bored01 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Αυτο θα μας το πουν αυτοι που μενουν σε αυτα τα μερη.Οπως παραπανω ο keysmith. Τα οποία μέρη είναι λίγα και συγκεκριμένα. Το λέω γιατι η συζήτηση ξεκίνησε από το κατα πόσο η Wind έχει επαρκή κάλυψη γενικά στην επαρχία. Δεν έχει αναφερθεί συγκεκριμένη περιοχή. Εγώ γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε με τη Wind ούτε με τη Vodafone τέτοιο πρόβλημα στην επαρχία ώστε να μπορώ να ισχυριστώ ότι η Cosmote είναι πολύ καλύτερη. Ναι, είναι σε κάποιες περιοχές καλύτερη (συμβαίνει και το αντίθετο βέβαια αλλά πιο σπάνια) αλλά δεν μιλάμε για τέτοια διαφορά όπως θέλουν μερικοί (και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον) να φανταζόμαστε. Στο 3G μόνο έχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Τουλάχιστον στη Θεσσαλία στις περιοχές που κινούμαι η Cosmote είναι λίγο εώς πολύ χειρότερη από WIND. Υπάρχουν 2 περιοχές που συμβαίνει το αντίθετο αλλά η συνολική εικόνα δεν αλλάζει;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Συμφωνώ!Για Θεσσαλία,την ίδια εμπειρία έχω αποκομίσει από Wind σε σχέση με Κοσμοτέ!:) Υ.Γ.:Η Voda στην Θεσσαλία είναι σε άλλη διασταση,εκπέμπει στους 89,8 μεγάκυκλους :X @Mixtri, γνωρίζεις εάν επαληθεύεται ο χάρτης κάλυψης της Wind στο 3g,στο νομό Καρδίτσας;Τουλάχιστον για Μαγνησία ξέρουμε ότι επαληθεύεται όπως και για Πιερία και για Κεντρική Μακεδονία όπου την έχω χρησιμοποιήσει!Για Καρδίτσα τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayra Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι.Προσπαθώ από εχθές να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας σε κάρτα wind. Παίρνω τηλέφωνο στο 1268 και μου λέει ότι "το σύστημα είναι προσωρινά μη διαθέσιμο" Τι γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Παιδιά,περίεργα πράγματα συμβαίνουν από το πρωί.Είτε έχω φουλ σήμα και δεν μπορώ να "βγάλω" κλήσεις είτε μου γράφει "Περιορισμένη Υπηρεσία".:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Μήπως κάνουν τίποτα εργασίες στην πλατφόρμα της καρτοκινητής;Αλλά και πάλι,Σάββατο πρωί σε ώρα αιχμής βρήκαν; :confused: Εκτός κι αν συμβαίνει κάποια προσωρινή δυσλειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayra Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Τι να πω! Από εχθές? Έχω μείνει στην ουσία χωρίς κινητό.Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Τι να πω! Από εχθές? Έχω μείνει στην ουσία χωρίς κινητό.Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Μόλις κάλεσα και εγώ στο 1268 για να δω αν έχει πρόβλημα αλλά μου ζητάει τους κωδικούς της κάρτας κανονικά.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayra Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 What?Και σε μένα γιατί όχι?Τι γίνετε ρε γαμότο.Αμάν πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι.Προσπαθώ από εχθές να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας σε κάρτα wind. Παίρνω τηλέφωνο στο 1268 και μου λέει ότι "το σύστημα είναι προσωρινά μη διαθέσιμο" Τι γίνετε? Η κάρτα είναι ενεργοποιημένη; εννοώ, μήπως είναι νέος αριθμός και δεν έχεις κάνεις χρεώσιμη εξερχόμενη που να έχει απαντηθεί ώστε να ενεργοποιηθεί; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Συμφωνώ!Για Θεσσαλία,την ίδια εμπειρία έχω αποκομίσει από Wind σε σχέση με Κοσμοτέ!:) Υ.Γ.:Η Voda στην Θεσσαλία είναι σε άλλη διασταση,εκπέμπει στους 89,8 μεγάκυκλους :X @Mixtri, γνωρίζεις εάν επαληθεύεται ο χάρτης κάλυψης της Wind στο 3g,στο νομό Καρδίτσας;Τουλάχιστον για Μαγνησία ξέρουμε ότι επαληθεύεται όπως και για Πιερία και για Κεντρική Μακεδονία όπου την έχω χρησιμοποιήσει!Για Καρδίτσα τι γίνεται; Video call που δοκίμασα ΠΡΟΣ σοφάδες ΑΠΟ βόλο πραγματοποιήθηκε κανονικά. Θα σας πω μόλις πάω (δηλαδή όχι και τόσο σύντομα :p) Γενικά ο χάρτης είναι ακριβής απ'όσο καταλαβαίνω... PS : η vodafone την τελευταία φορά που πήγα Καρδίτσα είχε βάλει 3g Σοφάδες!!! Και όμως! Λογικά θα αυξήθηκε η χωρητικότητα,από κάλυψη καλά πάει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Αν μου βρίσκεις καλή την Vodafone στους νομούς της Θεσσαλίας σε θέμα κάλυψης,τότε η Wind δεν είναι καλή,αλλά εξαιρετική :lol: Στα ορεινά της Καρδίτσας πάντως η Wind έχει πολύ καλής ποιότητας κάλυψη ενώ η κόκκινη... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Σερρες μακαρι η vodafone να ειχε το σημα της wind. vodafone εχω αλλα Σερρες και εννοω οχι μονο μεσα στην πολη αλλα και σε πολλα "δυσκολα γεωγραφικα μερη" στον Νομο απλα η wind σκιζει Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Έχει ειπωθεί άλλωστε πολλές φορές η υπεροχή της Wind έναντι της Vodafone κυρίως στις επαρχιακές περιοχές της Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας. Και γω απ'τις δικές μου διαδρομές στα διαμερίσματα αυτά,αποκόμισα εμπειρία καλύτερης κάλυψης της Wind έναντι Vodafone!Σχεδόν 'ίδια με Κοσμοτέ η Wind! Απ'την άλλη,θεωρώ πως η Vodafone έχει το πάνω χέρι στην 3g και gsm κάλυψη σε μεγαλουπόλεις και ότι η Wind εκεί μένει κάπως στάσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Σε μερικές περιοχές φταίει η Wind που δεν έχει σήμα επειδή δεν βάζει περισσότερες κεραίες αλλά σε άλλες περιοχές που έχει σήμα κάποιοι πάνε και ξυλώνουν τις κεραίες με αποτέλεσμα ούτε εκεί να μην έχει σήμα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Στο μεγαλύτερο έργο εκσυγχρονισμό του Δικτύου Κορμού της τα τελευταία χρόνια προχωρά από φέτος η WIND Ελλάς, με στόχο την αύξηση της χωρητικότητας αλλά και την ποιοτική βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της. Το έργο, έχει ανατεθεί στην εταιρεία Ericsson και θα υλοποιηθεί στη διάρκεια 3 ετών. Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη αναβάθμιση των υποδομών μεταγωγής στα Τεχνικά Κέντρα της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο και Καβάλα με νέες τεχνολογίες αιχμής καθώς και την ενίσχυση του Κεντρικού Δικτύου της εταιρείας πανελλαδικά με 12 νέους υπερσύγχρονους κόμβους. Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε ήδη από το τεχνικό κέντρο της WIND στην Πάτρα και σταδιακά θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα κέντρα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Ο σχεδιασμός του νέου δικτύου κορμού της WIND βασίζεται σε μια απλουστευμένη μοντέρνα αρχιτεκτονική δομή για να προσφέρει όλη την απαιτούμενη λειτουργικότητα τόσο στη χρήση όσο και την υποστήριξη προηγμένων τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών προς τους συνδρομητές της. Παράλληλα θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη και πιο απλοποιημένη λειτουργία των δικτυακών υποδομών της βελτιώνοντας τη διασύνδεση μεταξύ των τεχνικών κέντρων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα και δίνοντας τη δυνατότητα συνεχούς και ταχείας διεκπεραίωσης των λειτουργιών του δικτύου. Το νέο προηγμένο και ενοποιημένο δίκτυο κορμού της WIND θα προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες φωνής και δεδομένων καθώς προβλέπεται η χρήση εξελιγμένων λογισμικών και πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης ενώ θα διαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα ώστε σε κάθε περίπτωση να καλύπτει τις ανάγκες σε περιόδους υψηλής ζήτησης (πχ. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά κλπ) διοχετεύοντας αυτόματα τις κλήσεις στο κοντινότερο ελεύθερο κέντρο. Ο Γενικός Διευθυντής Δικτύου της WIND κ. Φώτης Κωνσταντέλλος αναφερόμενος στο έργο δήλωσε: «Ο τεχνολογικός εκσυγχρονισμός του δικτύου κορμού μεταγωγής της Wind αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και συμβάλλει στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και υψηλής διαθεσιμότητας». Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το νέο δίκτυο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, τα τεχνικά κέντρα της εταιρεία γίνονται «πράσινα» καθώς η λειτουργία τους απαιτεί χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, περιορίζοντας το ενεργειακό αποτύπωμα της WIND. http://fmvoice.gr/#2!2!3560 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 εν ολιγοις τι εννοουν?οτι θα αυξηθει η χωρητικοτητα και το σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Ότι θα αυξηθεί η χωρητικότητα στα κέντρα και γενικότερα στο δίκτυο κορμού, θα γίνεται καλύτερη διαχειρηση της τηλεπικοινωνιακής κίνησης σε περιόδους αυξημένης κίνησης και θα υπάρχουν μεγαλύτερα επίπεδα εφεδρείας. Δεν αναφέρεται στο ράδιοδίκτυο (σταθμοί) ώστε να μιλάει για σήμα. Εμένα μου κάνει πολύ μαρκετίστικη η ανακοίνωση (μην νομίζετε δηλαδή ότι άλλες δεν κάνουν ανάλογες κινήσεις). Σίγουρα βέβαια είναι καλό που δείχνουν να ασχολούνται με το τομέα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Ότι θα αυξηθεί η χωρητικότητα στα κέντρα και γενικότερα στο δίκτυο κορμού, θα γίνεται καλύτερη διαχειρηση της τηλεπικοινωνιακής κίνησης σε περιόδους αυξημένης κίνησης και θα υπάρχουν μεγαλύτερα επίπεδα εφεδρείας. Δεν αναφέρεται στο ράδιοδίκτυο (σταθμοί) ώστε να μιλάει για σήμα. Εμένα μου κάνει πολύ μαρκετίστικη η ανακοίνωση (μην νομίζετε δηλαδή ότι άλλες δεν κάνουν ανάλογες κινήσεις). Σίγουρα βέβαια είναι καλό που δείχνουν να ασχολούνται με το τομέα αυτό. Απο οτι καταλαβα πανε σε cloud netoworking, πραγμα το οποιο ισχυει στην vf εδω και μηνες. Η ανακοινωση μαλλον εχει να κανει με την Ericsson παρά με την Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Έχει ειπωθεί άλλωστε πολλές φορές η υπεροχή της Wind έναντι της Vodafone κυρίως στις επαρχιακές περιοχές της Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας. Και γω απ'τις δικές μου διαδρομές στα διαμερίσματα αυτά,αποκόμισα εμπειρία καλύτερης κάλυψης της Wind έναντι Vodafone!Σχεδόν 'ίδια με Κοσμοτέ η Wind! Απ'την άλλη,θεωρώ πως η Vodafone έχει το πάνω χέρι στην 3g και gsm κάλυψη σε μεγαλουπόλεις και ότι η Wind εκεί μένει κάπως στάσιμη Το ακουσαμε κι αυτο ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η WIND EXEI ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ VODAFOΝE Οσο για την θεσσαλια και στο βολο που πηγα ειχε πολυ λιγοτερα καναλια απο voda,στη Λαρισα δε το συζηταμε,τρικαλα και καρδιτσα δε ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Ναι,όντως,στον Βόλο η Vodafone έχει κανάλια.Δεν αντιλέγω.Κάλυψη(κυρίως 3g)δεν έχει,κατι το οποίο έχει η Wind.Τι σχέση έχουν τα κανάλια με την κάλυψη;Εγώ στην κάλυψη αναφέρθηκα :) Στο κάτω-κάτω,ρόλο δεν παίζει μόνο ο αριθμός των καναλιών αλλά και η διαχείρησή τους.Επιπλέον,η Wind όπου μπορεί στον Βόλο και στην Μαγνησία γενικά βάζει 3g!Η Vodafone δεν έχει ούτε στο κέντρο του Βόλου!Δε μιλάω για το υπόλοιπο μέρος του νομού Μαγνησίας!Οπότε,ναι,η Wind έχει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο φυσικά!Και δεν παρουσιάζει περισσότερα προλήματα στη λειτουργία του δικτύου απ'ό,τι η Vodafone!Ας έχει ελάχιστα κανάλια λιγότερα!Και;Μια χαρά αποδοτικότατο είναι το δίκτυο και με εξαιρετική ποιότητα ήχου! ;) Επίσης,θεωρώ πως π.χ. στην Πιερία όπως και σε μεγάλο μέρος του νομού Λαρίσης είναι επίσης καλύτερη η Wind,τουλάχιστον στην κάλυψη 3g! Στην Θεσ/νίκη εντάξει,καλύτερη είναι η Vodifone με μεγάλη θα έλεγα διαφορά στην κάλυψη στις πιο πολλές περιοχές Σέρρες επίσης(μιας και αναφέρθηκα σε Κεντρική Μακεδονία)επίσης είναι αξιολογότατη η Wind! Στα ορεινά της Καρδίτσας(γυρνάμε ξανά στην Θεσσαλία)είναι επίσης αξιολογότατη η Wind,ενώ η Vodafone πέρα βρέχει! Κατα γενικη ομολογία επομένως,πολύ καλύτερη σε κάλυψη στις εν λόγω περιοχές/νομούς είναι η Wind!Και δεν έγινε τώρα τελευταία καλή!Έχει πάνω από 2 χρόνια που έκανε συνολικά αυτές τις βελτιώσεις στην κάλυψη! Απλά,από προσωπική μου εμπειρία στις προαναφερθείσες περιοχές,η Wind προσπαθεί,ενώ η Vodafone αδιαφορεί και μάλιστα χρόνια τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Σε μερικές περιοχές φταίει η Wind που δεν έχει σήμα επειδή δεν βάζει περισσότερες κεραίες αλλά σε άλλες περιοχές που έχει σήμα κάποιοι πάνε και ξυλώνουν τις κεραίες με αποτέλεσμα ούτε εκεί να μην έχει σήμα.:rolleyes: καλα αυτο με τις κεραιες εχει γινει καραμελιτσα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ναι,όντως,στον Βόλο η Vodafone έχει κανάλια.Δεν αντιλέγω.Κάλυψη(κυρίως 3g)δεν έχει,κατι το οποίο έχει η Wind.Τι σχέση έχουν τα κανάλια με την κάλυψη;Εγώ στην κάλυψη αναφέρθηκα :) Στο κάτω-κάτω,ρόλο δεν παίζει μόνο ο αριθμός των καναλιών αλλά και η διαχείρησή τους.Επιπλέον,η Wind όπου μπορεί στον Βόλο και στην Μαγνησία γενικά βάζει 3g!Η Vodafone δεν έχει ούτε στο κέντρο του Βόλου!Δε μιλάω για το υπόλοιπο μέρος του νομού Μαγνησίας!Οπότε,ναι,η Wind έχει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο φυσικά!Και δεν παρουσιάζει περισσότερα προλήματα στη λειτουργία του δικτύου απ'ό,τι η Vodafone!Ας έχει ελάχιστα κανάλια λιγότερα!Και;Μια χαρά αποδοτικότατο είναι το δίκτυο και με εξαιρετική ποιότητα ήχου! ;) Επίσης,θεωρώ πως π.χ. στην Πιερία όπως και σε μεγάλο μέρος του νομού Λαρίσης είναι επίσης καλύτερη η Wind,τουλάχιστον στην κάλυψη 3g! Στην Θεσ/νίκη εντάξει,καλύτερη είναι η Vodifone με μεγάλη θα έλεγα διαφορά στην κάλυψη στις πιο πολλές περιοχές Σέρρες επίσης(μιας και αναφέρθηκα σε Κεντρική Μακεδονία)επίσης είναι αξιολογότατη η Wind! Στα ορεινά της Καρδίτσας(γυρνάμε ξανά στην Θεσσαλία)είναι επίσης αξιολογότατη η Wind,ενώ η Vodafone πέρα βρέχει! Κατα γενικη ομολογία επομένως,πολύ καλύτερη σε κάλυψη στις εν λόγω περιοχές/νομούς είναι η Wind!Και δεν έγινε τώρα τελευταία καλή!Έχει πάνω από 2 χρόνια που έκανε συνολικά αυτές τις βελτιώσεις στην κάλυψη! Απλά,από προσωπική μου εμπειρία στις προαναφερθείσες περιοχές,η Wind προσπαθεί,ενώ η Vodafone αδιαφορεί και μάλιστα χρόνια τώρα.. Μιας και αναφερθηκες για Σερρες η wind δεν ειναι απλα αξιολογη απλα κανει την διαφορα!!Και κανει την διαφορα σε σημεια δυσκολα εκει που δεν εχουν οι αλλοι.Οσο ειχαμε την Εθνικη περιαγωγη η Wind μας εβγαζε απο τα δυσκολα για εμας της Vodafone ... Καλα η Cosmote ... εχει χασει την μπαλα τελειως...παντως Στον νομο ειναι σιγουρα η πιο αξιοπιστη σε σημα εδω και πολλα χρονια Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Μιας και αναφερθηκες για Σερρες η wind δεν ειναι απλα αξιολογη απλα κανει την διαφορα!!Και κανει την διαφορα σε σημεια δυσκολα εκει που δεν εχουν οι αλλοι.Οσο ειχαμε την Εθνικη περιαγωγη η Wind μας εβγαζε απο τα δυσκολα για εμας της Vodafone ... Καλα η Cosmote ... εχει χασει την μπαλα τελειως...παντως Στον νομο ειναι σιγουρα η πιο αξιοπιστη σε σημα εδω και πολλα χρονια Αντιθετα στο Κιλκις συμβαινει το αντιθετο η vodafone εχει το πανω χερι και οι μισες κεραιες της wind ειναι με colocation,ασε που η wind με την παραμικρη παρεμβολη της mobimak χανεται,ισως δηλαδη η mobimak να εχει και καλυτερη καλυψη απο τη wind σε ελληνικο εδαφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Ναι,όντως,στον Βόλο η Vodafone έχει κανάλια.Δεν αντιλέγω.Κάλυψη(κυρίως 3g)δεν έχει,κατι το οποίο έχει η Wind.Τι σχέση έχουν τα κανάλια με την κάλυψη;Εγώ στην κάλυψη αναφέρθηκα :) Στο κάτω-κάτω,ρόλο δεν παίζει μόνο ο αριθμός των καναλιών αλλά και η διαχείρησή τους.Επιπλέον,η Wind όπου μπορεί στον Βόλο και στην Μαγνησία γενικά βάζει 3g!Η Vodafone δεν έχει ούτε στο κέντρο του Βόλου!Δε μιλάω για το υπόλοιπο μέρος του νομού Μαγνησίας!Οπότε,ναι,η Wind έχει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο φυσικά!Και δεν παρουσιάζει περισσότερα προλήματα στη λειτουργία του δικτύου απ'ό,τι η Vodafone!Ας έχει ελάχιστα κανάλια λιγότερα!Και;Μια χαρά αποδοτικότατο είναι το δίκτυο και με εξαιρετική ποιότητα ήχου! ;) Επίσης,θεωρώ πως π.χ. στην Πιερία όπως και σε μεγάλο μέρος του νομού Λαρίσης είναι επίσης καλύτερη η Wind,τουλάχιστον στην κάλυψη 3g! Στην Θεσ/νίκη εντάξει,καλύτερη είναι η Vodifone με μεγάλη θα έλεγα διαφορά στην κάλυψη στις πιο πολλές περιοχές Σέρρες επίσης(μιας και αναφέρθηκα σε Κεντρική Μακεδονία)επίσης είναι αξιολογότατη η Wind! Στα ορεινά της Καρδίτσας(γυρνάμε ξανά στην Θεσσαλία)είναι επίσης αξιολογότατη η Wind,ενώ η Vodafone πέρα βρέχει! Κατα γενικη ομολογία επομένως,πολύ καλύτερη σε κάλυψη στις εν λόγω περιοχές/νομούς είναι η Wind!Και δεν έγινε τώρα τελευταία καλή!Έχει πάνω από 2 χρόνια που έκανε συνολικά αυτές τις βελτιώσεις στην κάλυψη! Απλά,από προσωπική μου εμπειρία στις προαναφερθείσες περιοχές,η Wind προσπαθεί,ενώ η Vodafone αδιαφορεί και μάλιστα χρόνια τώρα.. Βόλος = πολυυυυυυυ ξύλο Καρδίτσα = πολυυυυυυ ξύλο...στα 2 το 1 δώρο Εντάξει ρε παιδιά πόσο ξύλο & πετροπόλεμο ν'αντεξει πια ο εργολάβος :ninja: Ε...θα μείνουν χωρίς κάλυψη..."αυτή είναι η Ελλάδα" που είπε και ο "Κινέζος" aka "καταλληλότερος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts