Bayern7 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Εμείς να δεις πόσο θα το θέλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να έβαζε 1800 στο Σωρό & 2600 σε άλλους σταθμούς πιο κοντά στον αστικό ιστό της πόλης. Οσον αφορά το Σαρακινό το ανάφερα γιατί απο την στιγμή που θέλουν να καλύψουν καλά μια πόλη, λογικα δεν πρεπει να αναβαθμίσουν με 4G όλους τους σταθμούς της?! Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να έβαζε 1800 στο Σωρό & 2600 σε άλλους σταθμούς πιο κοντά στον αστικό ιστό της πόλης. Οσον αφορά το Σαρακινό το ανάφερα γιατί απο την στιγμή που θέλουν να καλύψουν καλά μια πόλη, λογικα δεν πρεπει να αναβαθμίσουν με 4G όλους τους σταθμούς της?! Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει διαθέσιμο 1800 στην περιοχή του Βόλου. Έχει χρησιμοποιηθεί όλο στο GSM. 2600 στο Σωρό θα ήταν πολύ καλά. Οπτική επαφή 2600 (unload 800 βασικά). Γενικά το 2600 θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο Βόλο. Δε γνωρίζω αν είναι καθολική αναβάθμιση ή ακόμη μια προσθήκη. Δεν έχω ιδέα!!! Bayern, υπομονή!!! :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Bayern, υπομονή!!! :) Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Δεν υπάρχει διαθέσιμο 1800 στην περιοχή του Βόλου. Έχει χρησιμοποιηθεί όλο στο GSM. 2600 στο Σωρό θα ήταν πολύ καλά. Οπτική επαφή 2600 (unload 800 βασικά). Γενικά το 2600 θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο Βόλο. Δεν γνώριζα για την διαθεσιμότητα στα 1800 στο Βόλο. Δεν γίνεται να αποδεσμευτεί λίγο φάσμα για το 4G? Αν και λόγω της εξυπνάδας των Βολιωτών :mad: που δεν θέλουν πουθενά κεραίες κινητής μάλλον για αυτό πιστεύω το έχουν δεσμεύσει όλο για GSM. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 νεα σαντα υπάρχει περιπτωση να δουμε 3g? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ανταπόκριση απο Βόρεια Ελλάδα: Καβάλα Παντού 3g και H+ Θάσο (Σκάλα Καλιράχης): Έχω πήξει στο G. Ευτυχώς έχω συγχρόνως και cosmote μαζί μου και έχω internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Δεν γνώριζα για την διαθεσιμότητα στα 1800 στο Βόλο. Δεν γίνεται να αποδεσμευτεί λίγο φάσμα για το 4G? Αν και λόγω της εξυπνάδας των Βολιωτών :mad: που δεν θέλουν πουθενά κεραίες κινητής μάλλον για αυτό πιστεύω το έχουν δεσμεύσει όλο για GSM. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή να σου βάλει 5Mhz στα 1800 ; Το μισό απο το 800αρι; Ποιο το όφελος; 15Mhz εχει όλα κι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Στην Αθήνα έχει 1800 στα 5 mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Δεν γνώριζα για την διαθεσιμότητα στα 1800 στο Βόλο. Δεν γίνεται να αποδεσμευτεί λίγο φάσμα για το 4G? Αν και λόγω της εξυπνάδας των Βολιωτών :mad: που δεν θέλουν πουθενά κεραίες κινητής μάλλον για αυτό πιστεύω το έχουν δεσμεύσει όλο για GSM. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αυτός είναι ο λόγος που όλο το 1800 είναι δεσμευμένο. Δυστυχώς. Αλλά για αυτό έχει το 2600 :) Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ανταπόκριση απο Βόρεια Ελλάδα: Καβάλα Παντού 3g και H+ Θάσο (Σκάλα Καλιράχης): Έχω πήξει στο G. Ευτυχώς έχω συγχρόνως και cosmote μαζί μου και έχω internet. Καβάλα H+ που είδες; Το αρχαίο δίκτυο έχουν Η σκέτο 3 mbps κατά τις 3 το ξημέρωμα βλέπεις μόνο. Την ημέρα μονό 1 - 1.5 mbps. Θάσο μόνο 2g. Στην Θάσο από την άλλη όλες έχουν θέματα. Με cosmote εκεί που είσαι κάνεις δουλειά με 3g. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καβάλα H+ που είδες; Το αρχαίο δίκτυο έχουν Η σκέτο 3 mbps κατά τις 3 το ξημέρωμα βλέπεις μόνο. Την ημέρα μονό 1 - 1.5 mbps. Θάσο μόνο 2g. Στην Θάσο από την άλλη όλες έχουν θέματα. Με cosmote εκεί που είσαι κάνεις δουλειά με 3g. Και όμως παρότι είναι παλιό δίκτυο η συσκευή γράφει h+ αλλά οι ταχύτητες είναι του 1 mbps. Έχω ακριβώς την ίδια εμπειρία στα Γιαννιτσά. Τέλεια κάλυψη παντού h και h+ αλλά με τις ταχύτητες του παλιού δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Καβάλα H+ που είδες; Το αρχαίο δίκτυο έχουν Η σκέτο 3 mbps κατά τις 3 το ξημέρωμα βλέπεις μόνο. Την ημέρα μονό 1 - 1.5 mbps. Θάσο μόνο 2g. Στην Θάσο από την άλλη όλες έχουν θέματα. Με cosmote εκεί που είσαι κάνεις δουλειά με 3g. Καβάλα κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου είδα ένδειξη H+, αλλά ήμουν σουπερμαρκετ και δεν έπαιξα για να τσεκάρω κατα πόσο ευσταθεί η ένδειξη. Θάσο είναι δράμα όντως.... μόνο 2g, και στον Λιμένα που κατέβηκα σήμερα τα ίδια ..... Αναγκαστικά γύρισα τις κάρτες στο Zenfone και πρώτη πλέον είναι της cosmote, στη διαδρομή που έκανα με το ποδήλατο απο Σκάλα Καλλιράχης μέχρι τα Λιμενάρια είχα κενά σημεία και με την cote ... Άκουγα ιντερνετικα ραδιόφωνο και κοβόταν (γύριζε σε G) σε αρκετά σημεία... Αλλά σε γενικές γραμμές η ένδειξη είναι 4g. Edited August 13, 2016 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Σήμερα Λαρίσης με Περιφερειακό στο Βόλο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160813/e57511637ee16e609f1c045d2de80c83.jpg Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Σήμερα Λαρίσης με Περιφερειακό στο Βόλο. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160813/e57511637ee16e609f1c045d2de80c83.jpg Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ένα σταθμό LTE με μια μπάντα δύσκολα να πας παραπάνω λόγω κίνησης. Ο σταθμός είναι πάνω απο το τούνελ του τραίνου. Την βλέπεις απο το Πανθεσσαλικό αλλά και απο τη Λαρίσης. Είχε τοποθετηθεί το 1994 νομίζω :) Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ναι πάνω κάτω σε αυτά τα επίπεδα παίζουν οι ταχύτητες σε αυτό το σημείο. Κατάλαβα για ποιό σταθμό λες. Παλιότερα όταν περνούσα με το αυτοκίνητο απο τον περιφερειακό στο ύψος του Πανθεσσαλικού πάντα μου κοβόταν η κλήση (σε 2G), λες να ήταν λόγο του σταθμού αυτού. Αυτό το πρόβλημα με τις κλήσεις το παρατηρώ και στο Πήλιο μετά την Πορταριά στην μέση με Χανιά, σε μια στροφή όπως ανεβαίνεις και έχεις σταθμούς κινητής αριστερά σου. Πιστεύω να έχει καταλάβει για το μέρος που λέω. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ναι πάνω κάτω σε αυτά τα επίπεδα παίζουν οι ταχύτητες σε αυτό το σημείο. Κατάλαβα για ποιό σταθμό λες. Παλιότερα όταν περνούσα με το αυτοκίνητο απο τον περιφερειακό στο ύψος του Πανθεσσαλικού πάντα μου κοβόταν η κλήση (σε 2G), λες να ήταν λόγο του σταθμού αυτού. Αυτό το πρόβλημα με τις κλήσεις το παρατηρώ και στο Πήλιο μετά την Πορταριά στην μέση με Χανιά, σε μια στροφή όπως ανεβαίνεις και έχεις σταθμούς κινητής αριστερά σου. Πιστεύω να έχει καταλάβει για το μέρος που λέω. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην περιοχή του Πανθεσσαλικού όταν κινούμουν ένα φεγγάρι με το στρατιωτικό μου (Γεωργούλα) δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις κλήσεις. Είτε στον περιφερειακό είτε μέσα προς Ν.Ιωνία. Ναι κατάλαβα ποιες κεραίες λες, αυτές που κοιτάν προς Δράκεια και Άγιο Λαυρέντιο, στη μεγάλη στροφή :) Δυστυχώς εκεί είσαι αρκετά ψηλά και δέχεσαι αρκετή παρεμβολή από σταθμούς που βρίσκονται χαμηλότερα. Πίστεψέ με, όλες οι εταιρείες όσο ανεβαίνεις προς τα πάνω έχουν πρόβλημα. Θέλει νέο radio planning. Το παλιό radio planning έχει θέμα. Οι νέοι σταθμοί έχουν ηλεκτρονικό tilting και μπορούν να έχουν καλύτερα όρια κυψελών, πιο προβλέψιμα και λιγότερες παρεμβολές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Το πρόβλημα μου ήταν πέριξ του Πανθασσαλικού , Νεα Ιωνία δεν είχα πρόβλημα. Αυτά μεταξύ 2007 με 2012 περίπου αν θυμάμαι καλά. Τώρα δεν έχω πρόβλημα. Όσον αφορά τους άλλους σταθμούς στο Πήλιο, ναι έχω παρατηρήσει προβλήμα και με Vodafone και Cosmote εκτός από Wind που ανέφερα. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Εύβοια και συγκεκριμενα κυμη και γυρω χωρια 3G φουλ και ταχυτητες 0.5/mbs εως 1,2/mb στην καλυτερη, αν παει ομως 3 το βραδυ και αδειασει η κεραια βλεπεις και 3/mb!! Τσαμπα τα 30gb που εχω στην wind Edited August 13, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Εύβοια και συγκεκριμενα κυμη και γυρω χωρια 3G φουλ και ταχυτητες 0.5/mbs εως 1,2/mb στην καλυτερη, αν παει ομως 3 το βραδυ και αδειασει η κεραια βλεπεις και 3/mb!! Τσαμπα τα 30gb που εχω στην wind Φέτος η Wind έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια να καλύψει τη μισή Ελλάδα. Τι να κάνουμε που βρισκόμαστε σε μέρη που δεν αναβάθμισε φέτος. Ειρωνικό το ότι γράφω μέσω LTE από την μοναδική κεραία 4g του νομού Μαγνησίας σε ακτίνα 33.5ΚΜ. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Φέτος η Wind έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια να καλύψει τη μισή Ελλάδα. Τι να κάνουμε που βρισκόμαστε σε μέρη που δεν αναβάθμισε φέτος. Ειρωνικό το ότι γράφω μέσω LTE από την μοναδική κεραία 4g του νομού Μαγνησίας σε ακτίνα 33.5ΚΜ. :lol: Kαι ουτε προκειται να καλυψει την εδω περιοχη διοτι η κεραια της βρισκεται σε ενα χωριο ελαχιστα μακρια απο την κυμη η οποια ειναι σε κακη κατασταση γιατι τρωει και χιονι και βροχη και τα παντα (την εχω δει ο ιδιος) και στο σημειο που βρισκεται δεν νομιζω οτι θα την αναβαθμισουν η φτιαξουν,προσωρινα παιρνει απο αλλη εταιρια σημα εδω η wind προσπαθωντας να καλυψει το προβλημα της δικης της κεραιας με αποτελεσμα η ταχυτητα του 3G να μην ξεπερναει τα 0,5 mbs και το ping να φτανει στο φεγγαρι δυστυχως,και για να πιασω αυτην την αξιοπρεπεστατη ταχυτητα ηρθα εξοπλισμενος με modem και κεραια 3G/4G οπως βλεπετε και στις φωτο. free image hosting http://www.speedtest.net/result/5552353877.png Edited August 14, 2016 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 επειδή είχε ερωτηθεί δίνει 5 στους 1800 και 10 στους 800 στα Χανιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 επειδή είχε ερωτηθεί δίνει 5 στους 1800 και 10 στους 800 στα Χανιά Στους 1800 δε δίνει και 800; @giogio, δε θα είναι ρατσιστές :lol: Πίστεψέ με, περισσότερο από την κεραία στη Χάνια Πηλίου (-20C, χιόνι βροχή και αέρα) αποκλείεται να έχει ταλαιπωρηθεί. Εφόσον είναι προσβάσιμη θα αναβαθμιστεί. Και θα αναβαθμιστούν όλες. Μία προς μία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 στο 90% της πόλης δίνει 800 και πολύ σπάνια δίνει και 1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Στους 1800 δε δίνει και 800; @giogio, δε θα είναι ρατσιστές :lol: Πίστεψέ με, περισσότερο από την κεραία στη Χάνια Πηλίου (-20C, χιόνι βροχή και αέρα) αποκλείεται να έχει ταλαιπωρηθεί. Εφόσον είναι προσβάσιμη θα αναβαθμιστεί. Και θα αναβαθμιστούν όλες. Μία προς μία. Θα το δω του χρονου παλι που θα ερθω η τον χειμωνα σε καποιο Π.Σ.Κ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts