνω. Επικοινωνώ μόνο με όσους έχουν cosmote. Δεν υπάρχει κάποιος φίλος από την Σαντορίνη να μας πει τι γίνεται με το σήμα της wind, είναι μόνιμο πρόβλημα η παροδικό?

Eμένα πριν λίγο μου έστειλε sms φίλη από Σαντορίνη...:confused:

Τελικά έμαθα από τους φίλους μου ότι το πρόβλημα στην Σαντορίνη δεν είναι παροδικό αλλά μόνιμο. Μικρό μέρος τον ντόπιων έχουν ιδιωτικές γιατί δεν υπάρχει καλό σήμα στο νησί .

Τελικά έμαθα από τους φίλους μου ότι το πρόβλημα στην Σαντορίνη δεν είναι παροδικό αλλά μόνιμο. Μικρό μέρος τον ντόπιων έχουν ιδιωτικές γιατί δεν υπάρχει καλό σήμα στο νησί .

Ναι, στη Σαντορίνη ούτε η Wind ούτε η Vodafone έχουν καλή κάλυψη. Στην Οία για παράδειγμα υπάρχουν σημεία που δεν πιάνει καθόλου...

Και έπειτα καθόμαστε και συζητάμε για ανάπτυξη του 3g για φτηνότερες χρεώσεις για σταθερά τηλεφωνά... Δεν θα ήταν προτιμότερο κάποιος να ενημέρωση τον αιγύπτιο για αυτά τα απαράδεκτα πράγματα εν έτη 2007. παλιότερα τέτοια φαινόμενα ήταν σπάνια. Στο Στράτο ήμουν σε ένα χωριό στον Έβρο στο πρωτοκλιση και μίλαγα με τελεστετ και όλον τα τηλέφωνα ήταν νεκρά. Διέσχιζα όλη την Ελλάδα για να γυρίσω στην Αθήνα και παντού είχα σήμα.

Ναι, στη Σαντορίνη ούτε η Wind ούτε η Vodafone έχουν καλή κάλυψη. Στην Οία για παράδειγμα υπάρχουν σημεία που δεν πιάνει καθόλου...

Diafono ritos!! Ego perisy hmoun Santorini(Ioulio) kai h Vodafone eixe 3G sthn Oia kai GSM sthn polh! H WIND htan ligo pesmenh kai xoris 3G.

Diafono ritos!! Ego perisy hmoun Santorini(Ioulio) kai h Vodafone eixe 3G sthn Oia kai GSM sthn polh! H WIND htan ligo pesmenh kai xoris 3G.
Εσύ φίλε μου μιλάς για πέρσι. Εδώ λέμε για φέτος ότι τουρίστες με wind και Vodafone έχουν απηυδήσει. Και δεν ξέρω τι γίνεται με το δίκτυο 3g γιατί οι φίλοι μου έχουν συσκευές απλές.