asylyptos Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Για Σάμο με ενδιαφέρει πολύ. Στο βαθύ και Πυθαγόρειο τι λέει ; Σάμο ήμουν πέρυσι το καλοκαίρι, το 3g τους τα πήγαινε καλά απ' ότι θυμάμαι. Επειδή δεν είχα υπολογιστή, έμπαινα μόνο από το κινητό και ήταν καλά. Τώρα δεν ξέρω. Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μήπως ξέρετε που υπάρχει στο internet. Πληροφόρηση για τις εργασίες αναβάθμισης του δικτύου ; Φίλοι μου μιλούν για τρελές ταχύτητες στα μεγάλα αστικά κέντρα. Θα επιστρέψω σύντομα να το απολαύσω και ο ίδιος :-) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Σίνδος θεσσαλονίκης απέναντι από το τει έπιασα 5mbps σήμερα, ενώ παλιότερα ούτε 1.5 mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 εχει υποβαθμισει πολυ το δικτυο της η wind.. btw ας μου δωσει λιγο το τηλεφωνο παραπονων καποιος(απο σταθερο) να τους ζαλισω παλι γιατι εδω κ μηνα εχει μειωθει το σημα στο μισο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Σίνδος θεσσαλονίκης απέναντι από το τει έπιασα 5mbps σήμερα, ενώ παλιότερα ούτε 1.5 mbps. Κάνει δουλειά το θερμοσίφωνο...;) Ωστόσο, δεν έχεις 100% δίκιο.... Και οι άλλες εκεί παλιότερα δεν έπιαναν παραπάνω από 1.5-2 mbps... Μια χαρά ήταν δηλαδή και η Wind! Αν και η Cosmote εκπέμπει σε H+ πλέον στο Τεί, αλλά τι να το κάνεις; Και που το έχει το εικονίδιο του H+ ,σήμα 0 σε εσωτερικούς χώρους του κτιρίου έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μήπως ξέρετε που υπάρχει στο internet. Πληροφόρηση για τις εργασίες αναβάθμισης του δικτύου ; Φίλοι μου μιλούν για τρελές ταχύτητες στα μεγάλα αστικά κέντρα. Θα επιστρέψω σύντομα να το απολαύσω και ο ίδιος :-) http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/anakoinoseis/ EΔΏ. Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/anakoinoseis/ EΔΏ. Για κινητή τηλεφωνία δε παρέχεται ενημέρωση για πολλούς και διάφορους λόγους :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 ποιο MIFI σας έδωσαν με το 30gb Πακέτο; μήπως το e5830s ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Εμένα κανένα... μόνο το στικάκι Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ξέρει κανείς αν παρέχει η Wind λύσεις τύπου femtocell όπως οι cosmote και vodafone? Έστω και επί πληρωμής;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ξέρει κανείς αν παρέχει η Wind λύσεις τύπου femtocell όπως οι cosmote και vodafone? Έστω και επί πληρωμής;; Αν τους πεις ότι διαθέτεις χώρο παρέχουν άλλες λύσεις (repeater). Κάλεσε 1231 και πες τους τι πρόβλημα έχεις. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Ξέρει κανείς αν παρέχει η Wind λύσεις τύπου femtocell όπως οι cosmote και vodafone? Έστω και επί πληρωμής;; Ούτε κατα διάνοια... Η WIND έχει πολυ δρόμο ακόμη. Το femtocell δεν ειναι σαν κινητο πού το πουλάς στα καταστήματα... Πρέπει να έχεις χτίσει ένα μικρό δεύτερο δίκτυο κορμού 3g για να το υποστηρίζεις. Η WIND αυτη τη στιγμη αναβαθμίζει φρενιδώς το live δίκτυό της. Αν τους πεις ότι διαθέτεις χώρο παρέχουν άλλες λύσεις (repeater). Κάλεσε 1231 και πες τους τι πρόβλημα έχεις. Δυστυχώς ο αναμεταδότης, σε αντίθεση με το femtocell, δεν ειναι plug and play. Απαιτείται χώρος, εξειδικευμένη εγκατάσταση, και κυρίως, προϋπάρχον εξωτερικό σήμα για να αναμεταδοθεί. Edited May 31, 2012 by damokles Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δυστυχώς ο αναμεταδότης, σε αντίθεση με το femtocell, δεν ειναι plug and play. Απαιτείται χώρος, εξειδικευμένη εγκατάσταση, και κυρίως, προϋπάρχον εξωτερικό σήμα για να αναμεταδοθεί. Ναι, μιλάμε για εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες. Όμως στα plus του repeater είναι ότι δεν απαιτείται ενσύρματη υποδομή δικτύου, σε γενικές γραμμές έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιείται και από άλλους χρήστες (αυτό είναι υποκειμενικό για το πόσο καλό μπορεί να είναι). Επιπλέον δεν επηρεάζεται από τα jitter delays του ADSL ;) Σαν τεχνολογία το femtocell είναι πολύ έξυπνη αλλά όχι τέλεια υλοποιημένα (κάποια handoffs είναι αποτυχημένα, μερικές φορές δεν έχεις καλή ποιότητα κλήσης, το upload περιορίζεται λόγω adsl upload:!:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Μπορεί κάποιος να υποδείξει πως ακριβώς δουλεύει..πχ αν βάλω ενα repeater θα δουλεύει μόνο με μια εταιρία η και άλλες? Τι ακριβώς είναι.... αναλογικος ενισχυτής σηματος? Τι ακριβώς κάνει και στην ουσία τι θα κάνουμε οταν το αγοράσουμε και παμε να το εγκαταστήσουμε Συγγνώμη αλλά τα βλέπω καιρό και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Φίλοι μου επειδή δεν υπάρχει καμία αναφορά για τα κομμάτια του δικτύου της WIND που έγινε η αναβάθμιση σε HUAWEI μέσω αυτού του θέματος όποιος έχει στοιχεία ας τα ανακοινώσει. Ποστάρετε ταχύτητες και περιοχές. Αυτό θα βοηθήσει όλους τους υπάρχοντες και νέους χρήστες του Δικτύου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336262 Ευχαριστώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 εχει κανεις αλλος θεμα αυτη τη στιγμη με το mobile internet της wind? :ninja: κοιτουσα κατι απο το κινητο μου και ξαφνικα σταματησε να φορτωνει τις σελιδες... δοκιμασα και με αλλον browser, τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 εχει κανεις αλλος θεμα αυτη τη στιγμη με το mobile internet της wind? :ninja: κοιτουσα κατι απο το κινητο μου και ξαφνικα σταματησε να φορτωνει τις σελιδες... δοκιμασα και με αλλον browser, τα ιδια σβήσε το ιστορικό και τα cookies του browser του κινητού σου και ξανά προσπαθήσε είναι κλασικό φαινόμενο ιδιαίτερa όταν μπαίνεις μέσω μίνι οπερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 σβήσε το ιστορικό και τα cookies του browser του κινητού σου και ξανά προσπαθήσε είναι κλασικό φαινόμενο ιδιαίτερa όταν μπαίνεις μέσω μίνι οπερα. δεν εχει να κανει κατι τετοιο... προσπαθω με τον στοκ browser, με τον οπερα, προσπαθω να κανω ανανεωση στο twitter ή συνδεση στο skype δε λειτουργει τιποτα! αρα κατι με το ιντερνετ τρεχει ή τις ρυθμισεις μου, αλλα να χαθηκαν ξαφνικα ενω σερφαριζα?? καποιος ας επιβεβαιωσει αν ειναι γενικο προβλημα ή μονο δικο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Εμένα δουλεύει μια χαρά Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 thanx asylyptos! εκανα ενα reboot στο κινητο και τωρα ολα μια χαρα! προφανως καποιο κολλημα του κινητου ηταν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Ειλικρινα ειναι εκπληκτικη η επεκταση του δικτυου στο 2G σε συνεργασια με τη vodafone εχουν καθυποταξει την cosmote,χαλκιδικη η wind πεταει,το ιδιο και η vodafone,δε μπορω να πω ομως το ιδιο για τη cosmote,λυπαμαι που θα στεναχωρησω καποιους που νομιζουν οτι παραμενει ακομη Νο1,τι καλυτερο εχει η cosmote αυτη τη στιγμη??? το μονο που εχει ειναι μεγαλυτερη συνδρομητικη βαση κι αυτοι στη πλειοψηφια τους ειναι προκατειλημενοι του οτε,η καραμελιτσα τους ελιωσε,wind 2G,vodafone 3G,με βαση τις μετρησεις του monitor... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Ειλικρινα ειναι εκπληκτικη η επεκταση του δικτυου στο 2G σε συνεργασια με τη vodafone εχουν καθυποταξει την cosmote,χαλκιδικη η wind πεταει,το ιδιο και η vodafone,δε μπορω να πω ομως το ιδιο για τη cosmote,λυπαμαι που θα στεναχωρησω καποιους που νομιζουν οτι παραμενει ακομη Νο1,τι καλυτερο εχει η cosmote αυτη τη στιγμη??? το μονο που εχει ειναι μεγαλυτερη συνδρομητικη βαση κι αυτοι στη πλειοψηφια τους ειναι προκατειλημενοι του οτε,η καραμελιτσα τους ελιωσε,wind 2G,vodafone 3G,με βαση τις μετρησεις του monitor... Μαγικό αυτό το monitor (το δικό σου): βγάζει άψογη τη Vodafone ("ποτέ, πουθενά κανένα πρόβλημα") και τη Wind και... εντελώς άχρηστη την Cosmote... Δεν ακούγεται και πολύ αντικειμενικό... Και ο περισσότερος κόσμος διαφωνεί ριζικά: αν ήταν τόσο άχρηστη και δεν είχε σήμα, δεν νομίζω να έμενε κόσμος από προκατάληψη... Ωστόσο είναι πολύ ευχάριστο η Wind να βελτιώνει το δίκτυό της -εφόσον αυτό ισχύει- και ταυτόχρονα μια χρυσή ευκαιρία να πάρει συνδρομητές από τη Vodafone της οποίας η κάλυψη διαρκώς επιδεινώνεται, όπως αντιλαμβάνεται καθημερινά κάθε συνδρομητής στην Αθήνα και όχι μόνο, τα δε προβληματικά σημεία αυξάνονται εκθετικά, όπως μπορεί να δει κανείς και από τις αναφορές εδώ μέσα (παρά τις περί του αντιθέτου -ατεκμηρίωτες- απόψεις μιας μικρής μειοψηφίας)... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μαγικό αυτό το monitor (το δικό σου): βγάζει άψογη τη Vodafone ("ποτέ, πουθενά κανένα πρόβλημα") και τη Wind και... εντελώς άχρηστη την Cosmote... Δεν ακούγεται και πολύ αντικειμενικό... Και ο περισσότερος κόσμος διαφωνεί ριζικά: αν ήταν τόσο άχρηστη και δεν είχε σήμα, δεν νομίζω να έμενε κόσμος από προκατάληψη... Ωστόσο είναι πολύ ευχάριστο η Wind να βελτιώνει το δίκτυό της -εφόσον αυτό ισχύει- και ταυτόχρονα μια χρυσή ευκαιρία να πάρει συνδρομητές από τη Vodafone της οποίας η κάλυψη διαρκώς επιδεινώνεται, όπως αντιλαμβάνεται καθημερινά κάθε συνδρομητής στην Αθήνα και όχι μόνο, τα δε προβληματικά σημεία αυξάνονται εκθετικά, όπως μπορεί να δει κανείς και από τις αναφορές εδώ μέσα (παρά τις περί του αντιθέτου -ατεκμηρίωτες- απόψεις μιας μικρής μειοψηφίας)... Ενω εσυ εχεις επιχειρηματα,ποια ειναι??? οτι στο συνταγμα δε μπορεις να βγαλεις κληση??? κι αμφιβαλλω εαν κανεις διαφορετικο δρομολογιο καθημερινα για να εχεις και ολοκληρωμενη αποψη στην Αθηνα,η οποια ειναι 5 εκατομμυρια μαζι με τον πειραια και εβγαλες αχρηστη τη vodafone,ενω η wind δε συμπεριλαμβανεται στην κατηγορια "καλυψη",αν δε σου αρεσουν αυτα που γραφω μη καθεσαι να τα διαβαζεις,τι να κανουμε??? δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις,εαν επικρατουσε κατι τετοιο δε θα χρειαζοταν και το forum,αντε τσαγια τωρα,πανε καμια βολτα και στο γαλατσι μηπως βγαλεις καμια κληση γιατι στο τελος δε θα χρειαστει να κουβαλας και το κινητο σου απο τον καταιγισμο των drop calls.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 εδω κ τρεις μηνες περιπου,εχει πεσει δραματικα το σημα 2-3 γραμμες,που σημαινει σε καποια σημεια,απουσιαζει τελειως.. επικοινωνησα επανειλλημενα με την Q κ σημερα που μιλησαμε,παραδεχτηκε ο πολυ καλος υπαλληλος,το προβλημα κ ειπε οτι προφανως μια κεραια εχει κατεβει με συνεπεια το μεγαλο προβλημα..το κινητο τελειωνει σε μιση μερα,προσπαθωντας να βρει σημα,οι κλησεις ερχονται σε μηνυματα κτλ.. δυστυχως αποτι μου ειπε,μαλλον θα αργησει να αποκατασταθει.. :( Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ενω εσυ εχεις επιχειρηματα,ποια ειναι??? οτι στο συνταγμα δε μπορεις να βγαλεις κληση??? κι αμφιβαλλω εαν κανεις διαφορετικο δρομολογιο καθημερινα για να εχεις και ολοκληρωμενη αποψη στην Αθηνα,η οποια ειναι 5 εκατομμυρια μαζι με τον πειραια και εβγαλες αχρηστη τη vodafone,ενω η wind δε συμπεριλαμβανεται στην κατηγορια "καλυψη",αν δε σου αρεσουν αυτα που γραφω μη καθεσαι να τα διαβαζεις,τι να κανουμε??? δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις,εαν επικρατουσε κατι τετοιο δε θα χρειαζοταν και το forum,αντε τσαγια τωρα,πανε καμια βολτα και στο γαλατσι μηπως βγαλεις καμια κληση γιατι στο τελος δε θα χρειαστει να κουβαλας και το κινητο σου απο τον καταιγισμο των drop calls.... Διακρίνω μια σύγχυση: πίστεψέ με, δεν χρειάζεται το μαγικό netmonitor το οποίο έχεις και βγάζει αποτελέσματα αντίθετα με την καθημερινή εμπειρία των περισσότερων συνδρομητών, για να αντιληφθεί κανείς ότι πέφτει μια κλήση ή ότι δεν μπορεί να βγει μια κλήση. Επίσης κανείς δεν το αναφέρει ως πρόβλημα δικτύου αν δεν δει να επαναλαμβάνεται στην ίδια θέση σε διαφορετικές ώρες... Αν χρειάζεσαι το netmonitor για να τα δεις αυτά έχουμε θέμα... Τα προβληματικά σημεία της Vodafone τα αναφέρει πολύς κόσμος στο αντίστοιχο θέμα και δυστυχώς οι εμπειρίες συμπίπτουν... Μόνο μία πολύ μικρή ομάδα ατόμων αρνείται τα πάντα στην οποία σνήκεις και εσύ... Με απαράδεκτο τρόπο έκφρασης να προσθέσω αλλά αυτό θα το κρίνουν και όσοι σε διαβάζουν. Πάντως είναι ένα θέμα να μένεις στο Κιλκίς και να έχεις άποψη για την κατάσταση του δικτύου στην Αθήνα όπου όλες οι απόψεις και οι αναφορές προβλημάτων κάλυψης συντείνουν στο ότι η κάλυψη του δικτύου της Vodafone διαρκώς επιδεινώνεται. Μάλλον εσύ πας να βγάλεις τελείως άχρηστο το δίκτυο της Cosmote και ταυτόχρονα διαφημίζεις προκλητικά το δίκτυο της Vodafone με το οποίο και δηλώνεις ότι ποτέ και πουθενά δεν είχες κανένα πρόβλημα -άλλη μια απόδειξη της... αντικειμενικότητάς σου... Τελευταία μάλιστα εκτός από το να θάβεις την κοσμοτέ στο θέμα της Vodafone, επεκτάθηκες και στα θέματα της κοσμοτέ όπου έλαβες απαντήσεις και από άλλους και στη συνέχεια μπαίνεις στα θέματα της Wind για να θάψεις την κοσμοτέ και να διαφημίσεις τη Vodafone μαζί με τη Wind -σε μια απέλπιδα προσπάθεια ανεύρεσης συμμάχων; Δεν έχω πλήρη εικόνα για το δίκτυο της Wind αλλά έχοντας δει τα προβλήματα της Vodafone δεν νομίζω να είναι χειρότερο, και, αν όντως το βελτιώνει, μάλλον καλύτερο πρέπει να είναι... Και μια τελευταία παρατήρηση: στα θέματα σχετικά με αναφορές προβλημάτων αναφέρονται τα προβλήματα του κάθε δικτύου ώστε να γίνουν γνωστά σε κάθε συνδρομητή και να αποτελέσουν και μοχλό πίεσης προς την εταιρεία αν κωφεύει... Σχόλια τύπου "πόσο σούπερ ντούπερ είναι το χ δίκτυο και πόσο γουστάρω να είμαι σε αυτό και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα" όχι μόνο δεν προσφέρουν αλλά και δείχνουν ταυτόχρονα έλλειψη αντικειμενικότητας. Από εκεί και πέρα μπορεί κανείς να μπει στο αντίστοιχο θέμα της Vodafone και της Cosmote για να αντιληφθεί τη λατρεία σου για τη Vodafone και την υπέρμετρη εμπάθειά σου για την Cosmote... Μπορείς να λες την άποψή σου αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις τον αντίλογο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts