Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στα Χανιά παρατήρησα σε μερικές περιοχές πτώση του σήματος! Πληροφορήθηκα δε πως έχει συσταθεί ομάδα που ξηλώνει κεραίες!! Έλεος δηλαδή!

Άμα συνεχίσουν να ξηλώνουν κεραίες θα καταλήξουμε όπως στο 1ο βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=AWz4tK0ovcI ... Θα γεμίσουν οι ταράτσες :lol:

Ας μη γελάμε με το video (όσο γίνεται) αλλά στην Ελλάδα δεν είναι καλύτερα... Στο κέντρο του Βόλου τι νομίζετε ότι γίνεται; Έξω από τα μαγαζιά βγαίνουμε να μιλήσουμε !!!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άμα συνεχίσουν να ξηλώνουν κεραίες θα καταλήξουμε όπως στο 1ο βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=AWz4tK0ovcI ... Θα γεμίσουν οι ταράτσες :lol:

Ας μη γελάμε με το video (όσο γίνεται) αλλά στην Ελλάδα δεν είναι καλύτερα... Στο κέντρο του Βόλου τι νομίζετε ότι γίνεται; Έξω από τα μαγαζιά βγαίνουμε να μιλήσουμε !!!

και καλά κάνουν ... τώρα άμα βρέχει :O

ενα τεστακι που εκανα όταν το κλείδωσα μόνο σε3G

http://www.speedtest.net/result/667868812.png

είναι καλύτερά γιατί πριν 2 εβδομάδες σε πάρα πολλα test το upload ήτανε μεγαλύτερό απο download :lol:

τώρα για 2 στάδιο έλεγχου θα του κάνουμε του χρόνου

εάν δεν μου το κόψουν τα βλαμμένα πλήρωσα περάσαν 2 μέρες και βρέχει μηνύματα:blink:

και η VODAFONE δεν πάει να κάνει καλύτερα κάνα ΚΑΦΕ

:ninja:

Στο κέντρο του Βόλου τι νομίζετε ότι γίνεται; Έξω από τα μαγαζιά βγαίνουμε να μιλήσουμε !!!

Εσείς με τον Άνεμο κύριε Μιχάλη μπορεί :p Εμείς με την Βόδιαφον όμως όχι :lol::D Μιλούμε ανετότατα, χωρίς διακοπές μέσα στα μαγαζά... Και ναι, αναφέρομαι τελείως στο κέντρο ( Ογλ, Κουμουνδούρου, Γκλαβάνη,Αγ. Νικολάου,Γαζή,Κασαβέτη κλπ,κλπ). Φυσικά μόνο σε 2η γενιά. Η 3η γενιά δεν υπάρχει καν σε εξωτερικούς χώρους! Αλλά μέσα στα μαγαζιά ούτε με Βόνταφον ούτε όμως και με τον Άνεμο αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στο κέντρο της πόλης.

Εντάξει, δεν εκπέμπουν και με όσο ισχυρότερο σήμα μπορούν, αλλά διακοπές στην επικοινωνία ή πεσμένες-χαμένες κλήσεις δεν είχα και ποτέ μου!

Υ.Γ.: Σου χρωστάω και μια μέτρηση συντεταγμένων με GPS για τον Άνεμο :p

Παρεμπιπτόντως, καλή χρονιά!

καλή χρονιά!

kotsianis,γιατί λες ψέμματα; :p Μέσα στα μαγαζιά σε εκείνη την περιοχή πάσχουν πάρα πολύ wind/vodafone. Μόνο η WIND έχει ένα plus έναντι της Vodafone σε 1-2 σημεία λόγω micro cell (groove,entra,ραψωδία κτλ...) HSDPA WIND μόνο σε εξωτερικούς χώρους-φυσικά- και πλέον κουτσουρεμένο.

Νέα : μπήκε edge στην κεραία "Κανάλια" (όνομα και πράγμα) του Ν.Καρδίτσας και στις 2 μπάντες(900/1800). Κάποια speedtest από Φανάρι (1800 -53dBm, 900 -41dBm)

Here are the Speedtest results for my Blackberry:

Connection Type: Carrier

Avg. Download Speed: 89.01Kbits/s

Max. Download Speed: 96.3Kbits/s

Avg. Upload Speed: 33.22Kbits/s

Max. Upload Speed: 33.59Kbits/s

Visit Xtreme Labs website at:

http://www.xtremelabs.com/apps

Sent from my BlackBerry® smartphone

Δεν είναι και άσχημο αν αναλογιστείτε ότι οι κυψέλες έχουν τρελή κίνηση...

Στο Βόλο μόνιμα είναι off η κεραία στην Ιάσονος. Τo HSDPA τα έχει παίξει για τα καλά (εμ βρε WIND,δεν αφήνεις έτσι την πόλη που πούλησες datacard ξηλώνοντας 4 micro cell και μία κεραία στο κέντρο) Για δείτε ένα speedtest από λιμάνι...

Here are the Speedtest results for my Blackberry:

Connection Type: Carrier

Avg. Download Speed: 157.94Kbits/s

Max. Download Speed: 411.76Kbits/s

Avg. Upload Speed: 4.99Kbits/s

Max. Upload Speed: 64.35Kbits/s

Visit Xtreme Labs website at:

http://www.xtremelabs.com/apps

Sent from my BlackBerry® smartphone

Το ίδιο speedtest πριν ένα μήνα μου έβγαζε στο ίδιο σημείο 1.3Mbps (δεν πάει περισσότερο ακόμα και με WIFI, λόγω BIS proxy)

Στην Καρδίτσα τέρμα ταχύτητες στο HSDPA,καμία σχέση...

Αυτή η κεραία θα κοστίσει πολύ στη WIND,να κάνουν κάτι γρήγορα να μπει μία κεραία έστω πιο ψηλά(Γαλλίας,Γαζή, Κωνσταντά) για να απορροφήσει κίνηση 3ης γενιάς. Πολύ σκούρα τα πράγματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες καλησπέρα,

Τις τελευταίες μέρες στο σπίτι μου στην Πάτρα (περιοχή Αγ. Σοφίας) έχω μεγάλο πρόβλημα με την WIND. Συγκεκριμένα ακούω καθαρότατα τον συνομιλητή μου, ενώ αυτός με ακούει με πολλές παρεμβολές. Ειναι σχεδόν αδυνατον να επικοινωνήσω. Έχω δοκιμάσει 4 συσκευές και έχω το ίδιο πρόβλημα. Να σημειώσω ότι το κινητό δείχνει 3-4 γραμμές σήμα (απενεργοποιημένο το 3G) και μιλάμε για περιοχή όπου χρησιμοποιώ WIND απροβλημάτιστα πάνω από 3 χρόνια. Έχω δοκιμάσει τις ίδιες συσκευές εκτός σπιτιού και δεν παρουσιάζουν πρόβλημα. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο ?

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Μήπως ο συνομιλητής σου έχει Cosmote; Έχω αντιμετωπίσει και εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα μόνο με αριθμούς Cosmote και το πρόβλημα το είχε η Cosmote και όχι η Wind.

Οχι επι των πλειστον μιλαω με WIND :(

Λετε να εχει να κανει με το EDGE ?

Οχι επι των πλειστον μιλαω με WIND :(

Λετε να εχει να κανει με το EDGE ?

μπα,δεν έχει να κάνει με edge... το edge είναι για data... Στο uplink είναι το πρόβλημα δηλαδή... Να ξέρεις ότι συχνότητες uplink/downlink είναι διαφορετικές(FDD λέγεται η τεχνολογία duplexing που βασίζεται το GSM,το TDD το αφήσαμε να το καταστρέψουν οι Κινέζοι...)

Από εκεί και πέρα, όντως μπορεί να είναι παρεμβολή το πρόβλημα που έχεις από κάποιο αναλογικό link στα 900Mhz ή από κάποιο παράνομο repeater που δε το έχουν τοποθετήσει καλά,ποιος ξέρει... Μακάρι κάποιος τεχνικός να διαβάζει το myphone για να δει το πρόβλημα.

Το δήλωσες στο 1260; Είναι τρελό πρόβλημα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν τα λει καλά η WIND τελευταία πάρα πολλά λάθη και προβλήματα. Μου έκλεισαν το ίντερνετ επειδή έχω πληρώσει πριν 1 εβδομάδα δλδ περσι :mad:. Δεν έχω όρεξη ούτε για τηλεφωνώ να πάρω το δίκτυο χάλια
:ninja:

μπα,δεν έχει να κάνει με edge... το edge είναι για data... Στο uplink είναι το πρόβλημα δηλαδή... Να ξέρεις ότι συχνότητες uplink/downlink είναι διαφορετικές(FDD λέγεται η τεχνολογία duplexing που βασίζεται το GSM,το TDD το αφήσαμε να το καταστρέψουν οι Κινέζοι...)

Από εκεί και πέρα, όντως μπορεί να είναι παρεμβολή το πρόβλημα που έχεις από κάποιο αναλογικό link στα 900Mhz ή από κάποιο παράνομο repeater που δε το έχουν τοποθετήσει καλά,ποιος ξέρει... Μακάρι κάποιος τεχνικός να διαβάζει το myphone για να δει το πρόβλημα.

Το δήλωσες στο 1260; Είναι τρελό πρόβλημα...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Το δήλωσα στο 1277 (χρειάστηκε να απομακρυνθώ 2 τετράγωνα από το σπίτι για να με ακούνε καθαρά :p ) και μου είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα καταγεγραμμένο στην περιοχή μου. Υποσχέθηκαν παρόλα αυτά να δει το πρόβλημα αρμόδιο τμήμα.

Επιβεβαιωμένα πάντως όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού δεν έχω κανένα πρόβλημα ενώ μόλις κάνω κλήση από το σπίτι ακούω πολύ καλά με full σήμα αλλά με ακούνε με πολλές παρεμβολές. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η μάνα μου με WIND.... Για να δούμε... :(

θα ασχοληθουνε οντως με το προβλημα η απλα λενε οτι καταγραφουνε το προβλημα και δεν κανουνε τιποτα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

θα ασχοληθουνε οντως με το προβλημα η απλα λενε οτι καταγραφουνε το προβλημα και δεν κανουνε τιποτα?

Ασχολούνται αλλά θέλει λίγο φαντασία το πρόβλημα... Επειδή προβλέπω να παίρνει καιρό να λυθεί,3g έχεις σπίτι σου; Γιατί εκεί αποκλείεται να παρεμβάλλει κάποιος...

Θα το δούνε από το τεχνικό τμήμα αλλά πρέπει να τονίσεις ότι είναι στο uplink για να έρθουν για επιτόπου μετρήσεις...Αλλιώς δε φαίνεται?!?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Το δήλωσα στο 1277 (χρειάστηκε να απομακρυνθώ 2 τετράγωνα από το σπίτι για να με ακούνε καθαρά :p ) και μου είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα καταγεγραμμένο στην περιοχή μου. Υποσχέθηκαν παρόλα αυτά να δει το πρόβλημα αρμόδιο τμήμα.

Επιβεβαιωμένα πάντως όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού δεν έχω κανένα πρόβλημα ενώ μόλις κάνω κλήση από το σπίτι ακούω πολύ καλά με full σήμα αλλά με ακούνε με πολλές παρεμβολές. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η μάνα μου με WIND.... Για να δούμε... :(

Όταν σε ακούν με παρεμβολές οι συνομιλητές σου τι εννοούν? Διακοπές κατά την ακρόαση? Παραμόρφωση χροιάς φωνής?

Αν υπήρχε γενικευμένη παρεμβολή από πειρατικό Link στους δέκτες του σταθμού που καλύπτει τη περιοχή θα υπήρχαν πολλά παράπονα. Το σύμπτωμα που θα αντιλαμβανόταν τότε ο συνδρομητής θα ήταν τα drop calls ή silent calls και αυτά τα πρώτα δευτερόλεπτα διότι μετά θα ανιχνευόταν η παρεμβολή από κατάλληλους μηχανισμούς και δε θα υπήρχε καν call setup. To λογισμικό διαχείρισης των κόμβων δικτύου ασύρματης πρόσβασης (BSCs) επιτρέπει τη μέτρηση των παρεμβολών ανά Cell ή πομποδέκτη.

Αν υπήρχε βλάβη στους δέκτες ή τις κεραίες λήψης του σταθμού (RX diversity lost, VSWR Limits exceeded κ.τ.λ.) με συνέπεια την σημαντική εξασθένηση του σήματος που λαμβάνεται από το κινητό θα υπήρχαν επίσης πολλά παράπονα. Θα το είχε διαπιστώσει και η εταιρεία πριν υπάρξουν παράπονα.

Αν δε μπορούν να διαπιστώσουν το πρόβλημα στο δίκτυό τους τότε σημαίνει ότι η εστία του προβλήματος είναι εξαιρετικά περιορισμένη σε έκταση που δεν ξεπερνά τα 2 – 3 οικοδομικά τετράγωνα. Δεν θα πρόκειται για στενή δέσμη κατευθυνόμενης εκπομπής αλλά για μάλλον για μη διακοπτόμενη κυκλική διασπορά σήματος. Αυτό θα επηρεάζει το Uplink των κινητών στη συγκεκριμένη περιοχή και δεν έχει σχέση τόσο πολύ με το αν είσαι μέσα ή έξω από το σπίτι.

Πιθανές αιτίες είναι τα ασύρματα κυκλώματα παρακολούθησης CCTV, οικιακός πομπός μετάδοσης σήματος TV UHF, συστήματα TETRA,εκτός προδιαγραφών WiFi Access Point ή ενεργοποίηση Micro Site από άλλη εταιρεία στη περιοχή.

Ο μόνος τρόπος να βρεθεί το πρόβλημα είναι να πραγματοποιηθεί επιτόπου έλεγχος από την εταιρεία με Spectrum Analyzer αλλά αν δεν έχουν ικανό αριθμό παραπόνων το βλέπω δύσκολο να το ψάξουν.

Μια πρόχειρη αλλά αποτελεσματική λύση είναι την ώρα που επικοινωνείς με το τεχνικό τμήμα να κάνουν ένα Call Path Trace και να αλλάξουν συχνότητες στη κυψέλη απομονώνοντας τη προβληματική.

Όταν σε ακούν με παρεμβολές οι συνομιλητές σου τι εννοούν? Διακοπές κατά την ακρόαση? Παραμόρφωση χροιάς φωνής?

Αν υπήρχε γενικευμένη παρεμβολή από πειρατικό Link στους δέκτες του σταθμού που καλύπτει τη περιοχή θα υπήρχαν πολλά παράπονα. Το σύμπτωμα που θα αντιλαμβανόταν τότε ο συνδρομητής θα ήταν τα drop calls ή silent calls και αυτά τα πρώτα δευτερόλεπτα διότι μετά θα ανιχνευόταν η παρεμβολή από κατάλληλους μηχανισμούς και δε θα υπήρχε καν call setup. To λογισμικό διαχείρισης των κόμβων δικτύου ασύρματης πρόσβασης (BSCs) επιτρέπει τη μέτρηση των παρεμβολών ανά Cell ή πομποδέκτη.

Αν υπήρχε βλάβη στους δέκτες ή τις κεραίες λήψης του σταθμού (RX diversity lost, VSWR Limits exceeded κ.τ.λ.) με συνέπεια την σημαντική εξασθένηση του σήματος που λαμβάνεται από το κινητό θα υπήρχαν επίσης πολλά παράπονα. Θα το είχε διαπιστώσει και η εταιρεία πριν υπάρξουν παράπονα.

Αν δε μπορούν να διαπιστώσουν το πρόβλημα στο δίκτυό τους τότε σημαίνει ότι η εστία του προβλήματος είναι εξαιρετικά περιορισμένη σε έκταση που δεν ξεπερνά τα 2 – 3 οικοδομικά τετράγωνα. Δεν θα πρόκειται για στενή δέσμη κατευθυνόμενης εκπομπής αλλά για μάλλον για μη διακοπτόμενη κυκλική διασπορά σήματος. Αυτό θα επηρεάζει το Uplink των κινητών στη συγκεκριμένη περιοχή και δεν έχει σχέση τόσο πολύ με το αν είσαι μέσα ή έξω από το σπίτι.

Πιθανές αιτίες είναι τα ασύρματα κυκλώματα παρακολούθησης CCTV, οικιακός πομπός μετάδοσης σήματος TV UHF, συστήματα TETRA,εκτός προδιαγραφών WiFi Access Point ή ενεργοποίηση Micro Site από άλλη εταιρεία στη περιοχή.

Ο μόνος τρόπος να βρεθεί το πρόβλημα είναι να πραγματοποιηθεί επιτόπου έλεγχος από την εταιρεία με Spectrum Analyzer αλλά αν δεν έχουν ικανό αριθμό παραπόνων το βλέπω δύσκολο να το ψάξουν.

Μια πρόχειρη αλλά αποτελεσματική λύση είναι την ώρα που επικοινωνείς με το τεχνικό τμήμα να κάνουν ένα Call Path Trace και να αλλάξουν συχνότητες στη κυψέλη απομονώνοντας τη προβληματική.

Παιδιά αυτό που συμβαίνει είναι ότι παραμορφώνεται η χροιά της φωνής. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα διότι μίλησα με 3 γείτονες μου (οι 2 από την ίδια πολυκατοικία) και έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τις 29-30/12/2009 αλλά όλοι νόμιζαν ότι έχουν πρόβλημα οι συσκευές τους!!! Πήγα σε κατάστημα WIND και μου είπαν ότι θα προωθήσουν το πρόβλημα με e-mail καθώς παρουσιάστηκαν 4-5 περιπτώσεις με το ίδιο πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή Αγυιάς ,Αγ.Σοφιας και Ζαβλανιου. Από το σπίτι μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το τεχνικό τμήμα διότι δεν μπορούν να με ακούσουν ώστε να κάνουν Call Path Trace. Όσο για το ότι δεν έχει σχέση τόσο πολύ με το αν είμαι μέσα ή έξω από το σπίτι έχεις απολυτο δίκιο διότι δεν μπορώ να μιλήσω ούτε έξω στο μπαλκόνι. Δυστηχως 3g στο σπιτι δεν εχω για να δοκιμασω. Όσο για το πρόβλημα στο uplink το τόνισα στο 1277 εντονως...

Παιδιά αυτό που συμβαίνει είναι ότι παραμορφώνεται η χροιά της φωνής. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα διότι μίλησα με 3 γείτονες μου (οι 2 από την ίδια πολυκατοικία) και έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τις 29-30/12/2009 αλλά όλοι νόμιζαν ότι έχουν πρόβλημα οι συσκευές τους!!! Πήγα σε κατάστημα WIND και μου είπαν ότι θα προωθήσουν το πρόβλημα με e-mail καθώς παρουσιάστηκαν 4-5 περιπτώσεις με το ίδιο πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή Αγυιάς ,Αγ.Σοφιας και Ζαβλανιου. Από το σπίτι μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το τεχνικό τμήμα διότι δεν μπορούν να με ακούσουν ώστε να κάνουν Call Path Trace. Όσο για το ότι δεν έχει σχέση τόσο πολύ με το αν είμαι μέσα ή έξω από το σπίτι έχεις απολυτο δίκιο διότι δεν μπορώ να μιλήσω ούτε έξω στο μπαλκόνι. Δυστηχως 3g στο σπιτι δεν εχω για να δοκιμασω. Όσο για το πρόβλημα στο uplink το τόνισα στο 1277 εντονως...

Θα πρότεινα να βρεις ένα κινητό με κατάλληλο software ώστε να δεις ποιο cell σε κλειδώνει όταν έχεις πρόβλημα και ποιο όταν απομακρύνεσαι από την συγκεκριμένη περιοχή και δεν υπάρχει πλέον το πρόβλημα. Μετά μπορείς να τους προωθήσεις τα στοιχεία με email. Πάντως είναι απαράδεκτο να μη κάνουν τίποτα αν δεν υπάρχουν προβλήματα πρόσβασης στο σταθμό από τη στιγμή που λαμβάνουν συνεχώς παράπονα.

Θα πρότεινα να βρεις ένα κινητό με κατάλληλο software ώστε να δεις ποιο cell σε κλειδώνει όταν έχεις πρόβλημα και ποιο όταν απομακρύνεσαι από την συγκεκριμένη περιοχή και δεν υπάρχει πλέον το πρόβλημα. Μετά μπορείς να τους προωθήσεις τα στοιχεία με email. Πάντως είναι απαράδεκτο να μη κάνουν τίποτα αν δεν υπάρχουν προβλήματα πρόσβασης στο σταθμό από τη στιγμή που λαμβάνουν συνεχώς παράπονα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα καταλήξουν στο πόρισμα ότι είναι παρεμβολές...την πάτησε ο "παράνομος"... Δεν αστειεύονται στην ΕΕΤΤ σε τέτοιες περιπτώσεις,τα πρόστιμα είναι τσουχτερά. Τώρα αν χρειάζεται διαδικασία για υποβολή μηνύσεως στον παράνομο δυστυχώς η υπόθεση δε βλέπω να "κλείνει" σύντομα.

Τι κινητά έχεις clio1400; Αν και δε χρειάζεται να τους πεις ποια cell σε καλύπτουν,το βλέπουν και μάλιστα με αρκετή ακρίβεια,απλά να δούμε ποιο είναι το serving cell.

Δύο με τρεις ημέρες παίρνει να λυθεί συνήθως το πρόβλημα(εφόσον είναι εφικτό) Τώρα αν έχεις πέσει σε περιπτώσεις "Δοβρούτσι" που η WIND ήταν χρόνια στα δικαστήρια για παράνομη χρήση συχνοτήτων στο πάρκο κεραιών...βρες συσκευή 3ης γενιάς ή άλλαξε δίκτυο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω δοκιμάσει με SE W595, SE K810, SE W302 και Nokia 6500. Το πρόβλημα συνεχίζει και από ότι μου λέτε δεν θα δω σύντομα προκοπή... Το θέμα είναι ότι μιλάμε για μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Πάτρας. Τεσπα να δούμε τι θα απαντήσουν και από το αρμόδιο τμήμα. :cry:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα καταλήξουν στο πόρισμα ότι είναι παρεμβολές...την πάτησε ο "παράνομος"... Δεν αστειεύονται στην ΕΕΤΤ σε τέτοιες περιπτώσεις,τα πρόστιμα είναι τσουχτερά. Τώρα αν χρειάζεται διαδικασία για υποβολή μηνύσεως στον παράνομο δυστυχώς η υπόθεση δε βλέπω να "κλείνει" σύντομα.

Πίστεψέ με αν “έκοβαν” πρόστιμα δε θα είχαμε τα δεκάδες πειρατο-containers TV/Ραδιοφώνου & Links στα βουνά & λόφους …που να δεις γύρω από την Αθήνα τι γίνεται…;)

Πίστεψέ με αν “έκοβαν” πρόστιμα δε θα είχαμε τα δεκάδες πειρατο-containers TV/Ραδιοφώνου & Links στα βουνά & λόφους …που να δεις γύρω από την Αθήνα τι γίνεται…;)

Αν ήμουν τεχνικός θα τους έκανα ζημιά... Φωτιά,σπάσιμο,διακοπή ρεύματος! Είναι εξοργιστικό αυτό που περιγράφεις!

Πάντως το Δοβρούτσι καθάρισε απ'όσο ξέρω και για την WIND και για τη Vodafone! Στον Τύμπανο και Χάνια δε ξέρω τι γίνεται!?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάμε αισίως 15 μέρες με το πρόβλημα και ακόμα τίποτα ... Από WIND ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Μάλλον μιλάμε για παρεμβολή αλλά είναι δύσκολο να εντοπιστεί. :(

καλα εδω Κορδελιο Θεσσαλονικης δεν νομιζω ποτε να υπαρχει τελεια καλυψη!!!!δεν ειναι τελειως χαλια το σημα της αλλα δεν το λες και καλο!σε μερικα σημεια δεν πιανει καθολου!

Εχω wind αλλά μολις προσφατα πηρα 3G κινητο

Αισχως

στην περιοχη Μαρτιου ΔΕΝ πιανω σχεδον ποτε 3G. Και ειμαι 4ο οροφο. Ουτε και στο απλο GSM ειμαι ικανοποιημένος. Το απλό 2.5G σημα παίζει από 5 (λεμε 5 κεραίες = full) μέχρι ! (θαυμαστικό δλδ ΚΑΘΟΛΟΥ). Αυτα στο απλο GSM γιατί ειπαμε To 3G σπιτι μου ειναι ανεκδοτο..

Γενικα τωρα που κυκλοφορώ με 3g συσκευη θα σας πω πως πιανει στα περηξ, αλλα λιγα τα πράγματα.. Κακό σημα εν γένει:mad:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Μα στο Κορδελιό έχουν ξηλωθεί εδώ και καιρό κεραίες... Δε νομίζω να ήθελε η Wind να έχει δυσαρεστημένους πελάτες εντός της Θεσσαλονίκης ;) Αλλάξτε δήμαρχο και νοοτροπία :p

Στην Μαρτίου σε ποιο υψος;

Edited by kotsianis7