Jump to content

Κάλυψη δικτύου & αναφορές προβλημάτων [2.5G/3G]

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mia aporia eho..to diktio tis wind ftanei se 7.2 mbit tahitita? eho data card me to huawei modem pou einai 3.6 k mou leei pos sundeete sta 7.2 alla mallon plasmatika einai oi tahitites einai athlies..k auto me odigei stin cosmote...
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Στο site της η Wind αναφέρει για ταχύτητες έως 3,6 Μbps,οπότε κατά πάσα [πιθανότητα η data card κάνει λάθος!Εκτός και αν έχει γίνει αναβάθμιση σε κάποιες περιοχές και η ένδειξη της ταχύτητας των 7,2 είναι αληθινή και το site έμεινε ακόμη ανενημέρωτο!

Πάντως,δε σημαίνει πως επειδή η μέγιστη θεωρητική ταχύτητα της Cosmote είναι 7,2 σε κάποιες περιοχές πως η ταχύτητα θα είναι μεγαλύτερη από τα 3,6 της Wind..Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αν έχεις καποιον γνωστο στην περιοχή που ενδιαφέρεσαι και κάνει χρήση ασύρματου Ίντερνετ στην Κοσμοτέ να τον ρωτήσεις πώς είναι οι ταχύτητες και εν συνεχεία,αν είσαι συνδρομητης ADSM προγραμματος,να δεις πού περίπου βρίσκονται και οι ταχύτητες της Wind στην ίδια περιοχή.Πάντως,μη δεσμευτείς με συμβόλαιο στην Κοσμοτέ πριν βεβαιωθείς πως οι ταχύτητές της οπου το χρησιμοποιείς είναι υψηλότερες απ’ότι στην Wind!

ma to parakseno einai pos to modem einai gia 3.6 k mou grafei pos sundeete sta 7.2..diladi apateonia...ase pou etsi k allios ehi poli halia sima genika k eidika..to 3g tis wind einai gia klamata..tha paro kamia kartosundesi cosmote na tsekaro to sima tis...
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Μην το λες,η Wind αυτήν τη στιγμή έχει πολύ καλύτερη κάλυψη σε επαρχιακές περιοχές σε σχέση με την Vodafone και σε κάποιες περιοχές(π.χ. Πήλιο)υπερισχύει της Cosmote.Στις μεγαλουπόλεις πάνω-κάτω και οι 3 είναι ίδιες(ίσως η Κοσμοτέ είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα,καθώς δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αποξήλωσης σταθμών),ενώ στην επαρχία πάλι υπερτερεί η Κοσμοτε,πλην ελαχίστων περιπτώσεων.Παρόλα αυτά,η Wind αυτήν τη στιγμή έχει αρκετά καλά επίπεδα κάλυψης στην 3η γενιά και σχετικά καλή ποιότητα δικτύου!Από κει και πέρα,αν στις περιοχές που κινείσαι δεν έχει καλή κάλυψη η Wind,πήγαινε σε κάποια άλλη εταιρία για να κάνεις τη δουλειά σου με λιγότερα προβλήματα.Πάντως,αν έχεις καλό σήμα,πιστεύω πως η Wind θα σε εξυπηρετήσει το ίδιο με Κοσμοτε.Τα 7.2 της Κοσμοτέ θα είναι πάνω κάτω σαν τα 3.6 της Wind.Και συν τοις άλλοις,για να πιάσεις τα 7,2 πρέπει νά’σαι σε απόσταση αναπνοής από την κεραία και να έχει απειροελάχιστη κίνηση το δίκτυο!

Τέλος,όσον αφορά το μόντεμ,απλά κάνει λαθος με την ταχύτητα.Αυτό βέβαια δεν είναι ευθύνη της Wind.Αν έχει βγει αναβάθμιση λογισμικού,πέρασέ την,μήπως τυχόν διορθώνει αυτό το σφάλμα! :)

off topic: Η καινουρια διαφημιση της wind ειναι πολυ εξυπνη απαντηση στις αλλες εταιριες και με εκανε και γελασα παααρα πολυ!!!

everyone can see things.

few can see into things...

Μην το λες,η Wind αυτήν τη στιγμή έχει πολύ καλύτερη κάλυψη σε επαρχιακές περιοχές σε σχέση με την Vodafone και σε κάποιες περιοχές(π.χ. Πήλιο)υπερισχύει της Cosmote.Στις μεγαλουπόλεις πάνω-κάτω και οι 3 είναι ίδιες(ίσως η Κοσμοτέ είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα,καθώς δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αποξήλωσης σταθμών),ενώ στην επαρχία πάλι υπερτερεί η Κοσμοτε,πλην ελαχίστων περιπτώσεων.Παρόλα αυτά,η Wind αυτήν τη στιγμή έχει αρκετά καλά επίπεδα κάλυψης στην 3η γενιά και σχετικά καλή ποιότητα δικτύου!Από κει και πέρα,αν στις περιοχές που κινείσαι δεν έχει καλή κάλυψη η Wind,πήγαινε σε κάποια άλλη εταιρία για να κάνεις τη δουλειά σου με λιγότερα προβλήματα.Πάντως,αν έχεις καλό σήμα,πιστεύω πως η Wind θα σε εξυπηρετήσει το ίδιο με Κοσμοτε.Τα 7.2 της Κοσμοτέ θα είναι πάνω κάτω σαν τα 3.6 της Wind.Και συν τοις άλλοις,για να πιάσεις τα 7,2 πρέπει νάʼσαι σε απόσταση αναπνοής από την κεραία και να έχει απειροελάχιστη κίνηση το δίκτυο!

Τέλος,όσον αφορά το μόντεμ,απλά κάνει λαθος με την ταχύτητα.Αυτό βέβαια δεν είναι ευθύνη της Wind.Αν έχει βγει αναβάθμιση λογισμικού,πέρασέ την,μήπως τυχόν διορθώνει αυτό το σφάλμα! :)

Το ιδιο και στη wind αν δεν εχεις καλη καλυψη που συνηθως στην επαρχια ειναι για τα μπαζα θα πιανεις λιγοτερο απο 3.6,ισα ισα που η κοσμοτε αποτελει εγγυηση για mobile internet,ακομη και στη θεσσαλια που θεωρειται οτι ειναι καπως καλο το δικτυο, ερχεται τριτη σε καλυψη,κανε μια βολτα σε Λαρισα,Βολο με νετμονιτορ και τα λεμε

Α και μη ξεχναμε οτι σε ορισμενα νοκια -85dbm δειχνει τερμα σημα

Το ιδιο και στη wind αν δεν εχεις καλη καλυψη που συνηθως στην επαρχια ειναι για τα μπαζα θα πιανεις λιγοτερο απο 3.6,ισα ισα που η κοσμοτε αποτελει εγγυηση για mobile internet,ακομη και στη θεσσαλια που θεωρειται οτι ειναι καπως καλο το δικτυο, ερχεται τριτη σε καλυψη,κανε μια βολτα σε Λαρισα,Βολο με νετμονιτορ και τα λεμε

Ειδικα για την cosmo, το οτι εχει 3g ραδιοδικτυο δεν σημαινει οτι εχει και 3g ταχυτες.

Για να μην το κάνουμε vs.,αρκεί να πω πως όσοι έχουν σύνδεση mobile internet στην Wind στην Θεσσαλία ειναι πολύ ικανοποιημένοι από τις ταχύτητες και την κάλυψη.Μιλάω και από προσωπική εμπειρία αλλά και γενικότερα από φίλους και συγγενείς που την εχουν δεν ακούω παράπονα.Επίσης,επειδή χρησιμοποιώ και mobile internet στην Cosmote μέσω λάπτοπ και του wireless internet,σε πληροφορώ πως δεν έχει αναβαθμίσει στο σύνολο το 3g δίκτυό της με την HSDPA τεχνολογία και έτσι κάποιες επαρχιακές περιοχές έχουν μέχρι και 384 kbps ταχύτητα,σε αντίθεση με την Wind η οποία όπου παρέχει κάλυψη 3ης γενιάς,έχει εγκατεστημένη τεχνολογία HSDPA και ταχύτητες(θεωρητικα)έως 3,6 mbps,οι οποίες πρακτικά φτάνουν μέχρι και τα 2 mbps...Ενώ η Κοσμοτέ πολύ δύσκολα προσεγγίζει αυτήν την ταχύτητα και η μέση ταχύτητα της είναι 1,5 mbps σε HSDPA δίκτυο,και αυτό με σχετικά ήπια κίνηση.

Θα μου πει κανείς,ότι απ’τη στιγμή που η Wind δεν έχει την ιδια κάλυψη παντού,κάλιο το 1,5 mbps της Κοσμοτέ,παρά τα 6 kbps της Wind..Σωστό αυτό..Αλλά όπου παρέχει την ίδια κάλυψη και η Wind γιατί να μην την προτιμήσεις;Και επειδή έχω netmonitor στο Κ750 μου μπορώ να σου πω πως η Wind έχει κάνει πολύ σωστή και ολοκληρωμένη δουλεια,όπως και πολύ σωστή μελέτη σχετικά με την τοποθέτηση σταθμών βάσης και για το λόγο αυτό καταφέρνει να έχει πάρα πολύ αξιοπρεπή κάλυψη,με αποτέλεσμα κατά 95% να είναι σε κάλυψη ίδια με την Κοσμοτε!Στο υπόλοιπο 5% που απομένει,αντιμετωπίζει προβλήματα κυρίως με απενεργοποιηση ή αποξήλωση σταθμών βάσης και για το λόγο αυτό ειναι ευνόητο πως δεν είναι σε θέση να παρέχει την ίδια ακριβώς κάλυψη με Κοσμοτέ!Αν δεν είχε τα παραπάνω προβλήματα,η κάλυψή της κατά 99% θα ήταν ίδια με Κοσμοτέ.. :)

Παιδιά πολύ χάλια, έως καθόλου, σήμα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ειδικά περιοχή Κυψέλη, Γκύζη.

Δείχνει ότι το κινητό είναι κλειστό ενώ δεν είναι, τα μηνύματα δε φτάνουν καθόλου ή φτάνουν με καθυστέρηση μέχρι και μια ημέρα, οι κλήσεις, όταν καταφέρουμε να πιάσουμε, μετά από λίγο διακόπτονται. :(:mad:

Έχει άλλος αυτά τα προβλήματα;

(Πάντως με αυτά τα χάλια η εταιρεία χάνει. Δυο καρτοκινητά δεν έχουν κάνει επιλογή καμίας υπηρεσίας τις τελευταίες εβδομάδες, αφού δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε. Κι ένα συμβόλαιο -wind1 άρα ότι μιλήσω πληρώνω- έχει μέχρι στιγμής 18 λεπτά εξερχόμενες τα οποία αν δε διορθωθεί το πρόβλημα εκεί θα μείνουν μέχρι να ζητήσουμε να ξαναγυρίσουμε σε cosmote)

Παιδιά πολύ χάλια, έως καθόλου, σήμα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ειδικά περιοχή Κυψέλη, Γκύζη.

Δείχνει ότι το κινητό είναι κλειστό ενώ δεν είναι, τα μηνύματα δε φτάνουν καθόλου ή φτάνουν με καθυστέρηση μέχρι και μια ημέρα, οι κλήσεις, όταν καταφέρουμε να πιάσουμε, μετά από λίγο διακόπτονται. :(:mad:

Έχει άλλος αυτά τα προβλήματα;

(Πάντως με αυτά τα χάλια η εταιρεία χάνει. Δυο καρτοκινητά δεν έχουν κάνει επιλογή καμίας υπηρεσίας τις τελευταίες εβδομάδες, αφού δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε. Κι ένα συμβόλαιο -wind1 άρα ότι μιλήσω πληρώνω- έχει μέχρι στιγμής 18 λεπτά εξερχόμενες τα οποία αν δε διορθωθεί το πρόβλημα εκεί θα μείνουν μέχρι να ζητήσουμε να ξαναγυρίσουμε σε cosmote)

Κοιτα και την καλυψη της Cosmo πριν πας εκει. Και η Cosmo ειχε απωλεια κεραις στο Γκυζη προσφατα.

Κοιτα και την καλυψη της Cosmo πριν πας εκει. Και η Cosmo ειχε απωλεια κεραις στο Γκυζη προσφατα.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. :)

Για να μην το κάνουμε vs.,αρκεί να πω πως όσοι έχουν σύνδεση mobile internet στην Wind στην Θεσσαλία ειναι πολύ ικανοποιημένοι από τις ταχύτητες και την κάλυψη.Μιλάω και από προσωπική εμπειρία αλλά και γενικότερα από φίλους και συγγενείς που την εχουν δεν ακούω παράπονα.Επίσης,επειδή χρησιμοποιώ και mobile internet στην Cosmote μέσω λάπτοπ και του wireless internet,σε πληροφορώ πως δεν έχει αναβαθμίσει στο σύνολο το 3g δίκτυό της με την HSDPA τεχνολογία και έτσι κάποιες επαρχιακές περιοχές έχουν μέχρι και 384 kbps ταχύτητα,σε αντίθεση με την Wind η οποία όπου παρέχει κάλυψη 3ης γενιάς,έχει εγκατεστημένη τεχνολογία HSDPA και ταχύτητες(θεωρητικα)έως 3,6 mbps,οι οποίες πρακτικά φτάνουν μέχρι και τα 2 mbps...Ενώ η Κοσμοτέ πολύ δύσκολα προσεγγίζει αυτήν την ταχύτητα και η μέση ταχύτητα της είναι 1,5 mbps σε HSDPA δίκτυο,και αυτό με σχετικά ήπια κίνηση.

Θα μου πει κανείς,ότι απʼτη στιγμή που η Wind δεν έχει την ιδια κάλυψη παντού,κάλιο το 1,5 mbps της Κοσμοτέ,παρά τα 6 kbps της Wind..Σωστό αυτό..Αλλά όπου παρέχει την ίδια κάλυψη και η Wind γιατί να μην την προτιμήσεις;Και επειδή έχω netmonitor στο Κ750 μου μπορώ να σου πω πως η Wind έχει κάνει πολύ σωστή και ολοκληρωμένη δουλεια,όπως και πολύ σωστή μελέτη σχετικά με την τοποθέτηση σταθμών βάσης και για το λόγο αυτό καταφέρνει να έχει πάρα πολύ αξιοπρεπή κάλυψη,με αποτέλεσμα κατά 95% να είναι σε κάλυψη ίδια με την Κοσμοτε!Στο υπόλοιπο 5% που απομένει,αντιμετωπίζει προβλήματα κυρίως με απενεργοποιηση ή αποξήλωση σταθμών βάσης και για το λόγο αυτό ειναι ευνόητο πως δεν είναι σε θέση να παρέχει την ίδια ακριβώς κάλυψη με Κοσμοτέ!Αν δεν είχε τα παραπάνω προβλήματα,η κάλυψή της κατά 99% θα ήταν ίδια με Κοσμοτέ.. :)

Και εγω σου λεω οτι δικτυο εχει σε αυτες τις περιοχες αλλα τι δικτυο εχει? μπορει με 2 κεραιες να καλυψει καποια εκταση και οι αλλες 2 εταιριες να εχουν 4-5 κεραιες εκει που καλυπτουν την ιδια εκταση(μη μου πεις για τα 1800 της κοσμοτε που χρειαζονται περισσοτερες κεραιες,ολα τα δικτυα ειναι dual) τι συνεπειες εχει αυτο? οσο αναφορα τις κλησεις θα κανεις κανονικα κλησεις απ'ολες τις εταιριες,στη wind δε θα χεις τοσο δυνατο σημα,μικρη χωρητικοτητα,συνεπαγεται μεγαλυτερο μπουκωμα στις κυψελες,λιγοτερα καναλια,λιγοτερες συχνοτητες κτλπ

Εχεις ενα αυτοκινητο BMW και ενα αυτοκινητο Ford,την ιδια δουλεια δε σου κανουν? αλλα το αυτοκινητο BMW ειναι πιο αξιοπιστο στο δρομο

Τιθεται θεμα αξιοπιστιας γιατι τα περισσοτερα προβληματα καλυψης τα εχει η wind hellas,δεν πιστευω να υπαρχει κανεις που να το αμφισβητει αυτο

Τιθεται θεμα αξιοπιστιας γιατι τα περισσοτερα προβληματα καλυψης τα εχει η wind hellas,δεν πιστευω να υπαρχει κανεις που να το αμφισβητει αυτο

Eγώ προσωπικά σε ότι αφορά τη κάλυψη (και μιλάω πάντα για 2G) δεν βλέπω κάποια τρελή διαφορά μεταξύ Wind και Vodafone,αλλού πιάνει καλύτερα η μία αλλού η άλλη, ενώ στα αστικά κέντρα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπου υπάρχουν προβλήματα με άδειες, νομίζω και οι τρεις έχουν αξιοπρεπέστατη κάλυψη.

Για τη ποιότητα των υπηρεσιών βέβαια (χωρητικότητα, κομμένες ή χαμένες κλήσεις κ.τ.λ) θα συμφωνήσω απόλυτα. Τελευταία μάλιστα ακούω πάρα πολλά τέτοιου είδους παράπονα για τη Wind ακόμα και μέσα στην Αθήνα... Δεν είμαι 100% σίγουρος για τη Cosmote, πάντως με τη Vodafone που χρησιμοποιώ μόνιμα δεν αντιμετωπίζω κανένα τέτοιο πρόβλημα...

Δε συμφωνώ,διότι τη χρησιμοποιούσα 2 χρονια σ’αυτές τις περιοχές και μόνο θετικές εντυπώσεις αποκόμισα! :) Επισης,σε πληροφορώ πως έχει πολύ πυκνό δίκτυο η Wind στην Θεσσαλία!Πολύ πυκνότερο από Vodafone...Και έχει κάνει γενικά εξαιρετική δουλειά σε κάλυψη,τόσο gsm όσο και 3g! :) Η ποιότητα ήχου επίσης,ειναι εξαιρετικης ποιότητας!Πλέον,σε θέματα κάλυψης τη θεωρώ πολύ ισχυρή και όχι μόνο στην Θεσσαλία,αλλά και στην Ήπειρο που είναι δύσκολη!

θα ρωτησω κατι λιγο κουφο με βαση τις καλυψεις των δικτυων.εχετε προσπαθησει να κανετε βιντεο κληση απο wind σε cosmo η panafon?εγω δεν τα καταφερα και ο αλλος ηταν διπλα μου με 5 μοναδες σημα (οπως λεει και η διαφημιση δεν ειναι σπαστικο να μην εχεις σημα??) καλα που μας δωσαν τις βιντεο κλησεις στην ιδια τιμη με τις απλες ...τι να τις κανουμε ?αλλα οι νεες τιμες χωθηκαν απο ολα τα δικτυα αυτες πιανουν παντου...ποιος μιλησε για καρτελ??

θα ρωτησω κατι λιγο κουφο με βαση τις καλυψεις των δικτυων.εχετε προσπαθησει να κανετε βιντεο κληση απο wind σε cosmo η panafon?εγω δεν τα καταφερα και ο αλλος ηταν διπλα μου με 5 μοναδες σημα (οπως λεει και η διαφημιση δεν ειναι σπαστικο να μην εχεις σημα??) καλα που μας δωσαν τις βιντεο κλησεις στην ιδια τιμη με τις απλες ...τι να τις κανουμε ?αλλα οι νεες τιμες χωθηκαν απο ολα τα δικτυα αυτες πιανουν παντου...ποιος μιλησε για καρτελ??

Eγώ προσωπικά με Vodafone έχω κάνει κανονικότατα videoκλήσεις τόσο με κινητά Cosmote όσο και με Wind (και έχω καλέσει και με έχουν καλέσει).

εχω προσπαθησει απο wind σε cosmote και τα 2 κανονικα ενεργο το 3G nokia και τα 2 και δεν επαιρνε μου εγραφε προβλημα συνδεσης....στο ιδιο τηλεφωνο αλλη φορα εχω καταφερει να κανω κληση.....τωρα τι φταιει αγνωστο

Καταρχήν,πρέπει να βρίσκονται και τα 2 τηλέφωνα εντός καλής κάλυψης δικτυου 3g!Επίσης,ίσως κάποιοι συνδρομητές να πρέπει να εχουν ενεργοποιημένες τις υπηρεσίες 3ης γενιάς,αν αυτές δεν εχουν ήδη ενεργοποιηθεί αυτόματα!Και φυσικά,πρέπει να υποστηριζουν την 3g τεχνολογία και οι 2 συσκευές(καλά,αυτό εξυπακούεται!) :)

ολα αυτα υπηρχαν και οι 2 ειμασταν κεντρο θεσσαλονικης ειχαμε σημα 3g αλλα τα δικτυα δεν θελαν να τα πουνε μεταξυ τους .........λετε να φταιει η φατσα μας?φαγαμε πορτα........

Μπα δεν νομίζω...μαλλον μπουκωμένο πρεπει να ήταν το δίκτυο.Πολλές φορές μου έχει τύχει να έχω φουλ σήμα 3G αλλά να μην μπορώ να μπω ούτε και στο Wind Plus
Υπογραφή....

Και εγω σου λεω οτι δικτυο εχει σε αυτες τις περιοχες αλλα τι δικτυο εχει? μπορει με 2 κεραιες να καλυψει καποια εκταση και οι αλλες 2 εταιριες να εχουν 4-5 κεραιες εκει που καλυπτουν την ιδια εκταση(μη μου πεις για τα 1800 της κοσμοτε που χρειαζονται περισσοτερες κεραιες,ολα τα δικτυα ειναι dual) τι συνεπειες εχει αυτο? οσο αναφορα τις κλησεις θα κανεις κανονικα κλησεις απ'ολες τις εταιριες,στη wind δε θα χεις τοσο δυνατο σημα,μικρη χωρητικοτητα,συνεπαγεται μεγαλυτερο μπουκωμα στις κυψελες,λιγοτερα καναλια,λιγοτερες συχνοτητες κτλπ

Εχεις ενα αυτοκινητο BMW και ενα αυτοκινητο Ford,την ιδια δουλεια δε σου κανουν? αλλα το αυτοκινητο BMW ειναι πιο αξιοπιστο στο δρομο

Κανειs πλακα ε?Η WIND

πλεον εχει καλυτερο σημα απο τη VODAFONE.Αντε για να μην υπερβαλω θα πω οτι εχουν κ οι 2 ιδιο περιπου σημα.Αλλα οχι να διαβαζω θεωρειs ωs αυτονοητο οτι η VODAFONE εχει καλυτερη καλυψη απο τη WIND.Ισωs αυτο να ισχυει στην περιοχη σου αλλα γενικα εχουν το ιδιο δικτυο!

Προβλήματα με το δίκτυο της Wind υπάρχουν και στην πόλη της Κέρκυρας.Ενώ βλέπεις ότι το κινητό έχει full σήμα πέφτει απότομα και αντί να εμφανίζει ''WIND GR'' γράφει ''Εκτός Λήψης''.Τι στο καλό συμβαίνει??:worry:

Κανειs πλακα ε?Η WIND

πλεον εχει καλυτερο σημα απο τη VODAFONE.Αντε για να μην υπερβαλω θα πω οτι εχουν κ οι 2 ιδιο περιπου σημα.Αλλα οχι να διαβαζω θεωρειs ωs αυτονοητο οτι η VODAFONE εχει καλυτερη καλυψη απο τη WIND.Ισωs αυτο να ισχυει στην περιοχη σου αλλα γενικα εχουν το ιδιο δικτυο!

Πως το ξέρεις αυτό?Μπορεί αυτό να ισχύει στην περιοχή σου αλλά πως μπορείς να το γενικεύεις?Πανελλαδικό μετρητή σήματος έχεις?

Μετά από 2,5 χρονια συνδρομητής της πάντως(άσχετα αν ακόμη δεν είμαι εκεί-έτυχε το σπίτι μου να είναι σε μια απ’τις περιοχές όπου η κάλυψη είναι άθλια :p )μπορώ να πω ότι κάποιος μπορεί να την εμπιστευτεί πλέον την Wind όσον αφορά την κάλυψη της.Έχω γυρίσει αρκετά μέρη(σχεδόν όλα τα ορεινά της Πελοποννήσου,νησιά του Ιονίου,φυσικά την Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία και την Στερεά Ελλάδα από Μπράλο μεριά)και παντού είχα πολύ καλής ποιότητας σήμα και πολύ καλή ποιότητα ήχου.Πλέον,θα την επέλεγα για την κάλυψή της,αν και στο σπίτι μου υπήρχε δίκτυο της προκοπης!Θεωρώ πως η ποιότητα ήχου είναι κλάσεις ανώτερη από Vodafone και ότι επιχείρησε να βελτιώσει την κάλυψη σε πάρα πολλά σημεία και το πέτυχε!Σαφ’ως υπάρχουν ακόμη περιοχές,όπου κάποιες απ’αυτές μένουν αδικαιολόγητα ακάλυπτες ή προβληματικές,αλλά στο σύνολό της,θεωρώ την κάλυψη σε πάρα πολύ καλά επίπεδα!